Dodaj do ulubionych

trzy stopnie oddalenia

04.07.13, 22:43
Poradnik dla nowych antykatolickich niemotów na forum. Jeśli zamierzacie założyć wątek, musicie trzymać się pewnej konwencji tutaj obowiązującej... Konwencja wymaga, by każdy wątek obciżął w jakimś stopniu katolika. Żeby tak było, musicie zastosować podejście trzech stopni oddalenia.

Pierwszy stopień oddalenia: katoliki (zwani także katolami lub KArTOfLAMI). To centrum wszelkiego zła! Jak jakiś katolik (najlepiej - duchowny!) coś złego zrobi, to trzeba na forum napisać, że katoliki/katole/KArTOfLE (szczytem jest pisanie, że Kościół) to zrobili!!!

Drugi stopień oddalenia: chrześcijanie. Jeśli coś złego zrobili prawoslawni lub ewangelicy, to nie należy pisać, że to prawosławni lub ewangelicy. Trzeba napisać, że to chrześcijanie. Bo jak się napisze, że prawosławny, to nie dotknie to katolika/katola/KArTOfLA. Koniecznie trzeba uzyć słowa chrześcijanin! Wtedy obejmie także to tę wrażą grupę.

Trzeci stopień oddalenia: wyznawcy jakiejkolwiek religii, krótko: religianci. Jeśli jakiś żyd, muzułmanin lub buddysta zrobi coś złego, to nie ma sensu tego poruszać na forum, bo okazałoby się, że całe zło nie pochodzi od katolików/katoli/KArTOfLI... No, chyba że nie napiszemy, że to... religianci!!! O, to genialne słowo! Przez religianta można obciążyć każdego katolika/katola/KArTOfLA przynajmniej cieniem odpowiedzialności za działania dowolnego wyznawcy dowolnej religii!

Zawsze pozostaje problem zła wyrządzanego przez osoby nie przyznające się do żadnej religii... Rada jest prosta: trzeba przemilczeć! Albo kontratakować! Jak ktoś zauważy, że ateista coś złego zrobił - trzeba koniecznie przypomnieć inkwizycję! Można także wskazać, że delikwent kiedyś spotkał księdza lub miał religijnych rodziców (najlepiej - katolików). Może czytał Biblię? skoro czytał, to może znalazł tam inspirację? Tak w ogóle to na pewno nie był ateista!

Weźcie sobie te rady do serca, drogie antykatolickie niemoty!
Obserwuj wątek
    • iberia.pl tak poza tym nic Ci wiecej 04.07.13, 23:00
      nie dolega?
      • supaari W ogóle nic mi 04.07.13, 23:05
        iberia.pl napisała:

> nie dolega?

nie dolega.

Bo przecież dobre serce objawiające się przestrzeganiem antykatolickich niemotów to nie dolegliwość, prawda?
        • qqww1122 Re: W ogóle nic mi 05.07.13, 01:54
          To powiedz , jakie prochy bierzesz ?
          Tusek się chwalił , że pozamykał sklepy z dopalaczami.

A może ty wąchasz butapren , koleżko sympatyczny ?
          • supaari Re: W ogóle nic mi 10.07.13, 21:55
            qqww1122 napisał(a):

> To powiedz , jakie prochy bierzesz ?
            > Tusek się chwalił , że pozamykał sklepy z dopalaczami.
            >
            > A może ty wąchasz butapren , koleżko sympatyczny ?

Nie biorę żadnych prochów, nie wącham butaprenu, rozcieńczalników, ani tym podobnych substancji.

A ty? Dlaczego nie jesteś w stanie pisać na temat?
        • piwi77.0 Re: W ogóle nic mi 05.07.13, 07:31
          Jak ktoś sam podkreśla, że ma dobre serce, już powinno zapalić się czerwone światło. To zwykle oszust.
          • supaari piwi - oszust??? A jakże! 10.07.13, 21:57
            piwi77.0 napisał:

> Jak ktoś sam podkreśla, że ma dobre serce, już powinno zapalić się czerwone świ
            > atło. To zwykle oszust.

Bardzo się cieszę, że przyznajesz się wprost do bycia oszustem:
            forum.gazeta.pl/forum/w,721,99989033,101053516,Re_i_nie_wodz_nas_na_pokuszenie_.html
            Jednakże coś, co jest prawdziwe w twoim przypadku nie musi być równie prawdziwe w przypadku innych osób.
            • piwi77.0 Re: piwi - oszust??? A jakże! 11.07.13, 07:11
              5 dni przepie...ć na przetrząsanie forum w poszukiwaniu czegoś małostkowego - punkt za wytrwałość, minuspunkt za brak sensownych zajęć. Ale to nie uprawnia do podskakiwania, są progi, których i tak nie przeskoczysz.
              • supaari lepsze niż reklama MasterCard 11.07.13, 07:58
                piwi77.0 napisał:

> 5 dni przepie...ć na przetrząsanie forum w poszukiwaniu czegoś małostkowego - p
                > unkt za wytrwałość, minuspunkt za brak sensownych zajęć. Ale to nie uprawnia do
                > podskakiwania, są progi, których i tak nie przeskoczysz.

1. Napisanie kilkunastu recenzji, wypełnienie kilkudziesięciu protokołów itp. podobne sensowne zajęcia - kilka ostatnich tygodni.
                2. Znalezienie postu piwcia z reklama jego dobrego serca - 5 minut.
                3. Patrzenie na oznaki twojej wściekłości, że znów coś chapnąłeś - bezcenne!
                • piwi77.0 Re: lepsze niż reklama MasterCard 11.07.13, 09:17
                  Wrzuć tu jakąś swoją recenzję, mógłby to być też protokół, ale pewnie osłania go ochrona danych. Ja tam pewnie, jak to zwykle, nic bym nie zrozumiał, ale ludzie są tu dużo mądrzejsi ode mnie i pewnie niejeden mógłby nabrać podziwu dla Twoich możliwości. Odwagi, to forum może i jest trochę głupkowate, ale nie parzy, a zastrzyk intelektu na pewno poprawiłby jego jakość.
        • katrina_bush A pewnie, najlepiej milczec na wasz temat, co nie? 10.07.13, 22:38
          supaari napisał:

A pewnie, najlepiej milczec na wasz temat, co nie?

Katolicy maja niestety obrzydliwy zwyczaj wzajemnej adoracji.

W dodatku paluchami na innych pokazywac to uwielbiacie !

A brudu za pazurami to macie nie wiem ile.

brrr...

>
          > Bo przecież dobre serce objawiające się przestrzeganiem antykatolickich niemotó
          > w to nie dolegliwość, prawda?
          >

Twoj brak kultury jest niewyobrazalny.
          • supaari kolejny wyjątek dla kaśki 10.07.13, 22:49
            katrina_bush napisała:

> supaari napisał:
            >
            > A pewnie, najlepiej milczec na wasz temat, co nie?
            >
            > Katolicy maja niestety obrzydliwy zwyczaj wzajemnej adoracji.
            >
            > W dodatku paluchami na innych pokazywac to uwielbiacie !
            >
            > A brudu za pazurami to macie nie wiem ile.
            >
            > brrr...

Kasieńko, niczego takiego nie napisałem. Przypisujesz mi swoje własne słowa. To doprawdy najniższa kożliwa kategoria...

> >
            > > Bo przecież dobre serce objawiające się przestrzeganiem antykatolickich n
            > iemotó
            > > w to nie dolegliwość, prawda?
            > >
            >
            > Twoj brak kultury jest niewyobrazalny.

Dla ciebie niewyobrażane jest nawet to, że ryby żyja pod wodą bez butli tlenowych...
          • biala.stokrotka Re: A pewnie, najlepiej milczec na wasz temat, co 02.08.13, 00:18
            Krakowiak
            zle Ci bylo, na co Ci wojowac z trollami?
            • supaari Re: A pewnie, najlepiej milczec na wasz temat, co 05.08.13, 11:35
              biala.stokrotka napisała:

> Krakowiak
              > zle Ci bylo, na co Ci wojowac z trollami?

Dziecinko, nieco zagubiona jesteś. Pod postem katriny_bush zwracasz się do jakiegoś Krakowiaka. Żaden Krakowiak ani Karkowiak się w tym wątku nie wypowiadał. Otwórz oczki i dostrzeż przynajmniej to.
    • seth.destructor Re: trzy stopnie oddalenia 05.07.13, 00:57
      Ludzie, którzy krzywdzą innych w imię jakichkolwiek zasad, są źli. Nie ma znaczenia, czy jest to religia, czy ideologia, jeśli powoduje ona, że człowiekiem gardzi człowiek, jest zła.
      • supaari Re: trzy stopnie oddalenia 05.07.13, 01:17
        seth.destructor napisał:

> Ludzie, którzy krzywdzą innych w imię jakichkolwiek zasad, są źli. Nie ma znacz
        > enia, czy jest to religia, czy ideologia, jeśli powoduje ona, że człowiekiem ga
        > rdzi człowiek, jest zła.

Nie zgadzam się z Tobą, Secie!
        Sam fakt krzywdy - bez względu na to czy ma źródło w zasadach, czy nie - nie jest podstawą do uznania sprawcy za złego. Jeśli pan X natłucze gębę panu Y, który sra na klomb w centrum miasta, to byc może robi to w imię jakichś zasad i niewątpliwie krzywdzi pana Y, ale czy jest zły???

Zresztą ten wątek nie jest o tym... Różni ludzie postępują niewłaściwe, ale na tym forum z reguły są określani jako albo: (1) katolicy (2) chrześcijanie, (3) religianci. Rzadkością jest nazwanie prasłosławnego prawosławym (to chrześcijanin!!! - ta sama grupa co katolicy) lub buddysty buddystą (to religiant!!! - ta sama grupa co katolicy). Tego ten wpis dotyczy.
        • piwi77.0 Re: trzy stopnie oddalenia 05.07.13, 07:30
          Piszemy o katolach, bo w Polsce ten gatunek jest powszechny. Większość z nas nie widziała prawosławnego, budysty, hinduisty, czy starozakonnego na oczy. O nich nie piszą w tych stronach, gdzie te gatunki występują.
          • supaari Re: trzy stopnie oddalenia 10.07.13, 22:04
            piwi77.0 napisał:

> Piszemy o katolach, bo w Polsce ten gatunek jest powszechny. Większość z nas ni
            > e widziała prawosławnego, budysty, hinduisty, czy starozakonnego na oczy. O nic
            > h nie piszą w tych stronach, gdzie te gatunki występują.

Poczekaj, piwcio... Wy piszecie? Kto znaczy? Antykatolickie niemoty?? To wątek adresowany do nowych w tym gronie. Ty zapewne jesteś doświadczonycm antykatolickim niemotą...
            • piwi77.0 Re: trzy stopnie oddalenia 11.07.13, 09:42
              Zwróciłbym jedynie uwagę, że używanie określenia antykatolickie niemoty oznacza, że istnieją również katolickie niemoty. Zgodnie z tym co utrzymuje episkopat, ich udział w ludności na terenie Polski wynosi 99,9% (może już trochę mniej, ale nadal jest on wysoki). I to jest wazny temat, a Ty szukasz zastępczego i piszesz o czymś, co dotyczy 0,1% Polaków.
              • supaari nie fantazjuj, piwcio 12.07.13, 09:09
                piwi77.0 napisał:

> Zwróciłbym jedynie uwagę, że używanie określenia antykatolickie niemoty
                > oznacza, że istnieją również katolickie niemoty.

Owszem, istnieją. Jeśli chcesz im dać radę - możesz załozyć wątek.

Zgodnie z tym co utrzym
                > uje episkopat, ich udział w ludności na terenie Polski wynosi 99,9% (może już t
                > rochę mniej, ale nadal jest on wysoki).

Doprawdy????? Episkopat coś takiego utrzymuje???? Oczywiście znalezienie dowodu na to twoje twierdzenie przerasta cię - jak zwykle znalezienie dowodu na wiekszość twoich twierdzeń (już nie chce mi się przypominać twoich innych rewelacji)

to jest wazny temat, a Ty szukasz zas
                > tępczego i piszesz o czymś, co dotyczy 0,1% Polaków.

Nie wiem na jakiej podstawie uważasz, że antykatolickie niemoty stanowią 0,1% Polaków, ale to smutne, że kilkadziesiąt tysięcy moich rodaków należy do tobie podobnych ignorantów.
                • piwi77.0 Re: nie fantazjuj, piwcio 12.07.13, 09:16
                  No to ile mamy obecnie tych katolickich niemot w ocenie przenajświętszego episkopatu, są jakieś aktualne ustalenia, które obalają moje szacunki na poziomie 99,9%?
                  • supaari racz pitolic gdzie indziej, trollu 12.07.13, 09:28
                    piwi77.0 napisał:

> No to ile mamy obecnie tych katolickich niemot w ocenie przenajświętszego episk
                    > opatu, są jakieś aktualne ustalenia, które obalają moje szacunki na poziomie 99
                    > ,9%?

Piwcio, twoje szacunki mnie nie interesują. Zadałem ci pytanie związane z twoimi wymysłami, ty zaś nie byłeś, nie jesteś i nie będziesz w stanie odpowiedzieć. Wiem, że możesz kłapać jadaczką nie na dowolny temat. Zatem żeby było ci łatwiej proponuję, żebyś gadał sam ze sobą. Skoro przerasta cię odpowiedź na proste pytanie dotyczące głupot, jakie raczysz wypisywać, to zechcciej je pisać gdzie indziej.
                    • piwi77.0 Re: racz pitolic gdzie indziej, trollu 12.07.13, 09:37
                      Ty masz napisać ile jest w ocenie episkopatu, skoro uważasz, że liczba którą ja podałem jest błędna. A pytania to sobie zadawaj gdzie indziej, na przykład w tych swoich recenzjach, albo protokołach, które masowo tworzysz.
                      • supaari brakuje ci poczucia własnej wartości, trollu? 12.07.13, 10:19
                        piwi77.0 napisał:

> Ty masz napisać ile jest w ocenie episkopatu, skoro uważasz, że liczba którą ja
                        > podałem jest błędna. A pytania to sobie zadawaj gdzie indziej, na przykład w t
                        > ych swoich recenzjach, albo protokołach, które masowo tworzysz.

Widzisz, trollu, ja nic na temat ocen episkopatu nie pisałem. To ty zwykłeś własne fantazje (vide np. głupoty, jakie pisałeś o raporcie Ryana lub o sredniowiecznych uniwersytetach) podpierać cudzym autorytetem (np. episkopatu). Kiedy ktoś pyta cię o źródło twej wątpliwej wiedzy, to od razu czujesz się zagrożony i przypisujesz pytającemu kwestionowanie twej twórczości w oparciu o jego wiedzę. Rozumiem, że jako osoba bez żadnej wiedzy czujesz, że inni ją mają, ale to jest tylko emanacja twoich kompleksów. Ja nie pisałem o ocenach episkopatu, tylko zapytałem gdzież znalazłeś te oceny, o których pisałeś. Nie podałes żadnego źródła i dodatkowo twierdzisz, że uważam, że liczba którą ty podałem jest błędna...Cała ta wymiana moich zdań na twoje brednie znaczy, że jesteś zakompleksionym łgarzem, piwcio.
                        • piwi77.0 Re: brakuje ci poczucia własnej wartości, trollu? 12.07.13, 10:49
                          Dlaczego znów się awanturujesz, któraś z recenzji nie wyszła, jakis protokół wrócił do uzupełnienia? Pisz tego mniej ale rób to dokładniej.
                          • supaari Re: brakuje ci poczucia własnej wartości, trollu? 12.07.13, 13:25
                            piwi77.0 napisał:

> Dlaczego znów się awanturujesz, któraś z recenzji nie wyszła, jakis protokół wr
                            > ócił do uzupełnienia? Pisz tego mniej ale rób to dokładniej.

I znów kompleksy wychodzą z trolla... Skoro jużktoś tak ewidentnie wykazuje, że troll nie ma nic sensownego do przekazania, to troll zmienia temat. Przyjmij zatem trollu do wiadomości, że demaskowanie twojego debilizmu i ignorancji sprawia mi nieco przyjemności. Teraz możesz podociekac czy ma ona charakter seksualny... Byłoby to w twoim stylu.i
                            • piwi77.0 Re: brakuje ci poczucia własnej wartości, trollu? 12.07.13, 13:49
                              Tego trolla Ci daruję, bo po prostu mnie nie lubisz i tylko dlatego przypinasz mi epitet, tym bardziej, że dodatkowo jesteś jeszcze zdenerwowany, a w tym stanie pojęcia mogą się mylić. Po drugie trochę to sam sobie zaprzeczasz, albo po prostu masz lekko zachwianą osobowość i sam nie wiesz czego chcesz. W aktualnym wątku, raz twierdzisz, ze powinienem opuścić to forum, a teraz, że jestem tu potrzebny, bo sprawia Ci przyjemność wykazywanie czegoś u mnie. A może po prostu nie lubisz jak ci jest przyjemnie, dlatego chcesz żebym sobie poszedł. Dobra zostawmy to. To jak, wrzucisz tu w końcu jakąś swoją recenzję?
                              • supaari niespojnosci piwnego trolla 12.07.13, 14:33
                                piwi77.0 napisał:

> Tego trolla Ci daruję, bo po prostu mnie nie lubisz i tylko dlatego przypinasz
                                > mi epitet, tym bardziej, że dodatkowo jesteś jeszcze zdenerwowany, a w tym stan
                                > ie pojęcia mogą się mylić.

Sam wiesz, że jesteś trollem. Przyznsles to w tym wątku, kiedy pisałes, że troll (czyli ty) zostanie, a supaari musi odejść, jeśli mu towarzystwo trolla (czyli ciebie) nie odpowiada. Zatem możesz mi darować, że mam cię za to, czym jesteś. Rozumiem, że takie podejscie, jakie ją prezentuje jest czymś, co kwalifikuje sie do darowania lub nie. To wiele o tobie mówi, piwny trollu

Po drugie trochę to sam sobie zaprzeczasz, albo po p
                                > rostu masz lekko zachwianą osobowość i sam nie wiesz czego chcesz. W aktualnym
                                > wątku, raz twierdzisz, ze powinienem opuścić to forum, a teraz, że jestem tu po
                                > trzebny, bo sprawia Ci przyjemność wykazywanie czegoś u mnie. A może po prostu
                                > nie lubisz jak ci jest przyjemnie, dlatego chcesz żebym sobie poszedł. Dobra zo
                                > stawmy to. To jak, wrzucisz tu w końcu jakąś swoją recenzję?

Jedyne niespójności w naszej wymianie zdań są twego autorstwa. Byłoby dobrze, gdyby trolle takie jak ty zniknęły, ale skoro są, to z radością będę obnazal ich nieskończony debilizm. I tyle, trollu
                                • piwi77.0 Re: niespojnosci piwnego trolla 12.07.13, 14:41
                                  supaari napisał:

Jedyne niespójności w naszej wymianie zdań są twego autorstwa. Byłoby dobrze, gdyby trolle takie jak ty zniknęły, ale skoro są, to z radością będę obnazal ich nieskończony debilizm. I tyle, trollu

Oczywiście, ale z tym obnażaniem to się spróbuj powstrzymać.
                                  • supaari Re: niespojnosci piwnego trolla 12.07.13, 16:16
                                    piwi77.0 napisał:

> supaari napisał:
                                    >
                                    > Jedyne niespójności w naszej wymianie zdań są twego autorstwa. Byłoby dobrze
                                    > , gdyby trolle takie jak ty zniknęły, ale skoro są, to z radością będę obnazal
                                    > ich nieskończony debilizm. I tyle, trollu

>
                                    > Oczywiście, ale z tym obnażaniem to się spróbuj powstrzymać.

Fajnie, że uważasz, iż dobrze byłoby, gdyby trolle twego pokroju zniknęły z tego forum.
                                    pel dołączony do zgody jest w jej świetle kolejnym kretynizmem piwnego trolla.
                                    • piwi77.0 Re: niespojnosci piwnego trolla 12.07.13, 16:28
                                      supaari napisał:

pel dołączony do zgody jest w jej świetle kolejnym kretynizmem piwnego trolla.

Lepsza zgoda z pelem niż bez pela, to oczywiste.
                                      • supaari Re: niespojnosci piwnego trolla 12.07.13, 16:43
                                        piwi77.0 napisał:

> supaari napisał:
                                        >
                                        > pel dołączony do zgody jest w jej świetle kolejnym kretynizmem piwnego troll
                                        > a.

>
                                        > Lepsza zgoda z pelem niż bez pela, to oczywiste.

Dla trolla - tak. Nawet (wręcz szczegolnie), jeśli (a)pel jest sprzeczny że zgodą.
                                        • piwi77.0 Re: niespojnosci piwnego trolla 12.07.13, 16:52
                                          Nie trywializuj natury pela. Nawet jezeli (a)pel jest sprzeczny, to (b)pel, czy tym bardziej
                                          (c)pel już nie muszą.
                                          • supaari Re: niespojnosci piwnego trolla 12.07.13, 17:20
                                            piwi77.0 napisał:

> Nie trywializuj natury pela. Nawet jezeli (a)pel jest sprzeczny, to (b)pel, czy
                                            > tym bardziej
                                            > (c)pel już nie muszą.
                                            Natura pela jest jedną. Jeśli jest sprzeczny, to znaczy, żes (a) troll, (b) ignorant, (c) piwidiota.
                                            • piwi77.0 Re: niespojnosci piwnego trolla 12.07.13, 19:19
                                              Taka jest natura pela, że z supaari zrobicw...a.
                                    • kolter-xl Re: niespojnosci piwnego trolla 12.07.13, 17:07
                                      supaari napisał:

> Fajnie, że uważasz, iż dobrze byłoby, gdyby trolle twego pokroju zniknęły z te
                                      > go forum. pel dołączony do zgody jest w jej świetle kolejnym kretynizmem piwnego trolla.

Wtedy trolle twojego pokroju zawyłyby z zachwytu ze kolejną twierdzę zdobyły dla oszusta z Torunia .
                              • mila2712 Re: brakuje ci poczucia własnej wartości, trollu? 12.07.13, 16:19
                                ależ Ty masz cierpliwość
                                :)
                            • kolter-xl Re: brakuje ci poczucia własnej wartości, trollu? 12.07.13, 14:42
                              supaari napisał:

>Przyjmij zatem trollu do wiadomości, że demaskowanie twojego debilizmu i ignorancji sprawia mi nieco przyjemności

To może lepiej sam sobie zrób dobrze językiem bo to demaskowanie nie bardzo ci wychodzi niemoto parafialna . Piwi za miękko cie traktuje jak na poziom gnidy jaki prezentujesz.
                              • piwi77.0 Re: brakuje ci poczucia własnej wartości, trollu? 12.07.13, 14:57
                                Wszystko prawda co piszesz, ale jak przeczyta Twój post, to teraz już się zupełnie zablokuje i nie ma co liczyć, że da nam cokolwiek przeczytać z licznych recenzji i protokołów, które ostatnio napisał. Wszyscy tracimy w ten sposób szanse na jakościowy skok tego marniejącego forum.
                                • kolter-xl Re: brakuje ci poczucia własnej wartości, trollu? 12.07.13, 15:08
                                  piwi77.0 napisał:

> Wszystko prawda co piszesz, ale jak przeczyta Twój post, to teraz już się zupeł
                                  > nie zablokuje i nie ma co liczyć, że da nam cokolwiek przeczytać z licznych rec
                                  > enzji i protokołów, które ostatnio napisał. Wszyscy tracimy w ten sposób szanse
                                  > na jakościowy skok tego marniejącego forum.

Antoś się nie zablokuje to gnida wychowana na zasadzie; nie przejmuj się kiedy ci w ryj plują , mów ze to krople deszczu z bezchmurnego nieba.
                                  • piwi77.0 Re: brakuje ci poczucia własnej wartości, trollu? 12.07.13, 15:16
                                    Po nim wcale tak nie spływa, jak jest coś nie po jego myśli to się okropnie denerwuje, a urazy bardzo długo pamięta. Jedno jest pewne, o recenzji do poczytania możemy teraz zapomnieć.
                                    • kolter-xl Re: brakuje ci poczucia własnej wartości, trollu? 12.07.13, 15:26
                                      piwi77.0 napisał:

> Po nim wcale tak nie spływa, jak jest coś nie po jego myśli to się okropnie den
                                      > erwuje, a urazy bardzo długo pamięta. Jedno jest pewne, o recenzji do poczytani
                                      > a możemy teraz zapomnieć.

Wiem ze to mściwe , z 5 lat temu zasugerowałem się tekstem prasowym ze koty papież kazał palić. Przypominał mi to jako moje rzekome kłamstwo przez 3 lata co najmniej :)). Cieszy mnie ze jednak na co najmniej 1000 postów jakie z nim wymieniłem znalazł choć jeden nad którym mógł się pastwić :))))
                    • piwi77.0 Troll zostanie, to raczej supaari musi spadać, 12.07.13, 10:15
                      jeżeli męczy go obecność trolla.
        • seth.destructor Re: trzy stopnie oddalenia 05.07.13, 22:08
          Tak, jest zły, gdyż jego zasady dopuszczają agresję wobec osób, które je przekraczają, a nie dopuszczają do ludzkiego podejścia. Pan Y może być chory, nie mieć innego wyjścia niż sr... w centrum miasta; normalny człowiek obdarzony empatią nie poczułby agresji.
          Odnośnie chrześcijan, katolików i religiantów, to charakteryzują się oni tym, że właśnie w takich sytuacjach reagują świętym oburzeniem i rozpoczynają agresywną krucjatę. Nie cofną się przed fizycznym ni psychicznym zniszczeniem osoby, która śmie być inna. Ani prawosławni, ani protestanci, ani buddyści ani nawet muzułmanie tutaj tego nie robią.
          • supaari Re: trzy stopnie oddalenia 10.07.13, 22:11
            seth.destructor napisał:

> Tak, jest zły, gdyż jego zasady dopuszczają agresję wobec osób, które je przekr
            > aczają, a nie dopuszczają do ludzkiego podejścia. Pan Y może być chory, nie mie
            > ć innego wyjścia niż sr... w centrum miasta; normalny człowiek obdarzony empati
            > ą nie poczułby agresji.
            > Odnośnie chrześcijan, katolików i religiantów, to charakteryzują się oni tym, ż
            > e właśnie w takich sytuacjach reagują świętym oburzeniem i rozpoczynają agresyw
            > ną krucjatę. Nie cofną się przed fizycznym ni psychicznym zniszczeniem osoby, k
            > tóra śmie być inna. Ani prawosławni, ani protestanci, ani buddyści ani nawet mu
            > zułmanie tutaj tego nie robią.

Secie, dziwi mnie asymetria w Twoim postępowaniu. Jesteś w stanie znaleźć wytłumaczenie do działać całkowicie aspołecznych w wykonaniu sracza (może być chory, nie mieć innego wyjścia), ale dość jednoznacznie, bez najmniejszych wątpliwości klasyfikujesz drugą postać: jest zły. To nie zachowanie Ci nie odpowiada, tylko sprawca jest zły.
            Passus o chrześcijanach, katolikach, którzy w pewnych sytuacjach nie cofną się przed fizycznym ni psychicznym zniszczeniem osoby, która śmie być inna jest krzywdząca dla wielu osób. Zdajesz sonie z tego sprawę?
      • chasyd_666 Re: trzy stopnie oddalenia 06.07.13, 11:21
        seth.destructor napisał:

> Ludzie, którzy krzywdzą innych w imię jakichkolwiek zasad, są źli

Bardziej niż gdy krzywdzą bez zasad ?...
        • kolter-xl Re: trzy stopnie oddalenia 06.07.13, 11:25
          chasyd_666 napisał:

> seth.destructor napisał:
          >
          > > Ludzie, którzy krzywdzą innych w imię jakichkolwiek zasad, są źli
          >
          > Bardziej niż gdy krzywdzą bez zasad ?...

Ty nie masz żadnych zasad jesteś trollem parchatym
        • seth.destructor Re: trzy stopnie oddalenia 07.07.13, 06:01
          Tak, bo krzywdzenie z zasad jest krzywdzeniem z premedytacją.
    • piwi77.0 Trzy stopnie, jak trzy Bogi w jednej osobie. 05.07.13, 07:26
      U katola jak jest trzy, to nabiera to powagi. Ale a propos. Ten Twój Kościół jest organizacją przestępczą, bo dla przestępstwa został stworzony, z przestępstwa żyje, przestepców chroni i promuje. Ubocznym efektem jego działalności jest moralne degenerowanie społeczeństw, w których działa. I o tym piszemy i jak długo ta bandycka organizacja będzie działać, pisać będziemy, więc na nic Twoje rozpaczliwe apele.
      • billy.the.kid Re: Trzy stopnie, jak trzy Bogi w jednej osobie. 05.07.13, 08:05
        eeetam.browarku-pendrolisz.
        supcio się nagłówkował zeby lewakom,komuchom ateistom pomóc w ic h ciężkiej pracy aty się nad nim pastwisz.
    • administrator-moderator Kto generuje najwiecej zła? 05.07.13, 09:38
      Najwięcej zła powodują zjadacze mięsa.
      Chwaląc zabijanie zwierząt i jedzenie ich zwłok, świadomie generują zło najgorszego gatunku.
      • billy.the.kid Re: Kto generuje najwiecej zła? 05.07.13, 09:44
        dziś SCHABOWE.
      • kolter-xl Re: Kto generuje najwiecej zła? 05.07.13, 14:12
        administrator-moderator napisał:

> Najwięcej zła powodują zjadacze mięsa.
        > Chwaląc zabijanie zwierząt i jedzenie ich zwłok, świadomie generują zło najgorszego gatunku.

Tu się wielka polityka odbywa a ty o prozie życia trawojadzie, sio na łąkę szczaw zbierać .
      • mila2712 Re: Kto generuje najwiecej zła? 05.07.13, 16:49
        a katolik opluwający drugiego człowieka ( za to , że nie jest taki jak on, że ma inne przekonania itp ) co generuje?

nikt nie chwali zabijania zwierząt.....to łańcuch pokarmowy .....biologia.....
        • kolter-xl Re: Kto generuje najwiecej zła? 05.07.13, 18:10
          mila2712 napisała:

> nikt nie chwali zabijania zwierząt.....to łańcuch pokarmowy .....biologia.....

Jak to nikt nie chwali , ja to chwale bo mamy przez to kotleciki i szyneczki o suchych bułkach to nawet nie wspomnę
          • mila2712 Re: Kto generuje najwiecej zła? 05.07.13, 18:18
            nie w tym znaczeniu ...
            chodzi o ubój humanitarny
            szynkę to i ja lubię :PPP
            • kolter-xl Re: Kto generuje najwiecej zła? 05.07.13, 18:24
              mila2712 napisała:

> nie w tym znaczeniu ...
              > chodzi o ubój humanitarny

Humanitarny ?? a co to bez gwałtu przed zaszlachtowaniem ??

> szynkę to i ja lubię :PPP

Fuj świńskie mięcho to trutka
              • mila2712 Re: Kto generuje najwiecej zła? 05.07.13, 18:25
                prowokator
                haumanitarny = zwierzę jest oszołomione

kto Ci to powiedział ....to jajka w nadmiarze szkodzą i szczaw :P
                • kolter-xl Re: Kto generuje najwiecej zła? 05.07.13, 18:36
                  mila2712 napisała:

> prowokator
                  > haumanitarny = zwierzę jest oszołomione

No to owiecka jest oszołomiona ... molestowaniem :))

> kto Ci to powiedział ....to jajka w nadmiarze szkodzą i szczaw :P

Moje ??? jeszcze nigdy nikomu
                  • mila2712 Re: Kto generuje najwiecej zła? 05.07.13, 18:41
                    owieczki są mało popularne
                    nie ma u nas rzeźni dla owieczek

o... czyli hodowca drobiu ... pamietaj ptasia grypa ......panie miej w opiece te kurniki
                    • kolter-xl Re: Kto generuje najwiecej zła? 05.07.13, 18:48
                      mila2712 napisała:

> owieczki są mało popularne
                      > nie ma u nas rzeźni dla owieczek
                      >
                      > o... czyli hodowca drobiu ... pamietaj ptasia grypa ......panie miej w opiece t
                      > e kurniki

Zasadniczo nie mam ochoty temu trollowi podbijać wątku w taki sposób .
                      • mila2712 Re: Kto generuje najwiecej zła? 05.07.13, 18:50
                        zasadniczo racja ...
                  • pocoo Re: Kto generuje najwiecej zła? 05.07.13, 19:27
                    kolter-xl napisał:
                    > Moje ??? jeszcze nigdy nikomu

Kolter,Ty wiesz,że niewierząca jestem.
    • kolter-xl Re: trzy stopnie oddalenia 05.07.13, 14:04
      supaari napisał:

> Poradnik dla nowych antykatolickich niemotów na forum.

No a niemoty zbudowane z moheru też zaszczycisz instruktarzem ??

Pierwszy stopień oddalenia: katoliki
      To centrum wszelkiego zła! Jak jakiś katolik (najlepiej - duchowny!) coś złego zrobi, to trzeba na forum napisać, że (szczytem jest pisanie, że Kościół) to zrobili!!!

Chcesz podważyć fundament sekty , która twierdzi ze to sam bóg takiego gnoja do sukienki duchownej powołał ?? Skoro bozia wybrała, a duch święty poinformował o tym biskupa ze on powołany do sukienki . To kto za jego pedofilię czy inne kure wstwo ponosi odpowiedzialność ??

Drugi stopień oddalenia: chrześcijanie. Jeśli coś złego zrobili prawoslawni lub ewangelicy, to nie należy pisać, że to prawosławni
      > lub ewangelicy. Trzeba napisać, że to chrześcijanie.

Nie daj bóg katoliccy którzy mieli kontakt z chrześcijanami tylko wtedy kiedy ich do katolickiego piekła posyłali ogniem i mieczem .

Bo jak się napisze, że prawosławny, to nie dotknie to [i]katolika/katola/KArTOfLA[/
      > i]. Koniecznie trzeba uzyć słowa chrześcijanin! Wtedy obejmie także to tę wrażą grupę.

Nie ma opcji żeby poszło to też na katolików , nigdy nie byliście chrześcijanami .

> Trzeci stopień oddalenia: wyznawcy jakiejkolwiek religii, krótko: religianci
      >
      . Jeśli jakiś żyd, muzułmanin lub buddysta zrobi coś złego, to nie ma sensu tego poruszać na forum, bo okazałoby się, że całe zło nie
      > pochodzi od katolików/katoli/KArTOfLI...

Znowu łżesz Antoś my najczęściej opisujemy gnój który nas otacza a tu w tym gnojowniku nie ma za dużo nie katolickich religiantów.

No, chyba że nie napiszemy, że to... religianci!!! O, to genialne słowo! Przez religianta można
      > obciążyć każdego katolika/katola/KArTOfLA przynajmniej cieniem odpowiedialności za działania dowolnego wyznawcy dowolnej religii!

Kolejne kłamstwo Antosia , generalnie zawsze mowa do jakiej koterii należał owy religiant .

Zawsze pozostaje problem zła wyrządzanego przez osoby nie przyznające się do żadnej religii... Rada jest prosta: trzeba przemilczeć! Albo kontratakować!

Jak drań to ch uj mu w dupę szmata to szmata .

>Jak ktoś zauważy, że ateista coś złego zrobił - trzeba koniecznie przypomnieć inkwizycję!

Antoś niemoto ;Często mowa o ateizmie w kontekście zbrodni jakich dokonywali tzw ateiści (którzy na łożu śmierci wołali o duchownego). Wtedy to naszym obowiązkiem jest wam przypomnieć ze to wasza sekta miała już 800 lat temu swoje gestapo które nie prawomyślnych ekspresowo do bozi z dymem wysyłała .

Można także wskazać, że delikwent kiedyś spotkał księdza lub miał religij
      > nych rodziców (najlepiej - katolików). Może czytał Biblię? skoro czytał, to może znalazł tam inspirację? Tak w ogóle to na pewno nie był ateista!

Niestety dla waszych faktów np niemieccy zbrodniarze np niejaki himmler to do 25 roku życia bigot katolicki z mamusią i tatusiem biegał co niedziela do kościoła, potem też nie był ateistą dokładnie jaki jego szef a ulubiony fuhrer waszego papieża .
    • k_a_p_p_a trzeci stopień 05.07.13, 16:26
      Dyskusja z suparim to jak gra w szachy z gołębiem-
      nie przestrzega reguł, bo ich nie zna
      poroztrąca figury
      nasra na szachownicę i triumfalnie ogłosi swoje zwycięstwo
      Tym razem zaczął od trzeciego stopnia oszczędzając wszystkim jałowego trudu wyszukiwania w jego wypowiedziach śladu myśli i argumentów.
      Tak trzymaj, gołąbku:)
    • pocoo Re: trzy stopnie oddalenia 05.07.13, 16:40
      supaari napisał:

> Weźcie sobie te rady do serca, drogie antykatolickie niemoty!
      >
      Nie jestem "antykatolicką niemotą" i Twoje rady mam "gdzieś".Oj,jak Ty byś chciał wiedzieć,gdzie?
      Nie jesteś przypadkiem przepełniony tęsknota za tym,abym napisala co o Tobie myślę?Nie napiszę, bo Ty wiesz.
      • karbat Re: trzy stopnie oddalenia 05.07.13, 21:09
        supaari napisał:
        > Poradnik dla nowych antykatolickich niemotów na forum. Jeśli zamierzacie założy
        > ć wątek, musicie trzymać się pewnej konwencji tutaj obowiązującej... Konwencja
        > wymaga, by każdy wątek obciżął w jakimś stopniu katolika.

swoj poradnik katolika mozesz sobie po katolicku w ... doope wsadzic .
        Nie ty wierco, arogancie, bedziesz tutaj narzucac konwencje - co jest wymagane,
        a co nie jest wymagane .

... musicie trzymac ...
        MUSISZ to ty . Wejsc w doope swojemu biskupowi, kato -szamanowi bez smarowidla ,- srodka nawilzajaco - poslizgowego .

• karbat Re: trzy stopnie oddalenia 05.07.13, 21:15
          mila2712 napisała:

> a katolik opluwający drugiego człowieka ( za to , że nie jest taki jak on, że m
          > a inne przekonania itp ) co generuje?

jestes heretyczka, komunistka, nalezysz do ukladu, szarej sieci .
          nie jestes prawdziwa partiotka, nie szanujesz tradycji ojcow, tradycji kosciola katolikow .

z takich jak ty, w imie boga, niedawno temu, robiono sobie ognisko .
          to bylo godne i sprawiedliwe , sluszne i zbawienne .
    • aborcjonista jesteś glupszy niz sądziłem kartoflana niemoto 05.07.13, 19:36
    • chasyd_666 Dobra analiza mentalności 06.07.13, 11:19
      - antykatolickiej durnoty...

--
      www.gazetapolska.pl/28909-jak-waleczny-major-bauman-bandytow-tropil
      • kolter-xl Re: Dobra analiza mentalności 06.07.13, 11:24
        chasyd_666 napisał:

> - antykatolickiej durnoty...

Najlepiej to tacy jak ty nienawidzący ludzi reklamują twoją sektę .
        • nehsa Re: Dobra analiza mentalności 06.07.13, 12:06
          Ręce już mnie bolą, ale powtórzę.
          Według na wskroś świeckiej, uniwersalnej Nauki Wszechmogącego, Jedynego Ojca(Pierwszego Boga), oznajmionej przez Syna Ojca(Drugiego Boga), funkcjonowanie każdej religii, jest niemożliwym do zaprzeczenia faktem sprzeniewierzenia się przede wszystkim kapłanów, ale i wyznawców Nauce Jedynego Ojca.

A dlaczego Nauka Wszechmogącego Ojca, jest na wskroś świecka?

Ano dlatego, że słowa mowione przez Drugiego Boga,, czyli Syna Ojca mają moc sprawczą, co oznacza, żę zawsze dzieje się dokładnie tak, jak wynika to z oznajmionych w nich treści.
          Zatem religia jest zbędna, czego nijak korytowa, kapłańska mafia pasożytujaca na społeczeństwach nafia, nie chce przyjąć do wiadomości. A usłużni kruchtowi lokaje, jak np. suuparii i inne oszołomy, zawracają swoją głupotą doopę na lewo.
          • aborcjonista Re: Dobra analiza mentalności 06.07.13, 22:31
            Ręce już mnie bolą, ale powtórzę.
            > Według na wskroś świeckiej, uniwersalnej Nauki Wszechmogącego, Jedynego Ojca(Pi
            > erwszego Boga), oznajmionej przez Syna Ojca(Drugiego Boga),

słowa mowione przez Drugiego Boga,, czyli Syna Ojca mają moc sp
            > rawczą, co oznacza, żę zawsze dzieje się dokładnie tak, jak wynika to z oznajmi
            > onych w nich treści.

Nikt taki nie istnieje , nikt go nie widział i nie słyszal
      • supaari Dzięki nt 10.07.13, 22:16
      • qqww1122 Re: Dobra analiza mentalności 15.07.13, 11:33
        chasyd_666 napisał:

> - antykatolickiej durnoty...
        >
        >

Napisz o tym doktorat na KULu.
        Potem będziesz tam profesorem, bo twoja inteligencja
        i wiedza teologiczna jest gigantyczna.
    • supaari Wybaczcie! 10.07.13, 22:23
      Wszystkich, na których posty w tym wątku nie odpowiedziałem, chciałbym prosić o wybaczenie. Nie wynika to z lekceważenia Was, po prostu uznałem, że:
      1. Nie ma sensu tracić czasu na odpowiadanie na teksty nie na temat (wyjątek zrobiłem dla qqww1122 - zupełnie niepotrzebnie).
      2. Postanowiłem ograniczyć wymiane zdań z nazbyt prymitywnymi bydlętami.

Zakwalifikujcie się do jednej z dwóch powyższych grup według własnego rozeznania - nie dbam o efekty
      • kolter-xl Re: Wybaczcie! 10.07.13, 22:30
        supaari napisał:

> 2. Postanowiłem ograniczyć wymiane zdań z nazbyt prymitywnymi bydlętami.
        >

Czyżbyś przestał miłośniku pedofilii gadać ze swoimi kumplami w sukienkach i wcale nie ma tu mowy o transwestytach?
      • piwi77.0 Wybaczamy. 11.07.13, 09:20
        No tośmy se pogadali jak biskup z biskupem.
        • karbat Re: Wybaczamy. 14.07.13, 13:28
          supaari nie znalazl chetnych do jego katolickiego dialogu na jego katolickich warunkach.

pojednanie po katolicku, -
          chcecie prowadzic z nami dialog, przeciez to jedynie My znamy jedyna prawde,
          przeciez to jedynie My wiemy co jest jedynie sluszne i zbawienne, przeciez to jedynie
          My wiemy co jest dla was zle , a co dobre .
          robienie ze spoleczenstwa, w bialy dzien, na masowa skale gowniarzy, smarkaczy .
          • supaari Re: Wybaczamy. 15.07.13, 19:54
            karbat napisał:

> supaari nie znalazl chetnych do jego katolickiego dialogu na jego katolickich w
            > arunkach.

Supaari napisał poradnik dla antykatolickich niemotów. Poradniki się czyta i stosuje. Kilka doświadczonych niemot postanowiło jednak coś pod moim postem napisać. Ponieważ niezbyt potrafią zrobic użytek z mózgów wyszło jak zwykle... Bezmyśle posty zbitki słów, które z osobna maja jakies znaczenie, ale które w tym wątku sa jedynie przykładem umysłowej mizerii ich autorów, np. to, co można przeczytać poniżej:

> pojednanie po katolicku, -
            > chcecie prowadzic z nami dialog, przeciez to jedynie My znamy jedyna prawde,
            > przeciez to jedynie My wiemy co jest jedynie sluszne i zbawienne, przeciez to j
            > edynie
            > My wiemy co jest dla was zle , a co dobre .
            > robienie ze spoleczenstwa, w bialy dzien, na masowa skale gowniarzy, smarkaczy
            > .

Jakikolwiek sens miały tutaj jedynie posty setha i chasyda. Z tym pierwszym można podyskutowac, drugiemu mogłem jedynie podziękować za miłe słowa. O twórczości pozostałych można powiedzieć, że więcej sensu ma gaworznie dziecka...
            • piwi77.0 Re: Wybaczamy. 15.07.13, 20:10
              Czyli poza płodzeniem licznych recenzji i protokołów próbujesz również sił na polu poradników. Nie myślałeś czasem o jakiejś zgrabnej encyklice?
              • kolter-xl Re: Wybaczamy. 15.07.13, 20:15
                piwi77.0 napisał:

> Czyli poza płodzeniem licznych recenzji i protokołów próbujesz również sił na p
                > olu poradników. Nie myślałeś czasem o jakiejś zgrabnej encyklice?

Niech opowie nam tu jak to jest ze sam Bóg do kiecki powołuje a biskup odwołuje
            • kolter-xl Re: Wybaczamy. 15.07.13, 20:13
              supaari napisał:

> O twórczości pozostałych można powiedzieć, że więcej sensu ma gaworznie dziecka...

Tak jakbyś z proboszczem gadał ?
    • qqww1122 Re: trzy stopnie oddalenia 14.07.13, 13:45
      supaari napisał:

> Poradnik dla nowych antykatolickich niemotów na forum. Jeśli zamierzacie założy
      > ć wątek, musicie trzymać się pewnej konwencji tutaj obowiązującej..

Jak mówi twój mistrz Hoser :

Czy ty supaari jesteś obrzezany ?
      Zrób fotografie swojego ptaszka i umieść w internecie.
      Uwaga , ptaszek musi być w stanie wiotkim , nie
      może być w wzwodzie...

Tak postepuje hoser w imie katolickiej miłości bliźniego.
    • supaari zbiorczo do trolli... 19.07.13, 23:03
      Trolle, które nie były w stanie wypowiedzieć się na temat tego wątku chciałbym poinformować (osoby cywilizowane, które przypadkowo otworzą ten post z góry przepraszam za słownictwo cytatów), że pomimo ich mniej lub bardziej usilnych próśb i sugestii nie zamierzam:
      1. Publikować protokołów ani recenzji.
      2. Pisać encyklik.
      3. Niczego sobie w ... doope wsadzic.
      4. Nikomu wejsc w doope.
      5. Zrobić fotografii swojego ptaszka i umieść w internecie.
      • kolter-xl Re: zbiorczo do trolli... 19.07.13, 23:47
        supaari napisał:

> Trolle, które nie były w stanie wypowiedzieć się na temat tego wątku chc
        > iałbym poinformować (osoby cywilizowane, które przypadkowo otworzą ten post z g
        > óry przepraszam za słownictwo cytatów), że pomimo ich mniej lub bardziej usilny
        > ch próśb i sugestii nie zamierzam:
        > 1. Publikować protokołów ani recenzji.
        > 2. Pisać encyklik.
        > 3. Niczego sobie w ... doope wsadzic.
        > 4. Nikomu wejsc w doope.
        > 5. Zrobić fotografii swojego ptaszka i umieść w internecie.

No ale zawsze możesz pójść do plebana i w dupsko go pocałować z języczkiem .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka