Dodaj do ulubionych

Katolicy skończyli wreszcie w należnym miejscu

13.06.13, 20:35
Nareszcie. Dziesięciolecia zajęło im dojscie do wniosku, że pora wynosić się z miejsc publicznych na stadiony, a nie zatruwać innym życie bożociałowymi procesjami i takimi tam. Jehowcy mogi? Mogą. To i katole niech sobie tam wynajmują. Jestem jak najbardziej za.

warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,14080644,Niekonwencjonalny_ksiadz_bedzie_uzdrawial_na_Narodowym_.html
Obserwuj wątek
    • billy.the.kid Re: Katolicy skończyli wreszcie w należnym miejsc 13.06.13, 20:55
      ązem se pomyśał że w klatkach z lwami.
      a tu tylko stadion????
      • voxave Re: Katolicy skończyli wreszcie w należnym miejsc 14.06.13, 01:50
        Kościół grzeszy poprzez takie szamaństwo,zabobon i egzorcyzmy.
        Zwalcza wszystkie te szkodliwe zjawiska u innych a sam praktykuje pogańskie obyczaje.
        • skuter44 Re: Katolicy skończyli wreszcie w należnym miejsc 14.06.13, 08:10
          Nie lubisz ROWERZYSTÓW ? Dlaczego ? Nie zmuszam ale pytam. Dlaczego część spokojnego społeczeństwa znalała się na Twojej liście - nielubianych.

Voxave ....kościół "sam praktykuje pogańskie obyczaje." Te slowa z ust mi wyjęłaś.

Jakie to szamańskie - dr nauk teologicznych (a więc młodszy naukowiec - jak Kaczyński),
          jednoczesnie ks.dziekan - e g z o r c y s t ą !!!!!!!!!!! Duchy wygania.
          To fakt autentyczny.
          • chasyd_666 Egzorcyzmy 14.06.13, 17:45
            > Jakie to szamańskie - dr nauk teologicznych (a więc młodszy naukowiec - jak Kac
            > zyński),
            > jednoczesnie ks.dziekan - e g z o r c y s t ą !

Jezus udowodnił , że złe duchy można wyganiać. Potem robili to Apostołowie. Co ma do tego wykształcenie ?...

--
            Tuskobus
            mm.salon24.pl.s3.amazonaws.com/8c/7c/8c7c8fde96730a3c3ec93874f8966537,2,0.jpg
            • voxave Re: Egzorcyzmy 14.06.13, 19:10
              Chasyd----wykształcenie to zdobycie wiedzy--nie musi iść w parze z umysłem ciągle poszukującym.W dobie tak ogromnej wiedzy naukowej jaką teraz posiadamy bzdury biblijne są widoczne jak na dłoni.
              Trzeba być nie lada półgłówkiem aby tego nie wiedzieć albo celowo udawać że się nie widzi.
              • chasyd_666 Re: Egzorcyzmy 17.06.13, 10:56
                voxave napisała:

> Chasyd----wykształcenie to zdobycie wiedzy--nie musi iść w parze z umysłem ciąg
                > le poszukującym.

Miło mi , że tu się zgadzamy :)

W dobie tak ogromnej wiedzy naukowej jaką teraz posiadamy bzdur
                > y biblijne są widoczne jak na dłoni.
                > Trzeba być nie lada półgłówkiem aby tego nie wiedzieć

Wymień "bzdury" w nauce Kościoła sprzeczne z wiedzą naukową

--
                Tuskobus jedzie !
                mm.salon24.pl.s3.amazonaws.com/8c/7c/8c7c8fde96730a3c3ec93874f8966537,2,0.jpg
                • skuter44 Re: Egzorcyzmy 17.06.13, 11:08
                  Jest wiele bzdur. Czy to miejsce by egzaminować się nawzajem ?

Jesli tak, to Ty daj również przykłady (DOWODY) na to co piszesz Chasydzie:
                  Jezus udowodnił , że złe duchy można wyganiać. Potem robili to Apostołowie.
                • voxave Re: Egzorcyzmy 17.06.13, 15:30
                  Bzdury----istnienie boga,nieba iu piekła----bzdury wyssane z chorych umusłów.A potem poleciało tym bardziej że takie intratne finansowo.
    • lepian4 Re: Katolicy skończyli wreszcie w należnym miejsc 14.06.13, 10:11
      Z wrazenia sie kurna posrales!
      • voxave Oświadczenie 14.06.13, 13:41
        Lubię rowerzystów.:)
    • magnusg A pederasci i lesby dlaczego tam 15.06.13, 10:26
      dzisiaj nie zaiwaniaja w kolko wokol murawy tylko blokuja Warszawe na Paradzie Rownosci?
      Tam by mogli swoje tluste tylki pokazywac sobie wzajemnie nie obrazajac estetycznie reszty spoleczenstwa.
    • brum.pl1 Re: Katolicy skończyli wreszcie w należnym miejsc 17.06.13, 12:28
      Ciekaw jestem, gdzie ty skończysz...
      • skuter44 Re: Katolicy skończyli wreszcie w należnym miejsc 17.06.13, 12:33
        Brum - do kogo i jaśniej . -:)

Czy do autora wątku ?
        • brum.pl1 Re: Katolicy skończyli wreszcie w należnym miejsc 17.06.13, 17:02
          skuter44 napisał:

> Brum - do kogo i jaśniej . -:)
          >
          > Czy do autora wątku ?

Tak, to autora wątku. Wynika to przecież ze struktury drzewka.
    • mila2712 Re: Katolicy skończyli wreszcie w należnym miejsc 17.06.13, 23:42
      stadion to też miejsce publiczne
      • voxave Re: Katolicy skończyli wreszcie w należnym miejsc 18.06.13, 05:33
        Nie chodzą na stadiony i imprezy tam przeprowadzane mnie nie absorbują.Natomiast procesja na ulicy juz mnie wnerwia.
        • voxave Re: Katolicy skończyli wreszcie w należnym miejsc 18.06.13, 16:47
          podnoszę.
        • mila2712 Re: Katolicy skończyli wreszcie w należnym miejsc 18.06.13, 16:57
          też nie lubię procesji
          ale cóż... zawsze mozna przeczekać w domu, albo przemieszczać się inną drogą
          • voxave Re: Katolicy skończyli wreszcie w należnym miejsc 18.06.13, 19:55
            Ale dlaczego ja mam sie dostosować --bo mamusia zawsze mówiła,m jesteś starsza i mądrzejsza?
            • mila2712 Re: Katolicy skończyli wreszcie w należnym miejsc 18.06.13, 21:49
              chyba nie ma innego wyjścia
              mniejszość dostosowuje sie do większości

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka