ala.chybinska 25.02.03, 17:40 Czy jest na forum ktoś, kto uczy się w IV LO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 21 Re: IV LO IP: *.sympatico.ca 25.02.03, 20:04 Uczy to juz nie, ale uczyl - tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOnek Re: IV LO IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.03, 08:26 Oj, dawno to było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morciasz Re: IV LO IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.03, 19:08 No i ja tyz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iron Re: IV LO IP: w3cache.v.INTELINK.pl:* 26.02.03, 21:48 Ja to nawet bardzo dawno. Tak dawno, że juz nie pamietam czy to prawda.... Odpowiedz Link Zgłoś
zielka Re: IV LO 26.02.03, 23:40 nie owijajmy oceanow w bawelne... ja tez. (brave blonde, milo Cie widziec w tym watku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zielka Re: IV LO 01.03.03, 23:14 no dobra, uczylismy sie tam (czy tez uczymy) , ale co z tego? czy autor watku zamierza poczynic jakies konkluzje? a w ogole, co slychac w czworce? Czy dyrekcja sie nie zmienila? oczywiscie, niczego sie ze strony int. www.loiv.torun.pl dowiedziec nie mozna, zupelnie (przynajmniej u mnie ) nie dziala. zacne to bylo miejsce, po prawdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cahir Re: IV LO IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 16:02 A tez sie przyłacze... A strona dziala, ale pewnie masz stara przegladarke. Warto zaktualizowac software, żeby zobaczyc jak nasi Webmasterzy sie postarali. Inforacji jest naprawde mnostwo, jest tez wlasne forum, a calosc ladnie, milo dla oka zaprogramowana... Odpowiedz Link Zgłoś