zloty_delfin 27.04.06, 12:11 Zainspirowana wątkami Pana Markiza rozpoczynam nowy o zbliżonej formule. Ja osobiście kocham wszystkie udomowione zwierzątka, ale koty najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markiz.de.sade Koty 27.04.06, 12:27 przez sentyment do Jarosława Kaczyńskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamajkore Re: Psy czy koty? 27.04.06, 12:47 Ani psy ani koty. Szczury i swinki morskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
17_mgnien_wiosny Re: Psy czy koty? 27.04.06, 19:06 Ja kocice, długonogie, nie odpasione nazbyt, futerka nie powinny mieć zbyt bujnego, a kolor jest mi obojętny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roraima Re: Psy czy koty? IP: *.aster.pl 27.04.06, 23:49 kolor obojętny? www.cfainc.org/breeds/profiles/colorpoint.html Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Koty - wszystkie :) 27.04.06, 20:35 Pies tylko jeden - mój własny, obcych nie toleruję :) Odpowiedz Link Zgłoś
monami5 Re: Psy czy koty? 27.04.06, 21:27 Koty i tylko koty!!.... psow nie lubie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Psy czy koty? 28.04.06, 10:00 zloty_delfin napisała: > Póki co koty rządzą! Rzeczywiście. Kiedyś widziałem taki rysunek: jeden pies mówi do drugiego: "Koty mają kocice, tygrysy - tygrysice, a nasze to zwykłe suki". Coś w tym musi być, bo zarówno słowo "pies", jak i "suka" ma (a przynajmniej może mieć) znaczenie pejoratywne. Że nie wspomnę o "psiakość", "psiakrew", "psiamać" i "psiajucha". A z kotami tak nie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zajączek KOTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 11:23 koty - za niezależność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mułła Re: Psy czy koty? IP: *.malbork.mm.pl 28.04.06, 12:32 KOTY oczywiście! Wkurza mnie reklama Pedigree, gdzie hasłem reklamowym jest "psy górą". Nie dlatego, że mam inne zdanie, tylko, że jest to narzucanie innym zdania Pedigree ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Psy czy koty? 28.04.06, 13:02 ann_alice napisała: > A tu się zgadzamy. Koty górą:) "Kot pójdzie górą, kot pójdzie górą A pies doliną..."? :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrest Re: Psy czy koty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:05 No pewnie! Kot wskakuje mi na półkę pod sufitem, nie widziałam psa, który by miał takie pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Psy czy koty? 28.04.06, 13:19 Gość portalu: agrest napisał(a): > No pewnie! Kot wskakuje mi na półkę pod sufitem, nie widziałam psa, który by > miał takie pomysły. Półka pod sufitem? Hodowcy psów pewnie rzadziej mają takie pomysły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrest Re: Psy czy koty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:02 Tylko się w szaliki nie poubierajcie i nie zacznijcie naparzać bejsbolami. Mnie tam jednenie wydają się lepsze od drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joszka PSY tylko i oczywiście PSY IP: *.pl / *.enterpol.pl 28.04.06, 17:32 Żadnych kotów!Jak ja nie cierpię kotów!To najbardziej wredne stworzenia na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Psy czy koty? 28.04.06, 18:27 pewnie że koty. choć mam i jedne i drugie P:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: Psy czy koty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 20:34 ja nie kocham żadnych zwierzątek dodmowych. a koty budzą mój wstręt. kojarzą mi się z feministkami, bo każda feminiostka musi miec kota, bo kot jest taki niezalezny sku..syn co chadza własnymi drogami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jotka Tylko psy!!! IP: *.pl / *.enterpol.pl 29.04.06, 20:33 Koty śmierdzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiosna Re: Tylko psy!!! IP: *.net85-169-199.noos.fr 30.04.06, 01:39 Chyba jednak psy,sama mam dwa,wygrywa jednak samica:)Myniu kocham cie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi KOTY! ale psy też bardzo lubię... n.txt IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.04.06, 12:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minstrelboy Koty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 12:43 Ale nie dzielcie ich włascicieli na ateistów i katolików, ok? Odpowiedz Link Zgłoś