Dodaj do ulubionych

seks tematem tabu?

23.09.14, 21:20
Wydaje się że zachowania społeczne a ściślej kultura seksualna są ważnym i wartym dyskusji tematem. Tym bardziej dziwi mnie powód dlaczego mój wątek o tym problemie został usunięty w całości. Nawet nie został umieszczony na innym forum. Dlaczego?
Obserwuj wątek
    • kot_mrau Re: seks tematem tabu? 23.09.14, 21:31
      zachowania społeczne i kultura seksualna to ważne i warte dyskusji tematy.
      Natomiast to, że Twój jakiś tam wątek został wycięty to wybacz, ale to jest Twój problem a nie nasz, to moje zdanie takie jest
      • bling.bling Re: seks tematem tabu? 23.09.14, 21:34
        moje zdanie jest takie że twoja opinia to twój problem i nie wiem dlaczego miało by być inaczej
        • kot_mrau Re: seks tematem tabu? 23.09.14, 21:39
          nie bełkocz: tylko rób tak by nie było tak:
          "twoja opinia to twój problem i nie wiem dlaczego miało by być inaczej"

• bling.bling Re: seks tematem tabu? 23.09.14, 21:41
            masz jakiś problem z moim bełkotem? Jeśli tak to jest twój problem i zupełnie niezwiązany z tematem tego wątku.
    • bling.bling wyjaśnienie 23.09.14, 21:32
      wątek ten nie jest pytaniem o zasadność usunięcia mojego wątku a o tym dlaczego dyskusja o zachowaniach seksualnych katolików jest tematem tabu.
      • kot_mrau Re: wyjaśnienie 23.09.14, 21:48
        No to dyskutujmy:
      • pocoo Re: wyjaśnienie 25.09.14, 00:08
        bling.bling napisał:

> wątek ten nie jest pytaniem o zasadność usunięcia mojego wątku a o tym dlaczego
        > dyskusja o zachowaniach seksualnych katolików jest tematem tabu.
        >
        Katolik ma produkować katolików.Ale seks to nie tylko prokreacja ,ale również przyjemność.Aby dostać się do nieba to trzeba cierpieć,dlatego katolik sprawia sobie przyjemność po cichu i po ciemku ,aby jakiś święty go nie podejrzał i bogu nie doniósł.
        • kot_mrau Re: wyjaśnienie 25.09.14, 17:29
          Tak właśnie też to widzę.
    • bling.bling Re: seks osłów tematem tabu? 23.09.14, 22:00
      Seks osłów okazuje się pobudzać niektóre osoby pomimo że te dwa gatunki nie mają zbyt kompatybilnych organów seksualnych. Czyżby to objaw zoofili?
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16693641,Matki_oburzone_oslami_kopulujacymi_w_zoo__Radna_PiS.html
      • kot_mrau Re: seks osłów tematem tabu? 23.09.14, 22:03
        odpowiadasz sam sobie to świadczy o ilości wypitego trunku, mam nadzieję dobrego
        • bling.bling Re: seks osłów tematem tabu? 23.09.14, 22:24
          Twoja hipoteza że seks osłów stymuluje katolików ponieważ są poddani działaniu alkoholu jest ciekawa. Ostatnie wydarzenia wydają się to potwierdzać
          • kot_mrau Re: seks osłów tematem tabu? 23.09.14, 22:28
            żegnaj
            • bling.bling Re: seks osłów tematem tabu? 23.09.14, 22:33
              kot_mrau napisał:

> żegnaj

przeżegnaj się sam,
      • kot_mrau Re: seks osłów tematem tabu? 23.09.14, 22:44
        Twój wątek został usunięty z powodu chamstwa Twego, jak staniesz się dorosłym człowiekiem być może zrozumiesz, że dorosłeś wreszcie.
        • bling.bling Re: seks osłów tematem tabu? 23.09.14, 22:51
          ten wątek nie jest przeznaczony na taką dyskusję. Przykro mi że jedynym twoim wkładem jest personalny atak.
          • kot_mrau Re: seks osłów tematem tabu? 23.09.14, 22:55
            O wytrzeźwiał,
            i dalej będziesz posuwał pijaną kobietę?
    • bling.bling Re: seks tematem tabu? 24.09.14, 07:50
      Uniemożliwianie dyskusji na ten temat powoduje że największą stratą jest spustoszenie jakie wywołują w społeczeństwie katolicy i ich zachowania seksualne.
      • snajper55 Re: seks tematem tabu? 25.09.14, 14:43
        bling.bling napisał:

> Uniemożliwianie dyskusji na ten temat powoduje że największą stratą jest spusto
        > szenie jakie wywołują w społeczeństwie katolicy i ich zachowania seksualne.

Nie wiem czy ich zachowania seksualne są szkodliwe, czy to, że swoje zachowania siłą narzucają innym.

S.
        • bling.bling Re: seks tematem tabu? 25.09.14, 17:22
          może zlizywanie śmietanki z kolan jest nieszkodliwym obrządkiem zalotnym ale upijanie kobiet po to by spółkować z nimi w czasie zamroczenia alkoholowego bez ich zgody jest szkodliwe.
      • kruuk57 Re: seks tematem tabu? 26.09.14, 14:10
        bling.bling napisał:

> największą stratą jest spusto
        > szenie jakie wywołują w społeczeństwie katolicy i ich zachowania seksualne.
        >

Bling, czy to już antykatolicki obłęd ?...

forum.gazeta.pl/forum/w,721,154875775,154898587,To_dopiero_obled_.html
    • kruuk57 Oczywiści , że tak ! 26.09.14, 14:12
      > Wydaje się że zachowania społeczne a ściślej kultura seksualna są ważnym i wart
      > ym dyskusji tematem.

Owszem , ale trzeba wiedzieć kiedy , gdzie, z kim i jak...

--
      forum.gazeta.pl/forum/w,721,154875775,154898549,Re_Ateisci_cenzuruja_rozum_.html
    • 0szolomm.z.r.adia.maryja o seksie tylko włózku z żona mężem 29.09.14, 11:52
      albo u specjalisty!
      • bling.bling Re: o seksie tylko włózku z żona mężem 29.09.14, 12:31
        to dziwne, widać wszyscy katolicy są wzajemnie mężami i żonami bo więcej o seksie nie rozmawia żadna inna grupa społeczna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka