3promile 17.10.05, 17:19 Głosujcie na kanydata Lecha K. Niech w końcu ten kraj się rozp... do końca i będzie święty spokój! W Nju Ziland też mają internet... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: się nie przemogę 17.10.05, 17:22 Ja wam powiem, to by nie było takie głupie, boby się cały interes rozpirzył już po trzech miesiącach zamiast po pół roku. Ale ja się też nie przemogę. No nie mogę tego zrobić Ojczyźnie... ręka by mi uschła nad kartą do głosowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sky Swieta Trojca w dzialaniu. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.10.05, 17:33 Ile wam placa? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Swieta Trojca w dzialaniu. 17.10.05, 17:34 Nic. Tylko "Danke schon" Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Swieta Trojca w dzialaniu. 17.10.05, 17:41 A tak w ogóle to nie bluźni ona czasem troszku? Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: Zmieniłem zdanie!!! 17.10.05, 17:53 ja bendę chyba też głosował na Lecha K. a dlaczego nie?! lubie hardcore... Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: Zmieniłem zdanie!!! 17.10.05, 18:53 ja też wspomniałem o takim eksperymencie na żywym organizmie: kaczka preziem a rządzi koalicja pis-lpr-samoobrona-psl. to jedyny sposób by durny motłoch zrozumiał jak smakuje głosowanie na populistów. niestety, jak nie trafiają argumenty to na własnej skórze trzeba się o tym przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Zmieniłem zdanie!!! 17.10.05, 19:39 Najlepszym wyjściem byłoby zajęcie naszego śmiesznego kraju przez Czechów, czego sobie i wam życze:] Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Zmieniłem zdanie!!! 18.10.05, 20:40 o tak! tomashu - robimy Targowicę z Czechami? Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Zmieniłem zdanie!!! 17.10.05, 20:24 Moze i popracowalabym nad soba na tyle, by jednak sie przelamac, ale szkoda mi wytracac energie na dzialania bezcelowe. Smutna historia naszego narodu uczy, ze chociaz wielu bylo takich, ktorym juz prawie, prawie udalo sie to wszystko rozpieprzyc, a jednak nigdy nie udalo sie to do konca, bo zawsze wyskoczyl jakis Wallenrod z konopii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Nie jest to novum IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.10.05, 20:28 Agenci Watykanu od tysiąca lat zmierzają w tym kierunku :(( Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Zmieniłem zdanie!!! 19.10.05, 23:49 > W Nju Ziland też mają internet... tiaaa, tylko jak wszyscy sie tam zjada to wiesz jaki transfer będzie no i z kolejki moga nas wypchnąć, może emeryta zamienic na jakiegos ABSa? Odpowiedz Link Zgłoś