po_godzinach 18.10.05, 18:36 a niektórzy: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2973067.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
supaari Re: niektórzy mają węża w kieszeni 18.10.05, 18:54 a niektórzy: "ręce w kieszeniach, a kieszenie jak ocean..." Odpowiedz Link Zgłoś
supaari dokładnie! 18.10.05, 18:57 Prawnicy - dla przykładu - przekładają je do własnych przy -60 stopniach Celsjusza! Czytałem o tym w jakims dowcipie. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: dokładnie! 18.10.05, 19:03 w kwestii dowcipów: cyt, za S. Kisielewskim: "W więzieniu siedzi trzech facetów. - Za co pan siedzi? - pytają jednego - Za Gomułkę. - Jak to? - Bo powiedziałem, że Gomułka to zdrajca i moskiewski agent. - A kiedy pan to powiedział? - W 1945. _ A pan za co siedzi? - pytają drugiego - Tez za Gomułkę. - Jak to? - Bo powiedziałem, że Gomułka to dobry Polak i wielki patriota. - A kiedy pan to powiedział? - W 1950. - A pan za co siedzi? - spytali trzeciego. - a własnie ja jestem Gomułka. - Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: dokładnie! 18.10.05, 19:07 I wszyscy mówili o tym samym Gomułce? Czy on miał na imię Keith? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: dokładnie! 18.10.05, 19:09 Keith? A to nie znam. Ale w kwestii Keitha - wybieram Jarretta. To jest Bardzo Dobry Pomysł. Dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: dokładnie! 18.10.05, 19:15 po_godzinach napisała: > Keith? A to nie znam. To się ciesz! Keith (nazwiska nie podano, ale być może Jarrett) terroryzował mieszkańców pewnego domu w Manchesterze! A jednym nawet stanął twarż w twarz! Ale i tak wylądował w kuble na śmieci! Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: dokładnie! 18.10.05, 19:20 Keith jako zemsta to na pewno nie jest Jarrett, więc może jednak Gomułka ... Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: dokładnie! 18.10.05, 19:22 Za terroryzm poszedł do więzienia (via kubeł na śmieci)? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: dokładnie! 18.10.05, 19:26 pewnie za to, że był kontrowersyjny w kwestii kubłów: znajomy śmieciarz opowiada, ze podstawie wzmiankowanych kubłów jest w stanie powiedziec, ile zarabia własciciel ich zawartości ludzie są bardzo nieoszczędni Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: dokładnie! 18.10.05, 19:28 A ja słyszałem o szkockich mamusiach, które na podstawie zawartości kubła określają czy wybranka nadaje się na synową. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: dokładnie! 18.10.05, 19:31 tak, Szkocja to piękny kraj i mamusiami mądry (ale zaraz. grzebią w tych śmieciach? w biały dzień?) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari piękny, zaiste! 18.10.05, 19:36 Grzebią podobno! I nie używają gumowych rękawiczek jednorazowego użytku - z przyczyn oczywistych. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: piękny, zaiste! 18.10.05, 19:38 widocznie te śmieci sa bardzo higieniczne ale węże tez są czyste Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: piękny, zaiste! 18.10.05, 19:46 Szkockie mamuśki w celu grzebania w śmieciach zapewne używają wężów z kieszeni kiltów własnych mężów. Jak się wąż ubrudzi to: 1. Można go podrzucić do Manchesteru, a synek zeni się z wybranką. 2. Wąż linieje i znów jest czysty, a synek może szukać nowej wybranki! Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: piękny, zaiste! 18.10.05, 19:58 Wyglada na to, że ta piękna Szkocja to wyjątkowo oszczędne obywatelki ma. I globalny problem śmieci sprytnie rozwiązała podrzucając je nielubianym Anglikom. A niech mają. Suplement: wszystko wskazuje na to, iz Keith był Szkotem. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: piękny, zaiste! 18.10.05, 20:02 Keith był Szkotem i pochodził z Invernesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: piękny, zaiste! 18.10.05, 20:05 pieknie ))) aż sie rozprostowałeś ) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: piękny, zaiste! 18.10.05, 20:09 po_godzinach napisała: > pieknie ))) > > aż sie rozprostowałeś ) To się dobrze składa, bo muszę troszkę popracować. Jak jestem zwinięty, to mi praca kiepsko idzie. Dzięki i do zobaczenia później. Jak tak dalej będzie szło, to wszystkie zagadki rozwiążemy... Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach a dokładnie tu: 18.10.05, 20:07 www.bedandbreakfastinverness.co.uk/contact.htm Odpowiedz Link Zgłoś
apja Re: piękny, zaiste! 19.10.05, 18:26 To fakt kiedyś dotykalam takiego Boa. A nawet mam zdjęcie z Boa albinosem. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: piękny, zaiste! 19.10.05, 18:28 No to już perwersja, chyba że był to boa z piór... Odpowiedz Link Zgłoś