Dodaj do ulubionych

Myszaaaa!!!!!

30.04.06, 19:51
Gdzie się podziewasz?! Bryza wszystko wypije!!!!
Rak
Obserwuj wątek
    • mysha_b Re: Myszaaaa!!!!! 01.05.06, 10:37
      Tubylcu, ja Bryzce nie zaluje, niech pije, na zdrowie, a wlasciwie pijcie
      razem, bo co to za picie samemu, nawet jesli do lustra. Ja bede sobie
      podczytywac Waszw komentarzyki i Wam kibicowac - w pisaniu i piciu. Sama mam
      jakis taki "nieprzysiadalny" nastroj. Pogoda paskudna - zimno, ponuro, co
      chwila pada deszcz, brrrrrrrrr.
      Nie moge sie do niczego zmobilizowac, ani ksiazki, ani gazety, ani nawet
      telewizora wlaczyc mi sie nie chce. Moze potem, bo beda jakies przyrodnicze
      programy, a te bardzo lubie. W ogole wole zwierzaki od ludzi, moze dlatego tak
      mi, tu w Schronisku, dobrze. Bryzka co prawda nie zwierzak, ale tez nie
      czlowiek, wiec sie miesci w tym przedziale.
      Jakas melancholia mnie napadla chyba, bo raczej nie depresja - tfu, tfu, przez
      lewe ramie :)
      • rak-pustelnik Re: Myszaaaa!!!!! 01.05.06, 11:09
        Nic się Myszeczko nie przejmuj! Zwierzęta też zachowują się jak ludzie!
        Popatrz, jak nawywijał Owcarek:
        Pod stołem, pod stołem
        Ktoś spokojnie leży, ktoś spokojnie leży.
        Aż tu kilka osób wprost na niego bieży
        Aż tu kilka osób wprost na niego bieży

Dam ci ja, dam ci ja!
        Mówi jedna z osób, mówi jedna z osób
        No i jak mu dała, to nie wydał głosu
        No i jak mu dała, to nie wydał głosu!

Przybiegła gaździna i z rozpaczy smarka
        I z rozpaczy smarka
        "Co też mi za łajza zabiła Owcarka
        Co też mi za łajza zabiła Owcarka?"

Nie smarkaj gaździno Tubylec jej powie
        Tubylec jej powie
        Owcarecek żyje, upił się jak człowiek
        Owcarecek żyje, upił się jak człowiek!
        Rak
        • mysha_b Re: Myszaaaa!!!!! 01.05.06, 12:37
          Kto wie, czy nie trafiles w dziesiatke, Tubylcu. Owcarek moze faktycznie pod
          stolem, w stanie wskazujacym na spozycie, lezy, bo o ile sie nie myle imprezke
          w domu mieli. Ty to masz intuicje :)))
          • rak-pustelnik Re: Myszaaaa!!!!! 01.05.06, 16:41
            Myślisz, ze wszyscy obecni będą wołąć na Owcarka: Pod stół! Leżeć!?
            Rak
    • bryza102 Re: Myszaaaa!!!!! 01.05.06, 22:29
      Mysha,co z Tobą?Pogoda co prawda nie sprzyja dobrym nastrojom,ale żeby aż tak?
      Weż się w garść dobra kobieto,nie pękaj i popisz co Ci na serduszku leży :)
      • annah11 Re: Myszaaaa!!!!! 09.06.06, 12:09
        Hey, wsadzilam ten link zapomniany i jezeli masz ochote to zerknij pod Dzien
        Dobrych Znajomych.
        • annah11 Re: Myszaaaa!!!!!!!!!/Od Anki 27.07.06, 01:47
          POszlo do Ciebie zaproszenie "przyjacielskie" ode mnie. Bedzie mi milo gdy mnie
          zaakceptujesz
          • owcarek_podhalanski Re: Myszaaaa!!!!!!!!!/Od Anki 27.07.06, 12:16
            Mysecka teroz chyba rzadziej zaglądo. Pewnie trza kapecke pocekać, jaze wróci z
            jakiejś dalekiej podrózy. Hau!
            • annah11 Re: Myszaaaa!!!!!!!!!/Od Anki 27.07.06, 12:27
              Mam nadzieje ze mnie zaakceptuje.
              • owcarek_podhalanski Re: Myszaaaa!!!!!!!!!/Od Anki 27.07.06, 14:35
                Myśle ze tak :-)))))
                Hau!
              • mysha_b Re: Myszaaaa!!!!!!!!!/Od Anki 02.08.06, 18:46
                A jakzeby inaczej, Aniu Droga. Juz zrobione. Dziekuje za zaliczenie mnie do
                grona przyjaciol. Jest mi niezmiernie milo :)))
    • clean_jansen Ło, co to?? Myszaaaa!!!!! w schronisku?? 31.07.06, 10:52
      Musi jakaś oswojona, kiedy wszyscy tak się wydzierają za nią?
      • owcarek_podhalanski Re: Ło, co to?? Myszaaaa!!!!! w schronisku?? 31.07.06, 11:42
        To racej Mysecka oswoiła całom reśte bywalców Schroniska. Hau!
        • annah11 Re: Ło, co to?? Myszaaaa!!!!! w schronisku?? 31.07.06, 12:26
          Myszeczka dobry przewodnik tutaj.Tylko mnie nie chce zaakceptowac jako Przyjaciolki?
          • owcarek_podhalanski Re: Ło, co to?? Myszaaaa!!!!! w schronisku?? 31.07.06, 13:17
            Chyba nadal trza cekać, jaze z urlopu wróci. Bo cosik dawno sie nie wpado ku
            nom. Hau!
            • clean_jansen Aha, to Mysza poszła na urlop? 31.07.06, 17:58
              Ja sie akurat gryzoni nie boję, to pewnie i tę Waszą będę se mógł pogłaskać? Po
              futerku, po futerko ino, żeby kto se co głupiego nie pomyślał.
              • owcarek_podhalanski Re: Aha, to Mysza poszła na urlop? 01.08.06, 10:30
                Ino bocuj, Jansenicku, coby Mysecke głaskać ino jednym palcem, coby jej nie
                rozgnieść. Hau!
                • clean_jansen Chwilka baco, w wizytówce Myszy widzę 01.08.06, 22:49
                  całkiem coś innego. I nie da rady tej Myszy rozgnieść palcem ani nawet całą
                  ręką. Zresztą, nie mam we zwyczaju rozgniatać czegokolwiek. A czy nie lepiej
                  popieścić?;)
                  • annah11 Re: Chwilka baco, w wizytówce Myszy widzę 01.08.06, 23:35
                    Ej, pytanie czy Mysecka bedzie chciala?
                    • owcarek_podhalanski Re: Chwilka baco, w wizytówce Myszy widzę 02.08.06, 09:40
                      Ano ... nie do sie ukryć, ze ostatecna decyzja nalezy do Mysecki. Hau!
                  • owcarek_podhalanski Re: Chwilka baco, w wizytówce Myszy widzę 02.08.06, 09:47
                    W wizytówce, Jansenicku, to ino zmyłka. Jej prowdziwy wizerunek znajdzies w
                    podpisak pod Myseckowymi postami. Hau!
              • mysha_b Re: Aha, to Mysza poszła na urlop? 02.08.06, 18:53
                Mozesz glaskac, byle nie zaglaskac na smierc. Ale to mi na razie nie grozi, za
                malo sie znamy. A moze jak mnie blizej poznasz tym bardziej mi nie bedzie
                grozilo :))))))))))))))
          • mysha_b Re: Ło, co to?? Myszaaaa!!!!! w schronisku?? 02.08.06, 18:49
            Aniu, no jak mozesz tak mowic? Spojrz na moj komentarz nieco wyzej. Zreszta juz
            masz czarne na bialym na wizytowce :)))
    • clean_jansen No to pięknie, Myszko, obawiam sie tylko tego 02.08.06, 20:56
      images4.fotosik.pl/55/9ef83fecee99022a.jpg
      • clean_jansen Jeśli przyjmiemy, że tak jak Ty myszą, ja jestem 02.08.06, 20:59
        kotem, to zdecydowanie optuje za taką oto sytuacją
        images2.fotosik.pl/92/371962b7eae8c337.jpg
        • mysha_b Re: Jeśli przyjmiemy, że tak jak Ty myszą, ja jes 02.08.06, 23:52
          Mosci Panie Kocie, smialo sobie Pan poczyna i to juz na samym poczatku
          znajomosci. Az strach pomyslec co bedzie dalej :)
          Jesli juz w gre wchodza jakies poufalosci, to jestem za opcja z poprzedniego
          komentarza. W koncu mysha to rowniez kobieta, a ta potrafi wejsc na glowe - w
          tym wypadku... kotu :))))))))))))))
          • annah11 Re: Jeśli przyjmiemy, że tak jak Ty myszą, ja jes 03.08.06, 00:44
            Myszeczko nie daj sie!!!! Zawsze badz gora, a kot niech sie Ciebie boi. :)
          • clean_jansen Najczęściej układ kota z myszą wygląda tak 03.08.06, 09:51
            mniej więcej images2.fotosik.pl/115/24483aa1c08e9dff.gif Czyli, na widok
            kota mysz wpada w panikę i tyle ją widzieli. Osobiście preferuję te odważne
            myszy, które nie boją się podejść do kota i dać miłemu buzi ;)))
            Ps. Skoro nie boisz sie wejść kotu na głowę, więc jesteś z tych bardzo odważnych.
            • mysha_b Re: Najczęściej układ kota z myszą wygląda tak 03.08.06, 13:56
              Kto wie jak to tam bylo? Moze kot w przyplywie dobrego humoru sam posadzil mnie
              sobie na glowie - dowcipnis jeden. A ja tam siedze i trzese sie ze strachu, bo
              nie wiem na jak dlugo tego kociego dobrego samopoczucia i altruizmu dla myszy,
              starczy? :)))))))))))))))

Podejsc do kota i dac mu buzi???????? To odwaga, czy moze ryzykowna
              fanfaronada? Ale podobno "kto nie ryzykuje, ten nie jedzie". Moze jednak
              warto :)))))))))))))
              • owcarek_podhalanski Re: Najczęściej układ kota z myszą wygląda tak 03.08.06, 17:07
                No cóz. Filmy z serii "Pixi i Dixi" abo "Tom i Jerry" dowodzom, ze nie zawse
                koty wygrywajom. Hau!
                • mysha_b Re: Najczęściej układ kota z myszą wygląda tak 03.08.06, 18:55
                  Mysz mala, ale sprytna, a kot od tego wiecznego spania ma niesprawne szare
                  komorki :))))))
                  • clean_jansen Ano racja! Bo wiecie jak to jest z tymi kotami? 03.08.06, 23:33
                    niektórzy właściciele poddają je kastracji !!! Skandal, gdzie ta Liga Obrony
                    Kocurowatości?! W skrócie LOK, pamiętam, kiedyś działała prężnie. A teraz sami
                    widzicie, mysz bezkarnie paraduje sobie po głowie kota (pewnie kastrata)? :((
                    Toteż biorąc pod uwagę takie niecne ludzkie praktyki, zasadniczo jestem
                    kot-puma. I tylko w drodze wyjątku, gdy trzeba się cichcem wślizgnąć do łóżka
                    jakiejś damy, zamieniam się w kota pokojowego i bardzo oswojonego;)))
                    • mysha_b Re: Ano racja! Bo wiecie jak to jest z tymi kotam 04.08.06, 00:55
                      :)))))))))))), no nie wiem, czy nie popelniasz bledu?, czy pan bardziej nie
                      satysfakconowalby jednak kot-puma? Ja bym wolala :))))))))))))
                      • owcarek_podhalanski Re: Ano racja! Bo wiecie jak to jest z tymi kotam 04.08.06, 09:47
                        A co koty-tygrysy lubiom najbardziej?
                        Hau?
                        • mysha_b Re: Ano racja! Bo wiecie jak to jest z tymi kotam 04.08.06, 12:50
                          Oj, juz nie pamietam. Kubusia Puchatka trzebaby zapytac. On w tej kwestii jest
                          najlepiej poinformowany :)))))))))))))
                        • clean_jansen Z tego co mi wiadomo, to tygrysy-koty bardzo 04.08.06, 17:36
                          lubią na śniadanko małe pieski typu ratlerek, jamnik, zaś na obiadek, takie
                          troche większe, jak na przykład bulteriery i owczarki... Trza sie dobrze
                          zabezpieczyć przed tygrysami, bo nawet kot-pantera tutaj nie da rady.
                          :)))
    • tadeuszx Re: Myszaaaa!!!!! 08.08.06, 08:26
      O kurcze, ta Mysza, co wiersze pisze wybyła na urlop?! No trudno... poczekamy,
      może tu powróci. Poki co, będziemy debabatować i zabawiać Panie, które zostały.
      • radwi22 Re: Myszaaaa???? 09.08.06, 01:28
        A będziemy~! :)
        • tadeuszx Re: Myszaaaa???? 09.08.06, 09:48
          radwi22 napisał:
          > A będziemy~! :)
          Jassssssssssne Radwi!!! Z Twoją i ponbuckowo pomocą! ;-))) Damy radę!;-)))
          • annah11 Re: Myszaaaa???? 21.10.06, 02:51
            Witaj Myszko, polecial do Ciebie golabek pocztowy. Zerknij do skrytki gazetowej
            prosze.
            • annah11 Re: Myszaaaa???? 21.10.06, 02:54
              Zobacz co znalazlam mysianorka.blox.pl/html
    • night_breeze Re: Myszaaaa!!!!! 23.10.06, 04:00
      Albumu nie trzeba podciagac,poniewaz jest do niego dostep w kazdej chwili z
      czerwonego linka Myshko :)
      • mysha_b Re: Myszaaaa!!!!! 23.10.06, 15:36
        Wiem, ze jest, ale pomyslalam sobie, ze jak nie bedzie wiadomo, ze jest cos
        nowego, to moze nikt nie zajrzy :)))
        • night_breeze Re: Myszaaaa!!!!! 23.10.06, 20:31
          A wiesz co,chyba masz racje,bo na "czerwonych"nie widac przeciez daty ostatniej
          wizyty.Chyba zrobie taki link info :),aby za kazdym razem nie ciagnac tez
          innych ,tylko bedzie wiadomo ze pojawilo sie cos nowego.
          • night_breeze Re: Myszaaaa!!!!! 31.10.06, 23:05
            Gdzie cie wywialo?
            • annah11 Re: Myszaaaa!!!!! 31.10.06, 23:11
              Myszeczko kotek Cie zjadl? A tak powaznie, co sie z Toba dzieje, ze nie
              pokazujesz sie na Forum tutaj? Cieplo pozdawiam - Aka:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka