pies_na_czarnych 15.01.17, 20:30 Wielkie odliczanie na Pl. Defilad. Punktualnie o godz. 20 poszło Światełko do Nieba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pkt4a Re: Az serce rośnie :) 15.01.17, 20:34 komu serce rośnie temu rośnie cyt. "dzidka17 15 minut temu Oceniono 12 razy10 Dzisiejsze zdarzenie przed kościołem Św.Katarzyny w Gdańsku : Pani Ewa Fajer pozwoliła na udostępnianie tego "kwiatka" "Dzisiejszy poranek; Wracając z pracy przejeżdżałam koło kościoła Św.Katarzyny. Stoi chłopak z puszką, podjechałam wrzucam do puszki wtem wychodzi ksiądz i do nas -won mi stąd, nie pozwolę zbierać dla tego bezbożnika, diabła. Ja- jaki z niego diabeł? Dlatego że ratuje chorych? ON -Owsiak namawia do aborcji do zabijania i zaczął się lać z jego ust potok jakichś herezji. Ludzie wchodzący do kościoła, jedni milczeli, drudzy kręcili głowami a dwie starsze panie wyciągnęły pieniądze i wrzucając " dzisiaj na tacę nie będzie " Myślałam że krew mu pójdzie nosem. I w moją stronę - a ty chodzisz do kościoła? Ja - Przede wszystkim nie piłam z panem brudzia i to nie pana sprawa. On - ja jestem księdzem. Tak tylko się panu wydaje. Odjechałam z uśmiechem na ustach. Współczuję młodemu, nasłucha się pewnie też od wiernych. /" Ksiądz " ma na imię Adam./ Taka dzisiejsza para z Raju, trafiła Ewa na Adama " Odpowiedz Link Zgłoś