filut 17.10.02, 13:14 OSTRZEGAM! Nadawca zdzicha@poczta.gazeta.pl przysłał mi posta z wirusami. Tym razem mój program sobie poradził z obroną. Fil Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calusna Re: ZDZICHA ZAWIRUSOWANA 17.10.02, 13:59 Ty też przychodzisz do mnie z wirusem ale nie martw się, ja wiem że nie wysylasz mi wirusow specjalnie one sie rozsiewaja gdzies poza nami. Keep smiling! I zainstaluj dobry program antywirusowy bo listów będzie coraz więcej (bywało ze miałam 10-15 sztuk dziennie - z KLEZEM!).:-) pozdrawiam calusna Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: ZDZICHA ZAWIRUSOWANA 17.10.02, 14:08 calusna napisała: > Ty też przychodzisz do mnie z wirusem ale nie martw się, Całuśno, nie było mnie u Ciebie ani razu! Nie e-mailuję na forum. Trzymam smilinga Pozdrawiam Fil Odpowiedz Link Zgłoś
calusna Re: ZDZICHA ZAWIRUSOWANA 17.10.02, 20:55 Filucie miły! Ja rownież nie używam tego konta jako poczty a jednak nawiedzasz mnie tam i Ty i kilka innych Bogu ducha winnych nickow bowiem sądzę że nasze adresy pobierane są z forum albo z serwera gazeta.pl! W treści nie ma nic , jest załącznik a w nim KLEZik lub inna zaraza! To stary temat ale pocieszające że ma się ku końcowi.:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Calusna ma rację! 17.10.02, 21:45 Wirusy się rozsiewają losowo i np. ja wcale nie mam maila gazety zainstalowanego a wiem, że ktoś niby ode mnie wirusa dostał. Dobry program plus ualtualnianie to jedyne wyjście. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Filut, bądź uprzejmy 18.10.02, 00:03 nie rozpowszechniać kłamliwych informacji. Wyjaśnili ci dobrzy ludzie, ze to chodzi bez wiedzy i zgody nadawców. Czyli w tym przypadku mojej. Odpowiedz Link Zgłoś
filut Filut jest permanentnie uprzejmy 21.10.02, 07:31 nie rozsiewać (świadomie) kłamliwych informacji ma żaden temat. Wątek założyłem pod wpływem impulsu, informując o fakcie. A fakty, z natury rzeczy, nie są kłamliwe. Ad rem. Niezależnie od informacji przekazanych mi przez *dobrych ludzi” skontaktowałem się z zawodowcami, którzy je potwierdzili. W międzyczasie otrzymałem następne dwa serwerowe meldunki o kolejnych 2 zwycięskich potyczkach z wirusami. Ubolewam, że mimowolnie naruszyłem Twą nieposzlakowaną opinię i wyrażam szczery żal za popełniony (w dobrej intencji) niecny uczynek. Pozdrawiam Cię uniżenie, liczący na Twoją wielkoduszność, skruszony Fil Ubi est confessio, ibi est remissio. Hode mihi, cras tibi! Odpowiedz Link Zgłoś