Dodaj do ulubionych

Opamietajcie sie

01.08.13, 23:42
Hej lewactwo - posluchajata
Z niepokoje obserwuje nieodpowiedzialna nagonke na trolli. Kolega Krakowiak uderzyl w trollizm z pomoca wyszarzania pewnych nickow, czym przekroczyl pewna granice. Krakowiak dokonal aktu agresji na trolli, twierdzac, ze to trolle odpowiadaja za mizerie panujaca na tym forum. Gdyby nie trolle, to wszystko byloby piekne i radosne. No i co? Dzisiaj jest pierwszy pelny dzien walki z trollami. Pytam - gdzie sa te ciekawe watki? Porywajace dyskusje? Blyskotliwe riposty? Wiem, znam ja lewacka logike - to dopiero pierwszy dzien, potrzebujemy wiecej czasu na odnowe intelektualna forum. I w ten oto sposob zaczana sie jakies szecioletnie plany rekonstrukcji umyslowej na FS. Z okazji urodzin Palikota zaciagniete zostana honorowe warty i lewactwo bedzie marszczylo klawiatury. Bedzie wiecej pewnie inicjatyw intelektualnych. Po prostu fantazjowanie, ze bedzie lepiej, tylko niewiadomo kiedy, bo zawsze cos bedzie przeszkadzalo w podniesieniu poziomu na FS.
Lewactwo zrobilo z trolli kozlow ofiarnych. A ja wam mowie - na konflikcie trolle- lewactwo nie skorzysta lewica. Dlaczego nie mozemy pokojowo koegzystowac? Szanujmy sie! Wy robcie swoje - czyli uprawiajacie propagande, a my, trolle, bedziemy trollowac.
Lewaki! jesli nie zaprzestaniecie swojej agresji przeciwko trollom, bedzie wojna!
Obserwuj wątek
    • karkowiak2plus Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 00:04
      Dawno się tak nie uśmiałem.

Jeśli szarym dokonałem aktu agresji,to zielonym regresji-czyż nie?
      A poza tym wara Ci od moich osobistych ustawień. To mój wybór kogo robię na szaro.
      I tu mam propozycję. Niech towarzysze trollianty wyszarzą normalnych uczestników forum,a normalni wyszarzą trolliantów i będziemy mieli dwa w jednym.
      Wtedy możemy bezpiecznie koegzystować.
      • biala.stokrotka Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 00:13
        >A poza tym wara Ci od moich osobistych ustawień. To mój wybór kogo robię na szaro.

Gdybys robil to w zaciszu - tak. Ale Ty urzadzasz publiczna nagonke na trollizm. Jesli chcesz koniecznie miec trolli za wrogow - Twojemu zyczeniu stanie sie zadosc.
        Nie badz uparty.
        • karkowiak2plus Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 00:22
          Czyli jak??

pl.wikipedia.org/wiki/Plik:DoNotFeedTroll.svg
          • biala.stokrotka Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 00:33
            >Czyli jak??

Krakowiak, rozumiem, chcesz byc bohaterem, byc w opozycji do trollizmu. Ale prosze nie wywalaj otwartych drzwi. Przed Toba byl na przyklad Michnik. On tez byl w opozycji. Ale zrozumial w pore, ze nie warto byc gluptaskiem. On wybral dialog, a Ty postrzegasz jakas cnote w szukaniu zderzenia czolowego.
            Co sie z Toba dzieje? Przygod Ci sie zachciewa?

• biala.stokrotka Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 06:07
              Krakowiak,
              zastanow sie, dlaczego chcesz wojowac z trollami? Trolle moga byc bardzo pozyteczne. Jesli zaniechasz swoich awantur, to:
              1) bedziesz mial zawsze obstawe; gdyby Cie jakis lobuz zaatakowal, obrazil czy zachowal sie nietaktownie, trolle stana w Twojej obronie. Wiem, sam sie potrafisz bronic. Ale kazde mordobicie psuje image. Dlatego dobrze jest miec nicki, ktore moga wykonac czarna robote.
              2) obracasz sie wsrod lewactwa. Sa oczywiste minusy wynikajace z takiego towarzystwa. Na przyklad tam, gdzie zejdzie sie trzech lewakow, mamy cztery autorytety moralno-intelektualne. Wiem, wiem, nie masz w tym kierunku aspiracji, ale... Wiedz, ze trolle sa nie tylko od mordobicia, jestesmy tez od promocji intelektualnej. Pamietaj, ze nawet najbardziej blyskotliwa mysl powinna miec odpowiedni kontekst. My ten kontekst mozemy zapewnic. A i na mysl sama tez mozemy miec inspirujacy wplyw.
              3) warto miec niewidocznych przyjaciol, gdy sie obracasz wsrod lewakow. Bo oni maja juz tak, ze jak sie juz rozprawia z wrogami, to sie zaczynaja wzajmnie wykanczac.

Oczywiscie mozesz wybrac postawe niedojrzala i walczyc z trollami. Bedziemy wtedy zmuszeni robic zamet wsrod Twoich watkow i postow. Albo podbijac stare watki. No ale komu to potrzebne? Zgoda buduje, niezgoda rujnuje.
              • billy.the.kid Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 08:22
                stokrotko prawiczko.przestań pie...ć głupoty.
                • biala.stokrotka Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 15:25
                  >stokrotko prawiczko.przestań pie...ć głupoty.

Billku, nie moge milczec. Jesli bedzie milczenie, lewacy zrobia z trollami to, co bolszewicy z mienszewikami.
                  • wobo1704 Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 15:43
                    biała-stokrotko !
                    Czy na pewno wiesz na czym polega 'wyszarzanie' / 'pozielenianie' ?

na wszelki wypadek:

Forum->
                    Dodaj przyjaciela - wpisz jego login
                    Dodaj nieprzyjaciela - wpisz jego login

ps. Obiecuję, że nie będę ingerował w ustawienia na Twoim komputerze !

• biala.stokrotka Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 15:59
                      Wobo,
                      tu nie idzie o niewinne kolory, ale o likwidowanie nickow
                      Ponizej posty Karkowiaka, w ktorych sie chwali, jak traktuje nieprzyjaciol lewicy.

Spójrz co widzę gdy wklepałem nieprzyjaciół.
                      Oto widok z dziś 1.08.2013 godz 16.48 :
                      Kogo wyszarzamy? - karkowiak2plus 31.07.13, 16:47
                      Re: Kogo wyszarzamy? - tlenek_wegla 31.07.13, 16:59
                      Re: Kogo wyszarzamy? - karkowiak2plus 31.07.13, 17:09
                      Re: Kogo wyszarzamy? - karkowiak2plus 31.07.13, 17:12
                      Re: Kogo wyszarzamy? - billy.the.kid 31.07.13, 17:55
                      Re: Kogo wyszarzamy? - karkowiak2plus 31.07.13, 19:36
                      Wywal też piwi77.0, - piwi77.0 31.07.13, 18:21
                      Re: Wywal też piwi77.0, - karkowiak2plus 31.07.13, 18:24
                      Re: Wywal też piwi77.0, - mila2712 31.07.13, 19:11
                      Re: Wywal też piwi77.0, - karkowiak2plus 31.07.13, 19:35
                      Re: Wywal też piwi77.0, - mila2712 31.07.13, 19:37
                      Re: Wywal też piwi77.0, - karkowiak2plus 31.07.13, 20:42
                      Re: Wywal też piwi77.0, - mila2712 31.07.13, 23:37
                      A może ich zniknąć? - angelfree 31.07.13, 19:52
                      Re: A może ich zniknąć? - yoma 31.07.13, 21:06
                      Re: A może ich zniknąć? - karkowiak2plus 31.07.13, 21:09
                      Re: A może ich zniknąć? - yoma 01.08.13, 11:27
                      Po wyszarzeniu - angelfree 01.08.13, 08:16
                      Re: Po wyszarzeniu - karkowiak2plus 01.08.13, 09:27
                      Re: Kogo wyszarzamy? - tlenek_wegla 01.08.13, 10:56

Tak się sytuacja przedstawia gdy loguje się inny użytkownik,który nie posiada nieprzyjaciół:
                      Kogo wyszarzamy? - karkowiak2plus 31.07.13, 16:47
                      Re: Kogo wyszarzamy? - tlenek_wegla 31.07.13, 16:59
                      Re: Kogo wyszarzamy? - august.sas 31.07.13, 17:06
                      Re: Kogo wyszarzamy? - karkowiak2plus 31.07.13, 17:09
                      Re: Kogo wyszarzamy? - august.sas 31.07.13, 17:11
                      Re: Kogo wyszarzamy? - karkowiak2plus 31.07.13, 17:12
                      Re: Kogo wyszarzamy? - billy.the.kid 31.07.13, 17:55
                      Re: Kogo wyszarzamy? - karkowiak2plus 31.07.13, 19:36
                      Wywal też piwi77.0, - piwi77.0 31.07.13, 18:21
                      Re: Wywal też piwi77.0, - karkowiak2plus 31.07.13, 18:24
                      Re: Wywal też piwi77.0, - mila2712 31.07.13, 19:11
                      Re: Wywal też piwi77.0, - karkowiak2plus 31.07.13, 19:35
                      Re: Wywal też piwi77.0, - mila2712 31.07.13, 19:37
                      Re: Wywal też piwi77.0, - karkowiak2plus 31.07.13, 20:42
                      Re: Wywal też piwi77.0, - mila2712 31.07.13, 23:37
                      A może ich zniknąć? - angelfree 31.07.13, 19:52
                      Re: A może ich zniknąć? - yoma 31.07.13, 21:06
                      Re: A może ich zniknąć? - karkowiak2plus 31.07.13, 21:09
                      Re: A może ich zniknąć? - yoma 01.08.13, 11:27
                      Po wyszarzeniu - angelfree 01.08.13, 08:16
                      Re: Po wyszarzeniu - karkowiak2plus 01.08.13, 09:27
                      Re: Kogo wyszarzamy? - tlenek_wegla 01.08.13, 10:56
                      Re: Kogo wyszarzamy? - karkowiak2plus 01.08.13, 16:52

Zwróć uwagę,że na pozycji 3 i 5 występuje troll august,którego ja już nie mam okazji widzieć.
                      Analogicznie jest gdy spoglądam na spis wątków. Nie widzę żadnego założonego przez moich nieprzyjaciół.
                      • wobo1704 Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 16:23
                        Ale to TY nie widzisz/widzisz na swoim komputerze !
                        Nie ma to wpływu na to co widzą inni użytkownicy.
                      • tlenek_wegla Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 21:20
                        Nie widzisz ich idiotko, poniewaz kilka osob klinknelo kosz i watki polecialy na Osla lake....

Boze! Co za debilka!
                      • tlenek_wegla Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 21:23
                        Nie widzisz watkow nieprzyjaciol, poniewa SAMA ich dodalas do tej listy. Zalisz sie, ze forum dziala prawidlowo?
              • yoma Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 11:09
                Te, stokrota, na tym forum nie ma kolegi Krakowiaka. No nie ma i już. Chcesz szacunku dla współużyszkodnika, zachowaj go sama.
                • biala.stokrotka Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 15:28
                  >Te, stokrota, na tym forum nie ma kolegi Krakowiaka. No nie ma i już. Chcesz szacunku dla współużyszkodnika, zachowaj go sama.

Przepraszam za pomylke.
                  Ale widzisz, wytkniesz blad trollowi, wroci z przeprosinami. A gdybys wytknela blad lewakowi, to lewak wrocilby z bejzbolem.

• k_a_p_p_a Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 20:57
                    biala.stokrotka napisała:

> Ale widzisz, wytkniesz blad trollowi, wroci z przeprosinami. A gdybys wytknela
                    > blad lewakowi, to lewak wrocilby z bejzbolem.

A wiesz ty, że bejzbolem i dobrym słowem można zdziałać znacznie więcej niż tylko dobrym słowem?
                    • biala.stokrotka Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 21:20
                      >A wiesz ty, że bejzbolem i dobrym słowem można zdziałać znacznie więcej niż tylko dobrym słowem?

Tak, ale powinienes uwzglednic najistotniejsza roznice miedzy lewactwem a trollizmem. Otoz lewactwo probuje narzucic pewna rzeczywistosc, a trollizm stara sie ja tylko opisac. Wiec chocby z tego powodu troll jest, w odroznieniu od lewicowca, sceptyczny wobec przemocy.

• k_a_p_p_a Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 22:56

>
                        > Tak, ale powinienes uwzglednic najistotniejsza roznice miedzy lewactwem a troll
                        > izmem. Otoz lewactwo probuje narzucic pewna rzeczywistosc, a trollizm stara sie
                        > ja tylko opisac.

Słabo się stara. Trollizm w twoim wykonaniu to tylko tezy bez argumentów czyli tyle co kocie gó... na chodniku.
                        • biala.stokrotka Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 23:11
                          >Słabo się stara. Trollizm w twoim wykonaniu to tylko tezy bez argumentów czyli tyle co kocie gó... na chodniku.

Moze bardziej sie zdaj na zmysl wzroku niz wechu.

• yoma Re: Opamietajcie sie 03.08.13, 21:31
                            Faktycznie przeprosiłaś, a to rzadkość. Uznanie :)
              • trollnamollny przeczytaj to karkowiak2plus 03.08.13, 18:03
                Krakowiak,
                zastanow sie, dlaczego chcesz wojowac z trollami? Trolle moga byc bardzo pozyteczne. Jesli zaniechasz swoich awantur, to:
                1) bedziesz mial zawsze obstawe; gdyby Cie jakis lobuz zaatakowal, obrazil czy zachowal sie nietaktownie, trolle stana w Twojej obronie. Wiem, sam sie potrafisz bronic. Ale kazde mordobicie psuje image. Dlatego dobrze jest miec nicki, ktore moga wykonac czarna robote.
                2) obracasz sie wsrod lewactwa. Sa oczywiste minusy wynikajace z takiego towarzystwa. Na przyklad tam, gdzie zejdzie sie trzech lewakow, mamy cztery autorytety moralno-intelektualne. Wiem, wiem, nie masz w tym kierunku aspiracji, ale... Wiedz, ze trolle sa nie tylko od mordobicia, jestesmy tez od promocji intelektualnej. Pamietaj, ze nawet najbardziej blyskotliwa mysl powinna miec odpowiedni kontekst. My ten kontekst mozemy zapewnic. A i na mysl sama tez mozemy miec inspirujacy wplyw.
                3) warto miec niewidocznych przyjaciol, gdy sie obracasz wsrod lewakow. Bo oni maja juz tak, ze jak sie juz rozprawia z wrogami, to sie zaczynaja wzajmnie wykanczac.

Oczywiscie mozesz wybrac postawe niedojrzala i walczyc z trollami. Bedziemy wtedy zmuszeni robic zamet wsrod Twoich watkow i postow. Albo podbijac stare watki. No ale komu to potrzebne? Zgoda buduje, niezgoda rujnuje.

to było do ciebie.Nie udawaj,ze nie czytasz tego.
    • biala.stokrotka Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 15:33
      Sluchajcie,
      gdybym sie juz nie pojawila, to bedzie to oznaczac, ze lewacy mnie dopadli...
      • billy.the.kid Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 16:21
        lewacy dopadli prawiczkę????
    • tlenek_wegla Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 16:54
      Dobry trolling, to jak 'dobra pedofilia". Sa jednostki , ktore to lansuja, ale nie oznacza, ze sa to ludzie zdrowi.
      • biala.stokrotka Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 19:02
        > Dobry trolling, to jak 'dobra pedofilia". Sa jednostki , ktore to lansuja, ale
        > nie oznacza, ze sa to ludzie zdrowi.

Czytajac podobne niezdrowe skojarzenia nigdy nie wiadomo, czy ktos nie probuje podswiadomie przemycic do dyskusji swoje chore fantazje seksualne.
        • tlenek_wegla Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 20:15
          Nie ma m zadnyhch fantazji na temat "dobrego trollingu", ktory usilnie lansujesz madame margerite....
          • biala.stokrotka Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 21:09
            <Nie ma m zadnyhch fantazji na temat "dobrego trollingu", ktory usilnie lansujesz madame margerite....

Nie musze lansowac trollizmu. Trollizm jest i miewa sie calkiem dobrze. A rozpatrywanie trollizmu w kategoriach dobra czy zla jest postawa niedojrzala. Bo trollizm jest echem, a nie krzykiem rzeczywistosci. Wokol trollizmu zrodzilo sie mnostwo podejrzen i uprzedzen zrodzonych przez ignorancje czy zwykle lenistwo umyslowe.
            • tlenek_wegla Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 21:19
              Zatem niedojzaly jestem, Ty zas w swej madrosci morzesz roztrzasac kompulsywno, natretne zachowania tutejszych troli , a nawet sztuke z tego zrobic.... 20 Lat temu takich ludzi zamknieto by w wariatkowie.
              • biala.stokrotka Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 21:29
                >20 Lat temu takich ludzi zamknieto by w wariatkowie.

Wrecz przeciwnie. Prawdziwy troll w pierwszym rzedzie jest terapeuta.
                • tlenek_wegla Re: Opamietajcie sie 02.08.13, 21:57
                  OK. KOniec karmienia trolla... Idziesz na szare. Gdybym mial wene, pewnie pociagnalbym to przez 20 postow, ale mi sie nie chce... Polemizj ze soba...
    • mila2712 Kobieto.....puchu marny 02.08.13, 22:18
      Kolega postąpił słusznie.....
      zawsze możesz dyskutować na innym forum .....baj TROLU
      • trollnamollny Re: Kobieto.....puchu marny 03.08.13, 17:55
        Kolega postąpil chaniebnie.
        A ty nie ruguj mnie z tego forum,bo nie jest ono twoje na wlasnosc
        • mila2712 Re: Kobieto.....puchu marny 03.08.13, 21:09
          ależ ja ciebie nie ruguję.....
          pisz sobie do woli.....trolu
          • trollnamollny Re: Kobieto.....puchu marny 03.08.13, 21:34
            Będziemy na siebie szczekać jak suki?
            Hał hał
            • mila2712 Re: Kobieto.....puchu marny 03.08.13, 21:45
              tak na pożegnanie trolu ....idź do psychiatry
    • keram_aktsu Re: Opamietajcie sie 04.08.13, 07:57

> Hej lewactwo - posluchajata
      > Z niepokoje obserwuje nieodpowiedzialna nagonke na trolli. Kolega Krakowiak ude
      > rzyl w trollizm z pomoca

Modlę sie do Karola Wojtyły o dar rozumu dla ciebie.
      Papiez JPII uzdrowił nieuleczalnie chore osoby, dlatego odmawiam
      różaniec , by także ten najwspanialszy Polak, najdoskonalszy katolik,
      człowiek prawie tak doskonały jak Jezus,dopomógł tobie w powrocie do
      zdrowia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka