prezu15 24.11.05, 04:40 Gra słów. Nieprawdaż, jak piękna: wydawać by się mogło, słowa podobne, a jednak każde zupełnie znaczy co innego. Szkoda, że wielu Polaków traktuje na równi to pierwsze i to trzecie. Nie, moi drodzy, to nie to samo. Znacznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirmat1 Jak sie dobrze przypatrzysz to wsio ryba 24.11.05, 04:49 prezu15 napisał: > Gra słów. Nieprawdaż, jak piękna: wydawać by się mogło, słowa podobne, a jednak każde zupełnie znaczy co innego. Szkoda, że wielu Polaków traktuje na równi to pierwsze i to trzecie. Nie, moi drodzy, to nie to samo. Znacznie. Mirmat: jestes pewien? Wielu pedagogow to pedofile jak sie przekonaly Poznanskie "slowiki". Najgorsza forma pedofili (homoseksualna) to wylacznie pedaly. Ja mam 15 letniego syna a on ma przesliczna nauczycielke geografii. Na wywiadowce sprawila mi komplement, ze mam bardzo przystojnego syna. Jakos mnie to nie przerazilo tak bardzo jak gdyby to powiedzial mi meski nauczyciel. Po powrocie do domu i rozmowie na ten temat z synem zauwazylem, ze on jest napalony na geograficzke jak cholera. Ostrzeglem go z polusmiechem ale ciesze sie, ze PEDALEM nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ale pani pedagog u nas by podpadla pod PEDOFILIE. 24.11.05, 04:50 Mamy granice 16, nie 15 lat jak w Polsce:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 [...] 24.11.05, 04:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford 15-letni chlopak juz sie sam z homosiem powinien 24.11.05, 05:00 rozprawic:))) A tatusiowi nic do seksu jego. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Re: 15-letni chlopak juz sie sam z homosiem powin 24.11.05, 05:08 kropek_oxford napisał: > rozprawic:))) A tatusiowi nic do seksu jego. M: Wybacz ale ja chcialbym miec wnukow ! I to nalezy do obowiazkow ojca a nie politycznie poprawnych szkol by ksztaltowac seksualne nawyki syna. W Kanadzie szkoly juz od malusinskich promuja pederastie. Do szkol przychodza pedaly i tlumacza dzieciakom jak odbywac analne stosunki. Tego na szczescie nie ma (jeszcze) w szkolach katolickich gdzie moj syn chodzi ale sad juz nakazal w jednym katolickim gimnazjum zamienic studniowke na bal gejow. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Mirmat - ja nie wierze. Nie wierze w uczenie 24.11.05, 05:13 dzieci stosunkow analnych, nb. wystepujacych tez i u par heteroseksualnych (byc moze o tym nie wiesz?). A nie ucza tez dzieci 6x9 czy zabaw w niewolnika i pania? Nb. Twoj syn jest niewatpliwie hetero, skoro czuje wole Boza na widok pieknej pani nauczycielki i zaden pedal pedala z niego nie zrobi - to nie jest wyuczalne, z tym sie rodzi. Inna rzecz, ze heteroseksualizm nie wyklucza okazjonalnych przygod homoseksualnych, ale u heterykow pozostaje po tym tylko niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Re: Mirmat - ja nie wierze. Nie wierze w uczenie 24.11.05, 05:31 kropek_oxford napisał: > dzieci stosunkow analnych, nb. wystepujacych tez i u par heteroseksualnych (byc moze o tym nie wiesz?). A nie ucza tez dzieci 6x9 czy zabaw w niewolnika i > pania? > Nb. Twoj syn jest niewatpliwie hetero, skoro czuje wole Boza na widok pieknej > pani nauczycielki i zaden pedal pedala z niego nie zrobi - to nie jest > wyuczalne, z tym sie rodzi. Inna rzecz, ze heteroseksualizm nie wyklucza > okazjonalnych przygod homoseksualnych, ale u heterykow pozostaje po tym tylko > niesmak. M: jestem spokojny o mego syna ale sa mlodziency o tendencjach "biseksualnych". Wspolczuje ojcu takiego dziecka bo kazdy z nas marzy o wnukach. "Biseksualista" musi narzucic sobie pewna forme dyscypliny by zyc normalnym heteroseksualnym zyciem. Szczescie w rodzinie dla takich ludzi jest wazniejsze niz chwilowe impulsy. Ale temu musi pomoc cale spoleczenstwo promuja pewne postawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ja nie o tym: ja o uczeniu DZIECI dosc 24.11.05, 05:35 wyrafinowanych technik seksualnych: przydaje sie to lekko znudzonym stadlom, ale po co to dzieciom? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Oficjalnie ma to zapobiec AIDS ! 24.11.05, 06:04 kropek_oxford napisał: > wyrafinowanych technik seksualnych: przydaje sie to lekko znudzonym stadlom, > ale po co to dzieciom? Pamietaj, ze sodomia to podstawowa forma dewiacyjnego seksu wiec "nauczyciele" tlumacza jak to robic by nie rozerwac kiszki odbytowej. Ale cos z humoru ale prawdziwego. Od dawna Rada miasta Toronto subsydiuje sado/masochioczny "teatr" homosiow gdzie na scenie pedaly sie na wzajem okladaja batogami. Kiedy konserwatywny radny zapytal o uzasadnienie takiego wydatku miasta przypomniano mu, ze po spektaklu odbywa sie wyklad na temat... jak czyscic baty by krew na nich nie przenosila zarazkow AIDS! Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Oficjalnie ma to zapobiec AIDS ! 24.11.05, 08:29 > Pamietaj, ze sodomia to podstawowa forma dewiacyjnego seksu wiec "nauczyciele" sodomia ż I, DCMs. ~mii, blm «zboczenie seksualne polegające na zaspokajaniu popędu płciowego ze zwierzętami; zoofilia» [PWN] Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Oczywiście 24.11.05, 08:37 Zoofile (podobnie jak pedofile) nie mają prawa praktykować swoich dewiacji. To chyba oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Ha, ha, ha.... no po prostu kawał dnia! 24.11.05, 08:50 I co niby chcesz osiągnąć takimi bzdurnymi tekstami? Odpowiedz Link Zgłoś
bloczek4 Zniżam się do poziomu tej dyskusji i argumentów 24.11.05, 09:36 ...które w niej padają Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Zniżam się do poziomu tej dyskusji i argument 24.11.05, 09:42 To lepiej pozostań na swoim "wysokim" poziomie, bo dyskusja poważna i ważna. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Bloczek, sodomito! Zabrania im ustawa o znecaniu 24.11.05, 09:48 sie nad zwierzetami - po 2 lata odsiadki za kazda koze;))) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Mirmat - ja nie wierze. Nie wierze w uczenie 24.11.05, 08:41 > M: jestem spokojny o mego syna ale sa mlodziency o tendencjach "biseksualnych". > Wspolczuje ojcu takiego dziecka bo kazdy z nas marzy o wnukach. "Biseksualista" > musi narzucic sobie pewna forme dyscypliny by zyc normalnym heteroseksualnym > zyciem. Szczescie w rodzinie dla takich ludzi jest wazniejsze niz chwilowe > impulsy. Ale temu musi pomoc cale spoleczenstwo promuja pewne postawy. Ależ bycie biseksualistą to najwspanialsza rzecz na świecie! :) Pełen wybór. Jeżeli dla takiej osoby najważniejszym jest mieć potomstwo, to zdecyduje się na związek hetero. Jeżeli potomstwo nie jest aż takim priorytetem - zwiąże się z tym, kto najbardziej jej odpowiada, bez względu na płeć. Czego chcieć więcej? A to, że rodzic chce wnuków, a dziecko nie ma ochoty zostać rodzicem, to jest sprawa wykraczająca poza kwestię seksualności. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Mirmat - ja nie wierze. Nie wierze w uczenie 24.11.05, 11:52 I co z tego, że ty marzysz o wnukach? Trzeba było płodzić w dużej skali, to zwiększyłbyś szansę. Chyba jednak życia syna powinno być podporządkowane przede wszystkim jego woli i szczęściu. Każdy ma tylko jedno życie. Ty możesz mieć synów tuzin i na pewno któryś się rozmnoży. Nawet jeśli część z nich zostanie pedałami lub księżmi. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: 15-letni chlopak juz sie sam z homosiem powin 24.11.05, 15:55 mirmat1 napisał: > M: Wybacz ale ja chcialbym miec wnukow ! I to nalezy do obowiazkow ojca a nie > politycznie poprawnych szkol by ksztaltowac seksualne nawyki syna. W Kanadzie > szkoly juz od malusinskich promuja pederastie. Do szkol przychodza pedaly i > tlumacza dzieciakom jak odbywac analne stosunki. Tego na szczescie nie ma > (jeszcze) w szkolach katolickich gdzie moj syn chodzi ale sad juz nakazal w > jednym katolickim gimnazjum zamienic studniowke na bal gejow. To co u was w Kanadzie za szkoly katolickie? Moj syn chodzi do katolickiej szkoly (nie w Kanadzie) i zadnych studniowek nie ma, owszem, jest co roku fancy fair, zeby zgromadzic troche pieniedzy na wycieczki itp., sa rowniez rozne akcje dobroczynne. Chyba cus ci sie pokickalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia75 Re: Jak sie dobrze przypatrzysz to wsio ryba 24.11.05, 15:47 mirmat1 napisał: > Ja mam 15 letniego syna a on ma przesliczna nauczycielke geografii. Na > wywiadowce sprawila mi komplement, ze mam bardzo przystojnego syna. Jakos mnie > to nie przerazilo tak bardzo jak gdyby to powiedzial mi meski nauczyciel. Po > powrocie do domu i rozmowie na ten temat z synem zauwazylem, ze on jest > napalony na geograficzke jak cholera. Ostrzeglem go z polusmiechem ale ciesze > sie, ze PEDALEM nie jest. A ja bym sie zaniepokoila i to naprawde powaznie:) Moze sie za duzo literatury naczytalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
fagay Re: pederasta, pedagog, pedofil oraz pediatra... 24.11.05, 05:15 Roznica miedzy pedagogiem a pedofilem ? - Ten drugi lubi dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnica.poliszynela Re: pederasta, pedagog, pedofil oraz pediatra... 24.11.05, 06:44 Bardzo śmieszne:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Znaczenie słów 24.11.05, 08:35 Bardzo ważne jest to, abyśmy rozumieli słowa, których używamy. Większość osób miewa słabą wiedzę o słowach, którymi szafuje. Pedofilia i homoseksualizm (czy heteroseksualizm) są pojęciami rozdzielnymi, nie mającymi z sobą szerszych powiązań. Pedofilia to pociąg do dzieci bez wyraźnie ukształtowanych cech płciowych. Dla wielu pedofili płeć dziecka, które wykorzystują nie ma znaczenia, spora część z nich wykorzystuje zarówno chłopców jak i dziewczynki (o ile ma taką okazję). Jeżeli wogóle istnieje u nich pociąg do dorosłych to niekoniecznie musi się on pokrywać z płcią wykorzystywanych dzieci. Homoseksualizm to pociąg seksualny do DOROSŁYCH osób tej samej płci. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Tak, niemniej dotyczy to juz mlodziezy od 12-13 24.11.05, 09:51 lat: przeciez panieneczki w tym wieku juz potrafia miec dziecko, a chlopaczki potrafia byc ojcami, wiec nie ma co mowic o braku wyksztalconych cech plciowych Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Tak, niemniej dotyczy to juz mlodziezy od 12- 24.11.05, 10:00 Chodzi raczej o cechy płciowe drugorzędne. 12sto latek może i ojcem czasami zostanie, ale zarostu raczej mieć nie będzie. 12sto latka może już miesiączkować, ale piersi wciąż ma jak rodzynki. Do tego dochodzi czysto dziecięca psychika. Oczywiście, granica między pedofilią a niepedofilią jest rozmyta, ale niewątpliwie wszystkie 12-13 latki jeszcze do "pedofilii" się zaliczają. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Jeszcze sa pedometry i pedety 24.11.05, 09:35 Pedet = shopping mall a la PRL. Po angielsku, jeszcze: pedestrian i pedestal. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: No i pedicure, oczywiscie! 24.11.05, 09:43 Mozna by nadac slowu pedicure nowe znaczenie, mianowicie "leczenie z homoseksualizmu'. Wiele osob nawoluje tu do takiego "leczenia". Niestety, JEDYNA skuteczna metoda wyleczenia z homoseksualizmu jest identyczna jak jedyna skuteczna metoda wyleczenia z heteroseksualizmu. Mianowicie, leczonemu aplikuje sie pigulke kalibru .44 w podstawe czaszki. I homoseksualizm badz heteroseksualizm przechodzi delikwntowi na wieki wiekow (amen). Zadnej innej metody nie ma, to bzdura. Hetero badz homo siedzi gleboko w rejonach podkorowych, to jest w sferze instynktow, a nie procesow, ktore mozna nauczyc sie kontrolowac. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnica.poliszynela Re: No i pedicure, oczywiscie! 24.11.05, 11:38 Totalne ZBOCZENIE z tematu wątku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Re: No i pedicure, oczywiscie! 24.11.05, 12:22 Prezydent Poznania spowodował, ze dyskusja o gejach w całej pełni. Czyli tak czy tak - wyszli z podziemia. I OK, skoro mamy ponoc wolnosć. Odpowiedz Link Zgłoś