zuchtstier 20.10.02, 18:17 Mojej pani zachciało się kandydowac do Rady Miejskiej. Miała dzisiaj spotkanie na osiedlu z wyborcami. Przez co dzisiaj nie mam obiadu. Zuchtstier głodny = Zuchtstier zły. Kobiety, nie macie się czym zajmować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barbinator Re: Baby do garów IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.02, 09:27 Widzę przed tobą cztery rozwiązania: - jezeli zarabiasz dobrze - zatrudnij gosposię albo stołuj się w restauracji. - jak cie nie stac, to naucz się gotować, żona też chętnie zje dobry obiadek po przyjściu z pracy. - ustaw na piecu puste garnki i sprawdzaj co kwadrans, czy po nadaniu postu pt "baby do garów" wykiełkuje z nich goloneczka po bawarsku, ostatecznie pomidorówka z domowym makaronem. - herbatka z melisy na uspokojenie (może sąsiadka ci zaparzy jak sam nie potrafisz?) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtstier Re: Baby do garów 21.10.02, 11:22 Gość portalu: barbinator napisał(a): > - jezeli zarabiasz dobrze - zatrudnij gosposię albo stołuj się w restauracji. Gosposia - może być, byle młoda i ładna :) Restauracja???No co ty? baba w domu a ja po knajpach mam się szlajać? > - jak cie nie stac, to naucz się gotować, No co ty? Chłop ma zjadać to co baba upichci. Tak było i będzie. Wiem, ze najlepszymi kucharzami sa faceci, ale za to im płacą. A ja mam gotować obiadki za darmo? > - herbatka z melisy na uspokojenie (może sąsiadka ci zaparzy jak sam nie > potrafisz?) Sąsiadka już była. Sprawdziła co mam w lodówce i skończyło się na Gorącym Kubku. Z suchym chlebem, bo nawet porządnych zakupów moja ślubna nie zrobiła w sobotę- uczyła się przemówienia. > Pozdrawiam Ja też. Chłopy, zbuntujmy się, niech kobiety wiedzą gdzie ich miejsce ! Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Zrob to sam... 21.10.02, 10:58 leniuchu. A tak wogole to uwazam ze czas aby mezczyzni przejeli ta paleczke a kobiety do polityki. Jedynie co mezczyzni potrafia w polityce (przynajmniej w Polsce) to klocic sie, warcholic a nic konkretnego z tego nie wychodzi... Do garow panowie !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Baby do garów 22.10.02, 14:47 Mojemu męzowi nie zachciało się kandydować..... ale ponieważ ma wolny zawód jak codzień zrobi zakupy, ugotuje coś pysznego i jeszcze zdąży po mnie przyjechać. To jest Mężczyzna przez duże M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Baby do garów IP: *.dialup.optusnet.com.au 22.10.02, 15:40 Nie - to haslo jest o pokolenie przestarzale! Kiedy moja zona cos pichci, ja stoje z boku i mam za zle. Nie ma to jak moja kuchnia. Wszyscy lubia. Ja tez. Uklony Student Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot_dog Re: Baby do garów IP: 212.78.226.* 09.03.03, 14:05 Jesli to nie jest jakas 8 marcowa prowokacyjka (no niech bedzie jakas dyskusja o tym tam..rownouprawnieniu czy innej emancypacji)tos sie facet urodzil pare lat za pozno.Ja nie bede pisac do czego powinien udac sie facet, bo nie jestem zacietrzewiona ani nie jestem wrogiem rodzaju meskiego ale...Powinienes z godnoscia przyjac ten stan rzeczy byc dumny ze masz taka zone wspomagac ja i wspierac.Albo sam daj sie wybrac do Rady Miejskiej wtedy bedziecie jedli goracy kubek na przerwach w sesjach rady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też głodna Re: Baby do garów IP: *.olkusz.sdi.tpnet.pl 09.03.03, 12:27 Słowa uznania dla twej żony, że jeszcze ciebie nie ugotowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezeska Re: Baby do garów IP: *.prodigy.net.mx 11.03.03, 17:11 Gość portalu: też głodna napisał(a): > Słowa uznania dla twej żony, że jeszcze ciebie nie ugotowała. watpie, zeby to byl smaczny kasek;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Baby do garów IP: *.localdomain / 192.168.0.* 09.03.03, 18:32 Baby do garów, nie ma zmiłuj się że ma szansę być wspaniałą radną więc Chłopy do roboty, nie ma zmiłuj się, że roboty nie ma i już ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cinkciarz20 Re: Baby do garów 09.03.03, 22:32 zuchtstier napisał: > Mojej pani zachciało się kandydowac do Rady Miejskiej. Miała > dzisiaj spotkanie na osiedlu z wyborcami. Przez co dzisiaj nie mam obiadu. > Zuchtstier głodny = Zuchtstier zły. Kobiety, nie macie się czym zajmować? > Widze zuchtstier, ze z twoim "garem" jest cos nie tak. Taki sam watek puszczales 3 miesiace temu na roznych forach. Czy ludzie maja , az tak krotka pamiec ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezeska Re: Baby do garów IP: *.prodigy.net.mx 11.03.03, 17:14 dziwisz sie, przeciez wyborow i pracy jest duzo. niedlugo bedziemy dostawac codziennie taki post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mustelka A JA SIĘ ZGADZAM!!! IP: 212.244.209.* 12.03.03, 09:40 a ja się zgadzam że miejsce kobiety to kuchnia, dzieci itp itd, rzeby tylko ta beznadziejna polska sytuacja uległa zmianie i można było utrzymać się jednej pensji. a piprzone feministki niech kupią se jakąś wyspę i założą plemię amazonek czy innych lesb i niech tam zmuszają kobiety to robienia kariery (obecnie jak kobieta zajmuje sie domem uważana jest za tłuka) i dadzą spokój zwykłym kobietą, które powiny robić to do czego zostały "zaprojektowane". TO JEST MÓJ MANIFEST OKOŁO-ÓSMO-MARCOWY O!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot_dog Re: A JA SIĘ ZGADZAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 12:29 Niby kto tak zaprojektował kobiety?????Może mnie oświecisz???Biologicznie do rodzenia i karmienia noworodka - zgoda.A cała reszta?????Możesz sobie robić co chcesz ze swoim życiem i być szczęśliwa przy garach, tarze do prania, kalesonach do cerowania i innych atrybutach "prawdziwej kobiecości", tylko nie wmawiaj nikomu,że to jest "prawo naturalne", czy jakieś tam inne zaprogramowanie.A słowa "feministka" nie używaj jeśli go nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mustelka Re: A JA SIĘ ZGADZAM!!! IP: 212.244.209.* 12.03.03, 14:34 łohoho! ale się rozszczekałaś? może wypalisz soie jedną pierś żeby w pracy nie przeszkadzała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mustelka Re: A JA SIĘ ZGADZAM!!! IP: 212.244.209.* 13.03.03, 09:09 więc zwracam się z uprzejmą prośbą o wyjaśnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: A JA SIĘ ZGADZAM!!! IP: *.prodigy.net.mx 12.03.03, 20:07 ja jestem zwykla kobieta i moj maz uwaza, ze powinnam sie realizowac. poza tym zeby sie nie pisze prze rz. od razu widac jaki poziom reprezentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mustelka Re: A JA SIĘ ZGADZAM!!! IP: 212.244.209.* 13.03.03, 08:25 Gość portalu: kobieta napisał(a): > zeby sie nie pisze prze rz. od razu widac jaki poziom reprezentujesz. a co to znaczy "prze rz"??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feminista Re: A JA SIĘ ZGADZAM!!! IP: *.prodigy.net.mx 12.03.03, 20:11 ja uwielbiam kobiety, ktore sie realizuja. baby przy garach glupieja. jesli Twoj poziom jest niski, to nie dziwie Ci sie, ze Ci to nie pasuje. moja zona juz Ci chyba napisala, ze Zeby pisze sie przez samo z!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hot_dog Do Mustelki-prawdziwej "kobity" IP: 212.78.226.* 12.03.03, 23:21 Sądząc po poziomie agresji musisz czuć sie jako kobieta naprawdę spełniona, czego ci oczywiście zazdroszczę.A jeśli chodzi o piersi to nie "strzelaj" takimi porównaniami, bo w dzisiejszych czasach o ile wiesz, usuwa sie je kobietom z zupełnie innych przyczyn.Przy okazji sprzątania odkurz sobie ortografię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot _dog Re: BABY NA TRAKTORY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 18:24 Popieram.BABY NA TRAKTORY,DO GARÓW,MIOTEŁ,ITD. BABY,ALE NIE KOBIETY.(Chyba że same chcą). Odpowiedz Link Zgłoś