04.01.06, 20:42
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • dag74 Re: dowcipy z ukrytego forum nazistowskiego 04.01.06, 21:34
      jakos mnie wcale nie śmieszą(:
    • ijaw Re: dowcipy z ukrytego forum nazistowskiego 04.01.06, 22:10
      lpr_rasta napisał:

> jest ukryte i niedostepne z sieci, ale je znalazłem mimo to. Jak byłem mały
      > to mi opowiadano takie dowcipy. Komuna to chyba wspierała. Teraz jakoś to
      > wymarło...poza takimi forami.
      >

Wskutek swego poświęcenia i nadgorliwości w tropieniu zła uczyniłeś jeszcze
      większe zło, bo udostępniłeś obrzydliwości tym, którzy tego nie znają. Czy to
      jest jasne? Sam piszesz, "teraz jakoś to wymarło, poza takimi forami"
      To dlaczego rzucasz to na forum dostępne dla wielu, małych dzieci też?
      Treści są obrzydliwe, obrzydliwe!!
      Rasizm, jak i nadgorliwość w tropieniu go są tak samo złe.

Czy wiesz, że włamywanie się na fora ukryte jest naganne? Wynoszenie z nich
      informacji jeszcze bardziej.

ps. miałam Twój post wyciąć, by nie edukować tych co czytają forum.
      Mam nadzieję, że to zrozumiesz.
      • dag74 Re: dowcipy z ukrytego forum nazistowskiego 04.01.06, 22:43
        dzięki ijaw:) jak słyszę tego typu dowcipy to mi się coś takiego w środku
        robi... Ech:)
        • ijaw Re: dowcipy z ukrytego forum nazistowskiego 04.01.06, 23:54
          Za co mi dziękujesz, dziewczyno. Jest mi smutno, że plugastwa są przyniesione
          niby w dobrej wierze.
          pozdrawiam
          • vitalia Re: dowcipy z ukrytego forum nazistowskiego 07.01.06, 08:45
            ijaw,,moze jednak to wytnij.To straszne jest.
            תמיד אפשר שוב להתחיל
            • lpr_rasta Re: dowcipy z ukrytego forum nazistowskiego 15.01.06, 21:17

straszne jest więc powiesiłem, a potem wysłałem list do admina całego serwera
              żeby to zdjęli.
              No bez przesady, teraz mnie rozwaliliście.
              A to już obczajaliście? Nie będę przeklejał bo zbyt straszne:
              groups.google.pl/group/pl.soc.polityka/msg/8d78b681543467ea?dmode=source&hl=pl

jak link nie dziala to tutaj jest wejście:
              plsocpolityka.blog.onet.pl/
              • ijaw Re: dowcipy z ukrytego forum nazistowskiego 15.01.06, 21:32
                to trzeba bylo od razu wysłać do cyberhate.
                • ijaw lpr_rasta 15.01.06, 21:45
                  rasistowskie strony trzeba zgłaszać do cyberhate
            • lpr_rasta Re: dowcipy z ukrytego forum nazistowskiego 15.01.06, 21:20

vitalia a ja jestem ciekaw co ty o tym czujesz? Jak to czujesz? Ale temat
              wycięto więc nie wiem czy umiesz tak abstrakcyjnie się do problemu odnieść.
              • ijaw Re: dowcipy z ukrytego forum nazistowskiego 15.01.06, 21:30
                a czytać Ty nie umiesz? Vitlia po przeczytaniu obrzydlistw prosiła o skasowanie.
                Czy mam rozumieć, że brak Ci wrażliwości, skoro pytasz Żydówkę jak się czuje po
                tych potwornościach? Zdumiewasz mnie, doprawdy.
              • vitalia Re: dowcipy z ukrytego forum nazistowskiego 17.01.06, 10:00
                Powiwm Ci rasta jak ja to czuję..Widzę oczyma wyobrażni i słyszę słowa
                nielicznych członków rodziny ,którzy przeżyli..
                Widzę maleńkie nóżki malutkiej 3 letniej Sary , które przeszły 17 kilometrów NA
                PIECHOTĘ !! widzę ciocię Irę która nie dożyła 18 lat..bo wyleciała przez
                komin..Tak to widzę.To nie jest temat do którego można odnieść się
                abstrakcyjnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka