sutekh1 04.11.05, 14:59 proszę was mili moi i ukochani: gdybyście mogli podać napis na wasz grób (płyte nagrobną - niech będę dokładny) jaki chcielibyście aby was jako już nieżywych sygnował czy jakoś tam cos tam z was opisywał - to jaki ten napis? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ben-oni Re: napisek nagrobny 04.11.05, 15:10 Ja nie będę miał napisu , bo kazałem się zakopać , gdy już starczy mi tego ziemskiego miodu , pod gruszką . Serio . Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius hm... 04.11.05, 15:25 Wczoraj za 1,64 zł kupiłem nieśmiertelność, więc jakoś nie w głowie mi nagrobki. Jakiś pan mnie zaczepił na ulicy i zapytał, czy nie miałbym jakiś drobnych, a że miałem, to go obdarowałem rzeczoną kwotą. Spojrzał mi głęboko w oczy i zapytał, czy wiem, że jestem nieśmiertelny. Odpowiedziałem, że nie, ale miło się dowiedzieć czegoś nowego o sobie. Stwierdził jeszcze, że było we mnie coś niezykłego, a teraz on obdarzył mnie nieśmiertelnością. Potem co prawda stwierdził, że wszyscy oddychają jego aurą, ale najwyraźniej wszyscy nie dali mu 1,64, bo zaraz dodał, że prawdziwa nieśmiertelność czeka tylko mnie. Niby człowiek tylko ulicą spaceruje, a tu proszę, jakie rewelacje. Muszę powiedzieć o tym mojemu wujowi, który twierdzi, że osobista śmierć to tylko dobrze poparta przykładami hipoteza. m, .y. ---------------------------------- What is home without Pinezka's Potted Meat? Incomplete. wzgórza jak słonie chore na łuszczycę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaa Re: hm... IP: *.stacje.agora.pl 04.11.05, 15:43 pętla sie zerwała ptak jest wolny Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: hm... 08.11.05, 16:42 człowiek którego nie było stał się tym którego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idut Re: hm... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 17:23 jaaasne, a mnie jeden koleś podarował pamięć Kochanowskiego "Czyj to grób?" - "Bodaj zdrów pił". - "Czyja to mogiła?" "Jeno rychło, już bych dwie tymczasem wypiła". "Nie chcewa się rozumieć". - "Nalejże mnie sporzej!" "Wściekła babo, nie pijęć do ciebie". - "Tym gorzej". "Imię twoje chcę słyszeć". - ,,A szatan ci po tym; Wiedzieć, kto w tamtym grobie albo kto w owo tym?" "Miejże się tedy dobrze!" - "A jako bez piwa?" "Przyuczaj się!" - "Nie byłam trzeźwia jako żywa!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOXIE77 Re: hm... IP: 170.134.133.* 08.11.05, 20:08 Jestem kim byles, bedziesz kim jestem, modlmy sie nawzajem. To byl cytat, ale bardzo zawsze mi sie podobal pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fffff Re: napisek nagrobny IP: *.sanetja.pl 08.11.05, 21:06 może "Złe życia kończą się śmiercią" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melmire Re: napisek nagrobny IP: *.w81-250.abo.wanadoo.fr 09.11.05, 00:42 "Byl, zyl mrowkojad. Jadl, jadl az sie dojadl. Zgubila go golonka, przechodzniu-zdejm kapelusz chyba Galczynski Jesli ktos moglby odszukac calosc dziela... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: writer Re: napisek nagrobny IP: 212.87.234.* 10.11.05, 14:32 i don't know why...god! Odpowiedz Link Zgłoś