b-beagle 13.03.06, 08:13 firmy w ramach inowacji wycofują niektóre swoje produkty do których już się przyzwyczaiłam. Te nowe często wcale nie są lepsze (((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenka Re: Nie cierpirę gdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 09:57 Ooooo... Mnie to też wkurza :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ess.ka Re: Nie cierpirę gdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 10:22 a co np wycofali? Odpowiedz Link Zgłoś
trente Re: Nie cierpirę gdy 13.03.06, 13:56 Gość portalu: ess.ka napisał(a): > a co np wycofali? Male Fiaty! Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Nie cierpirę gdy 13.03.06, 14:35 Nie chodzi o małe Fiaty ale np kolory szminek czy farb do włosów albo modele bielizny lub zwykłe dzinsy Levis lub Wrangler itp itp Odpowiedz Link Zgłoś
trente Re: Nie cierpirę gdy 13.03.06, 14:41 A kiedys z politowaniem patrzylo sie na starszych ludzi ktorzy przy kazdej okazji wspominali: "Przed wojna to dopiero bylo maslo, a teraz Panie to nigdzie takiego masla nie dostaniesz!". Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: Nie cierpirę gdy 13.03.06, 15:11 trente napisał: > A kiedys z politowaniem patrzylo sie na starszych ludzi ktorzy przy kazdej > okazji wspominali: "Przed wojna to dopiero bylo maslo, a teraz Panie to nigdzie > > takiego masla nie dostaniesz!". święte słowa ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamajkore Re: Nie cierpię gdy 13.03.06, 14:58 nooo a mi przemianowali Lentilky na cośtam innego... i od tej pory kupuję tylko na Słowacji :p te słodycze mi się z dzieciństwem tak miło kojarzyły... Odpowiedz Link Zgłoś
trente Re: Nie cierpię gdy 13.03.06, 15:20 Lentilky dzis sie nazywaja poprostu m&m's i smakuja jak dawniej. Co do innych produktow jednak upatruje jeszcze dla Was szanse powrotu do dawnych czasow. Moda rozwija sie wg pewnych cykli, ktore w dzisiejszych czasach kazaly przywolac dawno zapomniane juz wzory, wczesniej zupelnie wycofane: stare logo adidas i rozne produkty firmowane tym logo, stare kroje butow np. puma, stare kroje spodni ... dzwony, i wszystko co dzis nazywamy oldschool :) Przyjdzie czas ze Wasze ulubione, dzis juz nieprodukowane towary beda prezzywaly swoj renesans :D Odpowiedz Link Zgłoś
kamajkore Re: Nie cierpię gdy 13.03.06, 15:25 > Lentilky dzis sie nazywaja poprostu m&m's i smakuja jak dawniej. nie, nazywają sie 'smarties' i zupełnie nie smakują jak dawniej - teraz trącą wyrobem czekoladopodobnym... miłośniczka słodyczy Ci to mówi :( Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x znam ten ból.. 13.03.06, 14:59 b-beagle napisała: > firmy w ramach inowacji wycofują niektóre swoje produkty do których już się > przyzwyczaiłam. Te nowe często wcale nie są lepsze (((( ____ ..niesamowicie wkurzylem się kiedy po wielu latach zniknął słynny i niepowtarzalny męski old spice.kiedyś kupowałem go w pewexie i ten brytyjski byl fenomenalny!!Za 'demokracji ' zrezygnowałem z niego,bo zaczęli produkować go na Węgrzech i to już nie bylo to..W zeszlym roku będąc w Anglii przeżylem szok...po prostu to co teraz tam sprzedają jako O.S. jest jakąś kpiną, zupelnie inny zapach...Notabene bardzo 'pokraczny' i niemęski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenka Re: znam ten ból.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 15:20 ...Rexona, Fa, 8x4, Bac, Old Spice...Linie produkowane na przełomie lat 80 i 90 miały zupełnie inny zapach, teraz to jest kompletny badziew i zero trwałości. Że o wspominanych przez b-beagle farbach do włosów i odcieniach szminek nie wspomnę :( Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: znam ten ból.. 13.03.06, 16:05 Gość portalu: zenka napisał(a): > ...Rexona, Fa, 8x4, Bac, Old Spice...Linie produkowane na przełomie lat 80 i 90 > > miały zupełnie inny zapach, teraz to jest kompletny badziew i zero trwałości. > Że o wspominanych przez b-beagle farbach do włosów i odcieniach szminek nie > wspomnę :( Otóż to bo nie wszystko co nowe to znaczy lepsze. A kto pamieta np WZ-etki ( dla tych co nie wiedzą to takie ciastko) teraz takich juz nikt nie robi. Albo "Ptasie Mleczko" ale to prawdziwe a nie ta namiastka produkowana dzisiaj Szkoda gadać ((((( Odpowiedz Link Zgłoś