Dodaj do ulubionych

KOCHAM DWIE KOBIETY I ...pomocy

IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 07.02.05, 21:41
pomocy!!! tak kocham dwie kobiety i nie wiem co z tym zrobic. mam zone i 2
letnia corke stanowimy swietne malzenstwo (no wiecie swietna praca wspolne
wakacje swieta i ..pamietam o waznych dla nas datach itp.). Barbzo kocham
moja rodzine i jestem w stanie sie dla niej poswiecac. Rok temu calkiem
przypadkowo spotkalem swoja pierwsza milosc. Zaczelo sie od niewinnej kawy w
centrum handlowym i wymiana nr tel., zadzwonila spotkalismy sie ponownie
(zrozumialem ze nigdy tak do konca nie byla mi obojetna) no i zaczelo sie
sami wiecie co. Teraz jest w ciazy ja pragne tego dziecka bo ojcostwo to
wspaniala sprawa juz to przezylem, pragne tego dziecka, ale jednoczesnie
kocham swoja zone i corke. JAK TO POGODZIC BO KOCHAM JE OBIE?
Obserwuj wątek
    • triceratops1 Re: KOCHAM DWIE KOBIETY I ...pomocy 07.02.05, 21:46
      Jesteś kretynem, że doprowadziles do takiej sytuacji. Nie pogodzisz tego. No
      chyba ze zalozysz harem.
      • Gość: ja Re: KOCHAM DWIE KOBIETY I ...pomocy IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.02.05, 21:55
        teraz szukasz rady trzeba było myśleć wcześniej zmarnowałeśrodzine żona jak sie
        dowie to masz przechlapane teraz zapużno na rady porozmawiaj z żoną może ci
        wybaczy zdrade tak sie nieda żyć na 2 domy pomyśl o tym
      • Gość: MAX Re: TA HAREM IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 07.02.05, 22:07
        MOZE GO STAC NA TO I UTRZYMA DWIE BABY???:-0
    • barwa1 Re: KOCHAM DWIE KOBIETY I ...pomocy 08.02.05, 13:32
      Wiesz, Maciuś, wygląda na to, że nadal jesteś Maciusiem. I pewnie zostaniesz.
      Do Macieja nie dorosłeś i teraz, biedaku, nie wiesz co zrobić. Pohuśtaj sie
      jeszcze między tymi dwiema kobietami i dwojgiem dzieci. A jak dalej nie
      będziesz wiedział co zrobić, to znajdź sobie trzecią kobietę. Ona cię wybawi z
      kłopotu. Pogłaszcze cię po główce, utuli jak małego, bezradnego chłopczyka... z
      dużym fiutkiem. I tak przeleci ci życie. Nie zdążysz dojrzeć emocjonalnie i
      dalej będziesz szukał pomocy. Jesteś żałosny. Wiesz do czego służy fiutek, ale
      konsekwencje jego używania nie są ci znane...
      • Gość: pytek Re: KOCHAM DWIE KOBIETY I ...pomocy IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 08.02.05, 13:52
        obawiam sie ze cie nie rozumiem, skoro taki jestes szczesliwy w malzenstwie to
        po co do licha zrobiles dziecko tej drugiej? za malo miales w zyciu problemow
        no to masz teraz przesrane, nie chcialbym byc w twojej skorze i zal mi twojej
        zony ktora pewnie nawet nie wie w jakie gowno wdepnal jej kochany mezus, trudno
        ci cos radzic bo to co zrobiles to jakis skrajny brak odpowiedzialnosci, czy ty
        w ogole wiedziales ze ta druga panienka chce miec z toba dziecko czy po prostu
        to sobie zaplanowala a ty wpadles w jej sieci? napewno kiedys bedziesz zalowal
        tego co zmajstrowales a poki co zony nie zostawiaj skoro jestescie szczesliwi
        chociaz na nia nie zaslugujesz i co normalnie plac tamtej alimenty ale kopnij
        ja czlowieku w.. niech sobie radzi jesli tak podle postapila wobec twojej zony
        i dziecka- przynajmniej ja tak to oceniam.OBUDZ SIE!!!COS TY ZROBIL!!
        • Gość: ona Re: KOCHAM DWIE KOBIETY I ...pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:42
          JESTEŚ ŻAŁOSNYM PALANTEM!!
    • Gość: JA TEZ Re: KOCHAM DWIE KOBIETY I ...pomocy IP: *.umed.lodz.pl 08.02.05, 16:20
      SAM W TO WDEPNALEM I WYLAZLEM Z TEGO TAK WIEC POWODZENIA. JA TO POGODZILEM CHC
      PRACY DUZO TO KOSZTUJE!!!
      • carrramba Re: KOCHAM DWIE KOBIETY I ...pomocy 08.02.05, 16:25
        A Macius ryczy ze śmiechu, ze Was zrobił w konia :)))
        • Gość: MACIUS Re: CARRAMBA IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 08.02.05, 21:37
          TO DLA MNIE NA PRAWDE WAZNY PROBLEM, MOZE TY ZAKLADASZ SOBIE JAKIES WATKI DLA
          ZARTU ALE JA MAM POWAZNY PROBLEM I KAZDY KOMENTAZ I RADA SA MI POMOCNE, NAWET
          JESLI KRYTYKUJECIE MOJE POSTEPOWANIE
    • hubkulik Re: KOCHAM DWIE KOBIETY I ...pomocy 08.02.05, 16:35
      >KOCHAM DWIE KOBIETY I ...pomocy

Ja kocham chyba z setke kobiet.

Pozdrawiam Hubert
    • Gość: hans wez je obie - beda mialy ucieche IP: *.enovation.oper / *.enovation.nl 08.02.05, 16:41
    • Gość: Jan Serce Re: KOCHAM DWIE KOBIETY I ...pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:50
      nie kochasz ani jednej ani drugiej
      • julka2005 Re: KOCHAM DWIE KOBIETY I ...pomocy 08.02.05, 17:09
        Racja, jesteś kretynem BEZ ŻADNYCH UCZUĆ. Ty chyba nie wiesz, co znaczy
        miłośC.Gratuluję - .....Jesteś żałosny!
    • Gość: me Re: KOCHAM DWIE KOBIETY I ...pomocy IP: *.kijowska.waw.pl 09.02.05, 12:06
      Doskonale Cię rozumiem , bo sama tez jestem w nieco może podobnej sytuacji, mąz
      którego jednak wciąż kocham, dwie córki a z drugiej strony inny męzczyna i tez
      miłość. i nie chodzi o jakieś tam przelotne bzykanko, bo wtedy nie ma się takich
      dylematów, jakie my mamy, bo nie ma koniecznosci dokonywania dramatycznych
      wyborów. W moim przypadku doprowadziło to do rozpadu naszej rodziny i choć dla
      mnie jest teraz dużo lepiej niż było, (moje wcześniejsze małżeństwo nie było
      usłane różami, ale nie będe o tym pisac bo wyjdzie, że się usprawiedliwiam)to
      wszyscy się bardzo nacierpieliśmy i nie wiem czy mogę do końca powiedzeć że
      jestem szcześliwa, choć jestem z mężczyzna , ktorego kocham. Ciągle jeszcze jak
      pomyślę o tym co było to mam wrazenie jak by mi ktoś siekał serce na
      kawałki.Twoja sytuacja jest jeszcze trudniejsza bo w gre wchodzi dziecko z
      nowego związku.
      pozdrawiam
    • Gość: sawk ...pomocy?????????? dla ciebie??????? IP: *.civeng.tuniv.szczecin.pl 09.02.05, 14:36
      Ale jesteś palant, jak żone kochałeś to po jaka cholerę szedłeś na spotkanie z
      inną ??? Dlaczego takie głupki chodzą po świecie? Pomyslałeś o dzieciach?
      kochajacy ojcu.... zaraz zwymiotuję.bllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    • annddiik Re: KOCHAM DWIE KOBIETY I ...pomocy 09.02.05, 15:35
      Tutaj cię Maćku nikt nie zrozumie. Najlepiej poproś o azyl w którymś z państw
      arabskich. Będziesz mógł wtedy spokojnie kochać i bzykać tyle kobiet na ile cię
      będzie stać.
      • Gość: sawk Re: KOCHAM DWIE KOBIETY I ...pomocy IP: *.civeng.tuniv.szczecin.pl 10.02.05, 14:00
        jak można rozumieć takie draństwo, nie czujesz obrzydzenia do siebie, a do
        kochanki??? Co z niej za kobieta że sie na to zgodziła. Wycieraczka, jak sie
        nia znudzisz znajdziesz nastepną?
    • Gość: rem Re: KOCHAM DWIE KOBIETY I ...pomocy IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 12.02.05, 09:17
      teraz to raczej musisz to pogodzic i nie masz wyjscia,tylko jak ty zonie w oczy
      spojrzysz- o dziecku nie wspomne?
    • mallinova Re: KOCHAM DWIE KOBIETY I ...pomocy 12.02.05, 09:42
      W chwilach uniesien nie mysli sie o konsekwencjach...ech, lepiej uwazac! Pewnie
      obiecywales kochance, ze rozwiedziesz sie z ta "wstretna " zona?
      • Gość: Magda Re: KOCHAM DWIE KOBIETY I ...pomocy IP: *.3vnet.pl 12.02.05, 13:56
        Milosc jest slepa[na jedno oko na drugie widzi co chce].'Pierwsza milosc'
        wiedziala ze masz zone i nie przeszkadzalo jej to? Dla mnie to kobieta warta
        pogardy ,a ty to skonczony dran i nie ma litosci dla takich ludzi.
    • Gość: <>< słyszałes kiedyś o czymś takim jak zabezpieczenia? IP: *.rybnet.pl 12.02.05, 17:19
      słyszałes kiedyś o czymś takim jak zabezpieczenia?
      albo pomyślałaęś o tej swojej żonie i dziecku??- co one na to??
      najlepiej to zwiej gdzieś do krajów arabskich!! Tam sobie załórż haremik
      -jak tak je kochasz to sobie je tam po jakimś czasie sprowadź!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka