Dodaj do ulubionych

Pięćdziesięciolatki na forum

• Gość: EWA Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 08:49
      BRAWO! A kto powiedział , że komputer jest wynalazkiem przeznaczonym dla pewnej
      granicy wieku? Korzystać, pisać,duskutować...aby nie zostać w tyle.To doskonała
      forma kontaktu z innymi ludżmi; czasami jedyna. A "żartownisie" byli,są i
      będą...Nie wolno brac ich pod uwagę... Też rozmawiam, też korzystam i też
      uważam ,że sieć jest wspaniałym wynalazkiem. Pozdrowienia dla korzystających z
      sieci bez względu na dekadę wieku:).Ewa
      • toja_ja Re: Pięćdziesięciolatki na forum 11.10.04, 12:07
        Dzieki za pozdrowienia! Korzystam i wielu moich znajomych w tym wieku korzysta.
        Zawsze mozna znalezc cos dla siebie i ciekawego rozmowce.
        Moze brakuje jakiegos specjalnego komunikatora dla niesmialych piecdziesiatek?
        Usciski.
    • Gość: 50_latka Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.238.115.144.adsl.inetia.pl 11.10.04, 12:43
      o tak uwielbiam buszować po internecie
    • Gość: tillapia Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 13:39
      To prawda nie mam jeszcze 50tki ale niewiele mi brakuje ,do internetu wchodze
      kazdego dnia kiedy tylko jestem przy kompie .Czego szukam?? hmmmWszystkiego na
      co nie moge znależć odpowiedzi ,kiedy jestem samotna lub sie nudzę , albo kiedy
      czekam na męża ,a on wciąz nie przychodzi i znowu trzeba będzie odgrzewać
      obiad .Pozdrawiam wszystkich internautów tillapia.
    • feliks-50 jak widac jest nas troche !! 11.10.04, 14:49
      Pozdrowienia dla wszyskich 50-latkow.
      Milego serfowania !
      • Gość: BASIA Re: jak widac jest nas troche !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 15:39
        Witam wszystkich. cieszę się, że jest takie forum, i będzie można porozmawiac z
        ludżmi, którzy mają coś do powiedzenia. Muszę się przyznać, że nie
        klasyfikowałam sie nigdy wg wieku, bardziej według poglądów, zainteresowań. ale
        teraz dotarło do mnie z całą świadomościa, że 50 juz dawno na karku
        (r.ur.1950), ale i biologicznie i emecjonalnie jestem dużo nłodsza. Drugiego
        syna urodziłam jak miałma 38 lat, a na karcie szpitalnej napisali mi 28 i z
        takim wiekiem zostałam wypisana ze szpitala. Ja tego nie prostowałam, a i
        lekarze nie dziwili sie , że wyglądam za staro jak na 28 lat. Chyba gdzieś w
        podświadomości mam to zakodowane, bo jak słyszę lub czytam o 50-letniej pani to
        myślę,m "o juz sporo latek", a dopiero pochwili O! MAtko! Przecież ja mam
        więcej" No i co z tego.
        Mam stały dostęp do komputera i w firmie i w domu, tak więc powinnam być
        aktywna. Serdeczności dla wszystkich 50-tek.
    • Gość: jola Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 11.10.04, 17:01
      50-latki korzystaja z internetu
      • Gość: staruszek Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.lt.pl / *.jtb.pl 11.10.04, 17:23
        co mozesz powiedzić o siedemdziesiolatkach, bardzo lubie różne tematy
        szczególnie fotografie cyfrową, internet umożliwia przeprowadzanie ciekawszych
        konwersacji niż na różnych spotkaniach (szczególnie rodzinnych).
        • Gość: BOEROEBOEDOER Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.dip.t-dialin.net 12.10.04, 01:01
          Na ten temat wypowiedziałem kilka uwag. Proszę czytać uwagi autora jak wyżej.
    • Gość: Klaudyn Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.laczpol.net.pl 11.10.04, 19:21
      Mam 53 lata. Próbowałam serfować po internecie, ale nie znalazlam osoby w moim
      wieku ( nie wszyscy przyznaja sie do swojego wieku). Z przyjemnościa
      porozmawiałabym sobie z kimś kto rozmowę naszą potraktowałby poważnie, a nie
      dla zabawy.
      • august2 Re: Pięćdziesięciolatki na forum 11.10.04, 20:50
        ..Oczywiscie ze sa.
        Bez komputera jak bez reki. Uzywam na codzien w pracy
        oraz w domu. Dzieki niemu mam kontakt z polska prasa, znajomymi
        ktorzy sa porozrzucani w USA i Kanadzie.
        POzdrowienia z poludniowej Kalifornii.
      • mira54 Re: Pięćdziesięciolatki na forum 12.10.04, 09:55
        Jeśli masz ochotę na rozmowę napisz do mnie. Chętnie z Tobą porozmawiam. A może
        na GG? Mój numer 3751723. Pozdrawiam.
    • Gość: Ewa Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:38
      oczywiście,że tak,uważam to za całkiem normalne.w moim wypadku dzienna dawka
      przygody z internetem, a tym samym kontaktów ,poznawania nowych znajomych to
      ok.3godz.
    • Gość: maszmi Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.proxy.aol.com 11.10.04, 22:33
      tez jestem juz "z gorki",rowniez szukam towarzyszy dawnych, mlodych lat,ale
      jakos bezskutecznie,jednak nie trace nadzieji,ze spotkamy sie kiedys w sieci.
      Pozdr.wszystkich przed,po i okolo 50 !
      Maszmi
      • p.dorotka Re: Pięćdziesięciolatki na forum 11.10.04, 23:01
        Hej 50-latki co z tym spotkaniem, jesteśmy młodzi duchem, ciałem itd, wiemy
        czego chcemy, nie boimy się nowinek , idziemy z duchem czasu .. to dobrze ...ale
        spotkanie to genialny pomysł ale nikt go chyba nie potraktował poważnie , są
        rozważania na temat czy jestem długo czy krótko w internecie .. a czy to jest
        takie ważne .. ważne że jesteśmy .. i to się liczy ..odwagi.. spotykamy się -
        kto jest za . Ja jestem z Kielc ale wkrótce będę na stałe w Warszawie .. może
        coś zorganizujemy.. zróbmy sobie coś przyjemnego ..warto..
        Dorotka
        • Gość: anna Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 11.10.04, 23:12
          Od kiedy będziesz w Warszawie na stałe?
          • p.dorotka Re: Pięćdziesięciolatki na forum 11.10.04, 23:23
            Jeżeli wszystko co sobie zaplanowałam wyjdzie a musi.. to będę od nowego roku
            ..ale może wcześniej ... dużo planów, dużo zmian w moim życiu .. i bedę w
            Warszawie .. . pozdrawiam Aniu
        • Gość: mira21 Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 23:53
          Nieustannie popieram propozycję
          • mira54 Re: Pięćdziesięciolatki na forum 12.10.04, 10:40
            Drodzy koledzy i koleżanki z Warszawy! Propozycja spotkania jest wspaniała.
            Jeszcze raz apeluję: Poznajmy się! Miło nam będzie pisać ze sobą, gdy bedziemy
            się znać także z widzenia. Chętni na spotkanie są i wydaje mi się, że skoro
            deklarują swoją obecność nie powinni zawieść. Brak organizatora w jednej osobie?
            Połączcie swoje siły. Co kilka osób, to nie jedna. Łatwiej będzie działać w
            grupie. Mam nadzieję, że wszyscy, którzy deklarują swoje przybycie na spotkanie
            nie zawiodą i uważam, że będą zadowoleni.
            Serdecznie pozdrawiam. Mira
            • mira54 Re: Pięćdziesięciolatki na forum 12.10.04, 10:49
              Jeśli będzie potrzebna moja pomoc, chętnie przyjadę do Warszawy.
              • Gość: mira21 Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.10.04, 20:12
                Nowy pomysł. A gdyby tak pokusić się o zorganizowanie dla nas, internetowych
                gadułów, balu maskowego w styczniu? Co na to wszyscy zainteresowani spotkaniem?
                Wszak drzewiej bale maskowe były atrakcją. Mam na oku niezły lokal w Warszawie,
                ale może będą lepsze konkurencyjnie propozycje?
        • Gość: BOEROEBOEDOER Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.dip.t-dialin.net 12.10.04, 00:48
          Akceptuję, choc nie przyjdę. Nie dlatego, że´m prawie 75, lecz jestem bardzo
          bardzo daleko od Warszawy.
    • Gość: Krzysztof Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 22:58
      www.szkolnelata.pl może pod tym adresem odszukasz dawnych kolegów i dawne
      "miłości" powodzenia
    • Gość: A_może_ja Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 11.10.04, 23:18
      Oczywiscie, ze moga. Ja mam ok 50-tki(nie powiem ile, bom kobieta)i od 1 i 1/2
      roku surfuje po necie az miło; mnie oczywiście. Poza tym poniewaz jestem z
      natury mało towarzyska, więc to jest moje ogromnie pole do popisu.
      Niekoniecznie musze pogaduszki robic z rownlatkami. Mam młodą dusze i moi
      rozmowcy niejednokrotnie uwazają ze rozmawia z nimi jakas młoda dziewczyna,
      Kiedy mowie ze hehe,jestem w dalej niz srednim wieku, sa zdziwieni,ale nie
      przestraszeni.
    • solistka Pozdrawiam z KUJAW!!!! 12.10.04, 08:05
      Witam rowiesnikow! Wreszcie ktos pomyslal, by wyciagnac "z cienia"
      internetowych seniorow - w sieci bylismy, jestesmy i bedziemy, i przeciez nic w
      tym nadzwyczajnego. Inet to swietny wynalazek, ale czy moze zastapic kontakt z
      zywym czlowiekiem, przyjemnosc poobcowania z natura, powloczenia sie po gorkach
      czy spedzenia wieczoru na pogaduchach przy piwku (koniecznie z sokiem! :-)) lub
      lampce smakowitego wina? Na forum turystycznym rzucilam haslo by zorganizowac
      jakies male grono wycieczkowe - takie sobie wypady weekendowe, zwiedzanie
      ciekawych miejsc w okolicy, moze jakies dalsze wycieczki. I co? I nic, cisza!
      Zaczynam wierzyc, ze procz fotela i "Mody na sukces",szklaneczki ziolek i
      cieplych pantofli niczego do szczescia 50latkom nie potrzeba...
      • Gość: Halina Spotkanie w Warszawie IP: *.ip-pluggen.com 12.10.04, 08:19
        Ciekawe czy wyjdzie cos ze spotkania w Warszawie?

Czy ludzie ktorzy czuja sie tak mlodzi duchem, ze chetnie wpuszczaja na forum
        dwudziestolatkow, okaza sie takze zdrowi cialem?

Poza tym, czy tylko w Warszawie sa chetni do spotkania seniorzy?
        • solistka ...nie tylko w Warszawie... 12.10.04, 09:03
          ...czego jestem przykladem :-)
          Niedawno, dzieki przypadkowi, mialam przyjemnosc uczestniczyc w jednodniowym
          wypadzie emerytow (sama mam 50 lat, wiec jeszcze nie czas na emeryture, a
          szkoda bo z pewnoscia nie nudzilabym sie) na poludniu Polski - zwiedzanie
          polaczone z ogniskiem i tancami. Wspaniale grono kontaktowych, pogodnych
          ludzi...
      • Gość: wizytka Re: Pozdrawiam z KUJAW!!!! IP: *.teleton.pl 12.10.04, 09:00
        Cześć kochani. Solistko, chętnie bym z Tobą pomaszerowała, ale niestety jestem
        za daleko. Chochliku kochany - niski ukłon w Twoją stronę.
        Jeżdżę na rowerku, pływam, jeżdżę konno,chodzę na spacery,piję teqilę ... Mam
        rodzinę, pracuję. Staram się wykorzystać każdy dzień. No, może nie wyciskam jak
        cytryny, brak mi czasami determinacji :)Ale się staram.
        Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

• Gość: elanna51 Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.impuls.net.pl 12.10.04, 14:16
      Nadzwyczaj lubimy surfować, ale w pracy nie wolno, a w domu bachory nie
      dopuszczają, albo z rzadka albo gdy maja szlaban.Moje akurat sprytnie obchodza
      zakazy, a najczęściej okazuje sie, że jestem niekonsekwentna i zwalniam
      sankcje.Niemniej jednak internet to moje nie tak dawne bardzo pozytywne
      odkrycie i chyba niejednej pięćdziesięciolatki!
    • Gość: NOE52 Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 16:20
      Cześć staruchy !
      Ja ma tylko 52 wiosenki.
      Jestem na forach czwarty rok.
      pzdr
      • Gość: zagadka Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.client.comcast.net 12.10.04, 18:21
        ja Ci dam staruchy!!....starapierdola sie odezwala:)))))))), ateraz biegiem na
        forum "piecdziesieciolatki to my" (wchodzisz przez ---->fora prywatne----
        >rowiesnicy--->i jestes z nami :))))))))
        • senta Re: Pięćdziesięciolatki na forum 12.10.04, 22:15
          Dobry wieczor !

Jeszcze nie czuje sie gotowa aby sie odezwac .Jestem na etapie "oswajania"
          tematu , ale post p.Dorotki w jakis sposob mnie sprowokowal,bo ja tez jestem z
          Kielc:))

Biegne czytac a forumowiczow-piecdziesieciolatkow-serdecznie pozdrawiam !
          To imponujace,ze tyle Was w sieci !
          • p.dorotka Re: Pięćdziesięciolatki na forum 12.10.04, 23:55
            Witaj Senta , mamy zimną noc w Kielcach ale serca gorące ... i cieszę się że
            dołączył się ktoś z mojego miasta .. ale ruszamy na podbój Warszawy tj. na
            spotkanie . Mira 54 myslę że jak stworzymy konkretną listę na spotkanie to się
            już dalej potoczy i zapraszamy przede wszystkim twórcę tego pomysłu... działajmy
            Pozdrawiam wszystkich Dorotka
            • senta Re: Pięćdziesięciolatki na forum 13.10.04, 10:25
              Ranek tez mrozny, ale sloneczny i optymistyczny :-)

..i tego optymizmu-na nadchodzacy dzien-zycze wszystkim forumowiczom !:-)
              • pia.ed Poszukuje samotnej pani...emerytki 13.10.04, 11:25
                Chcialabym nawiazac kontakt, popisac listy czy pogadac na GG z pania
                mieszkajaca w okolicach Szczecina - Kolobrzegu, ew Ciechocinka.
                Czy jest ktos taki?
                Czy jest jakas pani ktora jest samotna i ma duzo czasu?
                Wiele piecdziesieciolatkow piszacyh tu jeszce pracuje i ma dzieci w domu,
                wiec moze lepiej gdyby to byla "szescdziesieciolatka"?
                asowalaby mi zreszta wiekowo, bo ja przekroczylam piecdziesiatke juz dawno...
                Gdyby kogos to interesowalo to moze napisac do mnie na adres gazety.
                • pia.ed Re: Poszukuje samotnej pani...emerytki 13.10.04, 19:42
                  Podbijam az do skutku!
                  • mira54 Re: Poszukuje samotnej pani...emerytki 13.10.04, 20:56
                    Nie jestem jeszcze emerytką, ale mamdużo czasu, bo przebywam na urlopie
                    zdrowotnym. Wcześniej podałam swój nr GG. Jeśli chcesz ze mną pogadać, będzie
                    mi bardzo miło.Pozdrawiam. Mira
                    • vogino55 Pozdrowienia,,, 13.10.04, 21:36
                      dla wszystkich 50+ i nie tylko z Kujaw Wam posyłam.
                      Wojciech
                      ps. czy tylko mnie nie działa poczta gazety????
                      • mira54 Re: Pozdrowienia,,, 13.10.04, 22:17
                        Pozdrawiam gorąco 50-latków.
                        vogino55 - moja poczta gazety działa normalnie.
                        • mira54 Re: Pozdrowienia,,, 14.10.04, 20:23
                          Jeśli znacie jakieś fajne kawały zapraszam na forum prywatne
                          pięćdziesięciolatki to my. Śmiech to zdrowie. Pouśmiechajmy się.
                          Adres: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23923
                      • pia.ed Poczta bardzo zle dziala! 14.10.04, 14:30
                        Kilkakrotnie zdarzylo mi sie ze przyszly do mnie listy, a bylo napisane "0"
                        nowych listow.
                        Trzeba dokladnie sprawdzac daty. Poza tym listy ida dwa dni!

Identyczna historia wydarzyla sie moim znajomym . Na gg napisali, ze nie maja
                        ode mnie odpowiedzi, a ja wyslalam CZTERY listy w ciagu paru dni...
                        Kazalam im otworzyc poczte i sprawdzic ostatnie listy z moim imieniem.
                        Okazalo sie ze wszystkie przyszly!

Przed chwila bylam na mojej poczcie i chcialam napisac zazalenie do poczty
                        gazety. Nacisnelam na slowko "poczta" z ktorego to miejsca wchodzi sie na
                        adres gdzie mozna napisac zazalenie, ale nie otworzylo sie!
                        • pia.ed Wszyscy sie przeniesliscie??? 14.10.04, 20:26
                          To i ja sie przenosze na nowe forum...
                          Do mira54: napisalam majla, czy nie otrzymalas?
                          A moze jestes gdzies na przyjeciu z okazji Dnia Nauczyciela?
                          Pozdrawiam
                          • pia.ed Ostatnia szansa !!! Link do nowego forum 16.10.04, 09:35
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=16405173&a=16563095
                            • pia.ed Re: Ostatnia szansa !!! Link do nowego forum 16.10.04, 09:37
                              Sorry, chyba podalam nie ten link.
                              Probuje jeszcze raz!
                              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23923
                              • pia.ed Jeszcze nie jest za pozno....Link powyzej. 17.10.04, 21:51
                                Zebrala sie juz spora gromadka.Kto jeszcze?
                                • Gość: 50+ Re: Jeszcze nie jest za pozno....Link powyzej. IP: *.ip-pluggen.com 19.10.04, 15:59
                                  A moze jakis piecdziesiecioletni pan chce sie dolaczyc? Nigdy nie jest za
                                  pozno...
                                  • chminka Re: Jeszcze nie jest za pozno....Link powyzej. 20.10.04, 20:25
                                    jakie to dziwne ze panie nie ukrywaja swojego wieku, a panowie udaja ze nie
                                    maja jeszcze piecdziesiatki i gonia po forach 20-30 :)))
                                    • pia.ed Re: Jeszcze nie jest za pozno....Link powyzej. 21.10.04, 00:29
                                      Bardzo trafne spostrzezenie, chminka! Panowie przezywaja "druga mlodosc"!
    • Gość: rihi100 Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.adsl.hansenet.de 24.10.04, 08:38
      To samo pytanie sam sobie zadawalem . Mam 54 lata i rowniez szukam kolegow i
      kolezanki z klasy. Jak dotej pory niiiiic.
      Moze nie maja kompa , moze nie maja czasu , albo poprostu nie trafiaja na forum.
      Rihi
    • Gość: vogino55 Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 22:01
      Witam.Podciągam wątek, bo przecież 50+ są na świecie i na forum.
      Pozdrawiam
      • pia.ed Re: Pięćdziesięciolatki na forum 27.10.04, 00:37
        Wiekszosc 50-latek przeniosla sie na nowe forum prywatne "Piecdziesieciolatki
        to my", gdzie jest tez topik z polonijnymi piecdziesieciolatkami.
        • chminka Re: Pięćdziesięciolatki na forum 01.12.04, 16:04
          bywam tam ..bardzo udane forum..chcecie nas poznac to wpadajcie:))
          • chminka Re: Pięćdziesięciolatki na forum 01.12.04, 16:09
          • Gość: ma58 Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 20.12.04, 00:13
            rzeczywiscie mili ludzie spotykaja sie na tym forum-wiem bo czytuje je czasami
            chcialam nawet odpowiedziec na post Kto nas czytuje? ale mialam problem z
            zalogowaniem sie pozdrowienia dla wszystkich Piedziesieciolatkow
    • Gość: siątka Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 18:17
      a ja znalazłem moich dawnych kolegów sprzed 30lat! Gorzej z dziewczynami-
      pozmieniały nazwiska. Szukałem poprzez gg, "szukaj znajomych", internetową
      ksiazke telefoniczną, poprzez wyszukarke. A może podpowiesz mi swój sposób?
    • Gość: ma 58 Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 31.12.04, 21:55
      dla wszystkich 50-latkow SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!!!!!!
      • pia.ed Re: Pięćdziesięciolatki to my................... 01.01.05, 02:37
    • Gość: 50,4 Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.devs.futuro.pl 01.01.05, 12:28
      Pozdrawiam wszystkich piecdziesiecioletnich.
      Weszlam ktoregos dnia na regionalne forum o polityce.Jeden z forumowiczow w
      stosunku do nas 5o-latkow uzyl slowa "staruchy" zwrocilam mu uwage, ze tez
      kiedys bedzie "stary" wyobrazcie sobie ,ze On Nas przeprosil i napisal,
      ze wiecej tego "juz nie zrobi".
      • ammat Re: Pięćdziesięciolatki na forum 02.01.05, 10:06
        Pozdrawiam wszystkich i życzę wszystkiego naj...naj w Nowym 2005.Dopiero
        zaczynam na tym forum...Mam 58 lat i zupełnie tego nie czuję...Pracuję i
        właśnie po raz kolejny zdobywam nowy zawód...Może tylko jedno się zmienia,
        zaczynam coraz bardziej "otwierać się" na innych ludzi i szukać okazji do
        pogadania z tymi, którzy mają coś ciekawego do powiedzenia...Głupoty nie
        cierpię tak jak smrodu z kolejowego klopa...
        • pia.ed Re: Pięćdziesięciolatki na forum 02.01.05, 21:09
          Ammat, podejrzewam ze jestes MEZCZYZNA!
    • Gość: mirka Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 08:48
      Jeszcze troszke mi brakuje do 50 ale mam do Was pytanie, na ktore nie dostałam
      odpowiedzi na forum Muzyka. Pamietacie taką piosenkę, chyba Skaldów, gdzie w
      refrenie są slowa "...bo borsuki juz spia ". Melodia chodzi mi po głowie,
      męczymy sie we dwoje ze slubnym i nic. Na stronie www skaldow, gdzie są teksty
      nie znaleźlismy. No to jak to leciało i czy to rzeczywiście Skaldowie ?
      Dziekuje, pozdrawiam.
      • Gość: vipka Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 09:07
        www.teksty.org/s/skaldowie/
        Sprawdz na tej stronie :-)))
        • Gość: mirka Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 09:32
          No , właśnie ze nie ma. Szukaliśmy tu. Naprawde nikt nie pamięta ? To kiedyś
          czesto chodziło w radiu. Dzięki, vipka.
          • Gość: magila Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 16:11
            Nie pamiętam takiej piosenki .Kiedyś lubiłam Skaldów ale teraz to już strasznie
            stare dziady i w zasadzie nic by mi do tego gdyby nie to że ostatnio
            ukazali mi się na wizji
            • Gość: mirka Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:36
              nie wiem co jest, ale wszyscy moi rówieśnicy to stare dziady, hehe
              • Gość: czarnakalia Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:17
                Jak my 50 latki jesteśmy stare dziady to Skaldowie są wyjątkowo starymi dziadami
                • Gość: mirka Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 08:40
                  bo oni są już chyba 60-ciolatkami.
                  • Gość: czarnakalia Re: Pięćdziesięciolatki na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:34
                    Tak wogóle to chyba wkurza mnie że wszyscy jesteśmy tacy starzy.
                    Ciągle powraca do mnie takie wspomnienie z przed jakichś 30 lat, kiedy to
                    owdowiała moja 40-letnia ciotka. Po jakimś czasie, dość długim zresztą
                    znalazła sobie nażeczonego i cała rodzina oburzyła się na nią.
                    Każdy mówił-w tym wieku-.Wydawało mi się to naturalne. Jak dzisiaj o tym
                    myślę to strach bierze jak odbierają nas młodzi
                    • pia.ed Spytajcie "mira54" 16.01.05, 05:52
                      Na forum "Piecdziesieciolatki to my" jest aktywna mira54, ktora jest zwiazana z
                      muzyka, i z pewnoscia potrafi odpowiedziec na pytanie o Skaldow, i inne
                      muzyczne pytania.
                      Mozna tez z pewnoscia do niej napisac, bo jest zarejestrowana na forum, i to
                      co podalam to jest jej adres.
                      • Gość: melinda Re: Spytajcie "mira54" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 21:47
                        Chciałam zapytać czy na forum jest ktoś z Rabki- szukam Andrzeja W.
                        który w 1972 r zdawał maturę w Technikum Kolejowym w Krakowie.
                        Szukam Gościa. Pozdrawiam Staruszków .
                        • Gość: czarnakalia Re: Spytajcie "mira54" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:35
                          Czy ktoś tu jeszcze zagląda na to forum.
                          Może jakiś pomór na te 50-latki przyszedł?!
                          • Gość: Gościu Re: Spytajcie "mira54" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 10:09
                            Pracujemy, więc nie ma czasu -ktoś musi utrzymywać studiujące dzieci,
                            stareńkich rodziców i bezrobotnych pociotków 30-35 letnich. Nie dla nas
                            rozrywki...
                            • pia.ed Piecdziesieciolatki to my... 22.01.05, 10:36
                              Forum "Piecdziesieciolatki" juz od kilku miesiecy przenioslo sie,
                              i istnieje jako "Piecdziesieciolatki to my" na forum prywatnym,
                              podawalismy kilkakrotnie linki do tego forum!

Z Rabki nikogo nie ma, a szczegolnie pana, bo na forum przewazaja PANIE,
                              a panow jest jak "rodzynkow w ciescie".
                              • pia.ed PODAJE LINK.....................na 50-latki....... 22.01.05, 10:38
                                Macie link do babinca!
                                • Gość: podbijamtopik Re: PODAJE LINK.....................na 50-latki.. IP: *.ip-pluggen.com 28.01.05, 03:12
    • henia_bochenek Re: Pięćdziesięciolatki na forum 28.01.05, 03:49
      na pewno tak, znam duzo ludzi po piedziesiatce korzystajacych z komputera i
      internetu a kogo ty szukasz moze ja znam.
      Pozdrawiam
    • titopa Re: Pięćdziesięciolatki na forum 28.01.05, 10:10
      Ja mam ,,dopiero" 48,7 ale mogę się do Was przyłączyć jeśli nie macie nic na
      przeciwko.
      problematyka 50+ jest mi coraz bardziej bliska. Mieszkam w w-wie ale czy to
      zaszczyt? Osobiście lubię małe miasteczka i wioski, bo tam wolniej i spokojniej
      sie żyje. niektórzy mówią, ze mam lepszy dostęp do kultury i innych dóbr , ale
      jak sie posiada kase to wszędzie jest dostęp. zdaje się że chyba z powodu jej
      braku siedzę w tejze w-wie.
      patrzę z zazdrościa na młodych ale zazdroszcze im wigoru i napędu no i że
      wszystko przed nimi, ja mam to za plecami.
      Jednego im wspólczuje czasów w jakich im przyszło żyć niepewnośc jutro bez
      względu na ustawienia i koligacje.
      napewno my mimo braków mieliśmy łatwiej i byliśmy równiejsi. nie było takich
      różnic między młodymi. mieliśmy dużo wiecej czsu na spotkania i rozmowy. teraz
      chyba jest z tym trudniej.
      • pia.ed Re: Pięćdziesięciolatki na forum 31.01.05, 17:23
        Titopa, a co Cie sklonilo do szukania towarzystwa na forum? Czy jestes
        samotna, tzn. bez meza, bez rodziny?
        Mnie troche dziwi, ze kobiety ktore twierdza ze maja wielu przyjaciol, prace,
        a do tego funkcjonujaca rodzine, jeszcze szukaja na necie kolezanek...
        Jak one zdaza, a takze czy net daje wiecej niz najlepsza przyjaciolka?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka