Dodaj do ulubionych

Macki gender...

27.11.13, 16:12
...już dobierają cię do przedszkolaków...

"Unijny projekt edukacyjny w przedszkolach w Rybniku (Śląskie), zakładający uwzględnianie zasady gender, spowodował protest części rodziców
Władze miasta uspokajają, że chodziło tylko o uczenie dzieci, iż kobiety i mężczyźni mają równe prawa, ale - by uniknąć dalszych kontrowersji, wycofano sformułowanie "gender" z regulaminu projektu."

Bydlaki z UE traktują nas jak Murzynów ! O równych prawach Polacy wiedzieli wcześniej od Niemców i Francuzów - od początku odrodzonego państwa polskiego !

--
www.naszdziennik.pl/sport-tenis/60699,radwanska-doceniona-przez-kibicow.html
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Macki gender... 27.11.13, 16:17
      Kiedy w KK? Pani biskup,młoda,seksowna,ot co.
    • x2468 Re: Macki gender... 27.11.13, 16:21
      Boisz się gender? Pewnie nie bardzo wiesz o co w tym chodzi.Szczekasz bo pan każe. Zacznij wyć, może pan da kość do obgryzienia.
      • chasyd_z_czerskiej Re: Macki gender... 27.11.13, 16:43
        >Boisz się gender?

Nie - boję się wciskania ideologii gender dzieciom

--
        www.naszdziennik.pl/polska-kraj/60774,aborcja-w-oczy-kole.html
        • lumpior Re: Macki gender... 27.11.13, 16:46
          chasyd_z_czerskiej napisał:

> >Boisz się gender?
          >
          > Nie - boję się wciskania ideologii gender dzieciom //
        • wujaszek_joe Re: Macki gender... 27.11.13, 19:00
          ideologia gender?
          • ave.duce Re: Macki gender... 27.11.13, 20:04
            wujaszek_joe napisał:

> ideologia gender?

A co toi takiego?
        • kolter-xl Re: Macki gender... 28.11.13, 18:23

> >Boisz się gender?
          >
          > Nie - boję się wciskania ideologii gender dzieciom

Nie musisz, swoich nie masz a sam walczysz o to żeby geje nie mogli adoptować ,więc ze swoim partnerem nie adoptujesz .
    • zayka_nr11 Re: Macki gender... 27.11.13, 16:31
      hodowla miąska na usługi
      • x2468 Re: Macki gender... 27.11.13, 16:56
        Pomyliłeś z ministranturą . Paetz zaciera łapki.rzucili na rynek świeżą partie ministrantów i kleryków.
    • ponte_aronte to bądź uprzejmy opowiedzieć nam teraz 27.11.13, 19:36
      co to jest gender oraz ideologia gender?
      • magdolot Re: to bądź uprzejmy opowiedzieć nam teraz 27.11.13, 19:59
        ponte_aronte napisał:

> co to jest gender oraz ideologia gender?

Dołączam się do prośby Ponte Aronte o odpowiedź na te pytania.
    • zbysio45 Macki gender powinni wyrzucic rodzice bo homo 27.11.13, 19:42
      terrorysci zdeprawuja nam dzieci i młode pokolenie Polski.Precz z ta idiotyczna psedo filozofią .
      • wanda43 Re: Macki gender powinni wyrzucic rodzice bo h 27.11.13, 19:50
        masz racje zbysiu!
        Precz z nauczaniem religii w przedszkolach i szkołach! Dość ogłupiania i deprawowania dzieciakow! Poszli won z tą pseudo religią!
      • magdolot Re: Macki gender powinni wyrzucic rodzice bo h 27.11.13, 20:05
        zbysio45 napisał:

> terrorysci zdeprawuja nam dzieci i młode pokolenie Polski.Precz z ta idiotycz
        > na psedo filozofią .
        Wytłumacz mi Zbysiu, proszę, jacy to terroryści deprawują nam dzieci mackami gender i w jaki sposób? I dlaczego ja-rodzic mam wyrzucać te macki? Masz na ten temat tak zdecydowane zdanie, więc chyba potrafisz mnie oświecić?
        • ave.duce Re: Macki gender powinni wyrzucic rodzice bo h 27.11.13, 20:08
          magdolot napisała:

> Wytłumacz mi Zbysiu, proszę, jacy to terroryści deprawują nam dzieci mackami g
          > ender i w jaki sposób? I dlaczego ja-rodzic mam wyrzucać te macki?

Może ja wytłumaczę? Zbysio Adams musi się pilnować, żeby nie przesadzić z ortografią, a ja nie muszę ;)
      • kolter-xl Re: Macki gender powinni wyrzucic rodzice bo h 28.11.13, 18:24
        zbysio45 napisał:

> terrorysci zdeprawuja nam dzieci i młode pokolenie Polski.Precz z ta idiotyczna psedo filozofią .

Też uważam ze won z katolicyzmem , pełna zgoda Byniu precz hołoto do watykanu
    • man_sapiens Re: Macki gender... 27.11.13, 21:16
      A czytałaś byczku co jest w tym programie dla przedszkolaków? Pewnie nie, od czytania głowa cię boli...
    • obraza.uczuc.religijnych Jak ci się emdżik UE nie podoba 27.11.13, 22:39
      to wyprowadź się na Białoruś, dużo jest pociągów z Wa-wy do Mińska.
    • hexe09.08.07 Re: Macki gender... 28.11.13, 14:52
      Luuudzie nie róbcie takiej paniki... Sama na studiach mocno otarłam się o studia genderowe, czytałam Judith Butler... I muszę stwierdzić, że był to znienawidzony temat przez większość studentów, bowiem z tego całego bełkotu o płci, nie zrozumieliśmy kompletnie NIC. Nie sądzę więc, aby pedagodzy jakkolwiek byli zdolni opanować tę ideologię, a tym bardziej kwapili się, aby o niej rozmawiac z dziećmi. Media rzucają raz po raz hasłem GENDER, a również nie sądzę, aby którykolwiek z dziennikarzy choćby próbował liznąć prac naukowych samych twórców gender studies z Butler na czele... Tak więc smieszna wydaje mi się dyskusja o czymś, czego i tak nie zrozumie i nie chce nic zrobić w tym kierunku aby zrozumieć zapewne 99,9% społeczeństwa. tak więc ludzie, spokojnie... Pewne rzeczy trzeba po prostu puścić mimo uszu.
      • hexe09.08.07 GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 14:55
        Luuudzie nie róbcie takiej paniki... Sama na studiach mocno otarłam się o studia genderowe, czytałam Judith Butler... I muszę stwierdzić, że był to znienawidzony temat przez większość studentów, bowiem z tego całego bełkotu o płci, nie zrozumieliśmy kompletnie NIC. Nie sądzę więc, aby pedagodzy jakkolwiek byli zdolni opanować tę ideologię, a tym bardziej kwapili się, aby o niej rozmawiac z dziećmi. Media rzucają raz po raz hasłem GENDER, a również nie sądzę, aby którykolwiek z dziennikarzy choćby próbował liznąć prac naukowych samych twórców gender studies z Butler na czele... Tak więc smieszna wydaje mi się dyskusja o czymś, czego i tak nie zrozumie i nie chce nic zrobić w tym kierunku aby zrozumieć zapewne 99,9% społeczeństwa. tak więc ludzie, spokojnie... Pewne rzeczy trzeba po prostu puścić mimo uszu. I nie, żebym broniła samej Butler ( bo przez nią straciłam całe mnóstwo czasu na czytaniu tych bzdur, a na zajeciach katowano mnie literatura gejowska, queer i strasznie nudnymi i irytujacymi filmami o transwestytach itd...), to jednak uważam,że jeśli faktycznie gender studies w wydaniu przedszkolnym polega na przebieraniu chłopców w sukienki, to mamy do czynienia nie z chora ideologia, bo nie o nią chodzi, tylko ze zidiociałymi i zboczonymi pedagogami przedszkolnymi. To zjawisko tylko się samo kompromituje.
        • m.c.hrabia Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 15:00
          bowiem z tego całego bełkotu o płci, nie zrozumieliśmy kompletnie NIC

tak, to jest argument :)
          • 1all.correct Nasi pasterze wolą 10.-latków. Gender olewają. 28.11.13, 15:03
            Tym bardziej, że te wyuzadne 10.-latki i młodsze zaciągają ich do łóżek.
          • ave.duce Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 15:32
            m.c.hrabia napisał:

> [i] bowiem z tego całego bełkotu o płci, nie zrozumieliśmy kompletnie [b]NIC [/
            > b] [/i]
            >
            > tak, to jest argument :)

Zwłaszcza, jeżeli mowa o "studentach" ;)))
            • hexe09.08.07 Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 15:36
              Ok, ,,nie-studencie", zmuszał cię ktoś do zagłębiania się w studia genderowe? ;D Jesli jednak zamierzasz sięgnąć po stosowną literaturę, życzę miłej lektury ;D
              • ave.duce Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 15:47
                Nikt mnie nie zmuszał i nie zmusza. I jakoś rozumiem.

Pozdrawiam.
                • hexe09.08.07 Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 15:51
                  Hmm, to zależy z jakiego źródła czerpiesz informacje o tym zjawisku ;D Dziennikarze z Super Ekspresu i tym podobnych środków przekazu, tez na pewno rozumieją :D
                  • ave.duce Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 15:57
                    Tego nie wiem, bo nie czytuję takich tytułów prasowych. Szkoda czasu.
                    • hexe09.08.07 Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 16:03
                      Hahahaha, a ja czytam ;D Mam tylko pytanie, z jakiego źródła czerpiesz informacje na temat GENDER, skoro uczestniczysz w dyskusji? Mam nadzieję, że jest to chociaż przytoczona tutaj notka z wikipedii ;D
                      • ave.duce Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 18:44
                        Odpowiadam: informacje na temat gender czerpałam na zajęciach w ISNS UW.

Hahaha.

Żegnam.
          • volupte Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 15:55
            Dobry argument :-) Skojarzyło mi sie to z ,,ekonomią polityczna socjalzmu" , tez bełkot wyśmiewany przez studentów .:-)
          • chasyd_z_czerskiej Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 19:36
            m.c.hrabia napisał:

> [i] bowiem z tego całego bełkotu o płci, nie zrozumieliśmy kompletnie [b]NIC [/
            > b] [/i]
            >
            > tak, to jest argument :)

A ty rozumiesz bełkot ?... :)

--
            www.wykop.pl/ramka/1749716/to-nie-kosciol-ma-problem-z-pedofilia-a-zydzi/
        • magdolot Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 16:16
          I nie, żebym broniła samej Butler, (...) to jednak uważam,że jeśli faktycznie gender studies w wydaniu przedszkolnym polega na przebieraniu chłopców w sukienki, to mamy do czynienia nie z chora ideologia, bo nie o nią chodzi, tylko ze zidiociałymi i zboczonymi pedagogami przedszkolnymi. To zjawisko tylko się samo kompromituje.

Nie, to nie zjawisko się samo kompromituje, tylko ludzie nagminnie mylący pedagogikę przedszkolną z "Super expressem" i wyplatający takowe androny z mózgowego łyka, żeby nie rzec: łyczka.
          P.S. Androny nie pochodzą od androgenów, choć brzmią podobnie.
          • hexe09.08.07 Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 16:24
            Chodziło mi o pedagogikę przedszkolną w rozumieniu ,,Super expreSSu" (dziękuję za podanie poprawnej nazwy czasopisma ;) i przepraszam za ignorancję )
          • hexe09.08.07 Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 16:27
            aaa... właśnie sprawdzam etymologię słowa ',,androny" ;D
            • magdolot Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 16:49
              Wyrażam wdzięczność za cień zaufania do pedagogów przedszkolnych, mimo ffffszystko. :)
            • ave.duce Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 18:45
              hexe09.08.07 napisała:

> aaa... właśnie sprawdzam etymologię słowa ',,androny" ;D

Takie słowa się po prostu zna.
          • man_sapiens Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 16:58
            Sfiksowani na punkcie seksu i bojący się wolności ludzi biskupi wymyślili teraz hasło "ideologia gender". Szatan w osobie Nergala już się wszystkim znudził, wypędzanie diabła z ludzi budzi u wielu śmiech, masoni też nie grzeją - to trzeba było namalować na ścianie nowego diabła.
            Badania psychologów pokazują, że to, co uznawane jest powszechnie jako wyjątkowe zachowania którejś płci jest niemal w stu procentach skutkiem wpajania od wczesnego dzieciństwa wzorców zachowania i zakazów a nie biologii. Przeciętny samiec rodzaju ludzkiego jest bardziej agresywny od przeciętnej samicy - bo ma więcej testosteronu we krwi. Mniej więcej na tym kończy się biologiczne uwarunkowanie zachowań, wkurzona kobieta potrafi przyp... w pysk nie gorzej od kibola na ustawce - ale musi być wkurzona, bo dziewczynki nie biją się przecież ze sobą. To że chłopcy nigdy nie zajmują się robieniem na drutach albo urządzaniem przyjęcia dla lalek to też nie skutek biologii. Takie wprasowywanie od małego (od małej) obowiązujących i zakazanych zachowań służy w dużej części do podporządkowania kobiet mężczyznom a wielu kulturach wręcz do ich zniewolenia i dla ograniczenia wolności obydwu płci. Badanie tych zjawisk w psychice, wychowaniu i społeczeństwie to gender studies - ale gdzie tu jakaś ideologia? Oczywiście można negować istnienie tych zjawisk - tak samo jak można zgodnie z długą, kościelną tradycją, utrzymywać że ziemia jest płaska i słońce krąży wokół niej, że kobieta nie ma duszy, że nie ma ewolucji gatunków itd.
            W tych zabawach dla dzieci chodzi o uświadomienie im, że przeciwna płeć to taki sam człowiek jak ja a jego inne ubranie czy zachowanie to wynik społecznej umowy a nie nieunikniony przymus.
            Aha, to co można nazwać ideologią gender to stwierdzenie, że powinniśmy być świadomi, jakie więzy nakłada nam wpajanie wzorców zachowań naszej płci i świadomie uwalniać się od nich, gdy są szkodliwe albo głupie.
            Jak myślicie, skąd ten cytat: Niewolnicy niech będą poddani swoim panom we wszystkim, niech się starają im przypodobać, niech się im nie sprzeciwiają? Trochę dziwnie brzmi w XXI wieku, prawda? Kiedyś była to prawda objawiona - i formalnie jest nią do dzisiaj. W Kościele.
            • hexe09.08.07 Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 17:16
              Zgadzam się... gdyby tak oczyscić ten temat ze zbędnego bełkotu samych twórców tego prądu, tak mniej więcej to wygląda... Ale mimo wszystko jednak nie jest do końca jednoznaczne, że chcą zrzucać wszystko na kulturę, w której dziecko wyrasta... I tu rozpoczynają się schody.
              • magdolot Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 17:26
                hexe09.08.07 napisała:

> Zgadzam się... gdyby tak oczyscić ten temat ze zbędnego bełkotu samych twórców
                > tego prądu, tak mniej więcej to wygląda... Ale mimo wszystko jednak nie jest do
                > końca jednoznaczne, że chcą zrzucać wszystko na kulturę, w której dziecko wyra
                > sta... I tu rozpoczynają się schody.

Schody rozpoczynają się od podłego nauczania biologii z równoległą katechezą i zerem psychologii... a kończą, uch, chyba się nigdy nie kończą. Ile nas to biologia, ile nas to kultura a ile nas to my - temat rzeka.
            • magdolot Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 17:21
              A obiły Ci się o oczy wyniki badań mówiące, że faceci z wysokim poziomem testosteronu są bardziej skłonni do kompromisów, niż faceci z niskim?
              I coś w tym chyba jest, skoro staruszki już raczej mężów nie leją...
              • hexe09.08.07 Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 17:25
                Nie, nie słyszałAM o takich badaniach...
                • magdolot Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 17:32
                  Pocieszałam Sapiensa...
                  Inna rzecz : ile z naszej agresji to strach i kompleksy. Dlatego powyżej pisałam o biologii i psychologii, bo te dwa "przedmioty" porządnie uczone... oj, to moje marzenie od lat.
                  Bo trzeba być strrrasznym biologicznym cymbałem, żeby uwierzyć w słowa pana Michalika, że przedszkolaki pod wpływem gender zaczną "dowolnie zmieniać płeć".
                  • hexe09.08.07 Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 17:37
                    Jeszcze w XVI wieku wierzono, że biologiczna zmiana płci jest możliwa. Uważano, ze żeńskie narzady płciowe są lustrzanym ,,odwróceniem" męskich i schowane wewnątrz ciała kobiety. Pod wpływem intensywnego wysiłku (np. skakania przez potok) mogły po propstu wypaść... Widać jesli chodzi o kwestię swobodnej zmiany plci, chyba się cofamy jakieś 500 lat...
                    • magdolot Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 18:16
                      hexe09.08.07 napisała:

> Jeszcze w XVI wieku wierzono, że biologiczna zmiana płci jest możliwa. Uważano,
                      > ze żeńskie narzady płciowe są lustrzanym ,,odwróceniem" męskich i schowane wew
                      > nątrz ciała kobiety. Pod wpływem intensywnego wysiłku (np. skakania przez potok
                      > ) mogły po propstu wypaść... Widać jesli chodzi o kwestię swobodnej zmiany plci
                      > , chyba się cofamy jakieś 500 lat...

A co według nich musiał zrobić facet, żeby się zmienić w kobietę? Skakać na głowie w nadziei, że mu się wciągną do wewnątrz?! Czy też oczywistym było, że w tę stronę się nie próbuje?
                      Myślisz, że nasi biskupi wierzą też we flogiston [XVII w]?
                    • hexe09.08.07 Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 23:07
                      Wybacz, nie jestem autorką renesansowych podręczników lekarskich, ale jak łatwo się domyślić nie dopuszczano takiej możliwości... Dodam, że w komentarzu nie wspomniałam nic o tym, ze jest to proces obustronny ;)
            • chasyd_z_czerskiej Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 17:49
              > Badania psychologów pokazują, że to, co uznawane jest powszechnie jako wyjątkow
              > e zachowania którejś płci jest niemal w stu procentach skutkiem wpajania od wcz
              > esnego dzieciństwa wzorców zachowania i zakazów a nie biologii.

Kto Cię tak oszukał ?... Badania udowodniły , że mózgi kobiety i mężczyzny różnią się w budowie , a co za tym idzie - w predyspozycjach (oczywiście statystycznie)

--
              www.naszdziennik.pl/mysl-felieton/60850,prawda-jako-dobro.html
              • magdolot Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 18:08

> Kto Cię tak oszukał ?... Badania udowodniły , że mózgi kobiety i mężczyzny różn
                > ią się w budowie , a co za tym idzie - w predyspozycjach (oczywiście statystycz
                > nie)

Doprecyzuj, Słonko, o co Ci chodzi, proszę.
                Ciekawe w którym to miejscu nasze mózgi się różnią w budowie - mój i Twój. Mniemam, że masz na myśli anatomię i moja ciekawość rośnie jak na drożdżach!
              • hexe09.08.07 Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 23:11
                A mózgi kobiety i mężczyzny pod względem anatomicznym różnią się np wielkością...
                • magdolot Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 29.11.13, 02:48
                  Badania udowodniły , że mózgi kobiety i mężczyzny różnią się w budowie , a co za tym idzie - w predyspozycjach (oczywiście statystycznie)
                  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  Chasyd wyraźnie mówi o budowie i o tym, że różnice w budowie [anatomicznej jak mniemam] pociągają za sobą różnice w predyspozycjach i że to są "oczywiście" statystyczne różnice.

I ja bardzo się chciałam dowiedzieć co on przez to rozumie.
                  Bo jego wypowiedź wygląda jak mieszanka poglądów sprzed jakichś 100 lat [kobiety są głupsze, bo mają mniejsze mózgi] z popłuczyną po Horney i totalnym badziewiem.
                  Efekty drążenia składu takiej mieszanki bywają fascynujące...
                  • chasyd_z_czerskiej Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 29.11.13, 20:48
                    > Chasyd wyraźnie mówi o budowie i o tym, że różnice w budowie [anatomicznej jak
                    > mniemam] pociągają za sobą różnice w predyspozycjach i że to są "oczywiście" st
                    > atystyczne różnice.

Wielkość to też budowa

"MÓZG
                    Jego mózg waży średnio 1325g. Każda z obu półkul ma oddzielne zadania: prawa odpowiada za spostrzeganie przestrzeni i formy, lewa za myślenie i mówienie. W wyniku tego podziału mężczyzna ma dużą zdolność koncentracji, ale więcej problemów sprawia mu zajmowanie się dwiema sprawami naraz.
                    Jej mózg waży nieco mniej, średnio 1149g. Przy wielu czynnościach, jak mówienie czy obserwowanie, kobieta wykorzystuje obie półkule mózgowe. Dlaczego? Jak na razie nie wiadomo. Jasne jest jednak, ze posiada ona zdolność podzielności uwagi, w przeciwieństwie do mężczyzny. Różnice w uzdolnieniach pomiędzy płciami wiążą się z zaobserwowanymi u kobiet i mężczyzn różnicami w proporcjach istoty szarej i istoty białej do całkowitej objętości mózgu. Istota szara odpowiada za inteligencję logiczno-matematyczną. Istota biała umożliwia zaś komunikowanie się komórek leżących w różnych obszarach mózgu."
            • chasyd_z_czerskiej Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 17:53

> Sfiksowani na punkcie seksu i bojący się wolności ludzi biskupi wymyślili teraz
              > hasło "ideologia gender".

Zaraz , zaraz...chcesz powiedzieć , że to biskupi molestują przedszkolaki gender-ideologią ?... :)

--
              www.naszdziennik.pl/polska-kraj/60925,bezprecedensowe-blokowanie-telewizji-trwam.html
              • m.c.hrabia Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 28.11.13, 18:05
                że to biskupi molestują przedszkolaki gender-ideologią ?..

fakt Wesołowski jest arcybiskupem.
                • chasyd_z_czerskiej Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 29.11.13, 20:50
                  > Wesołowski jest arcybiskupem.

A on molestował przedszkolaki ?...

--
                  www.naszdziennik.pl/polska-kraj/61043,haniebna-promocja-baumana.html
                  • kolter-xl Re: GENDER. Dajcie spokój, gadka o niczym. 30.11.13, 18:20

> > Wesołowski jest arcybiskupem.
                    >
                    > A on molestował przedszkolaki ?...

Da bozia to śledztwo przeciwko temu dziadowi to wykaże.
    • kolter-xl Won hołoto ze szkół !!! 28.11.13, 18:19

> ...już dobierają cię do przedszkolaków...

> Bydlaki z UE traktują nas jak Murzynów ! O równych prawach Polacy wiedzieli wc
      > ześniej od Niemców i Francuzów - od początku odrodzonego państwa polskiego !

Prawda, ostatnio pani katechetka nie respektując moich praw pozwoliła sobie mimo poprzedniego ostrzeżenia zabrać moje dziecko na lekcje religii.Nie żałowałem babsztylowi opisowości co myślę o niej i jej niespełnionej profesji .Won klesze parobki z przeszkól i szkół
    • chasyd_z_czerskiej Re: Macki gender... 30.11.13, 22:59
      gosc.pl/doc/1794950.Film-ktory-wysadzil-gender
      • 1all.correct Re: Nasi pasterze wolą 10.-latków. Gender olewają. 30.11.13, 23:23
        Nie każdy duchowny katolicki jest pederastą i pedofilem. Podobno są też w śród nich hetero ?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka