Gość: michal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 15:53 MAm dlugie wlosy i zastanawiam sie czy je sciac czy nie bo chyba dziewczyny wola facetow z zelkiem...??? Czy jest szansa podobac sie dziewczynie gdy sie ma dlugie wlosy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda_szczurka Re: pytanie do dziewczyn 10.10.04, 15:55 pewnie sa takie, co lubia facetow z dlugimi wlosami... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wcaleniepink Re: pytanie do dziewczyn IP: *.wroclaw.mm.pl 10.10.04, 17:29 jasne,że tak, ale jeśli o mnie chodzi, to musiałbyś mieć je cały czas upięte... Tak wyglądają faceci korzystniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 17:50 i takierz one sa Odpowiedz Link Zgłoś
megww Re: pytanie do dziewczyn 10.10.04, 19:11 ja bardzo lubie facetów z długimi włosami:))) i nie ścinaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: pytanie do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:17 jest wielu mezczyzn, ktorym w dlugich wlosach jest do twarzy i wygladaja fajnie, ale z moich obserwacji wynika ze po scieciu wygladaja jeszcze fajniej:)) ja wole krotkie, ale bez zelu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina_en Re: pytanie do dziewczyn 10.10.04, 21:36 Nie cierpię facetów z długimi włosami, robi mi się niedobrze na ich widok. A już najgorzej jak noszą kucyk, brrrr.... Mężczyna powinien mieć włosy krótkie, ale bez przesady, Łysi wcale mi się nie podobają, zwłaszcza ci z baczkami, brrrr... Ponętny łysy, to facet w wieku... powiedzmy 40 lat, ale nie gówniarz 20-letni, który powinien mieć ładnie przycięte krótkie włoski Ewelina, lat 24 Odpowiedz Link Zgłoś
yuan79 Re: pytanie do dziewczyn 10.10.04, 22:59 nie o to chodzi, zeby udawac fajnego, a o to zeby znalezc kogos kto cie zaakceptuje. chlopie, nie pytaj co lubia dziewczyny, tylko szukaj takich, ktore lubia to co ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesz... Re: pytanie do dziewczyn IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.10.04, 23:29 ...znajdź sobie dziewczynę o podobnym poziomie. Czyli żadnym, skoro takie pytania zadajesz. I nażeluj sobie co chcesz, błeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina_en Re: pytanie do dziewczyn 11.10.04, 00:07 oj, nie przesadzaj :-) Chłopak jest pewnie bardzo młody i jeszcze niewiele wie... Np. nie wie tego, że prawdziwy MAN nie musi się stroić w niczyje piórka, jest po prostu sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: pytanie do dziewczyn IP: *.toya.net.pl 24.10.04, 10:55 (wersja cyniczna) Jeśli po to, żeby sie podobać Laskom jesteś gotów zamienic długie wlosy na żelik, to żEl mi ciebie. (wersja zaradcza) Pewnie faktycznie jesteś młody, więc mówie ci: poczekaj, nie przejmuj się laskami, które wybierają sobie facetów patrząc na ich włosy. W twoim wieku panienki są jeszcze strasznie głupie i nie ma sensu na siłę im się przypodo(tu odpowiednia końcówka gramatyczna (-bywać?)). Za parę latek wszystko się wyprostuje ( a to wcale nie tak długo, zobaczysz ). (wersja kurza) ko ko, kokoko, ko ko ko ko, ko ko ko ko ko kokokoko kokoko koko i ko ko ko kooko ko ko ko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilla Re: pytanie do dziewczyn IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.04, 19:04 Gdzie się nauczyłes języka kur?? fascynujące, po co ja sie uczę obcych ludzkich kiedy można końskiego na przykład :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilla Re: do Pana Johna M. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.04, 19:08 gdzie sie nauczyłeś kurzego?? po co ja się uczę obcych ludzkich kiedy można końskiego na przykład :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniol.nie.kobieta Re: pytanie do dziewczyn 24.10.04, 14:00 Dziewczyny lubia wlosy zadbane. Czyli czyste i od czasu do czasu podcinane. Nie nic gorszego niz wlosy przetluszczone i z rozdwojonymi koncowkami. Odpowiedz Link Zgłoś
odett Re: pytanie do dziewczyn 24.10.04, 21:52 a przetluszczone moga byc nie tylko u facetow z dlugimi wlosami. a czasami jak widze nazelowanego faceta, to zastanawiam sie czy to zel czy tluste wlosy? aniol.nie.kobieta napisała: > nic gorszego niz wlosy przetluszczone Odpowiedz Link Zgłoś
krzyk10 Re: pytanie do dziewczyn 24.10.04, 23:44 Facet, noś takie, jakie Tobie odpowiadają. Inna sprawa, że jak masz długie, to barddziej przyciągasz uwagę. Wiem to z doświadczenia, róznych długości próbowałem. Tylko że wtedy musisz o nie dbać, codziennie myć, od czasu do czasu podcinać. I na miłość boską zapomnij o żelach. I o łysinie, to dla starych i dla prymitywnych dresiarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: pytanie do dziewczyn 24.10.04, 23:50 bo ja wiem.. jak dla mnie przy włosach innych niż długie raczej powinno używać się żelu lub lakieru; ale oczywiście w sposób znacznie dyskretniejszy i hm.. stylowy:) niż wieśniaki z posklejanymi w strąki loczkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: pytanie do dziewczyn 25.10.04, 12:53 nie obcinaj tylko po to żeby znaleźć laskę jasne, że łatwiej długowłosemu znaleźć dziewczynę jak ma 17 lat niż 27 ale mój mąż ma właśnie 27 a poznaliśmy się całkiem niedawno jako "dorośli" ludzie a nie nastolatki więc wierz mi że można Odpowiedz Link Zgłoś
able.able Re: pytanie do dziewczyn 25.10.04, 13:28 nie o to chodzi czy bardziej podobają się długie czy krótkie. przede wszystkim podobają się włosy zadbane. jeżeli włosy mają skłonność do przetłuszczania się, łamią się i rozdwajają a w dodatku jest ich mało to na pewno nie dodadzą NIKOMU (ani pani ani panu) urody a wrecz przeciwnie. sama mam kilku dobrych kolegów którym szczerze mówiąc troszeczkę zazdroszczę ich pięknych, zadbanych dłuugich włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
bart13p AjAmAmDłUgIeKłAki... 28.10.04, 11:43 ... I nie chcę ich ścinać, mam nadzieję, że nie wyłyśieję, ale ludziska mają rację, jeśli laska Ci mówi zetnij włosy bo wygądasz jak ciptok to znaczy to iCh NIE ŚCINAJ! Noś takie jakie chcesz, nie chcesz to ich nie myj, nie chcesz - nie ścinaj, nie chcesz - nie czesz, każde włosy mają swój urok, HYhYhy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiaczek Re: pytanie do dziewczyn IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 17:53 Masz racje, zetnij wlosy, ale niech Cie reka Boska od zelu chroni....a fe! pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilla Re: pytanie do dziewczyn IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.04, 19:01 ABSOLUTNIE NIE ŚCINAJ!! :) zwłaszcza jeśli masz ładne zadbane włosy ja mam dość spływającego żelu który "puszcza" jak deszcz pada; o skinach nie wspomnę; to kwestia gustu oczywiście, ale myślę że sporo dziewczy lubi dlugie włosy Odpowiedz Link Zgłoś