biala.stokrotka
01.08.13, 23:42
Hej lewactwo - posluchajata
Z niepokoje obserwuje nieodpowiedzialna nagonke na trolli. Kolega Krakowiak uderzyl w trollizm z pomoca wyszarzania pewnych nickow, czym przekroczyl pewna granice. Krakowiak dokonal aktu agresji na trolli, twierdzac, ze to trolle odpowiadaja za mizerie panujaca na tym forum. Gdyby nie trolle, to wszystko byloby piekne i radosne. No i co? Dzisiaj jest pierwszy pelny dzien walki z trollami. Pytam - gdzie sa te ciekawe watki? Porywajace dyskusje? Blyskotliwe riposty? Wiem, znam ja lewacka logike - to dopiero pierwszy dzien, potrzebujemy wiecej czasu na odnowe intelektualna forum. I w ten oto sposob zaczana sie jakies szecioletnie plany rekonstrukcji umyslowej na FS. Z okazji urodzin Palikota zaciagniete zostana honorowe warty i lewactwo bedzie marszczylo klawiatury. Bedzie wiecej pewnie inicjatyw intelektualnych. Po prostu fantazjowanie, ze bedzie lepiej, tylko niewiadomo kiedy, bo zawsze cos bedzie przeszkadzalo w podniesieniu poziomu na FS.
Lewactwo zrobilo z trolli kozlow ofiarnych. A ja wam mowie - na konflikcie trolle- lewactwo nie skorzysta lewica. Dlaczego nie mozemy pokojowo koegzystowac? Szanujmy sie! Wy robcie swoje - czyli uprawiajacie propagande, a my, trolle, bedziemy trollowac.
Lewaki! jesli nie zaprzestaniecie swojej agresji przeciwko trollom, bedzie wojna!