unsatisfied6 09.06.06, 15:25 ................................................. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unsatisfied6 jak wy myślicie ? 09.06.06, 15:31 mnie nie interesuje faktycznie kibicowanie . tyle promocji w polską drużynę , a mam przeczucie , że polska drużyna przegra - przygotowano ich solidnie do meczu , czy biorą gaże za friko , a może , by sprawiać zawód kibicom ? ponad dwa tygodnie przed meczem podano , że odwołano trening piłkarzy , by odpoczęli przed zawodami - pewnie są wypoczęci :)) niezłe jaja można robić sobie z pokładanych nadziei innych maluczkich . uśmiechy na twarzach dziennikarzy świadczą o ich dobrym poczuciu humoru- nie wiem czy towrzyszy im wiara w zwycięstwo naszej drużyny , czy może doskonale zadają sobie sprawę , że drużyna jest wyśmienicie wypoczęta i gotowa do podboju świata w piłce nożnej ku satysfakcji całej Polski . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 nigdy nie wątpiłem :)) 09.06.06, 17:05 p.s.j napisał: > Zwątpienie jest jak zdrada! nigdy nie wątpiłem w partactwo tego systemu , w której za dobrą robotę nie ma żadnych korzyści a tylko za hasełka i partaczenie - to system wielkiego partacza robiącego z Polski kraj beznadziei . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 słowa wieszcza :)) 09.06.06, 17:14 p.s.j napisał: > Zwątpienie jest jak zdrada! słowa wieszcza forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=43313158&a=43335731 Odpowiedz Link Zgłoś
kodii1 Re: mam przeczucie , że przegramy z Ekwadorem 09.06.06, 22:55 przeczuj mi jutro toto lotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: mam przeczucie , że przegramy z Ekwadorem IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 09.06.06, 22:57 unsatisfied6 szykuj się bo masz wjazd na chate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant Re: mam przeczucie , że przegramy z Ekwadorem IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.06, 22:59 tyś nie defetysta tyś PROROK !!! allah jest wieki !! shalom! pochwalony!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 system wielkiego brata 10.06.06, 07:55 na piłce nożne kompletnie się nie znam - nie wymienię nawet jednego piłkarza drużyny . czy trzeba znać się na piłce nożne , by przeiwdzieć tę porażkę - wystarczyło popatrzeć i posłuchać relacji przed meczem odnośnie pracy naszej drużyny przygotowującej się do rozgrywek . żeby wygrywać , zdobywać sukces , nie wystarczy machać flagami , żyć nadzieją , nie wychylać się , bo inni zakraczą . na sukces trzeba zapracować i sukces trzeba nagradzać a nie partaczenie . system wielkiego brata to system nagradzania partaczy i eliminowanie czynników w naszym społeczeństwie o potencjale generującym sukces . Odpowiedz Link Zgłoś