Dodaj do ulubionych

doładowałem murzynowi

05.10.05, 15:06
Idę sobie spokojnie do "Coffe Heaven" a tu nagle widzę zaczepia mnie
czarnoskóry obywatel. Łamaną polszczyzną mówi do mnie żebym mu pomógł
wstukać numer i tu podaje mi telefon i karte POP-a więc doładowałem
czarnuchowi ;)) teraz może sobie rozmawiać i rozmawiać z kumplami w
Mozambiku. ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: pixi Re: doładowałem murzynowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 15:11
      No, już myślałem, że jestś pedałem....
    • monjik Re: doładowałem murzynowi 05.10.05, 15:12
      :-)))
    • twoj_aniol_stroz Re: doładowałem murzynowi 05.10.05, 15:14
      Piękne :))))
    • baltazarus Re: doładowałem murzynowi 05.10.05, 15:23
      Ty rasisto! Starasz sie udowodnić, że Afroamerykanie nie potrafią głupiej
      komórki doładować?!
      • Gość: vitka!! Re: doładowałem murzynowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 16:20
        A może nie znał na tyle polskiego,aby zrozumieć ten bełkot,Który słyszał w tej
        głupiej komórce?
        Podobnie jak większość naszych rodaków, nie zna na tyle języków obcych aby
        porozumieć się za granicą?
      • weierstrass Re: doładowałem murzynowi 05.10.05, 18:06
        niektorym sie amerykanska poprawnosc polityczna rzucila na rozum.
        najprawdopodobniej murzyn ow nie byl z ameryki, wiec nie byl afroamerykanem.
        murzynem byl, murzynem, nie ma w tym okresleniu nic obrazliwego.

pozdr.

m.
        • fask Re: doładowałem murzynowi 05.10.05, 19:03
          weierstrass napisała:
          > murzynem byl, murzynem, nie ma w tym okresleniu nic obrazliwego.

Co zabawne, z tego co znam kilku ludzi o wyraźnie afrykanskich korzeniach, to
          wolą oni jak się mówi po prostu "czarni"... tak samo jak biali mówią o
          sobie "biali" a nie, dajmy na to "rdzenni europejczycy" :) Jest to po prostu
          jedna wielka poprawnie polityczna schiza!
          Wazny jest człowiek a nie jego skóra...
          pozdrawiam
          • zoppino Re: doładowałem murzynowi 05.10.05, 20:11
            Tak jest! Jak się z kimś obchodzi jak z nieświeżym jajem to to dopiero jest dla
            niego upokarzające.
          • Gość: Autor Re: doładowałem murzynowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 20:14
            > weierstrass napisała:

> wolą oni jak się mówi po prostu "czarni"... tak samo jak biali mówią o
            > sobie "biali"

ale czarni nie sa czarni tylko brazowi. powinnismy na nich mowic "brazowi".
            natomiast na tzw. bialych powinnismy mowic "różowi" chociaz tu bardziej pasuje
            okreslenie "kolorowi" bo jeden blady, drugi sniady, jeden czerwony od mrozu
            inny od wodki...
            • weierstrass Re: doładowałem murzynowi 06.10.05, 09:51
              co by nie bylo, napewno nie byl to afromaerykanin, o to mi chodzilo!
              • baltazarus Re: doładowałem murzynowi 06.10.05, 10:08
                Przecież ja żartowałem i celowo użyłem języka politycznej poprawności.
            • Gość: orrka Re: doładowałem murzynowi IP: *.pool8255.interbusiness.it 07.10.05, 14:26
              kolega to ma jednak racje, bo nawet jak w roznych odcieniach brazu, to wciaz
              "brazowy"
              a "bialy" wlasnie nie, czasem sniady, czasem bialy, czasem zoltawy, czasem
              zzielenialy, czasem czerwony, czasem rozowy, czasem brazowy, i jeszcze
              pomaranczowi sie zdazaja!!!szczegolnie po solarium
              ludzie, jestem kolorowa....
        • Gość: Wrecekrzepki Re: doładowałem murzynowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 20:38
          Mam znajomego Czarnego i rzuca nim, kiedy ktos nazywa go Murzynem. Woli jak
          mowie sie o nim Czarny. Nie wiem, czemu, ale "Murzyn" jest dla niego obrazliwe.
          I dlatego uwazam, ze sami zainteresowani powinni okreslac, co jest wg nich
          obrazliwe, a co nie.
    • Gość: Ski Re: doładowałem murzynowi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.10.05, 21:32
      Dobrze zrobiles. Czarni to najwieksi rasisci na swiecie i kopia bialych w
      d... , a niektorzy biali wyjezdzaja tu z jakims rasizmem wobec czarnych.Totalna
      bzdura.
      • baltazarus To był żart 06.10.05, 10:09
        .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka