Gość: furka Re: jestem brzydka i ciężko mi z tym IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 25.04.05, 09:48 a ja jestem ladna i zgrabna, tak mi mowia ... i kobiety ... i mezczyźni wiec pewnie tak mnie postrzegaja, lubia mnie i podrywaja faceci i tez jestem sama, stwierdzilam wrecz, ze madrzy mezczyźni do zwiazku biora sobie szare i niepozorne kobiety, zeby miec spokoj, wsparcie, pewnosc i nie musiec ich pilnowac, oraz zeby czuc sie waznym, silnym i wspanialym. ladne i ineteligentne maja gorzej, nie tylko ja tak zauwazylam jestem sama, albowiem mezczyźni szukaja u mnie tylko wrazne powierzchownych, seksu i rozrywki, odrzucam ich propozycje, a szukam tego, ktory moglby byc przyjacielem :)) nie mam i co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
monika265 Re: jestem brzydka i ciężko mi z tym 25.04.05, 21:17 Nie wiem co mam powiedzieć ? Wychodzi na to, że najlepiej być przeciętnym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: jestem brzydka i ciężko mi z tym IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:09 Dla pocieszenia zapraszam cię moniko na romantyczną kolację-tylko nie zapomnij przynieśc kiełbasy i musztardy,pojemy se. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: jestem brzydka i ciężko mi z tym IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 12:20 Ja jeszcze napiszę o mojej koleżance. Naprawdę była brzydka, wyglądała jak baba Jaga. Ja osobiście zawsze ją lubiłam bo była sympatyczna. Ktoregoś dnia poszła do fryzjera, który zrobił jej super fryzurę, zaczeła się interesować wizażem, jak się ubierać do figury. I co się okazało: twarz przy makijażu wyeksponowała piękne oczy ( wcześniej podkrązone, wydawało się wyłupiaste), okazało się że ma piękne rzęsy nie widoczne bez makijazu, fryzura (wcześniej ala piorun w rabarbar) teraz okazało się że ma piękne gęste zwracające uwagę długie włosy pogłębione kolorem ciemnego brązu, który lepiej jej pasował niz mysio - szary. Figura wcześniej, wydawała sie koścista nic nie eksponująca - okazało się się że ma ładny biust, który zaczeła dyskretnie eksponować, odsłoniła nogi (trochę chude,ale poprzez odpowiedni fason rajstop tego nie było widać), no i zgrabne posladki. Po prostu - my przezyliśmy szok, co można z człowieka dzięki fryzurze , ubiorowi, makijazowi (ale nie był agresywny, a bardzo naturalny). Jako jedna z pierwszych miała chłopaka. Moj pożniejszy facet dziwil sie jaką przeszła przemianę, ze była taka brzydka, a teraz po prostu laska. Zainwestuj w siebie. Zobacz co masz ładne, wyeksponuj to. Idź do dobrego fryzjera, idź do kosmetyczki, zeby zrobiła ci makijaz, podpatrz jak to robi i jakimi kolorami. Albo do jakiegos wizażysty, który zrobi z tobą wszystko. Wazne też zebyś ubierała się w kolory pasujące do twojej karnacji ( jest typ wiosny, lata, jesieni, zimy, są także podtypy, poszukaj w internecie). Jesli np. jesteś typem lata (w Polsce przeważają zimne typy czyli lato i zima - im pasują chłodne odcienie)i ubierzesz się w ciepły brąz i jesteś blada to będziesz wyglądać koszmarnie. I jeszcze coś, może nie zdrowe, ale... Idź do solarium. Opalenizna dodaje urody, nie widać cieni pod oczami i ogólnie poprawia nastrój. Jeśli nie zdecydujesz się to może chociaż samoopalacz. Najważniejsze żebyś ty czuła się atrakcyjna i dobrze się czuła ze sobą. Pamiętaj ze nie ma brzydkich kobiet są tylko zaniedbane! Powodzenia! Zadbaj o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nero Re: jestem brzydka i ciężko mi z tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 19:54 "nie ma brzydkich kobiet" - co za jakaś terapetyczna brednia gdyby nie było brzydkich, nie byłoby też ładnych - logiczne prawda? A przeciez są i ładne i brzydkie. Nic na to nie można poradzić. Niestety. Nie rozumiem po co autorka założyła ten wątek! Żeby usłyszeć ewidentne brednie jak powyższa powtarzane przeważnie przez kobiety, które zapewne również urodą nie grzeszą? Natomiast faktem jest, że te bosko piękne kobiety też nie muszą być szczęśliwe. Kręcą się wokół nich same padalce, bo tylko im nie brakuje tupetu by poderwać. Odpowiedz Link Zgłoś
speer Re: jestem brzydka i ciężko mi z tym 02.05.05, 20:03 Na pocieszenie: jestem ladny i tez nie mam nikogo... Zycie nie jest takie oczywiste... W kazdym razie wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorn Re: jestem brzydka i ciężko mi z tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 18:52 uroda jest sprawą absolutnie obiektywną więc się nie ma czym przejmować :) a, i choć trudno w to uwierzyc, wiara w siebie dużo daje serio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorn Re: jestem brzydka i ciężko mi z tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 18:53 a speer gdzie się uchowałeś ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
speer Re: jestem brzydka i ciężko mi z tym 03.05.05, 18:59 > a speer gdzie się uchowałeś ? :) Jestem gejem i z tego powodu jest troche inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorn Re: jestem brzydka i ciężko mi z tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 19:01 no to sporo wyjaśnia :) ale to znaczy ze musisz mieć powodzenie wsród panów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
speer Re: jestem brzydka i ciężko mi z tym 03.05.05, 19:03 mam tam jakie takie powodzenie. Niedawno zakonczylem 2 letni zwiazek. Obecnie jestem singlem... Tak pewnie przez jakis czas bedzie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorn Re: jestem brzydka i ciężko mi z tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 19:08 2 letni zwiazek to chyba niezły wynik w przypadku zwiazków homoseksualnych :) życze owocnych poszukiwań :) tak to jest: jak fajny facet i ladny to gej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: jestem brzydka i ciężko mi z tym IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 19:34 Sam piszesz brednie. Poza tym ja napisałam trochę więcej: nie ma brzydkich kobiet są tylko ZANIEDBANE.Jakbyś zobaczył jaką można zrobic przemianę z człowieka, który wydaje się brzydki, a jest ładny. Wystarczy popatrzec na superseksowne gwiazdy bez makijażu i fryzury.To wcale nie jest zadna terapia. A w ogole ty masz chyba jakieś zboczenie, żeby krytykować i dołować innych. Sam na pewno jesteś zakompleksiony nieźle, bo inaczej byś się nie wypowiadał w takim wątku. Poza tym każdemu może podobać się inny typ urody. Jeśli chodzi o to że takie ,,brednie" piszą brzydkie dziewczyny to jeśli chodzi o mnie to zawsze miałam powodzenie u facetów - także z moją urodą jest raczej ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: jestem brzydka i ciężko mi z tym IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 19:35 Moja wypowiedź była skierowana do Nero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hopelesss Re: jestem brzydka i ciężko mi z tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 00:53 Też jestem brzydka i to bardzo. Mam 19 lat, wiele..niewiele. Nie mam pojęcia, ale perspektywa życia następnym 19 jakoś mnie przygnebia, nie mówiac juz o fakcie dozycia do 89 lat. Jestem inteligentna.Dostałam sie na renomowane studia, ale co z tego..? Wyksztalce sie, jestem ambitna, moze w przyplynie nieogarnionej goryczy uda sie cos wiecej...ale co z tego.. Bede sama... Dzis, jutro. Nie ma sensu wierzyc, ze bedzie inaczej. Zapuszczam włosy, chociaz to mam ładne. Miałam garba, przeszłam ciezkie operacje, juz nie mam. Pozostały ochydne rysy twarzy, ktorych nie zostawie w pociagu czy na dworcu, nie wymienie nigdzie, nikt tych rysów nie przyjmie. Ciezko mi z tym..bo wielokrotnie slyszalam rozne komentarze o swej brzydocie. Coz. Zyje nadal. Jak kazdy.. Wiele osób ma przeciez gorzej. Tyle, ze ja juz nie zniose kolejnych lat... nie zniosę.... Odpowiedz Link Zgłoś
stern.stern do hopeless 12.05.05, 01:01 hej, nie ma brzydkich ludzi, kazdy ma cos w sobie co go robi ladnym. problem w tym tylko, ze dzis tylko powloka wazna, a nie dusza i serce. przeciez i Ty masz napewno przyjaciol i ludzi ktorzy Cie akceptoja i kochaja. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hopeless Re: do hopeless IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 01:09 Bla. Frazesy, frazesy. Mam przyjaciol, jestem towarzyska blablabla. Bo co mi pozostaje? Przeciez lepiej byc towarzyska i brzydka, niz nieotwarzyska i brzydka - wynik logiczny i prosty, analizy matematycznej dokonywac nie musze. Kwestia powloki, oczywiscie, ze powloka nie jest wazna, , ale... ja chcialabym to jakos zycie godnie przezyc, chcialabym nie czuc tej rozpaczy jak patrze w lustro, byc z kims. Przeciez nie wyjde za maz za moja najblizsza znajoma. Ten proceder moze i by w holandii przeszedl, ale tu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoko Re: jestem brzydka i ciężko mi z tym IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 08:06 Co się przejmujesz powołoką,ona zawsze tylko daje złudę,kusi ,wabi ale nic poa tym nie wnosi.Jesli jestes inteligentna to swoją inteligencję łaskocz pogłebianiem wiedzy,dąż,wyjedz,ciesz się życiem i nie zostawaj w tej społeczności zapatrzonej w silikonowe blond lale.Zapewniam cię że prawdziwi męzczyźni,tacy z krwi i kości,z jajami i z czymś do powiedzenia,dorośli i ułożeni lokują swoje uczucia w potencjale umysłowym a nie w wymalowanej laleczki z sianem w głowie.Liczy się umysł-on wolniej przemija.Za trzydzieści lat wszyscy będą wyglądac podobnie i kto wtedy bedzie miał górę-oczywiscie ten który stawiał na coś więcej niż urodę. A jeśli zgorzkniejesz i nabierzesz nienawiści do świata to zapewne zostaniesz starą zgryźliwą urzedniczką-więc wybór nalezy do ciebie-wyrwij się,zajmi się czymś ciekawym,pasją która pozwoli ci nie myśleć nadto o urodzie która i tak przemija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smile Re: jestem brzydka i ciężko mi z tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 15:29 buzi w oba policzki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pola145 Re: jestem brzydka i ciężko mi z tym 16.05.05, 21:37 Cytat: przysłowie wietnamskie "Kobieta brzydka to taka, której uroda jest ukrytaę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niunia Re: jestem brzydka i ciężko mi z tym IP: w3cache.* / *.2-0.pl 18.05.05, 14:07 Zauważyliście jak bardzo faceci potrafią być okrutni? Kobietki pocieszają jak mogą i na pewno mają dużo racji przytaczając kolejne argumenty. A faceci? Zero samokrytycyzmu. Jak kobieta ma nadwagę to stosuje diety z kosmosu, masakruje sie na siłowni, zażywa adipex albo inne świnstwo. A facet w ogóle się tym nie przejmuje tylko z uwielbieniem wpatruje się w lustro. To przez was, faceci, mamy takie kompleksy. A najśmieszniejsze jest to, jak zauważyłam, że w swoim okrucieńśtwie ("nie oszukuj się ze nie ma brzydkich kobiet" itp)są prości jak włos Mongoła. Zauważcie że wystarczy być chudą, z długimi włosami najlepiej blond, krótką spódnicą i jako taką cerą i większość facetów (nie twierdzę że wszyscy) nie mogą oczu oderwać. Nie jestem wojująca feministką ale stwierdzenie Gretkowskiej popieram:'Facet jest bardzo prosty w obsłudze: tylko jedna dźwignia'. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: jestem brzydka i ciężko mi z tym 18.05.05, 17:19 to na grzyba masz kompleksy przez facetów? Jak już, to miej przez siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: jestem brzydka i ciężko mi z tym IP: *.w-s.pl 18.05.05, 21:07 Masz rację Niunia. Dodam tylko, że to są zakompleksieni faceci, którzy myślą, ze w ten sposób zrobią się atrakcyjniejsi. Całe szczęście, że są jeszcze na świeci mądrzy mężczyźni, którzy nie piszą takich głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: jestem brzydka i ciężko mi z tym 18.05.05, 21:35 to badz dobra w seksie..to reszta sie nie bedzie liczyla..i glowa do gory Odpowiedz Link Zgłoś