Gość: teklia72 IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.02.09, 11:15 Czy na Djerbie jest jakieś lokalne biuro które organizuje wycieczki, czy ktoś z Was z nich korzystał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: fakultety na Djerbie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.03.09, 22:57 Ja raz pojechałem z Selectours na wycieczke jeeppami do ksar Ghilan i ta jest warta polecenia, natomiast pózniej wypożyczłem samochód w hotelowej recepcji i pojechałem sobie do TATAOUIN i okolic, polecam samodzielne zwiedzanie po drodze zobaczysz dużo wiecej jak w autobusie,sam. prowadzi sie naprawde dobrze i bezpiecznie. gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: fakultety na Djerbie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.03.09, 23:00 aha i zapomniałem napisać, że w Tunezji ceny w biurach sa wszedzie podobne sa regulowane przez państwo także nie ma co, natomiast wyp trzeba negocjowac i to ostro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teklia72 Re: fakultety na Djerbie IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.03.09, 11:48 dziękuję za informację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwi.ak Re: fakultety na Djerbie IP: *.eranet.pl 16.03.09, 12:04 hej jest biuro na miejscu z ktorego korzystałam www.traveletservices.com polecam iwi Odpowiedz Link Zgłoś