dezerter2 29.04.05, 18:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: 60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 01:42 no no no nie dobry hitlerek,nie dobry,zły chłopiec,tfu tfu Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 [...] 30.04.05, 19:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lp Zdjecie nr 19 - rok 1938, Wroclaw IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.04.05, 02:58 Ten "wiec" to Niemieckie Swieto Sportu 27-31 lipca 1938 na obecnym Stadionie Olimpijskim (wowczas Stadion im.Hermanna Goeringa) we Wroclawiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breslauer Re: Zdjecie nr 19 - rok 1938, Breslau IP: *.skarb.neta / *.neta-si.pl 30.04.05, 08:38 to były czasy, teraz dziury w jezdni i Ryszard NAwrat drobny złodziej z SLD w areszcie Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: 60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdj 30.04.05, 03:42 Kawal dokumentu. Odpowiedz Link Zgłoś
grenville1 Re: 60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdj 30.04.05, 06:50 Jestem złośliwa małpa. Papież umarł, a dalej toczy się proces przeciwko wygłupowi jednego członka z rządzącej ekipy, który małpował go i pocałował ziemię po wyjściu z helikoptera. Zdaniem niektórych była to obraza głowy państwa. Przepraszam bardzo, ale jeżeli jest takie prawo, to również karalne winno być obrażanie np. Hitlera czy Stalina i nazywanie ich mordercami, chociaż żaden sąd nie skazał ich za morderstwo. Również cieszenie się z samobójstwa Hitlera w sensie istniejącego w polsce prawa byłoby obrazą głowy państwa tak samo jak cieszenie się ze śmierci papieża. Jestem bardzo ciekaw, czy istniejące w Polsce prawo ma jakieś kategorie głów państwa, które można beskarnie obrażać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: 60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 08:07 "beZkarnie"...Uważam obchodzenie rocznicy śmierci Hitlera za chore.Jestem rodowitym Polakiem,wiem co zrobił Polsce,Żydom,oraz innym krajom...Można obchodzić rocznicę zakończenia wojny,ale obchodzenie(tak głośne na dodatek) czyjejś samobójczej śmierci zakrawa na masową schizofrenię.Tak się nie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
siwy-55 [...] 30.04.05, 08:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
andjez Re: 60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdj 30.04.05, 09:00 Dlaczego brakuje zdjęć z premierami Francji i Wielkiej Brytanii, a jest z Mołotowem? Pewnie znalazła by sie również fotka Hitlera z Beckiem (minister Spraw Zagranicznych Polski przed 1939r.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: 60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdj IP: *.chello.pl 03.05.05, 03:29 różnica polega na tym, że Mołotow spotykał się z Hitlerem w rok po tym, jak Niemcy rozpoczęły II wojnę światową. przepraszam - jak Niemcy i ZSRR rozpoczęli II wojnę światową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: 60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdj IP: 213.25.69.* 30.04.05, 09:09 To był bardzo ograniczony człowiek co udowodnił podczas kampanii na wschodzie. Czy popełnił samobójstwo?, to pytanie jest często stawiane. Jedno jest pewne zrobił światu wielką przysługę gdy wraz z Ewą H. popelnił samobójstwo. Zwykłe tchórzostwo Odpowiedz Link Zgłoś
login_niedostepny Re: 60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdj 30.04.05, 12:10 Gość portalu: Chris napisał(a): "gdy wraz z Ewą H. popelnił samobójstwo" chyba z Ewą B. a nie H., no chyba ze bylo ich wiecej w tym bunkrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Luuuudzie co tu sie dzieje????? IP: *.icpnet.pl 30.04.05, 09:18 oj "Gazeto", Gazeto Wu ........ co wy tam jeszcze wymyslicie, zeby dziury pozapychac. mam nieodparte wrazenie, ze idziecie (zreszta nie od dzisiaj ) na ilosc jedynie. A dlaczego nie obchodzicie w tak szumny sposob urodzin jak i smierci Pol Pota, Dzierzynskiego, Stalinka, Fidelka i innych dziesiatek "znamienitych" postaci? Czy wam juz tam w warszawce szare komorki cos nadwyrezylo? Szkoda slow, bo niegdy bym nie pomyslal, ze staniecie w jednym rzedzie ze szmatlawcami "Faktem" i "Super Ex" a tu masz, rownanie do idiotow widac w modzie. Z pewnoscia waszych papierow od dzisiaj kupowac nie zamierzam, chocbyscie i gratis samochody dodawali. Zycze oswiecenie i pobudki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Swietujmy urodziny Adolfa. IP: *.dyn.optonline.net 30.04.05, 14:47 Coz za idiotyczny pomysl.GWybiorcza swietuje urodziny Adolfa! Idea,jak rozumiem,jest aby go unormalnic,niby to juz bylo tak dawno,ze mozna o nim zrobic gazetke scienna.Nie mam nic przeciwko wiedzy historycznej,ale tak w urodziny,wyglada jakby w gazecie byli jacys kryptoneonazisci. Do tego te kretynskie podpisy o luksusach-chyba sie redaktorom cos pomylilo z rodzimymi politykami.Takze:uscisk reki usciskowi nie rowny-Franco sciskal, ale sie wypial i Hiszpani do wojny nie wciagnal(taki byl sens ich spotkania na granicy francusko-hiszpanskiej). W sumie-zenada tak co do wyboru zdjec jak i komentarzy.No i ten timing. Gazeta drukuje wszytsko byle szlo ale za to bez mozgu i mysli.Moze redaktorowi Michnikowi wydaje sie ,ze w ten sposob GW prezentuje nowe podejscie intelektualne albo swiatowy szyk.Ciekawy jestem ile gazet na swiecie uczcilo w ten sposob dzisiaj Adolfa?Volkische Zeitnung? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linke "ŻYCIE PO ŚMIERCI" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 14:43 Gość portalu: sceptyk napisał(a): > Coz za idiotyczny pomysl.GWybiorcza swietuje urodziny Adolfa! ====================== Coś ci się popiep***** Adolf Hitler urodził się 20.IV.1889r. w Braunau a popełnił samobójstwo 30.IV.1945r. (ok. godz. 15,30) w bunkrze Reichstagu (Berlin). Paradoksem historii jest fakt, że efektem niemal idealnego zniknięcia Hitlera jest jego niezwykłe "życie po śmierci". Postać ta jest obecna w wielu umysłach kolejnych pokoleń i nawet zyskuje wraz upływem czasu na popularności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka 60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:14 szkoda ze tak puzno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M 60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdjęcia IP: *.toya.net.pl 30.04.05, 23:16 He he mam dzis urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakkkkk taki nie winny IP: *.pool8250.interbusiness.it 03.05.05, 23:57 Taki adolfek stoi sobie z prawej strony, i mysli jak tu napisać Maine Kampf, podbic Europe i zostać Szogunem (dyktatorem) --kto wie gdzie na zdjeciu stoi inny dyktuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 13:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina rcznica smierci Hitlera IP: 80.68.236.* 14.05.05, 11:56 wedlug mnie rocznice smierci hitlera powinnismy obchodzic hucznie ,czyli cieszyc sie ze juz tego czlowieka dawno nie ma na swiecie!!!napewno plakac za nim nie bede!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu dajcie tez zdjecia jak całuje dzieci i tuli misie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia 60 rocznica samobójstwa hitlera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:43 No No a gdzie zdjecie ja mały Adolfek bawi się zabawkami i przytula misie oraz bawi się z koleżankami i kolegami w doktora Adolfa :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syriel skąd tyle jadu? IP: *.crowley.pl 18.05.05, 10:43 Mnie tylko zastanawia skad w niektórych wypowiedziach tyle jadu?... Może rocznica niezbyt "szczytna", ale zdjęcia się przydadzą. Zawsze miałam problem żeby rozpoznać Mussoliniego, Goebbelsa, czy Mołotowa. A myślę, że historia II wojny może być na moich wstępnych na studia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZEFOS [...] IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.05, 23:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krist [...] IP: *.welnowiec.net 28.05.05, 18:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał NIE! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 29.05.05, 13:53 Kochani, pokazywanie hitlera i jego zdjęć to może polityczna poprawność, ale z całą pewnością nie sądzę aby był ato postać którą powinniśmy czcić. Jeśli jeszcze ktoś nie wie o co mi chodzi to powiem krótko, jednym z celów hitlera było przejście do historii. Teraz spełniają się jego marzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietia 60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 19:15 a po co te kreski ? takie ladne zdjecie zniszczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HItler Zarombiste fotki IP: *.is.net.pl 09.06.05, 22:04 HItler JA VOl wypas mnie zrobiliscie tylko zle opisalisci w lisci :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:23 uwarzAM ZE PRZYDAL BY SIE JESZCZE RAZ HITLER I ZROBIL PORZADEK Z TYMI IDIOTAMI W SEJMIE Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej105 Kościół a Hitler 07.07.05, 19:32 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=25363772 Odpowiedz Link Zgłoś