water7 23.02.06, 21:13 Zważył mi się krem do tortu czy da się go jakoś uratować czy mam robić nowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kynos2 Re: Ratunku!!! 23.02.06, 21:22 Idz na forum kobety. Tu rozprawiają na poważne tematy np: Czy ojciec dyrektor kupi sobie nowego mercedesa, czy może continentala. Odpowiedz Link Zgłoś
water7 Re: Ratunku!!! 23.02.06, 21:24 To poważny temat przynajmniej dla mojego syna który jutro ma 3 urodzinki Odpowiedz Link Zgłoś
kynos2 Re: Ratunku!!! 23.02.06, 21:29 water7 napisała: > To poważny temat przynajmniej dla mojego syna który jutro ma 3 urodzinki No to congratulation!!.. ----- "Ze zrozumieniem przychodzi wyzwolenie" Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Ratunku!!! 23.02.06, 21:30 kynos2 napisał: > > No to congratulation!!.. > Ty Kynos nie gratuluj, tylko bierz się do wałka! Wyślemy brzdącowi ciasto urodzinowe? Odpowiedz Link Zgłoś
water7 Re: Ratunku!!! 23.02.06, 21:32 tO JA ZAPRASZAM NA TORT BUBA UWIELBIA GOŚCI Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Ratunku!!! 23.02.06, 21:33 water7 napisała: > tO JA ZAPRASZAM NA TORT BUBA UWIELBIA GOŚCI Jutro? Może wyślę delegację mailem... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: Ratunku!!! 23.02.06, 21:36 water7 napisała: > To poważny temat przynajmniej dla mojego syna który jutro ma 3 urodzinki Ja mialam wczoraj. Tort kupilam. Nie bylo niespodzianek (ani milych ani niemilych) ;) A synkowi - zyczenia....;) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Ratunku!!! 23.02.06, 21:19 water7 napisała: > Zważył mi się krem do tortu czy da się go jakoś uratować czy mam robić nowy. Kręć, kręć, może co z niego wyjdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Ratunku!!! 23.02.06, 21:21 Kręć, kręć, może co z niego wyjdzie! --bardzo dobra rada, niejedna rzecz dzięki kręceniu została załtwiona :) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Ratunku!!! 23.02.06, 21:25 kotbehemot6 napisała: > Kręć, kręć, może co z niego wyjdzie! > --bardzo dobra rada, niejedna rzecz dzięki kręceniu została załtwiona :) Byle się nie zakręcić za bardzo! "Trzeba umieć w czas skończyć, podziękować i wyjść" - jak to BS śpiewali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba zmień forum, na Kuchnia, tam ci odpowiedzą odrazu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 21:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antychryst Re: Ratunku!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 21:39 Widać, kobieto, nie modliłaś się o łaskę wystarczająco i pan bóg pokarał! Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Ratunku!!! 23.02.06, 21:41 Gość portalu: Antychryst napisał(a): > Widać, kobieto, nie modliłaś się o łaskę wystarczająco i pan bóg pokarał! Eeeee tam. On tylko w ten sposób sprowokował dyskusję, żeby się okazało kto plecie bez sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ratunku!!! 23.02.06, 21:41 Składniki na krem się waży, to jeszcze rozumiem, ale po co sam krem? Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Ratunku!!! 23.02.06, 21:42 yoma napisała: > Składniki na krem się waży, to jeszcze rozumiem, ale po co sam krem? Żeby proporcje z ciastem właściwe były? Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: Ratunku!!! 23.02.06, 21:45 yoma napisała: > No chyba tak, ale po co? :) Jak to po co??? Zeby nie utyc ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Ratunku!!! 23.02.06, 21:50 yoma napisała: > No to i ciasto trzeba jeszcze zważyć. Tak sobie pomyślałem, że ten czas szybko leci... 100 lat podarowane przez Szkole.be minęło, a my wciąż po staremu myślimy.... Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Ratunku!!! 23.02.06, 21:53 water7 napisała: > Kręcę kręcę i jest lepiej będzie tort! Brawo!!! Wytrwałość nagrodzona! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: Ratunku!!! 23.02.06, 21:53 supaari napisał: > yoma napisała: > > > No to i ciasto trzeba jeszcze zważyć. > > Tak sobie pomyślałem, że ten czas szybko leci... 100 lat podarowane przez > Szkole.be minęło, a my wciąż po staremu myślimy.... Ale juz tak szybko nie poprawiamy. Nauka nie poszla w las... Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Ratunku!!! 23.02.06, 21:54 marysia_b napisała: > Ale juz tak szybko nie poprawiamy. Nauka nie poszla w las... W las poszła szkoła. Be... Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: Ratunku!!! 23.02.06, 22:07 supaari napisał: > marysia_b napisała: > > Ale juz tak szybko nie poprawiamy. Nauka nie poszla w las... > > W las poszła szkoła. Be... Nie powiedziala aaa.... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ratunku!!! 23.02.06, 22:08 Ani nawet óóóó.... (dla Marysi: to było o kreskowane) :) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: Ratunku!!! 23.02.06, 22:12 yoma napisała: > Ani nawet óóóó.... > > (dla Marysi: to było o kreskowane) :) Dzieki Yoma, teraz z drugiej strony BootMagica jestem...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: Ratunku!!! 23.02.06, 22:23 yoma napisała: > Mów do mnie jeszcze :) Dobra, po drugiej stronie lustra :))) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Ratunku!!! 23.02.06, 22:09 marysia_b napisała: > Nie powiedziala aaa.... Tą swoją inicjatywą ustawodawczą powiedziała cały alfabet... Ze trzy razy... Wliczając polskie znaki! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: Ratunku!!! 23.02.06, 22:13 supaari napisał: > Tą swoją inicjatywą ustawodawczą powiedziała cały alfabet... Ze trzy razy... > Wliczając polskie znaki! Ja teraz na Slave D przechodzic nie bede!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Ratunku!!! 23.02.06, 22:19 marysia_b napisała: >> Ja teraz na Slave D przechodzic nie bede!!! ;))) Ciiii!! Szkola poszła w las... Nie dowie się. Odpowiedz Link Zgłoś