Dodaj do ulubionych

ŚWIECZKA DLA MARKA KOTAŃSKIEGO

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.02, 19:32
Zapalam wirtualną świecę dla Marka Kotańskiego. Zapal i Ty.
Obserwuj wątek
    • radca Re: ŚWIECZKA DLA MARKA KOTAŃSKIEGO 28.08.02, 20:46
      Ja rowniez zapalam wirtualna swieczke

radca
      • Gość: charlie Re: ŚWIECZKA DLA MARKA KOTAŃSKIEGO IP: 10.96.1.* 29.08.02, 08:32
        ja również sie dołączam
        • Gość: duha Re: ŚWIECZKA DLA MARKA KOTAŃSKIEGO(n/t) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 10:00
      • Gość: REnata Re: ŚWIECZKA DLA MARKA KOTAŃSKIEGO IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 13:41
        radca napisał:

> Ja rowniez zapalam wirtualna swieczke
        >
        > radca
        I ja zepalam włąśnie świeczkę. Szkoda, że Pan Marek musiał tak szybko odejść...
        • radca Re: ŚWIECZKA DLA MARKA KOTAŃSKIEGO 29.08.02, 16:54
          Gość portalu: REnata napisał(a):

> radca napisał:
          >
          > > Ja rowniez zapalam wirtualna swieczke
          > >
          > > radca
          > I ja zepalam włąśnie świeczkę. Szkoda, że Pan Marek musiał tak szybko
          odejść..
          > .

Oj szkoda,szkoda :(((
          Do dzis jest mi tak smutno,nie tak dawno ogladalem Go w TV POLONIA w programie
          "POROZMAWIAJMY".Byl taki pelen optymizmu,mial tyle planow, wiele pomyslow
          jeszcze.Szkoda,zal serce sciska - juz nie bedziemy Jego ogladac,sluchac itd.itd.

z ogromnym bolem
          radca
    • Gość: rwt Re: ŚWIECZKA DLA MARKA KOTAŃSKIEGO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.02, 11:48
      Serdeczne dzięki wszystkim, którzy zapalili i jeszcze zapalą świece dla Marka
      Kotańskiego. Myślę dzisiaj o tym co straciliśmy gdy odszedł Marek Kotański.
      Myślę o tych, którym już nie pomoże, o tych, którym nie wyprostuje życia. Myślę
      o tych, którzy odejdą bo nie zdążyli Go spotkać.
      • Gość: ewa Re: ŚWIECZKA DLA MARKA KOTAŃSKIEGO IP: 195.230.41.* 29.08.02, 12:10
        Zapalam rowniez swieczke.
        Mysle,ze znajda sie nasladowcy Marka,ludzi wrazliwych na krzywde i nieszczescia
        ludzkie jest wielu.

ewa
    • Gość: Lena Re: ŚWIECZKA DLA MARKA KOTAŃSKIEGO IP: 213.216.82.* 29.08.02, 17:27
      Moja świeczka też płonie.
      • Gość: Donata Re: ŚWIECZKA DLA MARKA KOTAŃSKIEGO IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 19:36
        I ja zapalam - tyle chociaż mogę.
        • Gość: 40-ka Re: ŚWIECZKA DLA MARKA KOTAŃSKIEGO/nt/ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 09:48
        • zojka-5 Re: ŚWIECZKA DLA MARKA KOTAŃSKIEGO 30.08.02, 21:45
          Gość portalu: Donata napisał(a):

> I ja zapalam - tyle chociaż mogę.

Mozesz znacznie wiecej,mozesz widziec jak Marek Ludzi wokol siebie.mozesz pomoc
          im nie tylko wsparciem materialnym,mozesz sie do nich usmiechnac,mozesz
          przestac udawac ,ze ich nie widzisz,ze tworza jakis dysonans w uporzadkowanym
          swiecie,ktory zbudowalismy wokol siebie z wielkim trudem.
          Poqodzenia!!!
          • Gość: Donata Re: ŚWIECZKA DLA MARKA KOTAŃSKIEGO IP: *.chello.pl / *.chello.pl 30.08.02, 22:09
            zojka-5 napisała:

> Gość portalu: Donata napisał(a):
            >
            > > I ja zapalam - tyle chociaż mogę.
            >
            >
            > Mozesz znacznie wiecej,mozesz widziec jak Marek Ludzi wokol siebie.mozesz
            pomoc
            >
            > im nie tylko wsparciem materialnym,mozesz sie do nich usmiechnac,mozesz
            > przestac udawac ,ze ich nie widzisz,ze tworza jakis dysonans w uporzadkowanym
            > swiecie,ktory zbudowalismy wokol siebie z wielkim trudem.
            > Poqodzenia!!!

Chyba źle się wyraziłam lub to Ty źle mnie zrozumiałaś. Zresztą to nie ważne.
            Ja dostrzegam ludzi, próbuję ich rozumieć ale mimo to uważam, że ON jest, był i
            pozostanie niezastąpiony!! Oby pojawiało się jak najwięcej jego naśladowców.
    • Gość: MAGDA Re: ŚWIECZKA DLA MARKA KOTAŃSKIEGO IP: 213.25.39.* 30.08.02, 23:52
      Też zapalam iteż widzę.Uściski dla wszystkich.
      • Gość: Adriana Re: ŚWIECZKA DLA MARKA KOTAŃSKIEGO IP: *.deven1.ov.nl.home.com 31.08.02, 19:44
        Ja tez zapalam wirtualna swieczke.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka