ladyhawke12 03.11.06, 10:40 Dziś Światowy Dzień Mężczyzn - z tej okazji, chciałam wam panowie, powiedzieć wszystkiego naj, aby wszystkie sprawy wam się poukładały, i bądźcie najzwyczajniej w świecie szczęśliwi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phokara Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 10:46 Alez Lady... Podobno ostatni wspaniali faceci wygineli wraz z dinozaurami! Nie wiedzialas? Odpowiedz Link
ladyhawke12 Pho. 03.11.06, 10:52 Pho no własnie nie wygineli, ostanio utwierdzam sie w tym przekonaniu ,że nie tylko są wspaniali, ale istnieją. Wiem jest ich niewielu ale sa.Dla nich wspaniałych, mądrych, dobrych itd..... duże życzonka. Odpowiedz Link
phokara Re: Pho. 03.11.06, 10:54 No dobrze, to ja moge obchodzic "Swiatowy Dzien Mezczyzn" istniejacych w glowie Ladyhawke. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Pho. 03.11.06, 10:59 I o to chodziło, kieliszki w dłoń i swiat się kręci. Odpowiedz Link
phokara Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 10:52 Wiedzialam, ze maja tam smoka ale o wspanialych facetach nic nie slyszalam. Cholera! Odpowiedz Link
z_mazur Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:01 Pho musisz zawitać na Śląsk, tym razem Górny dla odmiany i poznać mnie osobiście. Odpowiedz Link
phokara Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:03 Chcesz mi powiedziec, ze jestes smokiem? No bo gdybys byl wspanialym facetem (rycerzem znaczy) to bys sam sie pofatygowal na bialym rumaku do Warszawy, zeby mnie poznac osobiscie... a nie kazal mi gdzies jechac! haha... Odpowiedz Link
z_mazur Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:08 phokara napisała: > Chcesz mi powiedziec, ze jestes smokiem? No tak, to już wiem skąd ten mój apetyt na dziewice. Może niekoniecznie na dziewice ale na płeć piękną. > No bo gdybys byl wspanialym facetem (rycerzem znaczy) to bys sam sie pofatygowa > l na bialym > rumaku do Warszawy, zeby mnie poznac osobiscie... a nie kazal mi gdzies jechac! > haha... Wyprawa na Warszawę na białym rumaku??? Hmmm brzmi zachęcająco. Mam się czuć zaproszony? Odpowiedz Link
phokara Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:12 > No tak, to juz˙ wiem ska˛d ten mój apetyt na dziewice. Swiatowy Dzien Dziewic obchodzony jest 32 grudnia. > Moz˙e niekoniecznie na dziewice ale na p?ec´ pie˛kna˛. Dobrze, zes sie poprawil, w przeciwnym razie musialbys wiesc wielce wstrzemiezliwy zywot. > Wyprawa na Warszawe˛ na bia?ym rumaku??? Hmmm brzmi zache˛caja˛co. Mam sie˛ czuc´ > zaproszony? No ja nie wiem, jak masz sie czuc... dobrze chyba. A jak masz bialego rumaka to wrecz swietnie! Odpowiedz Link
z_mazur Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:16 > > Moz˙e niekoniecznie na dziewice ale na p?ec´ pie˛kna˛. > Dobrze, zes sie poprawil, w przeciwnym razie musialbys wiesc wielce wstrzemiezl > iwy zywot. Czego się nie robi dla własnych ideałów. > No ja nie wiem, jak masz sie czuc... dobrze chyba. A jak masz bialego rumaka to > wrecz > swietnie! Kurcze, czuję się świetnie, muszę zajrzeć do stajni może tam coś stoi o czym nie wiem. Odpowiedz Link
phokara Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:22 > Kurcze, czuje˛ sie˛ s´wietnie, musze˛ zajrzec´ do stajni moz˙e tam cos´ stoi o czym > nie wiem. No wlasnie. My tu obchodzimy "Swiatowy Dzien Mezczyzn, ktorzy nie wiedza czy cos stoi w stajni czy nie ale i tak sie swietnie czuja". haha... to brzmi jak tytul skeczu z Monty P. Odpowiedz Link
crazysoma Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:32 Ale wiesz z tymi co zamieszkuja stajnie to super sprawa - nawet jak spia to stoja. Odpowiedz Link
13monique_n Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:37 Crazy!!!!!!!!!!!! Ja w pracy jestem! I wyc przy kompie nie moge. Nawet usmiecham sie nie powinnam - procedure poprawiam DDD Odpowiedz Link
ladyhawke12 Stanie w stajni 03.11.06, 11:37 Wiecie, hmm nie powiem co mi sie skojażyło jak z_mazur napisał o tym ,że idzie sprawdzic czy coś mu nie stoi, w stajni oczywiście. I jak stoi Ci czy nie stoi, w stajni, Chłopakom z działu przeczytałam i to samo skojażyli, oczywiście o koniach cały czas piszemy..... Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Stanie w stajni 03.11.06, 11:38 Czyli Mazurowi kon stoi w stajni ???? Dobrze kojarze ???)))))))) Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Stanie w stajni 03.11.06, 11:42 Tak Kas właśnie ..... reszta bez komentarza, u mnie wszyscy w dziale wyja ze śmiechu. Odpowiedz Link
phokara Re: Stanie w stajni 03.11.06, 11:44 To sa niepotwierdzone informacje, bo on tego nie wie. Napisal, ze musi zajrzec. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Stanie w stajni 03.11.06, 11:50 No właśnie i wyszedł mu niby rumak, a to tez nie sprawdzone informacje, bo nie ma jak ich zweryfikować, co tez człowiekowi z mazur stoi w stajni. Odpowiedz Link
z_mazur Re: Stanie w stajni 03.11.06, 12:13 > To sa niepotwierdzone informacje, bo on tego nie wie. Napisal, ze musi zajrzec. Ok informacja potwierdzona. Rumak jak to w stajni stoi. Co oczywiście jest, jak sama napisałaś, przyczyną mojego szczęćia. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Stanie w stajni 03.11.06, 12:15 Jesli tylko Twojego szczescia to znaczy zes samolub i z posiadania faktu stojacego rumaka korzystac nie potrafisz )))) Odpowiedz Link
z_mazur Re: Stanie w stajni 03.11.06, 12:19 W takim razie czuję coś, że czeka mnie wyprawa po nauki... Do stolicy niewątpliwie. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Stanie w stajni 03.11.06, 12:23 Noooo tylko pamietaj ze stolica jest kolebka tradycyjnego systemu nauczania wprowadzanego przez ministra Giertycha, na ktorego mowia "kon"....nie wiedziac dlaczego I teraz bedziemy wprowadzac DYSCYPLINE....... Kazdy kon ma stac w swojej stajni Odpowiedz Link
13monique_n Re: Stanie w stajni 03.11.06, 11:39 Nie ma ratunku - oplułam monitor i sie poplakalam DDDDDD Ale w zyciu naszym ET tego nie przeczytam. I tak sa nakreceni! Odpowiedz Link
z_mazur Re: Stanie w stajni 03.11.06, 11:42 Gwoli ścisłości to piszemy o rumaku, a nie o koniu Ale za czyjeś skojarzenia to ja już nie ponoszę odpowiedzialności. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Stanie w stajni 03.11.06, 11:43 Shreka oglądałeś, skonczyło się rumakowanie. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Stanie w stajni 03.11.06, 11:44 I zaraz wyjdzie na to, ze Mazurowi tfu tzn u Mazura w stajni stoi.....osioł :- )))))))) Odpowiedz Link
phokara Re: Stanie w stajni 03.11.06, 11:46 > Gwoli s´cis?os´ci to piszemy o rumaku, a nie o koniu Oczywiscie. Wiadomo, ze kazdy facet ma rumaka na wyposazeniu. Do jakiejs marnej szkapy to sie zaden nie poczuwa. Odpowiedz Link
13monique_n Re: Stanie w stajni 03.11.06, 11:54 phokara napisała: > > Gwoli s´cis?os´ci to piszemy o rumaku, a nie o koniu > > Oczywiscie. Wiadomo, ze kazdy facet ma rumaka na wyposazeniu. Do jakiejs marnej > szkapy to > sie zaden nie poczuwa. No cos Ty!!!! Jkaby sie ktorys poczuwal, to by juz facetem nie byl!!! hahaha Odpowiedz Link
phokara Re: Stanie w stajni 03.11.06, 11:56 A w bajkach to zawsze bylo, ze przyjezdzal rycerz karoca zaprzezona w SIEDEM KONI. Pamietacie? Cholera, nic dziwnego, ze kazda chce aby bylo jak w bajce... Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Stanie w stajni 03.11.06, 11:57 Taaaaaa albo w jakim "Rocco w Paryzu " )))))))))) I nie pytac mnie prosze skad znam ten tytuł ))))))))) Odpowiedz Link
crazysoma Re: Dla wspaniałych facetów 03.11.06, 10:59 Ciekawe czy to przypadek, ze ŚDM jest zaraz po Dniu Zadusznym. A tak btw, niedlugo jest Dzien Tolerancji Odpowiedz Link
phokara Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:01 A codziennie jest "Dzien Swistaka". ps. Ta zbieznosc timingowa z Dniem Zadusznym nie jest przypadkowa. Wszak chodzi o wspominki. Odpowiedz Link
13monique_n Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:12 Jesooooooooooooo, swira to mozna dostac od reki po przeczytaniu fali skojarzen )). Wczoraj boss, biedak ucierpial wchodzac do pokoju z trzema babami i narazajac sie na ich fale skojarzen - hahaha Odpowiedz Link
crazysoma Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:14 Alem czy przyszedl w celu przyniesienia "czegos malego" Odpowiedz Link
13monique_n Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:16 Przyszedl w celu nieznanym, bo uciekl w poplochu twierdzac, ze w jego wieku i pod koniec dnia pracy, to on sie poddaje i wroci, jak bedziemy w gorszej formie intelektualne hahaha A z "czyms malym" to IT przylazlo. I znowu maja cos malego, znaczy sie chudecho, do zabawy. A warczy to!!!! Odpowiedz Link
crazysoma Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:34 ET ma malego? O rany to ja juz wiem czemu "phone home". Ale palce mial dlugie, nawet za. Odpowiedz Link
13monique_n Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:38 ale chudziutkie.... PPP <chlip chlip> Odpowiedz Link
joasia69 Re: Dla wspaniałych facetów 03.11.06, 11:03 i tym oto sposbem wspaniali faceci otrzymali życzenia ) a ja tam wierzę, że wspaniali faceci istnieją! mi po prostu nie udało sie jeszcze takie spotkać, ale może kiedys spotkam ściskam Was wspaniali faceci ) Odpowiedz Link
13monique_n Re: Dla wspaniałych facetów 03.11.06, 11:03 Bo tak w ogóle najwaspanialsi faceci są poza warszawą ( w Warszawie giną w niesprzyjających warunkach przyrodniczych - sa rzadkim gatunkiem, ale istnieją). Dopisuję się do życzeń ladyhawke Odpowiedz Link
phokara Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:06 Oczywiscie. W zyciu nie mialam faceta z Warszawy, no moze w podstawowce. Ale wazeliniary jestescie, ze ho ho! Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:10 To oczywiste,że wazeliniary, trzeba jakos zwabić tych wspaniałych, a jak juz podejda no to sie do tej wazelinki przykleją hihihi... Odpowiedz Link
phokara Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:13 Przy tak wscieklej konkurencji wazelina juz nie dziala. Teraz trzeba stopowac "Kropelke". Odpowiedz Link
13monique_n Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:15 I przykuwanie do sciany nosnej budynku, nie zapomnij o tym. takiego Misia znaczy, plus kokardka (oj, ale to chyba bylo przy stringach ) DDD Odpowiedz Link
13monique_n Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:11 phokara napisała: > Oczywiscie. W zyciu nie mialam faceta z Warszawy, no moze w podstawowce. > Ale wazeliniary jestescie, ze ho ho! A jak!!!! Pewnie. I idealistki tez. A panowie spoza Warszawy w stolicy traca swoje wspaniałe cechy - nirktórych roslinek sie nie przesadza DDD PS Ale zyjesz, Pho? Czy czkawka Cie umeczyla i zaklocila postrzeganie swiata? hahah Odpowiedz Link
crazysoma Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:12 Ja do wazeliniar nie naleze, jak byl dzien chlopaka dorzucilam jakies zyczenia i uwazam, ze raz w roku to wystarczy. Pho, chyba musimy jednak wyjechac z tej Warszawy bo tu do konca swiata bedziemy ze soba chodzic. Odpowiedz Link
phokara Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:14 Mozemy ze soba chodzic poza Warszawa. Tez. ps. Byl tez dzien chlopaka? No niebywale... Odpowiedz Link
crazysoma Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:16 Poczekaj sprawdze w kalendarzu, czy jest "Dzien Pogranicznika". p.s. no byl, kiedys tam niedawno Odpowiedz Link
13monique_n Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:18 crazysoma napisała: > Poczekaj sprawdze w kalendarzu, czy jest "Dzien Pogranicznika". Na pewno jest!!! W razie potrzeby sprawdzimy, albo obejrzymy jako wzorzec "Good bye Lenin" (nawet w tvp 1 w niedziele ma byc D > p.s. no byl, kiedys tam niedawno A kiedy? Odpowiedz Link
phokara Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:19 A wkrotce bedzie "Dzien Wielkiego Lomotu". I bedziemy go czynnie obchodzic, jak sie nie uspokoisz. Odpowiedz Link
13monique_n Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:21 phokara napisała: > A wkrotce bedzie "Dzien Wielkiego Lomotu". I bedziemy go czynnie obchodzic, jak > sie nie > uspokoisz. Jaaaaaaaaa? Czy Crazy????????? Do mnie masz dosyc daleko ))) Crazy, blaszke na tylek szykuj, albo stolnice haha Odpowiedz Link
joasia69 wazeliniary??? 03.11.06, 11:30 ...no może troszkę chociaż wirtualnie mogę udawać, że miła jestem a tak w oóle to ja lubię facetów, tylko jakoś doadać się z nimi nie potrafię jakiś defekt widocznie mam Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: wazeliniary??? 03.11.06, 11:31 Nie gadaj z nimi, z facetami sie nie gada, facet ma byc, a nie gadac bo i tak nic mądrego nie powie )) Odpowiedz Link
phokara Re: wazeliniary??? 03.11.06, 11:36 Ja trafiam tylko na takich co w ogole NIC nie mowia. Odpowiedz Link
13monique_n Re: wazeliniary??? 03.11.06, 11:46 to.ja.kas napisała: > A dajesz im szanse ????)))))))))) Wiesz, ja mysle, ze tak. Po spotkaniu wroclawskim Pho milczala przez caly dzien i wieczor niemal tez. Az Tri sugerowal, ze to ja ogluchlam, a nie Pho zamilkla. Wiec jakby ktos zrobil na niej takie wrazenie, jak my tu z Wroclawia, to .... morze możliwości DD Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: wazeliniary??? 03.11.06, 11:48 A ile Was tam było na tm spotkaniu, ze Pho tak zamilkła?????? Podejrzewam, ze jeden Norweg nie jest w stanie ją uciszyc......chyba ze zastosuje srodki niekonwencjonalne, ktore moga byc bolesne....inaczej ogłuchł z kretesem ))) (Pho nie gniewaj sie mam tak samo ) ) Odpowiedz Link
13monique_n Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:20 brzoza75 napisała: > Pho a wiesz, że ja tez zawsze miałam facetów z poza Wawy i tylko eks był z Wawy > ? > O CHOLERA! Wiesz Brzozko, przed wojna urzdnicy Rzeszy byli do Wroclawia wysylani na maks. 5 lat ze wzgledu na niekorzystny klimat (drogi oddechowe). To moze teraz tak trzeba ustawic facetom w Wawie? Znaczy - moga tam mieszkac do maks 5 lat (badania trzeba zrobic, po jakim czasie przestaja byc wspaniali). Jak myslisz? Odpowiedz Link
z_mazur Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:22 > Wiesz Brzozko, przed wojna urzdnicy Rzeszy byli do Wroclawia wysylani na maks. > 5 > lat ze wzgledu na niekorzystny klimat (drogi oddechowe). To moze teraz tak > trzeba ustawic facetom w Wawie? Znaczy - moga tam mieszkac do maks 5 lat > (badania trzeba zrobic, po jakim czasie przestaja byc wspaniali). Jak myslisz? > Ok, dla dobra ludzkości poddam się testom. 5 lat w stolicy ....?? Hmmm, fajna perspektywa. Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 12:24 dziewczyny co dzisiaj brałyście? ja chce to samo Odpowiedz Link
phokara Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:21 Moj Ex nie byl. Ale to juz i tak bez znaczenia bo ja teraz bede miala meza z Norwegii. Tak sobie wymyslilam i tego bede sie trzymac. Przynajmniej do czasu az sie puszcze. Odpowiedz Link
13monique_n Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:23 phokara napisała: > Moj Ex nie byl. > Ale to juz i tak bez znaczenia bo ja teraz bede miala meza z Norwegii. Tak sobi > e wymyslilam i > tego bede sie trzymac. Przynajmniej do czasu az sie puszcze. No Oni to są NAPRAWDĘ WYSOCY DDDD Odpowiedz Link
phokara Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:26 No wlasnie. Ja tam wole obchodzic Dzien Wysokiego Faceta, jak juz musze. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:28 A ja dzien blondyna, bo ja jak Chmielewska trace zycie na poszukiwanie blondyna mojego zycia )))) Czy jest Dzień Płowego Faceta???? Odpowiedz Link
z_mazur Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:27 Po pobycie w Norwegii zrozumiałem dlaczego przodkowie tych postawnych i przystojnych mężczyzn z taką ochotą nawiedzali nasze ziemie w poszukiwaniu ślicznych słowianek - Norweżki są po prostu brzydkie. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:29 Baaaa Norweżki są brzydkie, Niemki są brzydkie, Angielki są brzydkie, Francuzki tez sa brzydkie, a Holenderki jakie są brzydkie)) My jestesmy ładne ))))))))))))) Odpowiedz Link
phokara Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:29 Ooooo.... to swietnie! Moje szanse gwaltownie rosna. Odpowiedz Link
crazysoma Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:31 Hm z jednej strony to dobrze dla Pho, ze brzydkie ale z drugiej strony... Odpowiedz Link
phokara Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:33 crazysoma napisa?a: > Hm z jednej strony to dobrze dla Pho, ze brzydkie ale z drugiej strony... O co Ci chodzi? Bo nie lapie... Odpowiedz Link
crazysoma Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:36 Ja tez No o to, ze jak tu jakis Norweg przyjedzie i zobaczy takie roznice w wygladzie kobiet miedzy jego krajem i naszym krajem to kazda pierwsza lepsza bedzie piekna i jak to bedziesz Ty, ta pierwsza lepsza, to tak wiesz niedoceni Twoich zalet? Ale wlasciwie to czemu ja sie czepiam - Ty chcesz Norwega on bedzie mial Polke. pogubilam sie we wlasnych myslach, to z niewyspania. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 12:09 o to że jak się obrucą to na plecach nie widać.. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Gdzie Ci mężczyźni.... 03.11.06, 11:28 Wspaniali tacy, orły sokoły, herosy, gdzie Ci mężczyźni..... Odnosząc sie do kleju typ kropelka informuje, ze dziś wskazane mocowanie czerwonymi wstążeczkami od stringów, tudzież od podwiązek, nie wskazane mocowanie rajstopami, dzis poprostu mamy dzień dobroci dla facetów, na kropelkę, zalanie betonem lub inne inwazyjne środki mocowania przyjdzie czas jutro. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Gdzie Ci mężczyźni.... 03.11.06, 11:29 Co mam zrobic z ta cysterną betonu która zamowiłam i do mnie jedzie???? (( Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: to.ja.kas 03.11.06, 11:33 Baaaa i zmarnuje mi sie taka kupa masy wiążąco-unieruchamiającej Misie (( Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: to.ja.kas 03.11.06, 11:35 Nie zmarnuje sie, no co Ty jutro już można betonować, właśnie zastanawiałam sie nad kolorkami w jakie można pomalowac ten dodakowy ement wyposażenia mieszkania. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: to.ja.kas 03.11.06, 11:36 Na kolory maskujace, by zadna wydra nie zauwazyła Misia bo jak bedzie świecił kolormi po oczach to kolejka ustawi sie do odkuwania......nie czytałas stringów i widze masz zaległosci edukacyjne ))))))) Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: to.ja.kas 03.11.06, 11:40 Czytałam, zaległości nie mam, ale i tak kolorek mnie zastanawia, bo maskujacy już rozpoznany jest i nic nie maskuje. wydry dziś zajęte uganianiem się za tymi tylko stringami przywiązanymi, co bedzie jutro to sie jutro zastanowie. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Gdzie Ci mężczyźni.... 03.11.06, 11:30 Kaloryfery maja dzis też swój dzień wolności od mocowań. Odpowiedz Link
13monique_n Re: Gdzie Ci mężczyźni.... 03.11.06, 11:36 Ladykawke, no wez... jesli Rinn takie lata temu o tym spiewala, to znaczy, ze wspaniali faceci zawsze byli towarem deficytowym> No takie lepsze ciasteczka - jak to mawialysmy, by kolegow z grupy na studiach powkurzac nieco Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Gdzie Ci mężczyźni.... 03.11.06, 11:37 Juz wiem dlaczego mnie mdli jak ciastka zjem....bleeeee ))) Odpowiedz Link
z_mazur Re: Dla wspania?ych facetów 03.11.06, 11:34 Brzózko nie umieraj!!! Błagam!!! Już parę razy obiecywałem sobie nie wchodzić w szermierkę słowną z Pho bo zawsze wychodzę z niej poobijany, ale zawsze trzymam się tego tylko do kolejnej okazji, i potem znowu żałuję. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: wazeliniary??? 03.11.06, 11:40 a potem z hukiem na siebie wpadają )))) "Z hukiem" jak sie tragi na Taaaaaaakąąąąą gadułe ))) Odpowiedz Link
phokara Re: wazeliniary??? 03.11.06, 11:48 Wydry. Zapewniam, ze istnieja takie sytuacje w zyciu kazdej kobiety kiedy nic nie mowi. Odpowiedz Link
phokara Re: wazeliniary??? 03.11.06, 11:51 Zboczylismy z tematu konia ale poniekad pozostalismy na pastwisku... Odpowiedz Link
ladyhawke12 Koniec 03.11.06, 11:56 Ja już nie mogę brzuch mnie od śmiechu boli, chłopaki w pracy u mnie wyja jeden sie popłakał ze śmiechu, z_mazur został okrzykniety u nas jednogłośnie rumakiem tygodnia, roku ( niepotrzebne skreślić), oczywiscie wszyscy zaklinają że bez podekstów. No i jeszcze jedno pytanie od moich wspaniałych kolegów, czy hipike będziesz uskuteczniał z jakąś instruktorką bo oni to mają kandydatkę. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Koniec 03.11.06, 11:58 My tez mamy kandydatkę ))))) Kandydatka do hipiki musi przejsc weryfikacje i byc z warszawy co juz ustalone ))) Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Koniec 03.11.06, 12:02 to.ja.kas, no nie ma podziału terytorjalnego, moi koledzy wcześniej wpadli na ten pomysł. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Koniec 03.11.06, 12:03 Jak nie ma, ja sie upieram przy stol(n)icy ....ciekawe dlaczego ))) Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Koniec 03.11.06, 12:07 Ha ha no kazdy broni swojej stajni,ale nic to, i tak bedzie trzeba zrobic jakies castingi na instruktorke, a jeszcze jedno pytanie od kolegów, czy hipike bedziesz z_mazur uprawiał na własnym sprzecie (tym sprawdzonym w stajni). czy instruktorka ma jakis przygotowac. Kurcze nie daje rady z nimi, ale sa okropni, takie skojazenia, poprostu ide do sie przewietrzyc bo gorąco zrobiło mi się z wrażenia. Odpowiedz Link
13monique_n Re: Koniec 03.11.06, 12:10 Lady nie idz nigdzie, bo za duzo czytania bedziesz miala po powrocie DDD Brzoza tez nie idzie na papieroska! Odpowiedz Link
ladyhawke12 moni 03.11.06, 12:12 Nie daje rady z moimi chłopakami, poprostu zwijam sie ze śmiechu, oni potrafia tak wszystko przeinaczyc że ech. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: moni 03.11.06, 12:13 niech poprzeinaczaja tu na forum, chetnie poczytamy....moze sie czegos nauczą :- )))) Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: moni 03.11.06, 12:15 Narazie to czekamy na odpowiedz z_mazura, odnosnie sprzetu jakim dysponuje, ponagalaja mnie chlopaki, czy zapytałam o fi i phi.... Odpowiedz Link
13monique_n Re: moni 03.11.06, 12:16 ladyhawke12 napisała: > Narazie to czekamy na odpowiedz z_mazura, odnosnie sprzetu jakim dysponuje, > ponagalaja mnie chlopaki, czy zapytałam o fi i phi.... A moje ET dawno temu nie dalo sie namowic na pomiary statystyczne, unoszac sie "dumom i godnosciom osobistom", a moja siostra specjalnie z Montrealu w tym celu przyleciala (no, miedzy innymi). Odpowiedz Link
z_mazur Re: moni 03.11.06, 12:17 > Narazie to czekamy na odpowiedz z_mazura, odnosnie sprzetu jakim dysponuje, > ponagalaja mnie chlopaki, czy zapytałam o fi i phi.... Phi i fi...? Hmmm, a ja myślałem, że w hippice bardziej liczy się wiek wierzchowca, płeć i jego osiągi, tzn wytrzymałość. Odpowiedz Link
ladyhawke12 z_mazur 03.11.06, 12:19 Jasne wytrzymałość też, wiek i osiągi a i owszem, ale jak wiesz rozmiar prawie sie nie liczy, prawie robi wielka róznicę. Odpowiedz Link
13monique_n Re: moni 03.11.06, 12:15 ladyhawke12 napisała: > Nie daje rady z moimi chłopakami, poprostu zwijam sie ze śmiechu, oni potrafia > tak wszystko przeinaczyc że ech. dawac ich. Tworczy sa. Oni nas poducza, my ich. Bedzie wymiana doswiadczen. DD Odpowiedz Link
13monique_n Re: moni 03.11.06, 12:19 A teraz to niby co???? Przedszkole najmlodsza grupa??? Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: moni 03.11.06, 12:20 Pisz, pisz Moni, Ty nie znasz swoich mozliwosci )))) Odpowiedz Link
13monique_n Kas 03.11.06, 12:22 ... nie kus, nie kus, bo ja ostatnie stadium glupawki zaliczam. I skojarzenia mam juz tylko jednotorowwe DDD PS Jakies sugestie co do moich mozliwosci? Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Kas 03.11.06, 12:26 Moja droga jak Pho siedzi na Crazy i Crazy ma na twarzy włosy Pho...to co sie moze kojarzyc....do tego pedzi Mazur na stojacym koniu, a jako ze ma wydolnosc to jak przybedzie ma zamiar oddac sie od razu w rece instruktorki hippiki ktora sprawdzi jego phi i fi......cos ominęłam ??? ))) Mysle, ze skoro chce Cie pho ktorej jedna dziewczyna nie wystarcza to Twoje możliwsci sa niezmiezone , niespozyte i sie marnuja we Wrocławiu Odpowiedz Link
13monique_n Re: Kas 03.11.06, 12:28 Kasiu kochana, objasnienia precyzyjne. Pho mnie chce ze wzgledu na pierogi D hahaa, co do reszty sie nie wypowiadam. A Wroclaw jest jedyny w swoim rodzaju. Przyjedz na 18, jak nam sie tutaj krakusy i slask zapowiada, to sama zobaczysz DD Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Kas 03.11.06, 12:29 Kurde a mi ciagle na południe nie po drodze a jak jade w przyblizonym kierunku to na koniu ktory nie da zboczyc (się) ((( Odpowiedz Link
13monique_n Re: Kas 03.11.06, 12:36 Spojrz wyzej - Brzoza konia na marchewke bierze. Albo i smoka - znaczy glaskac chce Pogadaj, moze cos Ci podpowie Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Kas 03.11.06, 12:38 Kurcze chłopaki zrobiły liste kolejkowa, dla brzozy, do pogłaskania konia, smoka jak kto woli. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Kas 03.11.06, 12:43 he karmienie marchewka to moja działka, kazdego konia trzeba nakarmic by dobrze działał Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Kas 03.11.06, 12:46 Nooo lubia, czasemsmyraja po kieszeniach bo smakołyków szukają....a potem od takiego karmienia mam łapki łobślinione )) Odpowiedz Link
crazysoma Re: Kas 03.11.06, 13:51 > Moja droga jak Pho siedzi na Crazy - to crazy nie moze oddychac i Crazy ma na twarzy włosy Pho... - to z kolei nic nie widzi doprawdy jeszcze pare spotkan z Pho i zaden geriatryk mnie nie przyjmie Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Kas 03.11.06, 13:50 Ło matko Crazy ???????? Jakie Urszulanki???? Nie łapie co mówisz )) Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Kas 03.11.06, 13:51 Jaaaaaa?????? Matko i córko tak mnie Crazy zaskoczyła, ze juz sama nie wiem ....moze i chodziłam )))) Skąd o mnie ta wiedza na forum ???)) I to taka???)))) Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Kas 03.11.06, 13:52 Ufffff ulżyło mi....Monika słowo zaczęłam analizowac co jadłam, co piłam, czy dobrze spałam i wyszlo mi, ze do tych Urszulanek jak nic musiałam chodzic :- )))))) Odpowiedz Link
13monique_n Re: Kas 03.11.06, 13:54 Spoko, da sie zyc, jesli sie dobrze trafi. Ja trafilam. Odpowiedz Link
crazysoma Re: Kas 03.11.06, 13:54 > Crazy, to ja! Nie Kasia Wiem, ze Ty ale trzaskacie tak te posty, ze nawet nie mozna przewidziec w ktorym miejscu sie pojawia odpowiedzi Odpowiedz Link
13monique_n Re: Kas 03.11.06, 13:55 To trzeba sie raz wyspac - hahaha! Ja jestem troszke niewyspana i sie zmobilizowalam Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Kas 03.11.06, 13:55 Crazy sugerujesz ze dziobami za szybko trzssamy??)) Monika dobrze to znaczy jak??? Bo ja mam wrazenie, ze normalna Ty od nich nie wyszłas ))) Odpowiedz Link
13monique_n Re: Kas 03.11.06, 13:58 to.ja.kas napisała: > Monika dobrze to znaczy jak??? > Bo ja mam wrazenie, ze normalna Ty od nich nie wyszłas ))) No, wlasnie mowie. Ja bym sie zastrzelila, gdybym wyszla normalna swoja droga, po sprawiedliwosci musze przyznac, ze normalna calkiem tam nie poszlam, ale one to we mnie tworczo podsycaly DD Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Kas 03.11.06, 14:00 Zawsze chciałam chodzic do szkoły szalonych zakonnic.... Ale cos Wam powiem kiedy teraz na stare lata postanowiłam studiowac dla hobby pierwsza moja mysla było isc na .........i tu UWAGA.........PEDAGOGIKE SPOŁECZNĄ NA CHRZEŚCIJAŃSKĄ AKADEMIE TEOLOGICZNĄ !!!!!!!!! A co???? Niestety oni zajecia maja w piatki i w soboty a w piatek to ja nie mam glowy do nauki (((( Odpowiedz Link
13monique_n Re: wazeliniary??? 03.11.06, 12:01 phokara napisała: > Wydry. > Zapewniam, ze istnieja takie sytuacje w zyciu kazdej kobiety kiedy nic nie mowi > . No, ale Norweg musi miec dlugi oddech, zeby taka kobieta na jakis czas skutecznie zamilkla PPP Odpowiedz Link
13monique_n Re: wazeliniary??? 03.11.06, 12:06 to.ja.kas napisała: > dłuuuugiiiii cooooo????))))) > Oddech. Duzo powietrza musi umiec nabrac do pluc i tamje skutecznie zatrzymac. Tak jak przy nurkowaniu (no, chyba Ty nurkujesz D) Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: wazeliniary??? 03.11.06, 12:06 nikt mi oddechu w usta nie wkładał ))))))))) Blagam bo sie posikam ))) Odpowiedz Link
13monique_n Re: wazeliniary??? 03.11.06, 12:11 to.ja.kas napisała: > zaznaczam, ze długiego.....oddechu ))) > Slodki jesssoooooooo DDDD To wez sobie marchewke, moze byc krotka Odpowiedz Link
13monique_n Re: wazeliniary??? 03.11.06, 12:20 to.ja.kas napisała: > Z krótkiej to sie sama korzystaj ))) przecież napisałam "może być" - zeby Ci limitów nie stawiać ani w l ani fi DDD Odpowiedz Link
13monique_n Re: wazeliniary??? 03.11.06, 12:29 to.ja.kas napisała: > hmmmm stawiac....a ty Moniczko o jednym Bo ja mam meski umysl. I juz jak sie - noemen omen - uSTAWILAM, to przepadlo. DD Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: wazeliniary??? 03.11.06, 12:30 Tu uwazaj na ten meski pierwiastek, sprawdzaj w stajni czy koń Ci nie stoi....ja bym sie bała ))) Odpowiedz Link
13monique_n Re: wazeliniary??? 03.11.06, 12:35 Sprawdziłam. - Nie mam stajni. Nic MI nie stoi. Nigdzie Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: wazeliniary??? 03.11.06, 12:36 uff ale ulga, strata takiej kobiety byla by niepowietowana Odpowiedz Link
13monique_n Re: wazeliniary??? 03.11.06, 12:38 Lady, ja tez lubie byc kobieta DDDD (fakt, ze mezczyzna nigdy nie bylam, ale bycie kobieta sprawia z mi z wiekiem - podwojnej osiemnastki, coraz wieksza przyjemnosc) Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: wazeliniary??? 03.11.06, 12:39 Ja sprawdziłam też i narazie cos mi stoi nie jest to bynajmniej kon tylko biust z przodu, uff odtechnelam z ulga, bycie kobieta bywa tez stresujace. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: wazeliniary??? 03.11.06, 12:45 mi nawet biust nie stoi, jak byłam i sprawdzałam ostatnio w stajni to go brak ((( Stoi to moje zycie na głowie......ale ja chyba sie porzyzwyczaiłam na patrzenie wokół z tej perspektywy i z pozycji (rany ale okreslenie) odwrotnej z nogami w miejsce głowy.... Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: wazeliniary??? 03.11.06, 12:46 Kas no perwersja ci tylko w głowie i pozycie, a Ty dyscyplinę chciałas wprowadzac Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: wazeliniary??? 03.11.06, 12:47 Nooo a jak nie wprowadzam...kazdy kon ma stac !!!!!!!!!!!! Na baaaaaaacznooooośśśc !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
13monique_n Re: wazeliniary??? 03.11.06, 12:49 A potem mowisz, ze masz lapki obslinione PP Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: wazeliniary??? 03.11.06, 12:50 kas tak trzymac. U nas sie przepisuja z listy od brzozy do Ciebie na dyscypline to stanie na bacznosc im spasowalo. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: wazeliniary??? 03.11.06, 12:51 Ha mało który koń zniesie i baaaaaacznosc i ostrogi i galop i lanie palcatem.....to tylko specjalne egzemplarze ))) Odpowiedz Link
13monique_n Re: wazeliniary??? 03.11.06, 12:52 malo ktory zniesie, ale kazdy zechce sprobowac. Kto kogo Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: wazeliniary??? 03.11.06, 12:54 Kas chłopaki zaczely mi sie tu slinic, i mlaskac ze smakiem na takie dyscyplinki, pytaja kiedy poujezdzasz ich koniki. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: wazeliniary??? 03.11.06, 12:56 Chłopaki to zawsze sie chwalą, że mają stajnie z rumakami jak drut a jak przyjdzie do sprawdzania to wychodzi z tego Osioł ze Shreka......marudny, zabawny......ale w galopie nienajlepszy )))) Buziaki dla chłopców.....ale niech jedzą witaminki (marchewka posiada podobno sporo ))) Odpowiedz Link