Dodaj do ulubionych

Obraz prawdziwego katolika

29.05.06, 08:09
Mam sąsiadów, bardzo religijnych, co tydzień chodzą do kościoła z rodziną,
dobrze sytuowani. W trakcie wizyty papieża powiesili w oknach jego wizerunki
na wszystkie strony świata, tak aby cała okolica widziała, przyozdobili
świecidełkami.

Miesiąc wcześniej próbowali otruć mojego kotka domowego. Nie udało się, 3
tygodnie jeździłem do weterynarza, w końcu udało się go uratować. Kotek w
niczym im nie przeszkadzał, po prostu "był" ze mną. Nadal próbują go
zlikwidować ale teraz bardziej zwracam uwagę na to uwagę, z trutką już im się
nie uda.

Czy tego uczą na religii w szkołach? A może kotek był niewierny?
Jeśli znajdę trutkę to wrzucę ją do ich wózka dziecięcego na podwórku w którym
wychowują swoje nowonarodzone dziecko.

Obserwuj wątek
    • Gość: Prawda(zCCCP) [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 08:20
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • marysia_b Pachnie gajowym! 29.05.06, 08:25
      Gajowy??? Coraz bardziej brutalny???
      • Gość: Prawda Sowietskaja Re: Pachnie gajowym! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 08:30
        Och jak brutalna jest odmienność poglądów dla marysi strzegącej tolerancji :-)

Ot taka marysina hipokryzja.

Ja dodałbym, że najbardziej uczciwą częścią społeczeństwa są szczerzy sataniści.
        Obłudni, żli są katole, którzy uwielbiają truć zwierzęta domowe.
        • marysia_b ta sovijetskaja pravda, to z radia Erevan? ;) 29.05.06, 08:33
      • supaari Re: Pachnie gajowym! 29.05.06, 08:39
        marysia_b napisała:

> Gajowy??? Coraz bardziej brutalny???

Gajowy! Jako żywo - Gajowy!
        Kotek o imieniu Królewna Śnieżka został otruty przez złą, katolicką czarownicę
        z sąsiedztwa. Na szczęście Gajowy zabił wilka, który przebrał się za babcię
        czarownicy i nakłonił tę ostatnią do podania zatrutego jabłka myszy, którą
        następnie za pomocą nagonki przygonił do Śnieżki. Śnieżka zjadła zatrutą mysz,
        ale Gajowy zabrał Królewnę Śnieżkę do weterynarza, który dłuuuuugim,
        trzytygodniowym pocałunkiem przywrócił ją do życia.
        I żyli długo i szczęśliwie doczekawszy się gromadki sfinksów :-)
        • marysia_b Re: Pachnie gajowym! 29.05.06, 08:42
          supaari napisał:

> Gajowy! Jako żywo - Gajowy!
          > Kotek o imieniu Królewna Śnieżka został otruty przez złą, katolicką czarownicę
          > z sąsiedztwa. Na szczęście Gajowy zabił wilka, który przebrał się za babcię
          > czarownicy i nakłonił tę ostatnią do podania zatrutego jabłka myszy, którą
          > następnie za pomocą nagonki przygonił do Śnieżki. Śnieżka zjadła zatrutą mysz,
          > ale Gajowy zabrał Królewnę Śnieżkę do weterynarza, który dłuuuuugim,
          > trzytygodniowym pocałunkiem przywrócił ją do życia.
          > I żyli długo i szczęśliwie doczekawszy się gromadki sfinksów :-)

A trucizna byla florentynska? To, moze nie wszystko, ale duzo by wyjasnilo!
          • supaari Re: Pachnie gajowym! 29.05.06, 13:20
            marysia_b napisała:

> A trucizna byla florentynska? To, moze nie wszystko, ale duzo by wyjasnilo!

Myślisz, że czarownicy Katarzyna było? To wypada ostrzec założyciela wątku
            przed pewną sierpniową nocą...
            • marysia_b Re: Pachnie gajowym! 29.05.06, 13:38
              supaari napisał:

> Myślisz, że czarownicy Katarzyna było? To wypada ostrzec założyciela wątku
              > przed pewną sierpniową nocą...

Katarzyna moglo jej tez byc (wiesz, u nich w rodzinie byl tez Jan i Klemens, co
              potem pod pseudonimami wystepowali ;)....ciii..., bo jeszcze sie dowiedza i kaza
              przepraszac ;)

• crax marysia i supaari... 30.05.06, 00:48
                Czy zamiast kpić i żartować potraficie, odpowiedzieć COKOLWIEK dot. tematu wątku? Czy nie stać was na to? Jasne, jak sie nie ma nic do powiedzenia do należy wykpić i obśmiać. Oczywiście nie na temat. Supaari, miałem ciebie za mądrzejszego. Bo marysia to wiadomo, że menda, ale TY ????!!!!
                • supaari Re: marysia i supaari... 30.05.06, 08:31
                  crax napisał:

> Czy zamiast kpić i żartować potraficie, odpowiedzieć COKOLWIEK dot. tematu
                  wątk
                  > u? Czy nie stać was na to? Jasne, jak sie nie ma nic do powiedzenia do należy
                  w
                  > ykpić i obśmiać. Oczywiście nie na temat. Supaari, miałem ciebie za
                  mądrzejszeg
                  > o. Bo marysia to wiadomo, że menda, ale TY ????!!!!
                  >

Jak to nie na temat?
                  Zapachniało nam gajowym (leśniczym albo proctopusem - do wyboru).
                  4 posty - każdy inicjujący, żadnych dodatkowych informacji... Trzy z nich
                  skasowane - moim zdaniem niesłusznie, bo bezmyślność wypowiedzi nie powinna być
                  karalna.
                  Zastanów się jednak na jakiej podstawie można oskarżyć kogokolwiek o trucie
                  zwierząt domowych. Odważyłbym się na taką śmiałą deklarację, gdybym zobaczył
                  sąsiada dającego coś zwierzęciu, pobrał próbkę tego czegoś i oddał do zbadania.
                  Byłby to ciekawy przykład chorobliwej chyba podejrzliwości (CBA czeka na takich
                  bohaterów!).
                  Jak się kota wypuszcza z mieszkania, to trzeba być świadomym tego, że może się
                  czegoś szkodliwego nalizać (są koty uczulone na... mleko). Pisze nasz bohater,
                  że sąsiedzi nadal próbują "zlikwidować" kotka, ale z chyba nie przy pomocy
                  trucizny. To co? Ciemne okulary, płaszcze z postawionymi kołnierzami i
                  rewolwery z tłumikami? Przemyślne pułapki z whiskasem, a na podwórku
                  przygotowany stos?

I zwróć jeszcze uwagę na słowa: "Jeśli znajdę trutkę to wrzucę ją do ich wózka
                  dziecięcego na podwórku w którym wychowują swoje nowonarodzone dziecko".
                  Rozumiem, że na temat byłaby wypowiedź, iż plan taki to co najmniej
                  sprowadzenie zagrożenia utraty zdrowia lub zycia? Nie warto - post nie jest
                  tego godzien.
                • marysia_b Re: marysia i supaari... 30.05.06, 08:50
                  crax napisał:

> Bo marysia to wiadomo, że menda, ale TY ????!!!!

O to ci chodzi:

«Phthirius pubis, gatunek maleńkiego owada z rzędu wszy, pasożyt zewnętrzny
                  człowieka żywiący się krwią, żyjący na owłosionych częściach ciała (prócz
                  głowy), głównie na wzgórku łonowym; wesz łonowa» ?

Mylisz sie ale nie bede cie wyprowadzac z bledu!
    • jack71 Re: Obraz prawdziwego katolika 29.05.06, 08:33
      "Miesiąc wcześniej próbowali otruć mojego kotka domowego" a ty chyba jakims
      gejkiem jestes:)...zal mi twego kotka domowego:)
      • Gość: Mityczny Gajowy Re: Obraz prawdziwego katolika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 08:37
        U mnie na podwórku katole brutalnie zgwałcili jedną marysią mimo że była be jak brzydula. Bo byli nad nią miłosierni.
        • marysia_b Re: Obraz prawdziwego katolika 29.05.06, 08:39
          Gość portalu: Mityczny Gajowy napisał(a):

> U mnie na podwórku katole brutalnie zgwałcili jedną marysią mimo że była be jak
          > brzydula. Bo byli nad nią miłosierni.

No prosze, gajowy ma nawet niegramotne fantazmy!
      • robertrobert2 Re: Obraz prawdziwego katolika 29.05.06, 08:37
        Jaruś?!
        • Gość: Niesioł Owsiki Re: Obraz prawdziwego katolika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 08:42
          Nie płatny agent PISu, któren wyjątkiem jest w społeczeństwie orgazmującym z miłości do uroczej mordki Rokity i czhrującego ghrasherowanie Tuska.
          • Gość: Prawda GW jednoczy dobrych Polaków. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 08:43
            Przeciw terrorowi katolickich zabójców kotków i gwałcicieli Maryś.
    • Gość: wredna_jedza Re: Obraz prawdziwego katolika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 13:27
      A co ma wiara do tego, że ktoś ci chciał kota otruć?? :/
      • supaari Re: Obraz prawdziwego katolika 29.05.06, 13:28
        Gość portalu: wredna_jedza napisał(a):

> A co ma wiara do tego, że ktoś ci chciał kota otruć?? :/

Bo on się spodziewał raczej spalenia na stosie :-)
      • marysia_b Re: Obraz prawdziwego katolika 29.05.06, 13:30
        Gość portalu: wredna_jedza napisał(a):

> A co ma wiara do tego, że ktoś ci chciał kota otruć?? :/

Bo na katolika zawsze trzeba powiesic jakiegos psa a z braku psa, moze byc kot ;)
        • supaari Re: Obraz prawdziwego katolika 29.05.06, 13:35
          marysia_b napisała:

> Bo na katolika zawsze trzeba powiesic jakiegos psa a z braku psa, moze byc
          kot ;)

A może wątek autorowi uciekł? Zwracam uwagę na następujący fragment z postu
          inicjującego:

"W trakcie wizyty papieża powiesili w oknach jego wizerunki
          na wszystkie strony świata, tak aby cała okolica widziała, przyozdobili
          świecidełkami."

Podejrzewam, że on o tych wizerunkach chciał pisać. Że niby Benedykt
          to "prawdziwy katolik" i że jego obraz... ale zszedł na manowce i o kotku mu
          się "skrobnęło" ;-)
          • marysia_b Re: Obraz prawdziwego katolika 29.05.06, 13:48
            supaari napisał:

> A może wątek autorowi uciekł?

Litery sie jedza, watki uciekaja....
            • supaari Re: Obraz prawdziwego katolika 29.05.06, 13:56
              marysia_b napisała:
              > Litery sie jedza, watki uciekaja....

A obrazy wiszą jak wisiały...
              • marysia_b Re: Obraz prawdziwego katolika 29.05.06, 14:02
                supaari napisał:

> marysia_b napisała:
                > > Litery sie jedza, watki uciekaja....
                >
                > A obrazy wiszą jak wisiały...

Bo tym, co na obrazach nie w glowie lapsusy - ani linguae ani inne! ;)
                • supaari Re: Obraz prawdziwego katolika 29.05.06, 14:15
                  marysia_b napisała:
                  > Bo tym, co na obrazach nie w glowie lapsusy - ani linguae ani inne! ;)

Więcej obrazów - mniej lapsusów? Ja bym jednak na nauczycieli postawił!
                  • marysia_b Re: Obraz prawdziwego katolika 29.05.06, 14:19
                    supaari napisał:

> marysia_b napisała:
                    > > Bo tym, co na obrazach nie w glowie lapsusy - ani linguae ani inne! ;)
                    >
                    > Więcej obrazów - mniej lapsusów? Ja bym jednak na nauczycieli postawił!

Juz dawno doszlismy do wniosku, ze trzeba zaczac od Logosa. Absolutnie stawiac
                    na nauczycieli! Nawet na tych od rysunkow!
                    • supaari Re: Obraz prawdziwego katolika 29.05.06, 14:28
                      marysia_b napisała:
                      > Juz dawno doszlismy do wniosku, ze trzeba zaczac od Logosa. Absolutnie stawiac
                      > na nauczycieli! Nawet na tych od rysunkow!

Ustaliliśmy także, że mozna stawiać na Tolka Banana. Rien ne va plus!
                      ;-)
                      • marysia_b Re: Obraz prawdziwego katolika 29.05.06, 14:31

> Ustaliliśmy także, że mozna stawiać na Tolka Banana. Rien ne va plus!
                        > ;-)

Podobno, jak cegla idzie, to wszystko idzie!
                        • crax Cegła to tobie na łeb spadła, Raul... 30.05.06, 00:51

• marysia_b bez komentarza 30.05.06, 08:52
                            crax napisał:

Zadaj sobie troche trudu!
      • armagon Re: Obraz prawdziwego katolika 29.05.06, 14:16
        moze to, ze u mnie w klatce tez mieszkaja tacy 'gorliwi katolicy' - i tez trują
        koty, ktore nikomu nic zlego nie robia. Ale oczywiscie, katolicyzm pomaga czuc
        sie zajebiscie, nawet bedac sku..elem
        • supaari Re: Obraz prawdziwego katolika 29.05.06, 14:22
          armagon napisał:

> Ale oczywiscie, katolicyzm pomaga czuc sie zajebiscie, nawet bedac sku..elem

Katolicyzm - będąc sku..elem - pomaga się czuć...?
        • marysia_b Re: Obraz prawdziwego katolika 29.05.06, 14:30
          armagon napisał:

> moze to, ze u mnie w klatce tez mieszkaja tacy 'gorliwi katolicy' - i tez trują
          >
          > koty, ktore nikomu nic zlego nie robia. Ale oczywiscie, katolicyzm pomaga czuc
          > sie zajebiscie, nawet bedac sku..elem

To ty w klatce mieszkasz z katolikami i kotami?
    • Gość: Object Obraz katolika- najlepiej namaluje ateista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 14:04
      Tak najbardziej obiektywnie. Tu jadem, tu śliną pomaluje, tu g...
    • Gość: :D >>> oto obraz prawdziwego katolika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 14:14
      wystarczy poczytać - samo 'dobro' - widać słuchali uważnie JP3 i B52

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=42639997
      • Gość: Antycienias obraz prawdziwego ateisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 14:20
        niepogodzony z prawdą o swoim narodzie

tolerancyjny zwłaszcza dla zboczeń

tolerancyjny dla wirtualnej medialnej piany GW

niepogodzony z demokratycznie wybraną władzą

znerwicowany generator wątków, którymi SOBIE chce udowodnić, że wszyscy się myla, oprócz mniejszości ateistycznej- garstki wybrańców POpaprańców
        • Gość: re a ty psycholu po co tu bijesz pianę w takim razie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 14:24
          co myślenie boli?
    • Gość: maniek.27 Obraz prawdziwego ateisty IP: *.lublin.mm.pl 29.05.06, 14:46
      I tu jest różnica między tobą a nimi. Oni chcą pozbyć się twego kotka a ty ich
      nowonarodzonego dziecka.
      • Gość: Pytajacy Re: Obraz prawdziwego ateisty IP: *.its.it 29.05.06, 15:15
        wypowiedź jest co najmniej bez sensu, o twoje wyznanie nie pytam, mogę się tylko
        domyśleć
        • Gość: maniek.27 Re: Obraz prawdziwego ateisty IP: *.lublin.mm.pl 29.05.06, 15:32
          Jakie wyznanie? Coś ci sie popierdzieliło chyba.
    • Gość: heh kotek? przecież KK palił, topił i zabijał ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 14:56
      tyle o uniwersalnych wartosćiach katolickich
      • Gość: Gosc Re: kotek? przecież KK palił, topił i zabijał lud IP: *.wi-lan.com.pl 29.05.06, 15:05
        Skoroś taki wykształcony, to napisz kogo dokladnie palił, zabijał i topił.
        Nazwisks i daty, bo jak narazie bezmyślnie powtarzasz przeczytanie w "NIE" i
        "Faktach i Mitach" bajki.
        • Gość: heh przeczytaj sobie historię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 15:07
          • Gość: he Re: przeczytaj sobie historię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 15:08
            I sie okaże, że akurat więcej spalili protestanci :)
            Że o komuszkach i Hitlerze nie wspomnę :P
          • Gość: Gosc Re: przeczytaj sobie historię IP: *.wi-lan.com.pl 29.05.06, 15:10
            Jak widać słabo znasz historię, czytaj dalej sobie NIE i Fakty i Mity.
          • Gość: A-Z Re: przeczytaj sobie historię IP: *.sympatico.ca 29.05.06, 15:22
            NIE dla J23 i B52 - TAK dla JPII i BXVI
        • Gość: heh lista zbrodni koscioła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 15:10
          www.religioustolerance.org/wic_burn.htm
          www.religioustolerance.org/jud_pers.htm
          • Gość: ha Re: lista zbrodni koscioła IP: *.wi-lan.com.pl 29.05.06, 15:14
            "Most of the victims were tried executed by local, community courts, not by the
            Church." cytat ze strony, jak widzisz to swieckie władze paliły na stosie.
            "The total number of victims was probably between 50,000 and 100,000"
            Widzisz tam słowo probalby, prawdopodobnie, jak bys nie znal angielskiego, tyle
            spaliły wladze śiweckie danych państw.
            Do szkoły uczyć się historii.
            • Gość: heh mordowano w imię kościoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 15:16
              Każda organizacja która mialaby na sumieniu tyle ofiar uznana by zostałą za
              zbrodniczą
              • Gość: Ha Re: mordowano w imię kościoła IP: *.wi-lan.com.pl 29.05.06, 15:22
                Sam podałęś link do storny, gdzie jest wyraźnie napisane, że na stosie paliły
                włądze swieckie. Poucz się histroii zamiast cytowac tendencyjne wiadomosci. To
                jest właśnie te typ ateisty lub antyklerykała, który o historii chrześcijaństwa
                nie ma pojęcia.
                • Gość: heh to za co przepraszał JPII? buhaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 15:23
                  • Gość: heh odp: za zbrodnie w imieniu kosciola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 15:23
                    • Gość: ha Re: odp: za zbrodnie w imieniu kosciola IP: *.wi-lan.com.pl 29.05.06, 15:26
                      Sam sobie odpowiedziałeś "za zbrodnie w imieniu kościoła" !!
                      • Gość: ha Re: odp: za zbrodnie w imieniu kosciola IP: *.wi-lan.com.pl 29.05.06, 15:27
                        A nie za zbrodnie kościoła.
                        • Gość: heh jak zwal tak zwal; jakby KK nie byl winny to by ni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 15:30
                          e przepraszał
                • wdakra Re: mordowano w imię kościoła 31.05.06, 17:50
                  Gość portalu: Ha napisał(a):

> Sam podałęś link do storny, gdzie jest wyraźnie napisane, że na stosie paliły
                  > włądze swieckie.

Tia...

Za jakiś czas pewnie Twoi epigoni będą twierdzili, że zakaz aborcji w obecnej
                  Polsce został wprowadzony przez władze świeckie, świeckie władze za
                  przeprowadzanie aborcji karały i KRK nie miał z tym nic wspólnego.
                  Jest nawet bardziej niewinny, niż Św. Imkwizycja, bo nie przeprowadza dochodzeń
                  i nie kwalifikuje do ukarania.
    • mona_iza Re: Obraz prawdziwego katolika 29.05.06, 16:18
      chrystusivrp napisała:
      >
      > Miesiąc wcześniej próbowali otruć mojego kotka domowego. > Czy tego uczą na
      religii w szkołach? A może kotek był niewierny?

Mam jedno pytanie czy aby kotek nie jest czarny? i czy chrustu czasami po
      kryjomu sasiedzi nie zbieraja , no jak z trutka im nie wyszlo to uwazaj bo
      jakis stos ulozyc moga:)
    • dwie_szopy_jackson Re: Obraz prawdziwego katolika 30.05.06, 00:35
      nie powiedzialbym ze jest to obraz prawdziwego katolika, lecz przyznam ze mam
      również paru takich sasiadów.

Chodzą na wszystkie mozliwe msze, co chwila widzę ich idących do koscioła.
      "Startują" ze swojej klatki do koscioła w równych odstępach niczym startujące
      samoloty na lotnisku.
      a zdrugiej strony...
      "Ojciec" tej rodziny przerysował jednemu z moich sąsiadów jego nowy samochód.
      Gwozdziem po całej długosci. Miał pecha bo akurat ja to widziałem.
      Jakies 10 lat temu usilnie starał sie "załatwić" mojego psa. Podtruwanie,
      gonienie z kijem itp itd. Z tego co wiem to skłóceni są z wszystkimi
      najblizszymi im sąsiadami.
      Mimo wszystko uwazam ze nie jest to obraz prawdziwego katolika. To raczej jakis
      parakatolicyzm.
      • Gość: XXX Re: Obraz prawdziwego katolika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 01:46
        A coż to ma wspólnego z katolicyzmem? Modli się pod figurą a diabła ma za skórą. Ja jestem katoliczką, nie świętą, ale kotów nie podtruwam, przeciwnie, dokarmiam codziennie, odmawiam sobie tego i owego, ale one mają świeże mięso...Samochodu nikomu nie zarysowałam nigdy, za to bardzo uważam przy parkowaniu, żeby nie stanąć za blisko cudzych drzwi, bo sama nie lubię się wciskać jak jest mało miejsca, więc inni pewnie też nie lubią. Staram się nie robić drugiemu, co mnie niemiłe, choć nie zawsze jest to proste, bo czasem ma się ochotę kopnąć, żeby leeeciał...Ale nigdy nikogo nie kopnęłam :)
        I co? Kto z nas jest katolikiem? Ja, czy twój sąsiad? Odpowiem ci: OBOJE. Bo to jest Święty Kościół grzesznych ludzi. Nie wszyscy jesteśmy tacy sami. Ale wszyscy popełniamy błędy. Przez ciebie nikt nigdy nie płakał?

Pozdro dla kotka domowego ;)
    • Gość: omnipotentny Re: Obraz prawdziwego katolika IP: *.gprspla.plusgsm.pl 30.05.06, 12:05
      > Miesiąc wcześniej próbowali otruć mojego kotka domowego

jakie masz dowody?
      • Gość: maniek.27 Pewnie kot mu powiedział!:) IP: *.lublin.mm.pl 30.05.06, 15:46
    • Gość: he he Aleksandrów - ksiadz kradnie prąd.. :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 12:06
      lewe podłączenie do miejskiej latarni
      • supaari Re: Aleksandrów - ksiadz kradnie prąd.. :)) 30.05.06, 12:16
        Gość portalu: he he napisał(a):

> lewe podłączenie do miejskiej latarni

A ja myślałem, że ministranci z wiadrami biegają ;-)
        • Gość: :D Re: Aleksandrów - ksiadz kradnie prąd.. :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 16:00
          nie mówimy o '(od)laniu' chyba że wody :D
        • marysia_b Re: Aleksandrów - ksiadz kradnie prąd.. :)) 30.05.06, 16:01
          supaari napisał:

> Gość portalu: he he napisał(a):
          >
          > > lewe podłączenie do miejskiej latarni
          >
          > A ja myślałem, że ministranci z wiadrami biegają ;-)

Latarnia moze powodowac roznego typu skojarzenia ;)
          • Gość: oooo!!! a tu kolejny skandal się szykuje... popatrzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 16:45
            pewnie mohery z LPR naślą prokuraturę...

www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.phtml?id_news=19619&id_opinie=403836#opinie403836
            • Gość: he he Re: a tu kolejny skandal się szykuje... popatrzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 17:11
              faktycznie bedzie ostra jazda
              • Gość: :DD o kurczę...!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 17:43
                znowu po sądach będą ciągać za obrazę...
    • terence Re: Obraz prawdziwego katolika 30.05.06, 17:06
      bo to jest tak, że obrazki i wiara na pokaz a sercu pustka...
      moralizowanie innych i baczne zwracanie uwagi na to co robią a niemożliwość
      spojrzenia na swoje postępowanie, brak dystansu do siebie... ech znam takich ludzi.

"Nasz polski katolicyzm nie jest
      podbudowany głębszą refleksją etyczną.
      Jest płytki i płaski jak naleśnik."
      Antoni Pawlak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka