Dodaj do ulubionych

Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńsku

20.10.12, 16:27
Jak dla mnie to chyba jakis pic na wode .
Widzial to ktos ?
Obserwuj wątek
    • 8ar8ara Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 20.10.12, 19:59
      40angel napisał:

> Jak dla mnie to chyba jakis pic na wode .
      > Widzial to ktos ?

A gdzie to mozna zobaczyc?
      • k_a_p_p_a Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 20.10.12, 20:26
        8ar8ara napisała:

> 40angel napisał:
        >
        > > Jak dla mnie to chyba jakis pic na wode .
        > > Widzial to ktos ?
        >
        > A gdzie to mozna zobaczyc?
        Chcesz popatrzeć? Po co?
        • 8ar8ara Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 20.10.12, 21:29
          k_a_p_p_a napisał:

> 8ar8ara napisała:
          >
          > > 40angel napisał:
          > >
          > > > Jak dla mnie to chyba jakis pic na wode .
          > > > Widzial to ktos ?
          > >
          > > A gdzie to mozna zobaczyc?

> Chcesz popatrzeć? Po co?

Z ciekawosci.
          • k_a_p_p_a Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 20.10.12, 21:32
            sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/598751_368941263191493_22391248_n.jpg
            • 8ar8ara Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 20.10.12, 21:43

k_a_p_p_a napisał:

> sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/598751_368941263191493_22391248_n.jpg

Ciekawe czy to autentyczne. Ciala maja nienajgorzej zachowana forme, po takim wypadku to myslalabym, ze raczej nie bedzie czego zbierac... Gdzie to w ogole znalazles? Ja przez google nie moglam znalezc nic.
              • k_a_p_p_a <a href="http://gorojanin-iz-b.livejournal.com/55983.html" target= 20.10.12, 21:56
                Przeklej sobie adres
                • matylda1001 Re: <a href="<a href="http://gorojanin-iz-b.livejourna" target 21.10.12, 14:01
                  Kappa... i po co to?
                  • k_a_p_p_a Re: <a href="<a href="<a href="http://gorojanin-iz" target 21.10.12, 14:56
                    matylda1001 napisała:

> Kappa... i po co to?

Dla uczciwości dyskusji. Nie przyjmuję zarzutu, że to nieprzyzwoite. Owszem, jest nieprzyzwoite wyrwane z kontekstu identyfikacji, bomby termobarycznej i zaginionych szczątków wygrzebywanych po miesiącach z gruntu i ataków na Kopacz. Niech sobie pislamski naród popatrzy. Oni lubią takie widoki. Te fotografie nie są specjalnie drastyczne, ale dają jakieś pojęcie jak wyglądać mogła praca patologów. Znaczna część zwłok w ogóle nie przypominała zwłok, ale raczej fragmenty darni czy gałęzi wymieszanych i oblepionych ruskim błotem.
                    I jeszcze jedno. Wystarczy wpisać w google Popiełuszko sekcja zdjęcia
                    xj.popieluszko.pl/wai/xjp/1074/8518/Po_porwaniu.html
                    i masz cały reportaż. Genetyczni nie podnosili wtedy kwestii, że rodzina, że drastyczne, że szacunek dla zwłok. O, nie. Te fotki miały szokować, miały być argumentem w dyskusji politycznej. Taka cywilizacja śmierci. To proszę uprzejmie, ja nie takie rzeczy widziałem.
                    • 8ar8ara Re: <a href="<a href="<a href="http:/ 21.10.12, 21:02
                      k_a_p_p_a napisał:

> matylda1001 napisała:
                      > Te fotografie nie są
                      > specjalnie drastyczne,

Tez tak uwazam.

> ale dają jakieś pojęcie jak wyglądać mogła praca patolo
                      > gów.

No, nielatwa.
                      • matylda1001 Re: <a href="<a href="<a href="http:/ 21.10.12, 21:21
                        8ar8ara napisała:

> k_a_p_p_a napisał:
                        >

> > matylda1001 napisała:
                        > > Te fotografie nie są
                        > > specjalnie drastyczne,

Weż no i kopiuj porządnie, bo ani ja niczego takiego nie napisałam, ani Kappa nie cytował.

> Tez tak uwazam.<

Zawiodłaś się?
                        • 8ar8ara Re: <a href="<a href="<a href="http:/ 21.10.12, 22:16
                          matylda1001 napisała:

> Weż no i kopiuj porządnie, bo ani ja niczego takiego nie napisałam, ani Kappa n
                          > ie cytował.

"Te fotografie nie są specjalnie drastyczne"
                          napisal kappa tu:
                          forum.gazeta.pl/forum/w,29,139768666,139782891,Re_60_a_href_60_a_href_60_a_href_http_.html
                          I ja tez tak uwazam, tzn. uwazam, ze nie sa specjalnie drastyczne.

> Zawiodłaś się?

W pewnym sensie.
                          • matylda1001 Re: <a href="<a href="<a href="http:/ 21.10.12, 23:13
                            No właśnie, napisał Kappa, a nie ja. Ja uważam, że są bardzo drastyczne.
                            • 8ar8ara Re: <a href="<a href="<a href="http:/ 21.10.12, 23:39
                              matylda1001 napisała:

> No właśnie, napisał Kappa, a nie ja. Ja uważam, że są bardzo drastyczne.

E tam. Ja uwazam, ze nie ma w nich nic drastycznego.
                    • matylda1001 Re: <a href="<a href="<a href="http:/ 21.10.12, 21:39
                      k_a_p_p_a napisał:

>Niech sobie pislamski naród popatrzy. Oni lubią takie widoki.<

No i właśnie dlatego ja bym im nie pokazała.

>Te fotografie nie są specjalnie drastyczne, ale dają jakieś pojęcie jak wyglądać mogła praca patologów<

Przeciez i tak nic nie zrozumieją, bo nie o to chodzi, żeby zrozumieć, tylko żeby się czepiać.
                      Co do reszty - zgoda.

• bling.bling Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 20.10.12, 20:28
        Według pokręconej logiki posła M. ciało nieżyjącego Lecha Kaczyńskiego jest obraźliwe dla nieżyjącego Lecha Kaczyńskiego...hmmm... pamięta ktoś baśń Szaty Cesarza?
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12708449,Macierewicz_zawiadamia_prokuratora_generalnego_o_popelnieniu.html
        • Gość: angel Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.12, 20:50
          MAM TE ZDJĘCIA NA POCZCIE .
          • bling.bling Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 20.10.12, 21:05
            Gość portalu: angel napisał(a):

> MAM TE ZDJĘCIA NA POCZCIE .

ja mam te zdjęcia w dupie. Ani tych zdjęć ani wnętrza swojej dupy nie oglądam
            • 8ar8ara Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 20.10.12, 21:37
              bling.bling napisał:

> Gość portalu: angel napisał(a):
              >
              > > MAM TE ZDJĘCIA NA POCZCIE .
              >
              > ja mam te zdjęcia w dupie. Ani tych zdjęć ani wnętrza swojej dupy nie oglądam

:) Moze to blad?
          • 8ar8ara Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 20.10.12, 21:34

> MAM TE ZDJĘCIA NA POCZCIE .

Podeslij na 8ar8ara@gazeta.pl
        • 8ar8ara Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 20.10.12, 21:32
          bling.bling napisał:

> Według pokręconej logiki posła M. ciało nieżyjącego Lecha Kaczyńskiego jest obr
          > aźliwe dla nieżyjącego Lecha Kaczyńskiego...hmmm... pamięta ktoś baśń Szaty Ces
          > arza?
          > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12708449,Macierewicz_zawiadamia_prokuratora_generalnego_o_popelnieniu.html

Publikacja zdjec moze byc zniewazeniem, ale w tym przypadku chyba nie ma zniewazenia, zdjecia moga byc drastyczne, ale na pewno nie zniewazajace. Chyba, ze ktos zrobil jakis glupi fotomontaz.
          • bling.bling Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 20.10.12, 21:52
            zdjęcia znieważeniem? To oryginalna teoria, trzeba przyznać.
            Jeszcze warto dodać kto w tym przypadku jest znieważony
            • 8ar8ara Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 20.10.12, 21:56
              bling.bling napisał:

> zdjęcia znieważeniem?

Tak, np. zmontowane.

> To oryginalna teoria, trzeba przyznać.
              > Jeszcze warto dodać kto w tym przypadku jest znieważony
              • bling.bling Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 20.10.12, 22:06
                > Tak, np. zmontowane.

czyli nie zdjęcie?
                • 8ar8ara Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 20.10.12, 22:17
                  bling.bling napisał:

> > Tak, np. zmontowane.
                  >
                  > czyli nie zdjęcie?

O ile fotomontaz mozna nazwac zdjeciem.
                  • bling.bling Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 20.10.12, 22:22
                    8ar8ara napisała:

> bling.bling napisał:
                    >
                    > > > Tak, np. zmontowane.
                    > >
                    > > czyli nie zdjęcie?
                    >
                    > O ile fotomontaz mozna nazwac zdjeciem.

No właśnie o ile?
              • Gość: angel Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.12, 22:07
                Nie prosiłem sie o te zdjęcia wiec i do własnej dupy też nie zaglądam ... Nie bede ich dalej przesyłać bo i po co .... są mega przegięte
            • snajper55 Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 21.10.12, 22:50
              bling.bling napisał:

> zdjęcia znieważeniem? To oryginalna teoria, trzeba przyznać.
              > Jeszcze warto dodać kto w tym przypadku jest znieważony

Jak to kto? Znieważony został Naród.

S.
    • camel_3d Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 20.10.12, 22:02
      Widzialem.i juz wiecej nie chce... I nie chcialbym zeby ktos kogos z moje rodzuny tak po sieci rozpowrzechnial.
      • k_a_p_p_a Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 20.10.12, 22:14
        camel_3d napisał:

> Widzialem.i juz wiecej nie chce... I nie chcialbym zeby ktos kogos z moje rodzu
        > ny tak po sieci rozpowrzechnial.

Patrz, a wizerunek zmasakrowanych zwłok (i to w 3D )niejakiego Jezusa wieszają na każdej ścianie
        • lepian4 Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 21.10.12, 12:46
          Glowe tez mozna przeswietlic. Mowie powaznie. Spytajs sie lekarza, moze ci sie to przyda.
    • 8ar8ara Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 20.10.12, 22:20
      40angel napisał:

> Jak dla mnie to chyba jakis pic na wode .
      > Widzial to ktos ?

Ja nie widze w tych zdjeciach zadnej sensacji. A propos - czy po internecie kraza tez zeskanowane zdjecia z wczesniejszych katastrof LOT-u?
      • bling.bling Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 20.10.12, 22:23
        dlaczego własnie LOTu?
        • 8ar8ara Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 20.10.12, 22:41
          bling.bling napisał:

> dlaczego własnie LOTu?

No bo w Polsce z duzych katastrof loniczych to byla ta w Smolensku i poprzednio dwie katastrofy LOT-u, w jednej z nich zginela Anna Jantar. Byly jeszcze jakies inne duze?
          • bling.bling Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 21.10.12, 09:33
            Dlaczego istotne są katastrofy właśnie w Polsce? Smoleńsk, przecież to nie Polska
            • 8ar8ara Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 21.10.12, 12:32
              bling.bling napisał:

> Dlaczego istotne są katastrofy właśnie w Polsce?

Nie wiem czy sa istotne. Mnie one interesuja po prostu bardziej niz inne, moze dlatego ze blizej?

Smoleńsk, przecież to nie Pols
              > ka

Racja, miejsce katastrofy nie bylo w Polsce.
      • Gość: angle Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.12, 08:59
        8ar8ara napisała:
        Ja nie widze w tych zdjeciach zadnej sensacji

Bo ich nie widziałaś .
        • 8ar8ara Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 21.10.12, 12:33
          Gość portalu: angle napisał(a):

> 8ar8ara napisała:
          > Ja nie widze w tych zdjeciach zadnej sensacji
          >
          >
          > Bo ich nie widziałaś .

Przeciez kappa podal link do zdjec:
          forum.gazeta.pl/forum/w,29,139768666,139774520,_60_a_href_http_gorojanin_iz_b_livejournal_com.html
          • Gość: angel Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.12, 16:45
            Pod tym linkiem nie ma zdjec
            • Gość: angel Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.12, 18:23
              totalnyatak.files.wordpress.com/2012/10/zdjc499cia-ofiar-katastrofy-smolec584skiej-62.jpg?w=630&h=472
              • 8ar8ara Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 21.10.12, 20:56

> totalnyatak.files.wordpress.com/2012/10/zdjc499cia-ofiar-katastrofy-smolec584skiej-62.jpg?w=630&h=472

Pod jego linkiem sa wszystkie zdjecia, ni etylko to jedno, ktore tu podsylasz. Musisz przkopiowac link do prze4gladarki, nastepnie klikac w numerki 1-7 mniej wiecej w srodku strony. Pod tymi numerkami sa wszystkie te zdjecia. Ja nie uwazam ich za rewelacje.
                • matylda1001 Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 21.10.12, 22:01
                  8ar8ara napisała:

>Pod tymi numerkami sa wszystkie te zdjecia. Ja nie uwazam ich za rewelacje.<

A czego Ci jeszcze potrzeba do pełni szczęścia? Co by Ciebie w pełni usatysfakcjonowało?
                  • 8ar8ara Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 21.10.12, 22:17
                    matylda1001 napisała:

> 8ar8ara napisała:
                    >
                    > >Pod tymi numerkami sa wszystkie te zdjecia. Ja nie uwazam ich za rewelacje
                    > .<
                    >
                    > A czego Ci jeszcze potrzeba do pełni szczęścia? Co by Ciebie w pełni usatysfakc
                    > jonowało?

O co ci chodzi?
                    • matylda1001 Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 21.10.12, 23:19
                      8ar8ara napisała:

> O co ci chodzi?<

Już o nic...
                      • 8ar8ara Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 21.10.12, 23:40
                        matylda1001 napisała:

> 8ar8ara napisała:
                        >
                        > > O co ci chodzi?<
                        >
                        > Już o nic...

:) A przedtem?
                    • hankam Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 22.10.12, 19:15
                      Jakie zdjęcia uznałabyś za rewelacyjne.
                      • matylda1001 Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 22.10.12, 23:40
                        hankam napisała:

> Jakie zdjęcia uznałabyś za rewelacyjne.<

Właśnie o to zapytałam 8ar8ara, ale nie zrozumiała :) a ja uznałam, że nie warto dłużej tłumaczyć. Może teraz odpowie?
                        • 8ar8ara Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 23.10.12, 16:19
                          matylda1001 napisała:

> hankam napisała:
                          >
                          > > Jakie zdjęcia uznałabyś za rewelacyjne.<
                          >
                          > Właśnie o to zapytałam 8ar8ara, ale nie zrozumiała :) a ja uznałam, że nie wart
                          > o dłużej tłumaczyć. Może teraz odpowie?

Nawet mi do glowy nie przyszlo, ze mozna by zadac takie niedelikatne pytanie. Jak sie spodziewacie podniecajacych opisow to nie ode mnie.
                      • 8ar8ara Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 23.10.12, 16:17
                        hankam napisała:

> Jakie zdjęcia uznałabyś za rewelacyjne.

Nie powiem tu.
              • 8ar8ara A propos tego zdjecia 21.10.12, 22:27

> totalnyatak.files.wordpress.com/2012/10/zdjc499cia-ofiar-katastrofy-smolec584skiej-62.jpg?w=630&h=472

A propos tego zdjecia to potwierdza ono tylko to, o czym mowiono od razu na poczatku, zaraz po katastrofie - ze cialo Kaczynskiego zachowane bylo stosunkowo dobrze i latwe do identyfikacji. Zauwazcie, ze wiele cial na tych zdjeciach nie ma glow - w takiej katastrofie jest to mozna powiedziec naturalne, z przyczyn czysto fizycznych (glowa odpada od reszty ciala najlatwiej).

Wazne jest tez chyba uswiadomienie sobie, ze wszyscy zgineli na miejscu i nie cierpieli. No, moze z wyjatkiem ostatnich paru sekund (jesli prawda jest, ze samolot sie obrocil wokol swojej osi i spadl do gory nogami), bo wtedy ci ktorzy nie byli przypieci pasami powypadali z foteli. W katastrofie samolotu lecacego z Brazylii do Paryza smierc przyszla chyba prosciej - pewnie wielu po prostu spalo w momencie uderzenia w wode.

Proponuje przestac sie juz podniecac i zdjeciami i cala ta katastrofa smolenska.
                • snajper55 Re: A propos tego zdjecia 21.10.12, 22:55
                  8ar8ara napisała:

> Proponuje przestac sie juz podniecac i zdjeciami i cala ta katastrofa smolenska.

Chyba żartujesz. Czym byłby PiS bez tej katastrofy?

S.
                  • 8ar8ara Re: A propos tego zdjecia 21.10.12, 22:57
                    snajper55 napisał:

> 8ar8ara napisała:
                    >
                    > > Proponuje przestac sie juz podniecac i zdjeciami i cala ta katastrofa smo
                    > lenska.
                    >
                    > Chyba żartujesz. Czym byłby PiS bez tej katastrofy?

Wlasnie, czym bylby?

> S.
                  • lepian4 Re: A propos tego zdjecia 23.10.12, 03:54
                    PiSem! Tak brzmi odpowiedz!
    • lepian4 Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 21.10.12, 12:44
      Co innego twoje zboczone sensacje!
      • Gość: angel Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs IP: 62.22.15.* 22.10.12, 10:14
        ależ to są WASZE zboczone sensacje , regularnie wałkujecie je od wypadku.
        • 8ar8ara Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 22.10.12, 19:11

> ależ to są WASZE zboczone sensacje , regularnie wałkujecie je od wypadku.

To przede wszystkim nie sa zadne sensacje.
    • Gość: Sou Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs IP: *.gizycko.mm.pl 29.10.12, 22:43

Papież kiedy umarł miał 85 lat - 8+5=13
      Godzina śmierci: 21:37 - 2+1+3+7=13
      Data śmierci: 02.04.2005 - 0+2+0+4+2+0+0+5=13
      Postrzelony 13 Maja
      9301 dni pontyfikatu - 9+3+0+1=13

Zmarł w 13 tygodniu roku.
      JAN PAWEŁ DRUGI - 13 liter
      czy to zbieg okoliczności ?

prześlij to dalej niech inni myślą...
      Sorry, ale musi się spełnić. ...
      Pomyśl sobie życzenie a zobaczysz co sie stanie...
      Zacznij myśleć o czymś czego naprawdę pragniesz,
      To funkcjonuje.
      Osoba, która mi wysłała ta wiadomość powiedziała, ze jej życzenie
      spełniło sie w 2 dni po odczytaniu tej wiadomości.

Wypowiedz życzenie jak skończy sie
      odliczanie:
      10...
      09...
      08...
      07...
      06...
      05...
      04...
      03...
      02...
      01...

*Wypowiedz życzenie*

Wklej te wiadomość w ciągu 10 minut do 10 komentarzy
      Jeśli tego nie zrobisz stanie się
      przeciwność Twojego życzenia
      • 8ar8ara Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 29.10.12, 22:59
        Gość portalu: Sou napisał(a):

> Papież kiedy umarł miał 85 lat - 8+5=13

A urodzil sie 20 maja 1920: 2+0+5+1+9+2+0=19
        • 8ar8ara Re: Widziałem zdjęcia ciał z katastrofy w Smoleńs 29.10.12, 23:01
          8ar8ara napisała:

> Gość portalu: Sou napisał(a):
          >
          > > Papież kiedy umarł miał 85 lat - 8+5=13
          >
          > A urodzil sie 20 maja 1920: 2+0+5+1+9+2+0=19

Sorry, pomylka, 18 maja 1920: 1+8+5+1+9+2+0=26
          • Gość: angel trotyl trotyl trotyl IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.12, 18:06
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka