Dodaj do ulubionych

Kompleks ''małego członka'' dotyczy połowy mężczyz

04.08.13, 11:51
Hmm... Ciekawe. A kompleks za malego biustu dotyczy pewnie polowy kobiet... Poza tym ciekawe, ze grubosc penisa ma byc wazna, przeciez sciana pochwy sie dostosowuje...

"Prof. Lew-Starowicz: Kompleks ''małego członka'' dotyczy połowy mężczyzn. Myślą, że to ważne dla kobiet. Chcą nawet robić operacje plastyczne! Dlatego przeprowadzono badania na dużych populacjach mężczyzn. Norma unijna członka w stanie erekcji to od 11 cm do 17. Dla kobiet istotniejsza jest szerokość penisa, bo więcej receptorów jest na bocznych ściankach pochwy. Penis powinien mieć obwód od 9 do 14 cm. Będą dzisiaj pomiary?"
gorzow.gazeta.pl/gorzow/1,36844,14382635,Prof__Lew_Starowicz_na_Woodstocku___Dlugosc_czlonka.html
Obserwuj wątek
    • kolter-xl Re: Kompleks ''małego członka'' dotyczy połowy mę 04.08.13, 11:56
      No a kompleks dużych spasionych dup u 13 latek
      • aiwom Re: Kompleks ''małego członka'' dotyczy połowy mę 04.08.13, 12:05
        kolter-xl napisał:

> No a kompleks dużych spasionych dup u 13 latek

Myslisz, ze dotyczy az polowy tych 13-latek?
        • kolter-xl Re: Kompleks ''małego członka'' dotyczy połowy mę 04.08.13, 12:56
          aiwom napisała:

> kolter-xl napisał:
          >
          > > No a kompleks dużych spasionych dup u 13 latek
          >
          > Myslisz, ze dotyczy az polowy tych 13-latek?

Dodaj brak cycków i masz 70%
          • aiwom Re: Kompleks ''małego członka'' dotyczy połowy mę 05.08.13, 20:28
            kolter-xl napisał:

> aiwom napisała:
            >
            > > kolter-xl napisał:
            > >
            > > > No a kompleks dużych spasionych dup u 13 latek
            > >
            > > Myslisz, ze dotyczy az polowy tych 13-latek?
            >
            > Dodaj brak cycków i masz 70%

Brak? :) Nawet faceci maja...
    • keram_aktsu Oszołom-z-radia powinien zabrac głos..n/t 04.08.13, 12:51
      aiwom napisała:

> Hmm... Ciekawe. A kompleks za malego biustu dotyczy pewnie polowy kobiet... Poz
      > a tym ciekawe, ze grubosc penisa ma byc wazna, przeciez sciana pochwy sie dosto
      > sowuje...
      >
      > "Prof. Lew-Starowicz: Kompleks ''małego członka'' dotyczy połowy mężczyzn. Myśl
      > ą, że to ważne dla kobiet. Chcą nawet robić operacje plastyczne! Dlatego przepr
      > owadzono badania na dużych populacjach mężczyzn. Norma unijna członka w stanie
      > erekcji to od 11 cm do 17. Dla kobiet istotniejsza jest szerokość penisa, bo wi
      > ęcej receptorów jest na bocznych ściankach pochwy. Penis powinien mieć obwód od
      > 9 do 14 cm. Będą dzisiaj pomiary?"
      > gorzow.gazeta.pl/gorzow/1,36844,14382635,Prof__Lew_Starowicz_na_Woodstocku___Dlugosc_czlonka.html
      • aiwom Re: Oszołom-z-radia powinien zabrac głos..n/t 04.08.13, 21:08
        keram_aktsu napisał(a):

> Oszołom-z-radia powinien zabrac głos..n/t

On ma pewnie 25 cm dildo - to mu wystarcza. Nie musi wiec zabierac glosu.
    • trollnamollny Re: Kompleks ''małego członka'' dotyczy połowy mę 04.08.13, 13:16
      Napisz ile zmierzyłeś.A w razie czego pomocy szukaj tu: www.xtrasize.pl/rozmiar-penisa-ma-znaczenie.html
      • kolter-xl Re: Kompleks ''małego członka'' dotyczy połowy mę 04.08.13, 13:56
        trollnamollny napisała:

> Napisz ile zmierzyłeś.A w razie czego pomocy szukaj tu:

Tobie twoja laska zmierzy ?
        • trollnamollny Re: Kompleks ''małego członka'' dotyczy połowy mę 04.08.13, 13:57
          Chyba że głębokość
      • aiwom 7,5 cm :) 04.08.13, 21:11
        trollnamollny napisała:

> Napisz ile zmierzyłeś.A w razie czego pomocy szukaj tu: www.xtrasize.pl/rozmiar-penisa-ma-znaczenie.html

7,5 cm dluzszy penis - po polknieciu paru tabletek :) Juz ja to widze!
    • zgredko Re: Kompleks ''małego członka'' dotyczy połowy mę 04.08.13, 14:09
      Rozumiem, że tej dolnej połowy :O
      • aiwom Re: Kompleks ''małego członka'' dotyczy połowy mę 04.08.13, 21:14
        zgredko napisał:

> Rozumiem, że tej dolnej połowy :O

Pewnie tak, chociaz podobno ci, ktorzy maja monstrualne penisy maja jeszcze gorzej...
        • zgredko Re: Kompleks ''małego członka'' dotyczy połowy mę 05.08.13, 07:37
          aiwom napisała:
          > ... ci, którzy mają monstrualne penisy mają jeszcze gorzej...
          Nie mogą się opędzić od propozycji???
          • cudzyznajda Re: Kompleks ''małego członka'' dotyczy połowy mę 05.08.13, 08:06
            W czasie erekcji odpływa im krew z nosa i nie mogą wąchać.
            • billy.the.kid Re: Kompleks ''małego członka'' dotyczy połowy mę 05.08.13, 08:16
              stare wojskowe-
              nie wielkość przyrodzenia
              lecxz technika pie...nia.
          • aiwom Re: Kompleks ''małego członka'' dotyczy połowy mę 05.08.13, 20:32
            zgredko napisał:

> aiwom napisała:
            > > ... ci, którzy mają monstrualne penisy mają jeszcze gorzej...
            > Nie mogą się opędzić od propozycji???

Gdzies czytalem list jakiegos zrozpaczonego chlopaka, ze zadna dziewczyna go nie chce, bo ma za duzego. A ktoras powiedziala mu, ze chyba probowal ja zarznac ;) Moza takiego sprzetu po prostu trzeba umiec uzywac?
            • billy.the.kid Re: Kompleks ''małego członka'' dotyczy połowy mę 05.08.13, 21:01
              i właśnie stąd wzięło się poqwiedzenie-rżnąć na pół gwizdka.
    • piwi77.0 Też mam małego, ale wcale nie mam z tego powodu 05.08.13, 09:09
      kompleksów. Nie chce mi się robic dobrze kobietom z wielką pochwą (nawet za opłatą), a poza tym latem mogę spokojnie i bez obawy nosić krótkie spodnie.
      • billy.the.kid Re: Też mam małego, ale wcale nie mam z tego powo 05.08.13, 13:09
        miałem kolesie ze sporym naganiaczem./tak cóś ok 25 cm w zwisie/.
        łobuziuchno, jak on cierpiał. cała reszta ferajny rżnęła co pod nóż podejdzie. a on biedaczek nie mógł znaleźć panienki z odpowiednią dziurą.
        zawsze mówił-co mi z tego PODZIWU, jeśli ukłuć nie mam co??
        • aiwom Re: Też mam małego, ale wcale nie mam z tego powo 05.08.13, 20:38
          billy.the.kid napisał:

> miałem kolesie ze sporym naganiaczem./tak cóś ok 25 cm w zwisie/.
          > łobuziuchno, jak on cierpiał. cała reszta ferajny rżnęła co pod nóż podejdzie.

Hmm...

> a on biedaczek nie mógł znaleźć panienki z odpowiednią dziurą.
          > zawsze mówił-co mi z tego PODZIWU, jeśli ukłuć nie mam co??

No wlasnie!
      • zgredko Re: Też mam małego, ale wcale nie mam z tego powo 05.08.13, 13:09
        Udowodniłeś, że wszystko jest względne i trzeba się cieszyć z tego co się ma.
        Oczywiście z wyjątkami.... Grodzki ma słusznego, a udaje, że nie ma nic :P
      • aiwom Co to znaczy "mam małego" wlasciwie? 05.08.13, 20:37
        piwi77.0 napisał:

> kompleksów. Nie chce mi się robic dobrze kobietom z wielką pochwą (nawet za opł
        > atą), a poza tym latem mogę spokojnie i bez obawy nosić krótkie spodnie.

Co to znaczy "mam małego" wlasciwie?
      • aiwom a co duzy przeszkadza przy krotkich spodniach? 06.08.13, 22:44
        piwi77.0 napisał:

> kompleksów. Nie chce mi się robic dobrze kobietom z wielką pochwą (nawet za opł
        > atą), a poza tym latem mogę spokojnie i bez obawy nosić krótkie spodnie.

A co duzy przeszkadza przy krotkich spodniach?
    • mila2712 Re: Kompleks ''małego członka'' dotyczy połowy mę 05.08.13, 19:31
      rozmiar rozmiarem.....ale najwazniejsze zdrowie i to by w tym kulminacyjnym momencie "przyjaciel" nie zawiódł

• aiwom Re: Kompleks ''małego członka'' dotyczy połowy mę 05.08.13, 20:42
        mila2712 napisała:

> rozmiar rozmiarem.....ale najwazniejsze zdrowie i to by w tym kulminacyjnym mom
        > encie "przyjaciel" nie zawiódł

A ktory to moment kulminacyjny? I czy we wszystkich pozostalych momentach wolno mu zawiesć?
        • billy.the.kid Re: Kompleks ''małego członka'' dotyczy połowy mę 05.08.13, 21:02
          np. przy szczaniu.
        • mila2712 Re: Kompleks ''małego członka'' dotyczy połowy mę 05.08.13, 21:12
          oj dobrze....
          musi być zwarty i gotowy :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka