pumbcia 17.03.06, 11:45 ...niekoniecznie diabłu cena do uzgodnienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ant Re: sprzedam duszę IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.06, 11:47 a czysta chociaż ? Odpowiedz Link Zgłoś
pumbcia Re: sprzedam duszę 17.03.06, 11:48 jakby była czysta to bym nie sprzedawała :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant Re: sprzedam duszę IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.06, 11:52 nie prowadzę pralni dusz, podziękuję zatem. :)) poszukuję czystej i niezszarganej :) Odpowiedz Link Zgłoś
markiz.de.sade Re: sprzedam duszę 17.03.06, 11:52 Dusza akurat do niczego nie jest mi potrzebna, ale o całą resztę możemy się potargować. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant Re: idz do diabla IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.06, 12:13 jak to ?? siedze i klikam przeca ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pumbcia Re: idz do diabla 17.03.06, 12:18 aaa przepraszam pod czapką rogów nie widać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant Re: idz do diabla IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.06, 12:27 bo jam nowoczesny i trendy antychryst, są na pilota :) robię klik i się składają, a potem pik,pik i się wysuwają. :) Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: sprzedam duszę 17.03.06, 11:54 Ale czy mię sie to będzie kalkulowało? Bo cóz z tego, że zapasową duszę mięc będę, skoro ona jeno błąkać się będzie? Żadnego pożytku. Jakie jest USP tej duszy, a?.. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: sprzedam duszę 17.03.06, 12:50 Będziesz ją mogła potępiać, zwalając nań wszystkie grzeszki i przewiny, swoją własną zostawiając dziewiczo czystą i niezszarganą. Casus Doriana Gray'a się kłania:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: sprzedam duszę 17.03.06, 16:15 Cudownie! Takiej potrzebowałabym. Od zaraz nawet. Bo ta przyrodzona od jakiegoś czasu buntuje się i dusi. Co prawda wolałabym jaką tabulę rasę nabyć, bo taką zszrapać i zachlapać jakimś grzeszkiem przyjemniej, ale - no trudno. Decyduję się - biorę! Niemniej przed transakcją, poproszę o kilka informacji dodatkowych. Stopień amortyzacji mnie interesuje: szybko ta dusza się szmaci? Stopień absorpcji równie ważny: łatwo nasiąka grzechem? Kwestię wysięku nagromadzonego brudu też nie od rzeczy byłoby ustalić. I tak zwane dobrodziejstwo inwentarza (skoro to dusza przechodzona jest, pewnie ma nagromadzone już jakieś winy): czy ma ona opcję reset dla maks. zwiększenia pojemności?!... Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: sprzedam duszę 17.03.06, 23:03 A ty płci mej podobnej do Twej nie zauważyłaś, słonko. Odpowiedz Link Zgłoś
vicacora Re: sprzedam duszę 17.03.06, 15:39 przeczytaj 'rozmowy z bogiem'D. Walscha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: sprzedam duszę IP: *.chello.pl 17.03.06, 16:39 Dziękuję, żelazko mam "elektryczne". Może kupią w muzeum techniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parisparis1 Re: sprzedam duszę IP: *.aster.pl 17.03.06, 20:13 pumbcia napisała: > ...niekoniecznie diabłu > cena do uzgodnienia a czemu chcesz sie jej pozbyć??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: sprzedam duszę IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 22:56 Jak byłam mała a mama oprawiała karpia na wigilię to dawała nam duszę do strzelania. Twoja by się nadawała? bo jeśli nie chcesz drogo to może sobie postrzelam. Odpowiedz Link Zgłoś