Dodaj do ulubionych

60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdjęcia

29.04.05, 18:16
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba Re: 60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 01:42
      no no no nie dobry hitlerek,nie dobry,zły chłopiec,tfu tfu
      • slon2002 [...] 30.04.05, 19:25
    • Gość: lp Zdjecie nr 19 - rok 1938, Wroclaw IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.04.05, 02:58
      Ten "wiec" to Niemieckie Swieto Sportu 27-31 lipca 1938 na obecnym Stadionie
      Olimpijskim (wowczas Stadion im.Hermanna Goeringa) we Wroclawiu.
      • Gość: Breslauer Re: Zdjecie nr 19 - rok 1938, Breslau IP: *.skarb.neta / *.neta-si.pl 30.04.05, 08:38
        to były czasy, teraz dziury w jezdni i Ryszard NAwrat drobny złodziej z SLD w
        areszcie
    • wlodekbar Re: 60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdj 30.04.05, 03:42
      Kawal dokumentu.
    • grenville1 Re: 60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdj 30.04.05, 06:50
      Jestem złośliwa małpa. Papież umarł, a dalej toczy się proces przeciwko
      wygłupowi jednego członka z rządzącej ekipy, który małpował go i pocałował
      ziemię po wyjściu z helikoptera. Zdaniem niektórych była to obraza głowy
      państwa. Przepraszam bardzo, ale jeżeli jest takie prawo, to również karalne
      winno być obrażanie np. Hitlera czy Stalina i nazywanie ich mordercami, chociaż
      żaden sąd nie skazał ich za morderstwo. Również cieszenie się z samobójstwa
      Hitlera w sensie istniejącego w polsce prawa byłoby obrazą głowy państwa tak
      samo jak cieszenie się ze śmierci papieża. Jestem bardzo ciekaw, czy istniejące
      w Polsce prawo ma jakieś kategorie głów państwa, które można beskarnie obrażać?
      • Gość: Piotrek Re: 60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 08:07
        "beZkarnie"...Uważam obchodzenie rocznicy śmierci Hitlera za chore.Jestem
        rodowitym Polakiem,wiem co zrobił Polsce,Żydom,oraz innym krajom...Można
        obchodzić rocznicę zakończenia wojny,ale obchodzenie(tak głośne na dodatek)
        czyjejś samobójczej śmierci zakrawa na masową schizofrenię.Tak się nie robi...
      • Gość: paweł Co Ty pieprzysz ? IP: *.dint.wroc.pl 02.05.05, 08:52
    • siwy-55 [...] 30.04.05, 08:06
    • andjez Re: 60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdj 30.04.05, 09:00
      Dlaczego brakuje zdjęć z premierami Francji i Wielkiej Brytanii, a jest z
      Mołotowem? Pewnie znalazła by sie również fotka Hitlera z Beckiem (minister
      Spraw Zagranicznych Polski przed 1939r.)
      • Gość: bazyliszek Re: 60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdj IP: *.chello.pl 03.05.05, 03:29
        różnica polega na tym, że Mołotow spotykał się z Hitlerem w rok po tym, jak
        Niemcy rozpoczęły II wojnę światową. przepraszam - jak Niemcy i ZSRR rozpoczęli
        II wojnę światową...
    • Gość: Chris Re: 60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdj IP: 213.25.69.* 30.04.05, 09:09
      To był bardzo ograniczony człowiek co udowodnił podczas kampanii na wschodzie.
      Czy popełnił samobójstwo?, to pytanie jest często stawiane. Jedno jest pewne
      zrobił światu wielką przysługę gdy wraz z Ewą H. popelnił samobójstwo. Zwykłe
      tchórzostwo
      • login_niedostepny Re: 60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdj 30.04.05, 12:10
        Gość portalu: Chris napisał(a):
        "gdy wraz z Ewą H. popelnił samobójstwo"

chyba z Ewą B. a nie H., no chyba ze bylo ich wiecej w tym bunkrze...
    • Gość: zniesmaczony Luuuudzie co tu sie dzieje????? IP: *.icpnet.pl 30.04.05, 09:18
      oj "Gazeto", Gazeto Wu ........ co wy tam jeszcze wymyslicie, zeby dziury
      pozapychac. mam nieodparte wrazenie, ze idziecie (zreszta nie od dzisiaj ) na
      ilosc jedynie. A dlaczego nie obchodzicie w tak szumny sposob urodzin jak i
      smierci Pol Pota, Dzierzynskiego, Stalinka, Fidelka i innych dziesiatek
      "znamienitych" postaci? Czy wam juz tam w warszawce szare komorki cos
      nadwyrezylo? Szkoda slow, bo niegdy bym nie pomyslal, ze staniecie w jednym
      rzedzie ze szmatlawcami "Faktem" i "Super Ex" a tu masz, rownanie do idiotow
      widac w modzie.
      Z pewnoscia waszych papierow od dzisiaj kupowac nie zamierzam, chocbyscie i
      gratis samochody dodawali.
      Zycze oswiecenie i pobudki
    • Gość: sceptyk Swietujmy urodziny Adolfa. IP: *.dyn.optonline.net 30.04.05, 14:47
      Coz za idiotyczny pomysl.GWybiorcza swietuje urodziny Adolfa!
      Idea,jak rozumiem,jest aby go unormalnic,niby to juz bylo tak dawno,ze mozna o
      nim zrobic gazetke scienna.Nie mam nic przeciwko wiedzy historycznej,ale tak w
      urodziny,wyglada jakby w gazecie byli jacys kryptoneonazisci.
      Do tego te kretynskie podpisy o luksusach-chyba sie redaktorom cos pomylilo z
      rodzimymi politykami.Takze:uscisk reki usciskowi nie rowny-Franco sciskal, ale
      sie wypial i Hiszpani do wojny nie wciagnal(taki byl sens ich spotkania na
      granicy francusko-hiszpanskiej).
      W sumie-zenada tak co do wyboru zdjec jak i komentarzy.No i ten timing.
      Gazeta drukuje wszytsko byle szlo ale za to bez mozgu i mysli.Moze redaktorowi
      Michnikowi wydaje sie ,ze w ten sposob GW prezentuje nowe podejscie
      intelektualne albo swiatowy szyk.Ciekawy jestem ile gazet na swiecie uczcilo w
      ten sposob dzisiaj Adolfa?Volkische Zeitnung?
      • Gość: linke "ŻYCIE PO ŚMIERCI" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 14:43
        Gość portalu: sceptyk napisał(a):

> Coz za idiotyczny pomysl.GWybiorcza swietuje urodziny Adolfa!
        ======================
        Coś ci się popiep*****
        Adolf Hitler urodził się 20.IV.1889r. w Braunau
        a popełnił samobójstwo 30.IV.1945r. (ok. godz. 15,30)
        w bunkrze Reichstagu (Berlin).
        Paradoksem historii jest fakt, że efektem niemal idealnego zniknięcia Hitlera
        jest jego niezwykłe "życie po śmierci".
        Postać ta jest obecna w wielu umysłach kolejnych pokoleń
        i nawet zyskuje wraz upływem czasu na popularności.
    • Gość: polka 60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:14
      szkoda ze tak puzno
    • Gość: M 60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdjęcia IP: *.toya.net.pl 30.04.05, 23:16
      He he mam dzis urodziny
    • Gość: jakkkkk taki nie winny IP: *.pool8250.interbusiness.it 03.05.05, 23:57
      Taki adolfek stoi sobie z prawej strony, i mysli jak tu napisać Maine Kampf,
      podbic Europe i zostać Szogunem (dyktatorem) --kto wie gdzie na zdjeciu stoi
      inny dyktuś
    • Gość: ryszard [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 13:09
    • Gość: karolina rcznica smierci Hitlera IP: 80.68.236.* 14.05.05, 11:56
      wedlug mnie rocznice smierci hitlera powinnismy obchodzic hucznie ,czyli
      cieszyc sie ze juz tego czlowieka dawno nie ma na swiecie!!!napewno plakac za
      nim nie bede!!
    • Gość: gugu dajcie tez zdjecia jak całuje dzieci i tuli misie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:07
    • Gość: Madzia 60 rocznica samobójstwa hitlera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:43
      No No a gdzie zdjecie ja mały Adolfek bawi się zabawkami i przytula misie oraz
      bawi się z koleżankami i kolegami w doktora Adolfa :D
    • Gość: Syriel skąd tyle jadu? IP: *.crowley.pl 18.05.05, 10:43
      Mnie tylko zastanawia skad w niektórych wypowiedziach tyle jadu?... Może
      rocznica niezbyt "szczytna", ale zdjęcia się przydadzą. Zawsze miałam problem
      żeby rozpoznać Mussoliniego, Goebbelsa, czy Mołotowa. A myślę, że historia II
      wojny może być na moich wstępnych na studia.
    • Gość: SZEFOS [...] IP: *.gorzow.mm.pl 22.05.05, 23:50
    • Gość: krist [...] IP: *.welnowiec.net 28.05.05, 18:27
    • Gość: michał NIE! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 29.05.05, 13:53
      Kochani,

pokazywanie hitlera i jego zdjęć to może polityczna poprawność, ale z całą
      pewnością nie sądzę aby był ato postać którą powinniśmy czcić. Jeśli jeszcze
      ktoś nie wie o co mi chodzi to powiem krótko, jednym z celów hitlera było
      przejście do historii. Teraz spełniają się jego marzenia...
    • Gość: pietia 60. rocznica samobójstwa Adolfa Hitlera - zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 19:15
      a po co te kreski ? takie ladne zdjecie zniszczyc
    • Gość: HItler Zarombiste fotki IP: *.is.net.pl 09.06.05, 22:04
      HItler JA VOl wypas mnie zrobiliscie tylko zle opisalisci w lisci :D
    • Gość: adas dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:23
      uwarzAM ZE PRZYDAL BY SIE JESZCZE RAZ HITLER I ZROBIL PORZADEK Z TYMI IDIOTAMI W
      SEJMIE
    • andrzej105 Kościół a Hitler 07.07.05, 19:32
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=25363772

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka