Dodaj do ulubionych

A jednak Kaczor

23.10.05, 20:29

Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: A jednak Kaczor IP: *.elk.mm.pl 23.10.05, 20:32
      Są w życiu gorsze nieszczęścia...Cieszę się,że komuchy odpływają w siną dal, oby na zawsze!
      • blinski Re: A jednak Kaczor 23.10.05, 22:01
        się nie ciesz lepiej. jak pokazuje życie (polityczne w polsce), za cztery lata
        znowu ujrzysz triumfujące komusze pyski.
    • Gość: Doom [...] IP: *.aster.pl 23.10.05, 20:32
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Thea Re: A jednak Kaczor IP: *.pools.arcor-ip.net 23.10.05, 20:37
        Wyrazy wspölczucia dla polskiego spoleczenstwa, juz byli podobni do tych miimo
        to nic sie nie nauczono. Naiwnosc jak i obiecane gruszki na wierzbie zwyciezyly.
        Obiecanki cacanki a glupim radosc.
      • Gość: M Re: A jednak Kaczor IP: *.elk.mm.pl 23.10.05, 20:38
        Doom, żałosne to, co piszesz...żałosne.Już raz z nienawiści do inności zabili nam prezydenta (Narutowicza). Nigdy nie podobał mi się Kwaśniewski(zakłamany, miodousty "magister"),ale nigdy nie przyszłoby mi do głowy,aby w stosunku do niego użyć takiego argumentu.
        • Gość: Doom [...] IP: *.aster.pl 23.10.05, 20:41
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Doom Do admina IP: *.aster.pl 23.10.05, 20:44
            Puchatku - moglbys mi podac choc jeden powod dla ktorych bawisz sie tu swoimi
            przywilejami jak malpa brzytwa?
        • Gość: Thea do M Re: A jednak Kaczor IP: *.pools.arcor-ip.net 23.10.05, 20:42
          Wy nie umiecie nawet z historii wyciagnac wniosköw a co möwic wybierac nic
          dziwnego ze w Polsce jest jak jest bo na wiecej nie zasluzono.
          • charl75 Re: A jednak Kaczor 23.10.05, 21:05
            Moze nas oswiecisz skoro taka madra(y) jestes???
    • b-beagle Re: A jednak Kaczor 23.10.05, 20:34
      Dobry pomysł
    • Gość: gość Re: A jednak Kaczor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:37
      a mieliśmy wybór między Kaczorem a Donaldem, czyli i tak podobnie
      • b-beagle Re: A jednak Kaczor 23.10.05, 20:38
        Gość portalu: gość napisał(a):

> a mieliśmy wybór między Kaczorem a Donaldem, czyli i tak podobnie

Niezupełnie
    • Gość: zachodnia_polska Re: A jednak Kaczor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:40
      no to przez 5 kolejnych lat bedziemy kwakac
      • b-beagle Re: A jednak Kaczor 23.10.05, 20:41
        Kwakać i płakać
    • pooh5 Re: A jednak Kaczor 23.10.05, 20:41
      Jak pamiętamy, Unabomber to też był Kaczyński. Amerykanie będą mieć
      skojarzenia :)
      • jah.rastafari.jest.mym.panem Re: A jednak Kaczor 23.10.05, 20:57
        dziwne są wyroki boskie.
        • Gość: Thea Re: A jednak Kaczor IP: *.pools.arcor-ip.net 23.10.05, 21:00
          Wyroki boskie, chcesz powiedziec tak powiedzialo wlasnie teraz radio Maryja?
          • vanillaice Re: A jednak Kaczor 23.10.05, 21:22
            Muszę przyznać, że mi trochę kopara opadła. Nie głosowałam na kaczora, nigdy
            nie mogłabym głosować na kogoś kto jest zwolennikiem kary śmierci. No ale ja
            jeszcze młoda i głupia jestem i w dodatku blondynka ( prawdziwa )....;)
            Ps. beagle, czy to Twoje te cudowne stworzenia w koszyku. Są słodkie!
    • autenty Mam jeden plus prezydentury Kaczynskiego! 23.10.05, 21:24
      Moze byc calkiem smiesznie !!!
      • Gość: Thea Re: Mam jeden plus prezydentury Kaczynskiego! IP: *.pools.arcor-ip.net 23.10.05, 21:27
        na smiech dla Polski juz jest za pözno.
        • Gość: BRRR Re: Mam jeden plus prezydentury Kaczynskiego! IP: *.spacebar.no / *.spacebar.no 23.10.05, 21:34
          A dla nas? Moze nie?
          • avionetka82 Re: Mam jeden plus prezydentury Kaczynskiego! 23.10.05, 21:36
            ...jak może być w Polsce dobrze, skoro władzę ma przejąć nie tylko jedna partia,
            ale i jedna rodzina?!? Tu nie ma nic do śmiechu! Tu trzeba tylko płakać!!!
    • Gość: sceptyk Re: A jednak Kaczor IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.05, 21:35
      Wysokie podatki i obciążenia pracodawców, zasiłki dla biednych, zastój
      gospodarczy i zmniejszanie zatrudnienia, zwiększenie bezrobocia i obszarów
      biedy, zwiększenie obciażeń cudem istniejących jeszcze firm po to aby pomóc
      biednym i nierobom (pardon, bezrobotnym), czyli wprowadzanie socjalizmu i znowu
      co najmniej 4 lata rozwoju w plecy. Oto, co czeka Polaków. Szkoda gadać (pisać).
      • Gość: Thea Re: A jednak Kaczor IP: *.pools.arcor-ip.net 23.10.05, 21:44
        cofniecie sie o wiele, wiele lat wstecz.
        Jeszcze do niektörych glöw nie dotarlo, ze Polska jest zalezna od zachodniego
        przemyslu. Ciekawe jak sie teraz zachodni przemysl ustosunkuje do tego wyboru?
        Jednak Polacy nic sie przez dwadziesciapiec lat mimo powszechnego studiowania i
        uczenia sie jezyköw nie nauczyli.
        • 3promile Re: A jednak Kaczor 23.10.05, 21:47
          Właśnie podali preferencje wyborców wg wykształcenia - pan Kaczyński miał
          miażdżącą przewagę wśród osób z wykształceniem podstawowym... To jest bardzo
          obiecujący prognostyk na przyszłość...
          • b-beagle Re: A jednak Kaczor 23.10.05, 21:55
            3promile napisał:

> Właśnie podali preferencje wyborców wg wykształcenia - pan Kaczyński miał
            > miażdżącą przewagę wśród osób z wykształceniem podstawowym... To jest bardzo
            > obiecujący prognostyk na przyszłość...

Czyli Polska B
          • Gość: Thea Re: A jednak Kaczor IP: *.pools.arcor-ip.net 23.10.05, 21:56
            nie tylko z podstawowym wyksztalceniem.
            Obiecanki gruszek na wierzbie bez pokrycia nie obiecuja nic dobrego na
            przyszlosc. Ale wybraliscie sami taka przyszlosc z nacjonalistycznymi parolami
            kandydatöw, ciekawa jestem teraz waszej przyszlosci. To ze zawsze pröbowal sie
            przebijac nic dziwnego maly musi zobaczyc w tlumie swoj horyzont. Ciekawe z jaka
            akceptacja w Europie? Jego nacjonalne tony zarejstrowano w wielka uwaga w
            zachodniej Europie.
            • 3promile Re: A jednak Kaczor 23.10.05, 21:58
              Thea, maj dir, to była ironia...
    • autenty Poza tym Kaczynski jest niejednoznaczny. 23.10.05, 21:37
      Jak sie pokaze prezydent Kaczynski publicznie, to skad bedziemy wiedzieli, ze
      to prawdziwy prezydent, a nie podstawiony Jaroslaw? (Podobno w sejmie robili
      takie numery).
    • Gość: BRRR Jak to sie stalo? IP: *.spacebar.no / *.spacebar.no 23.10.05, 22:08
      Jak to sie stalo, ze wczesniej Tusk mial taka przewage, a jednak nie przeszedl?
      Czy aby nie rozstrzygnela o wyniku ta sprawa z dziadkiem w Wehrmachcie?
      • 3promile Re: Jak to sie stalo? 23.10.05, 22:10
        Elektorat Leppera, to się stało, BRRR
        • b-beagle Re: Jak to sie stalo? 23.10.05, 22:39
          LPR i PSL też się do tego przyczyniły
    • kixi Dziś naród się ocknął... 23.10.05, 22:50
      ...z komunistyczno-liberalnego guru medialnego zwanego Tuskiem.Gratulacje Panie
      Profesorze Kaczyński!Tak trzymać jak najdłużej.
      • Gość: Thea Re: Dziś naród się ocknął... IP: *.pools.arcor-ip.net 23.10.05, 23:04
        Tak, tak te obiecane owocebez pokrycia zaczna rosnac juz niedlugo na wierzbie.
        Trzymac, parola wystarczy nakarmi, utrzyma, da godnosc Polsce, ....
      • charl75 wlasnie! 24.10.05, 09:02
        Ockneli sie, ale chyba nie wszyscy bo nadal placza nad losem biednego Donalda,
        ktory klepie sie z Kulczykami, Kwasnieskimi i innymi po plecach....
        • Gość: Thea Re: wlasnie! IP: *.pools.arcor-ip.net 24.10.05, 18:00
          charl75 napisała:
          > Ockneli sie, ale chyba nie wszyscy bo nadal placza nad losem biednego Donalda,
          > ktory klepie sie z Kulczykami, Kwasnieskimi i innymi po plecach....
          ===============================================================================
          Nic dziwnego ze tak wybieraliscie, skoro najprostrzysz zdan i ironi nie
          wyczuwacie. Cöz wymagac wiecej?
          • 3promile Re: wlasnie! 24.10.05, 18:07
            Thea, biorąc pod uwagę twoją składnię i pisownię myślę, że na temat "zdań
            najprostszych" akurat Tobie wypowiadać się nie wypada...
      • Gość: krr Re: Dziś naród się ocknął... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 17:16
        a kaczorowi i jego pisowi blizej do nacjonalizmu niz prawicy. juz cala europa
        drzy na mysl co tu sie bedzie dzialo...

ja nie chce mieszkac w tym kraju - boje sie
        • Gość: Thea Re: Dziś naród się ocknął... IP: *.pools.arcor-ip.net 24.10.05, 18:02
          Gość portalu: krr napisał(a):
          > a kaczorowi i jego pisowi blizej do nacjonalizmu niz prawicy. juz cala europa
          > drzy na mysl co tu sie bedzie dzialo...>
          > ja nie chce mieszkac w tym kraju - boje sie
          ============================================================================
          Jest Europa albo sasiedzi zalezni od Polski, albo Polska od nich?
    • crax No i co, panie Tusk...? 24.10.05, 09:16
      Nie pomogła twoja szmatława, bezczelna i kłamliwa prowokacja przeciwko
      Cimoszewiczowi? Dobrze ci tak, hahahaha!!!! :)))

P.S. Nie głosowałem na Kaczora.
    • redudek Kaczor Donald 24.10.05, 09:22
      Kaczor to dla mnie jest Donald! Kaczor Donald!(Tusk):-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka