Dodaj do ulubionych

Czaroffnica...jak Cie chyca...

25.09.04, 18:41
Czarownica....chcesz w łeb???
Albo Cię ta mietła po krzyzu wpierdolic...bo czasem mam wielka ochote!
Obserwuj wątek
    • mariolka99 Jumar... 25.09.04, 18:47
      ...jestem zazdrosna, przecież wiesz że mam do Ciebie słabość...;(
      • jumar1 Re: Jumar... 25.09.04, 19:00
        musze wszystkiego spróbować...żeby pózniej byc tylko Twój...
        Shine on:)
        • mariolka99 Re: Jumar... 25.09.04, 19:07
          Tosz ja się zestarzeje do tego czasu, i bedę stara brzydka kostropata...;(((
          • jumar1 Re: Jumar... 25.09.04, 19:16
            Oj nie...jeszcze tylko wpier*ole czaroffnicy i już moge sie brac za Ciebie...:)
    • czaroffnica24 Re: Czaroffnica...jak Cie chyca... 26.09.04, 14:00
      Za dzieci się bierzesz ??? I jeszcze je lać chcesz. Perwers do potęgi.

Spadaj, już mi się znudziłeś, szukam nowego celu.
      • jumar1 Re: Czaroffnica...jak Cie chyca... 26.09.04, 14:03
        Zrozum że to nie Ty jestes tu od szukania celów!
        • czaroffnica24 Re: Czaroffnica...jak Cie chyca... 26.09.04, 14:07
          Taaa... głupia cipa ze mnie, przecież mężczyzna to zdobywca.
          • jumar1 Re: Czaroffnica...jak Cie chyca... 26.09.04, 14:08
            również...męzczyzna obiera sobie cele i do nich dąży!A gdy juz
            osiągnie,to...idzie dalej:)
            • czaroffnica24 Re: Czaroffnica...jak Cie chyca... 26.09.04, 14:10
              A gdy już osiągnie cel to się budzi.
              • jumar1 Re: Czaroffnica...jak Cie chyca... 26.09.04, 14:12
                masz cos w buzi???
                • czaroffnica24 Re: Czaroffnica...jak Cie chyca... 26.09.04, 14:14
                  Krupnik sojowy na kuskus, a co głodny jesteś ?
                  • jumar1 Re: Czaroffnica...jak Cie chyca... 26.09.04, 14:17
                    Nie...jeśc mi sie nie chce!
                    Nie dziwnię się ze en Twój slubny(o ile?):))ma bulimie..jak go takim gównem
                    faszerujesz!Przeciez juz dawno powinien Ci wpier*ol spuścic zebys porzadnie i
                    prosto przy garach stała!!
                    • czaroffnica24 Re: Czaroffnica...jak Cie chyca... 26.09.04, 14:19
                      Oj bidulku, to że ciebie żonka bije, nie oznacza, że tak w każdym domu...
                      • jumar1 Re: Czaroffnica...jak Cie chyca... 26.09.04, 14:20
                        żony nie miałem,nie mam i póki co sie nie zanosi.Po co obcej babie pieniadze
                        bede dawac!
                        • czaroffnica24 Re: Czaroffnica...jak Cie chyca... 26.09.04, 14:22
                          to aż taki brzydki jesteś, że cię żadna nie chce.
                          Pewnie tez cieńki w łóżku, nie popie*doliłeś ostatnio i dlatego taki nerwowy
                          jesteś...
                          • jumar1 Re: Czaroffnica...jak Cie chyca... 26.09.04, 14:25
                            w grach losowych szczęsci Ci nie wróże!Chyba że fusy masz jakies mętne,albo
                            faktycznie szkoły nie skonczyłas...
                            • czaroffnica24 Re: Czaroffnica...jak Cie chyca... 26.09.04, 14:27
                              O tak jesteś kolejnym seksualnym, internetowym mistrzem. Z klasą, dobrą bryką,
                              dobrze ubranym i kasiastym... Tak, tak :)
                              Ja mam 185 wzrostu i wymiary 90-60-90. I wszystko jasne.
                              • jumar1 Re: Czaroffnica...jak Cie chyca... 26.09.04, 14:30
                                Kurcze Misiu...a jednak może kiedys trafisz cos niezłego!Bo zaczynasz gadac do
                                rzeczy...:)poza internetowym mistyrzem to by sie zgadzało.
                                A co nie spotkałas nigdy faceta na poziomie?
                                ze Tobie rodzice płaca za internet to juz Twój problem,więc zabieraj się ze
                                swoim kuskusem do roboty...
                                Papa
                                • czaroffnica24 Re: Czaroffnica...jak Cie chyca... 26.09.04, 14:33
                                  No widzisz jesteś moim pierwszym mężczyzną na poziomie... małpy. :P
                                  • jumar1 Re: Czaroffnica...jak Cie chyca... 26.09.04, 14:36
                                    Ty to musisz mieć wielkie kompleksy!
                                    • czaroffnica24 Re: Czaroffnica...jak Cie chyca... 26.09.04, 14:38
                                      O tak, moje kompleksy są wielkie, całe 75 DD. Nie mogę spac po nocach...
                                      buahahahahaa
                                      Psycholożko, co robić ???
                                      • jumar1 Re: Czaroffnica...jak Cie chyca... 26.09.04, 14:39
                                        widzisz...ja o kompleksach emocjonalnych a Ty od razu piersi zaczełas bronić.
                                        Co Ty z nimi masz,że od razu sadzis zze je zaatakuje?
                                        • czaroffnica24 Re: Czaroffnica...jak Cie chyca... 26.09.04, 14:41
                                          Wybacz doktorze, ale jako dziwka bez szkoły nie znam się na emocjach i mówię
                                          tylko o tym, na czym się znam...
                                          • jumar1 Re: Czaroffnica...jak Cie chyca... 26.09.04, 14:46
                                            mISIU...BIUST TEGO ROZMIARU WCALE NIE MUSI BYĆ KŁOPOTEM.
                                            Wystarczy odpowiednio o niego dbać i nie ciągnąć jak zasłonki...
                                            • czaroffnica24 Re: Czaroffnica...jak Cie chyca... 26.09.04, 14:48
                                              Niestety za późno... że tez ja cię wczesniej nie znałam :(
                                              Mój biust już leży na kolanach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka