Dodaj do ulubionych

Portrety społeczności - osadzeni i funkcjonariu...

IP: *.inter / *.inter-c.pl 14.07.04, 22:51
tatuaże, kolczyki w sutkach... ech... nie mam uprzedzeń, ale czy tak musi
być? bo ja z reguły boję się takich ludzi...
jako pracodawca raczej nie zatrudniłbym kolesia, który chodząc w krótkim
rękawie pokazuje swoje dziary...
no, ale przynajmniej kolczyka nie będzie mu widać ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: in-west Re: Portrety społeczności - osadzeni i funkcjonar IP: *.unicity.pl / 80.51.254.* 14.07.04, 23:11
      Ciekawe za co zostali osadzeni ? Zwłaszcza ci wytatuowani. Chociaż niektóre
      twarze inteligentne.
    • missann1 Re: Portrety społeczności - osadzeni i funkcjonar 14.07.04, 23:41
      A dlaczego maja to byc nieinteligentne twarze?Przeciez oni czasem sa bardzo
      ineligentni, a wpadaj na przyklad za kolejnymrazem i musza siedziec.Bardzo
      fajny pomyslz tymi zdjeciami, na reszcie ktos patrzy na wiezniw w sposob
      bardziej humaitarny, a nie traktuje jak dzikie zwierzeta
      • Gość: in-west Re: Portrety społeczności - osadzeni i funkcjonar IP: *.unicity.pl / 80.51.254.* 14.07.04, 23:50
        Powiedzmy, że niektórzy z nich to: mordercy, pedofile-gwałciciele, czy też
        sparwcy przestępstwa, którego być może jutro padniesz ofiarą. Ale zgadzam się -
        to są ludzie i - w tym przypadku - być może akurat na najlepszej drodze do
        resocjalizacji. Wish them luck and persistance.
        • Gość: Antytatuazysta Re: Portrety społeczności - osadzeni i funkcjonar IP: *.nas6.gainesville1.fl.us.da.qwest.net 15.07.04, 00:55
          Jak patrzec na te zdjecia-
          yo powinno byc 3 lata bez procesu-
          za sam gyglad!
        • Gość: Antytatuazysta Re: Portrety społeczności - osadzeni i funkcjonar IP: *.nas6.gainesville1.fl.us.da.qwest.net 15.07.04, 00:56
          Jak patrzec na te zdjecia-
          to powinno byc 3 lata bez procesu-
          za sam wyglad!
      • Gość: PRO PUBLICO BONO WYKORZYSTAC POTENCJAL INTELEKTUALNY WIEZNIOW IP: *.sympatico.ca 26.07.04, 00:27
        Ponad 85 % wiezniow posiada mozliwosci aby ich potencjal zostal wukorzystany na
        naprawienie krzywd jakie wyrzadzili spoleczenstwu i rodzinom. To mozna
        rozwiazac dla dobra panstwa i ich ofiar. Trzeba miec tylko dobra wole i checi.
    • Gość: wr Re: Portrety społeczności - osadzeni i funkcjonar IP: *.koti.pl 15.07.04, 12:43
      I co wynika z tych zdjec?????? co chcieliscie pokazac?? tatuaze??
    • gorap Re: Portrety społeczności - osadzeni i funkcjonar 15.07.04, 13:09
      Ja widzę, że wszyscy oni są na tych fotkach zestrachani. Napinają się do zdjęć,
      chcą wyglądać groźnie i dlatego też robią sobie tatuaże. Jednak myślę, że
      większość z nich to tchórze i "damscy bokserzy", których w pojedynkę męczy
      strach, a dopiero w grupie czują się silni i są zdolni do najczęściej do
      wszystkiego.
    • Gość: zzzezowata Re: Portrety społeczności - osadzeni i funkcjonar IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 13:48
      Nooo, widzę, że kultura więzienna wchodzi na salony. Nareszcie! Społeczeństwo
      wreszcie doczekało się, że nie tylko pierwsze strony gazet pełne będą newsów z
      więzienia, ale i działy kulturalne wypełni literacka grypsera i pejzaże
      najwybitniejszych tatuażystów kraju. Brawo!
    • Gość: gość Re: Portrety społeczności - osadzeni i funkcjonar IP: 213.25.91.* 15.07.04, 14:40
      Beznadziejne zdjęcia! Sztuczne, nadęte, bez finezji, polotu, bez sensu:(((
    • Gość: M Re: Portrety społeczności - osadzeni i funkcjonar IP: 5.5R* / *.nokia.com 15.07.04, 15:13
      I o to chodzi zeby wygladac strasznie. To predatorzy a nie rusalki
    • Gość: gryps foto-pedzio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 15:18
      męcizna co napstrykał tego repotażyka najwidoczniej lubi "twardych" chłopców,
      ciekawe czy pierdyknął sesyjkę pod prysznicami ? i gdzie jest mydełko ?
      hehehe...
      • Gość: Marta Re: foto-pedzio IP: *.cplus.com.pl 15.07.04, 16:13
        znam tego fotografa i mylisz się w ocenie..
        ..chyba ty sam lubisz twardych facetów stąd takie domysły,może mu zazdrościsz?
        • Gość: gryps Re: foto-pedzio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 17:42
          znasz li tego fajansiarza? gratuluje, a co moich preferencji - bez obawy,
          zdecydowanie wybieram cipki zamiat odbytów, czego i pani życze, hihihi
    • Gość: ssss Re: Portrety społeczności - osadzeni i funkcjonar IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 16:02
      Zdjęcia są beznadziejne. Pozowane i sztuczne. Czy tak trudno byłoby pstrykać te
      fotki w naturalnych sytuacjach? A tak to tylko łyse mięśniaki. Gdyby mi ktoś
      nie powiedział, że to więźniowie, pomyślałabym, że zwykli blokersi!
    • Gość: morrda ci kolesie są przerażający... IP: *.idg.com.pl 15.07.04, 17:53
      .. tzn. osadzeni, nie strażnicy. specjalnie nie dziwi ich pobyt w więzieniu
    • Gość: były skazany Dlaczego te zdjęcia robił jakiś Francuz??? IP: *.cable.mindspring.com 15.07.04, 17:59
      A co oni u siebie nie mają więzień tylko muszą przyjeżdżać do naszych? Won mi z
      tymi zdjęciami.
    • Gość: <>< Dlaczego te zdjęcia maja tak fatalną jakość???? IP: *.swh.uni / *.urz.uni-halle.de 15.07.04, 19:36
      Dlaczego te zdjęcia maja tak fatalną jakość????
      • Gość: lava Re: Dlaczego te zdjęcia maja tak fatalną jakość?? IP: 212.160.85.* 16.07.04, 09:45
        gościu, czy jest coś z czego jesteś zadowolony?? .. bo jak na rezie wszystko
        ci się nie podoba...
        Fajne zdjęcia - przynajmniej już wiem kogo unikać mam, jak go spotkam :)) I
        potwierdzają wszystkie moje stereotypy co do tego typu ludzi..
    • Gość: barbara Re: Portrety społeczności - osadzeni i funkcjonar IP: *.okayama.ocn.ne.jp 16.07.04, 01:54
      Przerazajace.Od samego patrzenia serce zaczelo mi szybciej bic.Z pewnoscia nie
      chcialabm spotkac zadnego z tych osobnikow w ciemnej bramie.Z zyciem bum pewnie
      nie uszla.
    • Gość: wbrew Re: Portrety społeczności - osadzeni i funkcjonar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 09:52
      zdjecie sa tragicznej jakosci! koszmar! odrobine pracy przy tych skanach i
      mozna byloby rozmawiac o tym, co jest na zdjeciach!

N. Grospierre jest uznanym i wyksztalconym fotografem. Bratem zony znanego
      muzyka off'owego. Specyfika jego zdjec jest statycznosc, porzadek kompozycyjny.
      Podbnie ujmuje wiekszosc grup spolecznych, ktorymi sie zainteresowal.

Najlepsze zdjecie jest to, ktrore pojawia sie jako pierwsze. Jest ciekawe pod
      wzgledem swiatla i calej kompozycji...

Gratuluje pomyslu, wspolczuje Gazecie kiepskiego redaktora, zajmujacego sie
      obrobka zdjec.... koszmar....tragedia....

brak slow...
    • Gość: R Re: Portrety społeczności - osadzeni i funkcjonar IP: 217.153.145.* 16.07.04, 10:03
      Jakość zdjęć porażka. To są skany z jakiejś gazety/publikacji?
    • facet80 Re: Portrety społeczności - osadzeni i funkcjonar 16.07.04, 10:41
      ten gosc ma taka dziare jak ja motyw na chuscie jak z syfu wychodzilem.
    • Gość: Przemo Ale fajne chlopaki! Usmiechnieci,zadowoleni, IP: 195.205.44.* 16.07.04, 10:55
      siedza sobie spokojnie.Dostaja jesc,ubranie,zmiane poscieli,co miesiac zapewne
      moga sobie isc do sali widzen intymnych. Rewelacja. A to,ze np.stawka
      zywieniowa wieznia jest kilka razy wyzsza niz w domu dziecka czy w szpitalu,
      nie stanowi problemu w humanitarnym i wrazliwym na krzywde spoleczenstwie.
      Gazeta Wyborcza jeszcze pokaze ich na stronach internetowych,bo maja fajne
      tatuaze i kolczyki. Bezrobotni sa pod tym wzgledem mniej atrakcyjni.
    • gibenrath resocjalizacja, buehehehehe 16.07.04, 11:21
      ludzie trafiają do więzienia po to żeby wyszli z niego lepsi, nauczyli się że
      nie ładnie być złodziejem itd.... a mi się coś wydaje, że o ile do więzień
      trafiają ludzie niebezpieczni, to wychodzą z niego ultraniebezpieczni
    • Gość: dawi Re: Portrety społeczności - osadzeni i funkcjonar IP: 217.17.35.* 19.07.04, 07:19
      co wy pieprzycie przecież widać ze to nie jest polskie więzienie tylko
      ruskie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka