rruuddyy 05.10.04, 20:05 Dzis minął mnie volkswagen pasat na warszawskich numerach. Na szybie drzwi pasażera napisane było czerwoną szminką: "Tęsknię!! Czaroffnica" Czy to Twoja robota?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaroffnica24 Re: Czaroffnico......... 05.10.04, 20:16 he he, miałeś styczność z torebką kociaaaka ? wyciągnąłeś jej z torebki jakies psychotropy ? a może na grzybkach byłeś i zdeka nie takie jak trzeba pozbierałeś do sosiku ? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Czaroffnico......... 05.10.04, 20:26 Niestety byłem trzeźwy i przytomny. Trzy razy pod światłami to czytałem. Ale skoro sie nie przyznajesz znaczy się masz konkurencję...;) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Czaroffnico......... 05.10.04, 20:32 e tam... jakaś tania podróbka... :) ja jestem jedyna i niepowtarzalna ( i pewnie dlatego wiecznie słyszę "my się już chyba gdzies widzieliśmy") ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Czaroffnico......... 05.10.04, 20:57 Pewnie tak..... Te serduszka narysowane naokoło wygladały dość dziecinnie. I nigdzie nie było pokazane że 24h ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Czaroffnico......... 05.10.04, 21:01 dobra przyznaj się... nikomu nie powiem, to było twoje dzieło, własnoręcznie napisane twoją pomadką w kolorze ostrego różu... i stąd te dziecinne serduszka Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Czaroffnico......... 05.10.04, 21:05 No gdzież tam. Ja nie urzywam różowych pomadek. Wole zielone :> Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Czaroffnico......... 05.10.04, 21:06 I chyba dla tego mam problemy z ortografią :( Odpowiedz Link Zgłoś