Dodaj do ulubionych

III Wojna Światowa -po której stronie będziecie???

08.02.06, 09:14
historia kołem się toczy. Zawsze co pewien okres dochodzi do przesilenia.
Rozpoczyna się wojna.
Gdy wybuchnie III Wojna Światowa - wojna z niewiernymi, po której stronie
będziecie?
Czy też macie już dosyć tego globalizmu, konsumpcjonizmu, homoseksualistów,
pedofili - czasami nawet w gremiach decyzyjnych i całego tego brudu naszej
cywilizacji?
Obserwuj wątek
    • nancyboy Re: III Wojna Światowa -po której stronie będziec 08.02.06, 09:43
      Będziemy po stronie prawych, uczciwych, honorowych, bohaterskich, w ogóle
      wspaniałych, cacy cacy, mniam mniam, srutu tu tu, ludzi takich jak mohdi -
      założyciel tego cudownego wątku.
    • taus Re: III Wojna Światowa -po której stronie będziec 08.02.06, 09:47
      Za brud to ja uważam takich ludzi jak Ty, dla których bardziej od kompetencji liczą, się jakieś bzdurne ideologie.

Swoją drogą jeśli tak dzielisz strony konfliktu, to bedzie to kilka małych bitw, bo niby skąd anarchiści, alterglobaliści bla bla bla, wezmą sprzęt wojskowy ??
      Zresztą tacy antyglobaliści pewnie tworzyli by bojówki tylko we własnych państwach, przez co byliby śmiesznie słabi i rozdrobnieni.

Nie licz tu na pomoć państw arabskich one pozostaną neutralne i będą zbijać kase na rosnących cenach paliw :-), a z racji bycia rep.islamskimi raczej będą wolne od takowego problemu.

Już prędzej mogło by dojść do takiej wojny pomiedzy światem islamu i cywilizacją zachodnią, ale do takiej globalnej wojny raczej zbyt szybko nie dojdzie.
      • mohdi Re: Dżihad -święta wojna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.06, 10:07
        "Niechże walczą na drodze Boga ci, którzy za życie tego świata kupują życie
        ostateczne! A kto walczy na drodze Boga i zostanie zabity albo zwycięży,
        otrzyma od Nas nagrodę ogromną."

"Ci, którzy wierzą, walczą na drodze Boga, a ci, którzy nie wierzą, walczą na
        drodze Saguta. Walczcie więc z poplecznikami szatana! Zaprawdę, podstęp szatana
        jest słaby!"

"To nie wy ich zabijaliście, lecz Bóg ich zabijał. To nie ty rzuciłeś, kiedy
        rzuciłeś, lecz to Bóg rzucił; aby doświadczyć wiernych doświadczeniem pięknym,
        pochodzącym od Niego. Zaprawdę, Bóg jest słyszącym, wszechwiedzącym! "

przecież to nie będzie wojna na froncie, tylko zamachy bombowe i podcinanie
        gardeł niewiernym!

Ja tam od razu mówię , że nie akceptuje : pedofilów, homoseksualistów, osób w
        związkach kazirodczych, itp.
        • nancyboy Re: Dżihad -święta wojna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.06, 10:11
          > Ja tam od razu mówię , że nie akceptuje
          Nikogo tym nie zaszokujesz. Każdy kogoś nie akceptuje.
        • kamajkore religijny bełkot :/ 08.02.06, 10:17
          taaa... a 'kto mieczem wojuje ten od miecza ginie' ;)
        • taus Re: Dżihad -święta wojna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.02.06, 19:00
          mohdi napisał:

> "Niechże walczą na drodze Boga ci, którzy za życie tego świata kupują życie
          > ostateczne! A kto walczy na drodze Boga i zostanie zabity albo zwycięży,
          > otrzyma od Nas nagrodę ogromną."
          >
          > "Ci, którzy wierzą, walczą na drodze Boga, a ci, którzy nie wierzą, walczą na
          > drodze Saguta. Walczcie więc z poplecznikami szatana! Zaprawdę, podstęp szatana
          >
          > jest słaby!"
          >
          > "To nie wy ich zabijaliście, lecz Bóg ich zabijał. To nie ty rzuciłeś, kiedy
          > rzuciłeś, lecz to Bóg rzucił; aby doświadczyć wiernych doświadczeniem pięknym,
          > pochodzącym od Niego. Zaprawdę, Bóg jest słyszącym, wszechwiedzącym! "
          >
          To co zacytowałeś to wyrwane z kontekstu fragmenty Koranu, ciekawe jest też to, że sobie pocytowałeś, ale nie próbowałeś interpretować chyba że to coś dalej jest interpretacją.

> przecież to nie będzie wojna na froncie, tylko zamachy bombowe i podcinanie
          > gardeł niewiernym!
          >

Na to Koran pozwala, w stosunku do najeźdźców "Zaprawde Bóg nie miłuje najeźdźców".

> Ja tam od razu mówię , że nie akceptuje : pedofilów, homoseksualistów, osób w
          > związkach kazirodczych, itp.

I znowu zrównuje sie homoseksualistów z cała resztą, zaprawde nie mam pojecia co Ci w nich przeszkadza??
    • antykreator siej siej siej .... 08.02.06, 10:04
      wiesz co... chyba Ty staniesz na barykadzie jako obrońca jedynej słuszenj
      prawdy i wiary oraz schematu życia - ruszaj na barykadę
    • alox1 Re: III Wojna Światowa -po której stronie będziec 08.02.06, 10:30
      jak by to była akcja czyszczenia świata z homoseksualistów i innych pedzi , to
      bym się chetnie przyłączył.
      Nie chcą się leczyć , to coś z nimi trzeba zrobić.
      Przecież np.dwoje braci-homoseksualistów, którzy się kopulują nawzajem są
      chorzy umysłowo , coś trzeba z tym brudem zrobić.
      • nancyboy Re: III Wojna Światowa -po której stronie będziec 08.02.06, 10:43
        > Nie chcą się leczyć
        Z ciekawości - w której klinice jest wydział homoseksualizmu? I czy kasa chorych
        pokrywa część kosztów?
        • taus Re: III Wojna Światowa -po której stronie będziec 08.02.06, 11:57
          Po 1 homoseksualizm nie jest chorobą wiec w żadnej państwowej klinice nie znajdziesz takiej usługi, a po 2 nie ma już kas chorych tylko fundusz zdrowia.
          • nancyboy Re: III Wojna Światowa -po której stronie będziec 08.02.06, 12:03
            No, to panu o nicku "alox1" trzeba to powiedzieć, bo on o tym nie wie.
            • kamajkore Re: III Wojna Światowa -po której stronie będziec 08.02.06, 14:18
              >Z ciekawości - w której klinice jest wydział homoseksualizmu? I czy kasa chorych
              >pokrywa część kosztów?
              chyba pozostają ci już tylko egzorcyzmy... ;)
          • Gość: lucynka Re: III Wojna Światowa -po której stronie będziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:27
            Po stronie ludzi zdrowych psychicznie,
            gdyż tylko oni nie zmiszczą siebie i świata.
            • marysia_b Re: III Wojna Światowa -po której stronie będziec 08.02.06, 19:30
              Gość portalu: lucynka napisał(a):

> Po stronie ludzi zdrowych psychicznie,
              > gdyż tylko oni nie zmiszczą siebie i świata.

Lucynko, to niech ci niszczyciele wybija sie w pien, my przeczekamy (nie
              bedziemy im przeszkadzac, prawda?) w schronach, jak sie da... ;)
              • Gość: lucynka Re: III Wojna Światowa -po której stronie będziec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:44
                "Psychiczni" w zajadłosci i nienawiści do świata potrafią niczyć wszystko
                dookoła. Trzeba ich powstrzymać przed takim postępowaniem.
      • supaari Re: III Wojna Światowa -po której stronie będziec 08.02.06, 19:06
        alox1 napisał:
        > np.dwoje braci-homoseksualistów...

Próbowałem to sobie wyobrazić, ale już na tym etapie nie dałem rady...
        A co dopiero mówić o dalszej części?
    • eeela Re: III Wojna Światowa -po której stronie będziec 08.02.06, 19:15
      Mozesz jasniej sprecyzowac, kto jest po jednej stronie, a kto po drugiej? Bo nie
      wiem, ktora mam wybrac.
    • po_godzinach po przeciwnej, niz ty 08.02.06, 19:29
    • mairki Re: III Wojna Światowa -po której stronie będziec 09.02.06, 18:54
      Jak wybuchnie III WŚ to obawiam się, że nie będzie ani komu, ani gdzie stawać
      do walki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka