propanstwowiec 11.01.13, 18:06 Niech część osób (np. aborcj., angel, plink, kapa, migren., zaretpuk) wyniesie się na forum posła Ryfińskiego (RP), to może rozmowa na tym forum nabierze z powrotem cech merytorycznej wymiany poglądów... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dritte_dame Odrzucona (n/t) 11.01.13, 18:27 propanstwowiec napisał: > Niech część osób (np. aborcj., angel, plink, kapa, migren., zaretpuk) wyniesie > się na forum posła Ryfińskiego (RP) Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: Odrzucona (n/t) 12.01.13, 21:11 Je vois que vous avez beaucoup à la tête... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aborcjonista Re: Propozycja IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.13, 18:45 a to niby dlaczego ? jesteś w czymś lepszy ? pokaż swoją merytorykę Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Propozycja 12.01.13, 22:48 Gość portalu: aborcjonista napisał(a): > a to niby dlaczego ? jesteś w czymś lepszy ? pokaż swoją merytorykę No… listę ma… swoją... prywatną… posiadacz znaczy… To niewystarczające? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Propozycja odrzucona. 12.01.13, 22:53 Wymienieni mają na tym forum pozostać. Kto chce merytorycznych dyskusji niech spływa do nudziarzy, tu ma być zabawnie, a tylko z rzadka coś wartego przemyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
propanstwowiec Forum zabawowe? 14.01.13, 17:36 piwi77.0 napisał: > Kto chce merytorycznych dyskusji niech s > pływa do nudziarzy, tu ma być zabawnie, a tylko z rzadka coś wartego przemyślen > ia. …rzekła „piwi77” (o której zapomniałem). Oj, jeśli to prawda to chyba faktycznie pomyliłem adres! No, to bawmy się, choć każdy karnawał się kończy… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Piwi to kobitka? IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.01.13, 18:48 propanstwowiec napisał: > …rzekła „piwi77” (o której zapomniałem). O matko i córko! Odpowiedz Link Zgłoś
magda.magda9 Rozdwojenie jaźni? 14.01.13, 19:58 Hmmm albo ktoś tu ma rozdwojenie jaźni - piwi77 przyznaj się!!!hi hi hi (mały żarcik) albo ktoś (propanstwowiec) nie do końca czyta posty....no bo nie sądzę, żebyś był aż taki głupi i nie odróżnił formy męskiej od żeńskiej. Więc.... wnioskuję, że się po prostu pomyliłeś. A tak poza tym, jeśli nie odpowiadają ci osoby, które są na forum stwórz swoje prywatne forum i zaproś tam kogo chcesz...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś