Dodaj do ulubionych

Rewelacyjny artykuł

16.12.12, 11:48
media.wp.pl/kat,1022943,page,3,wid,15180425,wiadomosc.html
Z wielką przyjemnością przeczytałem o tym,co zauważam od pewnego czasu.
Miarą patriotyzmu dziś jest nagminne przekraczanie prędkości w okolicach radarów,picie gorzały i palenie fajek ze znakami akcyzy.
Państwo polskie nas niemiłosiernie łupi na każdym kroku.
I kontroluje.....też na każdym kroku.
Popiszę sobie dziś z przyjemnością zanim jakiś baran z rządu nie wpadnie na pomysł powołania policji internetowej.
Obserwuj wątek
    • wielkie_kosmiczne_oko Miary patriotyzmu 16.12.12, 11:54
      karkowiak2plus napisał:

> Miarą patriotyzmu dziś jest nagminne przekraczanie prędkości w okolicach radaró
      > w,picie gorzały i palenie fajek ze znakami akcyzy.

A także obżeranie się mięsem i opijanie się alkoholem, zwłaszcza podczas rozmaitego "świętowania".
      • karkowiak2plus Re: Miary patriotyzmu 16.12.12, 11:58
        A co ma piernik do wiatraka?
        Nie zadałeś sobie trudu by przeczytać linkowany artykuł tylko czepiasz się jednego.
        Mój wątek nie jest najlepszym miejscem do propagowania Twoich ułomności. Proszę nie trolluj mi tu.
        • nehsa Re: Miary patriotyzmu 16.12.12, 14:35
          Masz rację, i nie tylko ty, bo jest to zdanie wielu innych.
          Likwidacja tych pseudo policyjnych, pasożytniczych formacji, to wręcz konieczność.
          Ale, aby POLICJA była skuteczniejsza, należy usprawnić skorumpowany ustrój w polskiej prokuraturze i przede wszystkim w sądach, w których świat przestępczy ma swoje wtyki.

A poza tym, w dzisiejszych czasach, dominuje filozofia humanitarnych półidiotów forsujących pobłażliwość wobec przestępców wszelkiego rodzaju, w tym morderców, gwałcicieli, i pedofilów. A polskie więzienia, to wygodne miejsca do spędzenia czasu.

To się pytam, po jakiego buca, ma się policjant uganiać za oprychem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka