zuta Re: Cafe Gazeta 02.10.04, 07:52 Za szybko było enter. Czy ktoś może się ze mną podzielić doświadczeniem w uzytkowaniu tego serwisu gazetowego? Czy można tam znaleźć wartościowe osoby? Zuta poszukująca. Odpowiedz Link Zgłoś
toja_ja Re: Cafe Gazeta 11.10.04, 12:42 Cafe jak kazdy serwis randkowy przyciaga i komediantow i powaznych ludzi. Jakos na tzw "normalnego" nie trafilam. Traktuj to jako dobra zabawe i nie angazuj sie za bardzo bo to potem troche boli. Powodzenia, a miejsce do poznania ludzi dobre jak kazde inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: Czy ktoś może odpowiedzieć? IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.10.04, 19:25 A jak brzmi pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
zuta Pytanie o Cafe Gazeta.:) 04.10.04, 19:27 Czy ktoś może się ze mną podzielić doświadczeniem w uzytkowaniu tego serwisu gazetowego? Czy można tam znaleźć wartościowe osoby? Zuta poszukująca. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Pytanie o Cafe Gazeta.:) 04.10.04, 23:47 jak wszędzie tylko trzeba sie zaopatrzyć w kilo cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
zuta Re: Pytanie o Cafe Gazeta.:) 05.10.04, 17:11 No, w końcu mi odpisała przyjazna dusza. :)) Cierpliwość - faaakt, chyba muszę gdzieś dokupić. Ale nic na siłę. No nie? Pytam tak, bo jestem w dramatycznym momencie swojego dosc trudnego ostatnio życia. Ale wieszać się na razie nie będę.Pozdrowienia! Zuta Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Pytanie o Cafe Gazeta.:) 08.10.04, 19:48 Hej Zuto zajrzyj do skrzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
rayfura Re: Pytanie o Cafe Gazeta.:) 09.10.04, 20:50 Ja poznałam faceta w Cafe Gazeta i straciłam tylko rok nie warto ,kłamca i na dodatek jak sie okazuje psychiczny.... Odpowiedz Link Zgłoś
tamara_t Re: Pytanie o Cafe Gazeta.:) 09.10.04, 21:32 rayfura napisała: > Ja poznałam faceta w Cafe Gazeta i straciłam tylko rok nie warto ,kłamca i na > dodatek jak sie okazuje psychiczny.... chyba spotykałyśmy się z tym samym gościem! Ostatnio poznałam tam faceta który jak dotąd wydaje się "normalny" - zobaczymy jak się to potoczy... Odpowiedz Link Zgłoś
zuta Ja też życzę powodzenia! 10.10.04, 09:38 Ale jakie to przykre że trzeba czasem tyle czasu, żeby się przekonać, że ktoś jest świnią, wariatem albo nieudacznikiem.. Psia kość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onna Re: Ja też życzę powodzenia! IP: 81.210.75.* 10.10.04, 12:19 A cio to jest ta cafe gazeta???? Odpowiedz Link Zgłoś
rayfura Re: Ja też życzę powodzenia! 11.10.04, 13:11 Można tam poznać bezmózgowców i psychicznych ....... Odpowiedz Link Zgłoś