Dodaj do ulubionych

Nie cierpirę gdy

13.03.06, 08:13
firmy w ramach inowacji wycofują niektóre swoje produkty do których już się
przyzwyczaiłam. Te nowe często wcale nie są lepsze ((((
Obserwuj wątek
    • Gość: zenka Re: Nie cierpirę gdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 09:57
      Ooooo... Mnie to też wkurza :(
      • Gość: ess.ka Re: Nie cierpirę gdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 10:22
        a co np wycofali?
        • trente Re: Nie cierpirę gdy 13.03.06, 13:56
          Gość portalu: ess.ka napisał(a):

> a co np wycofali?

Male Fiaty!
          • b-beagle Re: Nie cierpirę gdy 13.03.06, 14:35
            Nie chodzi o małe Fiaty ale np kolory szminek czy farb do włosów albo modele
            bielizny lub zwykłe dzinsy Levis lub Wrangler itp itp
            • trente Re: Nie cierpirę gdy 13.03.06, 14:41
              A kiedys z politowaniem patrzylo sie na starszych ludzi ktorzy przy kazdej
              okazji wspominali: "Przed wojna to dopiero bylo maslo, a teraz Panie to nigdzie
              takiego masla nie dostaniesz!".
              • b-beagle Re: Nie cierpirę gdy 13.03.06, 15:11
                trente napisał:

> A kiedys z politowaniem patrzylo sie na starszych ludzi ktorzy przy kazdej
                > okazji wspominali: "Przed wojna to dopiero bylo maslo, a teraz Panie to
                nigdzie
                >
                > takiego masla nie dostaniesz!".

święte słowa )))))
    • kamajkore Re: Nie cierpię gdy 13.03.06, 14:58
      nooo a mi przemianowali Lentilky na cośtam innego... i od tej pory kupuję tylko
      na Słowacji :p te słodycze mi się z dzieciństwem tak miło kojarzyły...
      • trente Re: Nie cierpię gdy 13.03.06, 15:20
        Lentilky dzis sie nazywaja poprostu m&m's i smakuja jak dawniej.

Co do innych produktow jednak upatruje jeszcze dla Was szanse powrotu do
        dawnych czasow. Moda rozwija sie wg pewnych cykli, ktore w dzisiejszych czasach
        kazaly przywolac dawno zapomniane juz wzory, wczesniej zupelnie wycofane: stare
        logo adidas i rozne produkty firmowane tym logo, stare kroje butow np. puma,
        stare kroje spodni ... dzwony, i wszystko co dzis nazywamy oldschool :)

Przyjdzie czas ze Wasze ulubione, dzis juz nieprodukowane towary beda
        prezzywaly swoj renesans :D
        • kamajkore Re: Nie cierpię gdy 13.03.06, 15:25
          > Lentilky dzis sie nazywaja poprostu m&m's i smakuja jak dawniej.
          nie, nazywają sie 'smarties' i zupełnie nie smakują jak dawniej - teraz trącą
          wyrobem czekoladopodobnym... miłośniczka słodyczy Ci to mówi :(
    • charlie_x znam ten ból.. 13.03.06, 14:59
      b-beagle napisała:

> firmy w ramach inowacji wycofują niektóre swoje produkty do których już się
      > przyzwyczaiłam. Te nowe często wcale nie są lepsze ((((
      ____
      ..niesamowicie wkurzylem się kiedy po wielu latach zniknął słynny i
      niepowtarzalny męski old spice.kiedyś kupowałem go w pewexie i ten brytyjski
      byl fenomenalny!!Za 'demokracji ' zrezygnowałem z niego,bo zaczęli produkować
      go na Węgrzech i to już nie bylo to..W zeszlym roku będąc w Anglii przeżylem
      szok...po prostu to co teraz tam sprzedają jako O.S. jest jakąś kpiną, zupelnie
      inny zapach...Notabene bardzo 'pokraczny' i niemęski.
      • Gość: zenka Re: znam ten ból.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 15:20
        ...Rexona, Fa, 8x4, Bac, Old Spice...Linie produkowane na przełomie lat 80 i 90
        miały zupełnie inny zapach, teraz to jest kompletny badziew i zero trwałości.
        Że o wspominanych przez b-beagle farbach do włosów i odcieniach szminek nie
        wspomnę :(
        • b-beagle Re: znam ten ból.. 13.03.06, 16:05
          Gość portalu: zenka napisał(a):

> ...Rexona, Fa, 8x4, Bac, Old Spice...Linie produkowane na przełomie lat 80 i
          90
          >
          > miały zupełnie inny zapach, teraz to jest kompletny badziew i zero trwałości.
          > Że o wspominanych przez b-beagle farbach do włosów i odcieniach szminek nie
          > wspomnę :(

Otóż to bo nie wszystko co nowe to znaczy lepsze. A kto pamieta np WZ-etki
          ( dla tych co nie wiedzą to takie ciastko) teraz takich juz nikt nie robi.
          Albo "Ptasie Mleczko" ale to prawdziwe a nie ta namiastka produkowana dzisiaj
          Szkoda gadać (((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka