czerrwonykarzel 14.09.04, 21:54 Tak tu sobie wesoło gadacie, że i mnie naszła ochota, by ucałować ten słynny, żeby nie powiedzieć kltowy, szlafrok i dałączyć do loży szyderców (czy może Salonu Odrzuconych:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaroffnica24 Re: Yo! 14.09.04, 21:55 No o ile się nie mylę (wybacz ale ledwo co podstawówkę skończyłam) to z tym Salonem Odrzuconych, przegiąłeś człowieku pałę. :P Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Yo! 14.09.04, 21:57 Wyjasniajac wszystkie uwagi - to po prostu Loza Szydercow. Cytat na poczatku jest czystym nawiazaniem do dwu uroczych staruszkow z takowej. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
czerrwonykarzel Re: Yo! 14.09.04, 22:03 czaroffnica24 napisała: > No o ile się nie mylę (wybacz ale ledwo co podstawówkę skończyłam) to z tym > Salonem Odrzuconych, przegiąłeś człowieku pałę. :P > Wybacz Pani, lecz nie kumam subtelnej aluzji... Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Yo! 15.09.04, 23:48 S@lon Odrzuconych (63404) Założyciel: sloggi Wśród szarej codzienności, w ciągłym biegu zapominamy o odpoczynku. Wstąpmy do wirtualnego salonu gdzie zawsze jest miło i przytulnie, gdzie stół kryje szydełkowa serweta, a lampa wisząca nad stołem każdego wieczora swoim światłem jednoczy nas wespół. My nie odrzuceni, nas odrzuca :) Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Yo! 16.09.04, 00:22 Boszszsze... alez to piekne... Czeroffnica - wyjdziesz za mnie?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Yo! 16.09.04, 00:29 Ale gdzieś za zagranicą ;) bo tu mi drugiego ślubu nie dadzą... Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Yo! 16.09.04, 00:35 Ja caly czas nie moge uwierzyc w swoje szczescie.... :)) Taka inteligentana kobieta rowniez dla mnie... Ech..... Rozmarzylam sie.... ;> Ale nie droczysz sie tylo ze mna, co?? Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Yo! 16.09.04, 00:38 Czekaj, nie teraz kozę doję, już godzinę się staram a tu tylko trochę mleka skapło, Jaśko mówi, że to dlatego bo to kozioł, a nie koza, ale co tam chłop może wiedzieć... Nie? Przecież to debile. Odpowiedz Link Zgłoś
ohorse Re: Yo! 16.09.04, 00:43 A ja tylko w kwestii formalnej, bo tez jakis taki ze wsi jestem, to moze i co pomoge.... podstawowe pytanie to "ile cyckow Marysia widzi"?? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Yo! 16.09.04, 00:46 No ino jeden widzę, ale to kozły z za zagranicy kupione, mówili, że napromieniowane, ale co tam oni mogą wiedzieć, koza jak koza, trochu ciężko się dwa ryje na raz karmiło, ale kocham je jak własne dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
ohorse Re: Yo! 16.09.04, 00:56 jeden cycek znaczy sie koziol, jak mawial tatko... ;p dobrze , ze nie brala sie panienka za dojenie krow... ;) bo taka krowa z jednym cyckiem, to jak jej sie spodoba, to potrafi sie zapamietac... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Yo! 16.09.04, 00:46 Koziol, powaiadasz?? A moze chociaz czarny?? Bo jakos tak inny to mi nie pasuje.... a tak poza tym to i koziol byc moze... BTW - to chyba nie pora na dojenie inwertarza... chyba, ze jaki magiczny cel w tym jest... ;> Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Yo! 16.09.04, 00:47 No bardzo magiczny, ciepłe mleczko najlepsze na bezsenność :) Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Yo! 16.09.04, 00:57 ;] A ja glupia myslalam, ze na cere... Taka ilosc bialka... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Yo! 14.09.04, 21:56 Jako Matka prokreatorka witam serdecznie i mam nadzieje poznac blizej. Na razie prawimy sobie uprzejmosci, ale potem bedzie jak zwykle... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ohorse Re: Yo! 15.09.04, 18:35 A tak z czystej ciekawosci (obcej nam prawdziwym facetom ;)) , czy Twoj nick ma cos wspolnego z serialem?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
czerrwonykarzel Re: Yo! 15.09.04, 23:38 Pytanie to musiało paść prędzej czy później... Odpowiedź: też, ale więcej ma wspólnego z moimi skrzywieniami i kompleksami... Odpowiedz Link Zgłoś
ohorse Re: Yo! 15.09.04, 23:44 oj, oj, to moze nie ciagnijmy tego watku... ;p ...pozostawimy to domyslom reszcie szyderczych forumowiczow... ;) Odpowiedz Link Zgłoś