Dodaj do ulubionych

b_j-sklepowa, heh?

23.06.06, 09:01
Zaciekawiony dwukrotnym zamieszczeniem w postach niejakiego "heh" linka:
apokatastaza.blox.pl/html
zerknąłem tam i doznałem deja vu!

O co chodzi?

20 czerwca o 19:54 niejaki b_j założył wątek "cytaty nt. religii":
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=43913900&a=43913900
Tego samego dnia na tym forum pojawiła się "Sklepowa" (19:57 i 20:32) cytując
obficie Nowy Testament.

Treści z obu wpisów Sklepowej pojawiły się o 20:40 (8 minut później!) w
zlinkowanym przeze mnie wyżej blogu b_j uzupełnione o cytaty z jego wpisu
inicjującego ww. wątek.

Trawestując sygnaturkę Craxa mógłbym napisać, że problem z antykatolikami nie
polega na tym, że mają zdanie fałszywe, nie na tym, że w ogóle mają
jakiekolwiek zdanie, ale na tym, że mają JEDNO wspólne zdanie. KK może
pozazdrościć jedności. Szczere gratulacje!
Obserwuj wątek
    • crax W jedności siła, supaari :)))) n/t 23.06.06, 09:12

• supaari Re: W jedności siła... 23.06.06, 09:19
        Niedługo instytucję ekskomuniki wprowadzicie! Masz pomysł kto będzie ją
        ogłaszał? 0_j, b_j, Edico? A może Crax... ;-)
        • crax Re: W jedności siła... 23.06.06, 09:42
          supaari napisał:

"Niedługo instytucję ekskomuniki wprowadzicie!"

Nie ma strachu, nie wprowadzimy :)))
          • supaari Re: W jedności siła... 23.06.06, 10:35
            crax napisał:

> supaari napisał:
            >
            > "Niedługo instytucję ekskomuniki wprowadzicie!"
            >
            > Nie ma strachu, nie wprowadzimy :)))
            >

Mi to pikuś! Żeby mnie ekskomunikować, musielibyście mnie najpierw
            "inkorporować". Na razie się na to nie zanosi...
            Chyba że bez mojej zgody już mnie adoptowaliście? Wypadałoby chociaż
            poinformować - jakiś wypis z odpowiedniej księgi czy coś w tym rodzaju...
            • crax Re: W jedności siła... 23.06.06, 13:48
              "Mi to pikuś!"

No więc w czym widzisz problem, że o jakiejś ekskomunice wspominasz?
              • supaari Re: W jedności siła... 23.06.06, 21:11
                crax napisał:

> "Mi to pikuś!"
                >
                > No więc w czym widzisz problem, że o jakiejś ekskomunice wspominasz?
                >

Taki paradoks odkryłem, że skoro "w jedności siła", to jedność trzeba zapewnić!
                Ekskomunika zatem bardzo prawdopodobna... Ekskomunika z Waszego klubu...
      • Gość: heh buhehe to na pewno układ!!! składam oswiadczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 17:08
        lustracyjne że heh i b_j to to samo; b_j pojawia sie przy zakladaniu nowych
        wątków bo zeby to zrobic trzeba sie zalogowac , natomiast heh pojawia się jako
        gość bez logowania (jestem za leniwy zeby sie logowac za kazdym razem); ze
        sklepową natomiast nie łączą mnie żadne więzy pokrewieństwa wirtualnego
    • 0golone_jajka Ja, w każdym razie, jestem oryginalny n/t 23.06.06, 09:50

• supaari Re: Ja, w każdym razie, jestem oryginalny n/t 23.06.06, 10:37
        0golone_jajka napisał:

>
        >
        b_j nawiązuje do Twoich poglądów i nicka. Obstawiam, że to skrót od
        "bezwłose_jajka"! ;-)
        • Gość: Antychryst Re: Ja, w każdym razie, jestem oryginalny n/t IP: 194.29.144.* 23.06.06, 13:26
          Ja mam wrażenie że b_j to skrót od ulubionej rozrywki męskiej...
          • Gość: b_j hehe jasne :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 21:06
    • fingoth Re: b_j-sklepowa, heh? 23.06.06, 11:00
      To są takie osobowości tego forum obok palnickiego, które uwielbiają wklejąć
      jakieś tezy ze stron internetowych. Na rzeczowe argumenty już nie potrafią
      odpowiedzieć, ponieważ nie ma tam kontrargumentów. Pamiętasz ten wątek o
      biblijnym Dawidzie. Też wklejony z innego artykułu, widziałem to nawet na innym
      forum.
      Dochodze do wniosku, że na dyskusję z nimi szkoda czasu. Są inne ciekawsze rzeczy.
      • supaari Re: b_j-sklepowa, heh? 23.06.06, 11:07
        fingoth napisał:

> To są takie osobowości tego forum obok palnickiego, które uwielbiają wklejąć
        > jakieś tezy ze stron internetowych. Na rzeczowe argumenty już nie potrafią
        > odpowiedzieć, ponieważ nie ma tam kontrargumentów. Pamiętasz ten wątek o
        > biblijnym Dawidzie. Też wklejony z innego artykułu, widziałem to nawet na innym
        > forum.
        > Dochodze do wniosku, że na dyskusję z nimi szkoda czasu. Są inne ciekawsze rzec
        > zy.
        >

Copy-paste oni opanowali świetnie!!! Wiem od dawna. Palnickowi kiedyś (rok już
        minął) zwracałem m. in. uwagę na to, że Jezus rozmnożył chleb i ryby, a nie
        chleb i wino. Kilka miesięcy później powtórzył wszystkie swoje rewelacje. Oni
        pewnie nawet odpowiedzi na wątpliwości skądś kopiują! I nie ma się co dziwić, że
        czasami sensu w tym za grosz nie ma...
        • crax Re: b_j-sklepowa, heh? 23.06.06, 13:53
          "Copy-paste oni opanowali świetnie!!!"

A ci "oni" to kto?
          • Gość: *** Re: b_j-sklepowa, heh? IP: *.wi-lan.com.pl 23.06.06, 13:57
            A o kim jest wątek ? Tak trudno przeczytać tytuł i wywnioskować o kim mowa ? ;)
            • crax Re: b_j-sklepowa, heh? 23.06.06, 14:01
              OK, OK... Chciałem się tylko upewnić :)
    • marysia_b Re: b_j-sklepowa, heh? 23.06.06, 12:56
      supaari napisał:

problem z antykatolikami nie
      > polega na tym, że mają zdanie fałszywe, nie na tym, że w ogóle mają
      > jakiekolwiek zdanie, ale na tym, że mają JEDNO wspólne zdanie. KK może
      > pozazdrościć jedności. Szczere gratulacje!

Sobory zatem u nich niemozliwe?
      • Gość: *** Re: b_j-sklepowa, heh? IP: *.wi-lan.com.pl 23.06.06, 13:24
        Po co im sobory. Oni mają dwa dogmaty. 1. Boga nie ma. 2. Jak Bóg jest to
        popiera homoseksualizm.
        • Gość: Antychryst Re: b_j-sklepowa, heh? IP: 194.29.144.* 23.06.06, 13:28
          Jest jeszcze trzeci dogmat: kler to banda oszustów, krwiopijców i pedofilów.
      • supaari Re: b_j-sklepowa, heh? 23.06.06, 21:21
        marysia_b napisała:
        > Sobory zatem u nich niemozliwe?

Skoro katolicy, którzy "nie mają żadnego" zdania ogą urządzać sobory, to
        omawiany klub - mający nieskończenie więcej zdań (JEDNO) - może je urządzać tym
        bardziej... Oj, działo by się, działo na tych soborach!
    • Gość: sklepowa Co za chore urojenia ! Jak mozna tak skretyniec ?! IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 23.06.06, 15:16
      Co za chore urojenia ! Co za brednie !

Halo ! Juz kompletnie Ci odbilo ?!

Halo ! Jak mozna tak skretyniec ?!

Bzdety Zapuszczonej Wiochy ?!
      • Gość: *** Re: Co za chore urojenia ! Jak mozna tak skretyni IP: *.wi-lan.com.pl 23.06.06, 16:08
        Jak miło, że sama sobie zadajesz te pytania. Bardzo cenię jak ludzie są
        samokrytyczni względem samych siebie.
        • Gość: sklepowa Akurat. Zalatuje Wiocha z daleka. IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 23.06.06, 16:26
          Wiocha wypisuje mi tu bzdety i mysli, ze to robi wrazenie.

Halo ! Przeciez to smiech na sali !
          • Gość: *** Śmieją się z ciebie i twoich kolegów. IP: *.wi-lan.com.pl 23.06.06, 16:41
            • Gość: sklepowa Akurat. Wiocha sie ze mnie bedzie smiala ! IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 23.06.06, 17:06
              Wiocha sie ze mnie bedzie smiala !

A mnie to ma jeszcze interesowac....

Akurat.
              • Gość: *** Co ty masz z tą wiochą. Mieszkam tam czy co? IP: *.wi-lan.com.pl 23.06.06, 17:09
                Po za powtarzaniem tekstów o wiochach nic ciekawego nie piszesz. Proponuję coś
                szybko wkleić z jakiejś strony. Najlepiej o religii.
                • Gość: sklepowa To ja zaczelam watek, czy Wiocha ?! IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 23.06.06, 17:20
                  Znowu typowo "agrana" odzywka.

To ja zaczelam watek, czy Wiocha ?!

A kto jej kazal ?!

Czy to ja wymyslam niestworzone bzdety ?!

Halo !?
                  • Gość: *** Ty nie wymyślać bzdet, ty je tylko kopiujesz z IP: *.wi-lan.com.pl 23.06.06, 17:22
                    innych stron.
                    • Gość: sklepowa Ciekawe co jeszcze wymyslisz ?! IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 23.06.06, 17:52
                      Ciekawe co jeszcze wymyslisz ?!

Gdzie i co ja pisze - to wylacznie moja sprawa.

Czyjes chore urojenia mnie nie interesuja.
      • supaari Re: Co za chore urojenia ! Jak mozna tak skretyni 23.06.06, 21:03
        Gość portalu: sklepowa napisał(a):

> Co za chore urojenia ! Co za brednie !
        >
        > Halo ! Juz kompletnie Ci odbilo ?!
        >
        > Halo ! Jak mozna tak skretyniec ?!
        >
        > Bzdety Zapuszczonej Wiochy ?!

To do b_j, że Cię cytował w swoim blogu? Nie bądź dla niego surowa... To, że
        przypisu nie podał, to nie oznacza, że skretyniał - może nie czuł porzeby, a
        może nie wiedział, że powinien... Wiesz - "copy-paste" ma swoje "prawa" ;-)
    • Gość: heh BTW dzięki za reklamę mojego bloga :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 17:12
      zapraszam,
      apokatastaza.blox.pl/html
      • Gość: Echo Brawo Supaari!!! IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 23.06.06, 17:34
        Sklepowa juz wiele razy dala do zrozumienia ze ma kompleksy nt. "wiochy" czyli
        miejsca skad pochodzi, ze bawila sie ze swiniopasem za stodola, a potem go
        poslubila i zostala sklepowa. Ale bez zartow: sklepowa et consortes maja tyle
        fobii i wkladaja tyle energii zeby pluc na KK ze zastanawiam sie kto im za to
        placi. Kiedys jakis zomowiec, chyba kraken, chwalil sie ze mial placone
        za pisanie na tym forum. Faktem jest ze "specjalisci" od KK nawet nie wiedza co
        pisza. Przykladem kompromitacji bylo kopiowanie przez palnicka jakichs
        niedorobionych artykulikow nt. mitraizmu. Nic tam sie nie zgadzalo z faktami,
        ale wniosek byl jasny... Nawet nie chce powtarzac tej pomrocznej jasnosci.
        • Gość: heh kosciol wpaja ludziom co niedziela do glów fobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 17:48
          antygejowskie a przez dwa tysiące lat antyżydowskie; wymordowal miliony ludzi i
          nie poniosl z tego tytulu żadnych konsekwencji
          • Gość: Echo Re: kosciol wpaja ludziom co niedziela do glów fo IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 23.06.06, 17:54
            > antygejowskie a przez dwa tysiące lat antyżydowskie; wymordowal miliony ludzi i
            > nie poniosl z tego tytulu żadnych konsekwencji

Zaczyna sie. 2000 lat? A wiec stosunki chrzescijansko-zydowskie zaczely sie od
            kamieniowania chrzescijan przez Zydow. A co do gejow to raz slysze ze polowa
            kleru to homoseksualisci a raz ze anty. Musisz sie zdecydowac. Gdzies ty sie
            doliczyl(a) tych milionow? Na Kolymie? W Kambodzy? W rewolucji francuskij?
            Co do braku konsekwencji to tutaj sie zgadza.
        • Gość: sklepowa Mnie to ani grzeje - ani ziebi. IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 23.06.06, 17:55
          Mnie to ani grzeje - ani ziebi.

Bo Wiocha cos palnie na moj temat...

Jestem z Wroclawia. I mieszkam w centrum Zurychu.

Z Wiocha mam kontakt wylacznie na Forum.
          • Gość: *** Re: Mnie to ani grzeje - ani ziebi. IP: *.wi-lan.com.pl 23.06.06, 18:02
            To po co przychodzisz na te forum. Chyba tylko po to, aby wklejać jakieś
            brednie. Do sprzątanie ulic w Zurychu poszła, a nie na forum bedziesz
            antyreligijne brednie wypisywać. :P
            • Gość: sklepowa Bo na moj temat i bez mojej zgody. IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 23.06.06, 18:12
              Bo na moj temat i bez mojej zgody.

Dlatego tu pisze. To jest teraz moj watek.

Czy "agrarne inaczej" to rozumie ?!
              • Gość: *** Haha, jaka ty jesteś naiwnie zabawna IP: *.wi-lan.com.pl 23.06.06, 18:17
                Dobre, to teraz trzeba mieć zgodę ,aby pisac o kimś na forum.
                Chyba ci się Zurych z jakimś grajdołem pomylił.
                • Gość: sklepowa "Agrarni inaczej" to nie moj swiat. IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 23.06.06, 18:32
                  "Agrarni inaczej" to nie moj swiat.

Nikt mi nie bedzie wlazil z gnojozrywami w moje.
                  • Gość: *** Re: "Agrarni inaczej" to nie moj swiat. IP: *.wi-lan.com.pl 23.06.06, 18:40
                    Cały czas powtarzasz, że nie jesteś z wiochy. Powtarzaj dalej, może w końcu sama
                    uwierzysz, nas nie oszukasz. :)
                    • Gość: sklepowa Re: "Agrarni inaczej" to nie moj swiat. IP: *.static.213-200-244-9.cybernet.ch 23.06.06, 18:46
                      Nie jestem ze wsi.

Lubie wies. Ale tylko wersja bez niezdrowych pretensji.

TKM + filozofia chlopska mnie nie interesuje.
          • supaari Re: Mnie to ani grzeje - ani ziebi. 23.06.06, 21:05
            Gość portalu: sklepowa napisał(a):

> Z Wiocha mam kontakt wylacznie na Forum.

A maniery z KOŁCHOZU!
        • supaari Dzięki, Echo! 23.06.06, 21:09
          Gość portalu: Echo napisał(a):

> Sklepowa juz wiele razy dala do zrozumienia ze ma kompleksy nt. "wiochy" czyli
          > miejsca skad pochodzi, ze bawila sie ze swiniopasem za stodola, a potem go
          > poslubila i zostala sklepowa. Ale bez zartow: sklepowa et consortes maja tyle
          > fobii i wkladaja tyle energii zeby pluc na KK ze zastanawiam sie kto im za to
          > placi. Kiedys jakis zomowiec, chyba kraken, chwalil sie ze mial placone
          > za pisanie na tym forum. Faktem jest ze "specjalisci" od KK nawet nie wiedza
          co
          > pisza. Przykladem kompromitacji bylo kopiowanie przez palnicka jakichs
          > niedorobionych artykulikow nt. mitraizmu. Nic tam sie nie zgadzalo z faktami,
          > ale wniosek byl jasny... Nawet nie chce powtarzac tej pomrocznej jasnosci.

Jak czytam te "copy-paste" i nie tylko, to mi się przypomina fragment z Tuwima:

"A patrząc - widzą wszystko oddzielnie
          Że dom... że Stasiek... że koń... że drzewo...

Jak ciasto biorą gazety w palce
          I żują, żują na papkę pulchną,
          Aż papierowym wzdęte zakalcem,
          Wypchane głowy grubo im puchną.

I znowu mówią, że Ford... że kino...
          Że Bóg... że Rosja... radio, sport, wojna...
          Warstwami rośnie brednia potworna,
          I w dżungli zdarzeń widmami płyną."

Sklepowa jako żywo "widzi wszystko oddzielnie"!
    • Gość: heh buhehe to na pewno układ!!! składam oswiadczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 17:49
      lustracyjne że heh i b_j to to samo; b_j pojawia sie przy zakladaniu nowych
      wątków bo zeby to zrobic trzeba sie zalogowac , natomiast heh pojawia się jako
      gość bez logowania (jestem za leniwy zeby sie logowac za kazdym razem); ze
      sklepową natomiast nie łączą mnie żadne więzy pokrewieństwa
      • Gość: Echo Re: buhehe to na pewno układ!!! składam oswiadcze IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 23.06.06, 17:55
        >ze
        > sklepową natomiast nie łączą mnie żadne więzy pokrewieństwa

Ciagle szukamy tego swiniopasa ktory podobno mial z nia przygode.
        • Gość: heh dla ludzi inteligentnych: wystarczy spojrzec na ad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 18:58
          resy IP żeby się przekonac czy sklepowa i ja to ta sama osoba; aleście sensacyję
          wytropili, niech skonam
          • crax Re: dla ludzi inteligentnych: wystarczy spojrzec 23.06.06, 21:12
            Wiesz... najpierw trzeba wiedzieć co to takiego ten tajemniczy adres IP :)))
          • supaari Re: dla ludzi inteligentnych... 23.06.06, 21:23
            Gość portalu: heh napisał(a):

> dla ludzi inteligentnych: wystarczy spojrzec na adresy IP żeby się przekonac
            czy sklepowa i ja to ta sama osoba; aleście sensacyj
            > ę> wytropili, niech skonam

Ktoś napisał, że sklepowa i Ty to jedno? Gdzie?
            • marysia_b Re: dla ludzi inteligentnych... 23.06.06, 21:39
              supaari napisał:

> Ktoś napisał, że sklepowa i Ty to jedno? Gdzie?

Sklepowa jest niepowtarzalna - stylizacja na sklepowa moze byc jedynie nieudana
              proba cwiczen werbalnych i zmylka dla dyletantow.
              Sklepowa nie mowi, sklepowa jest onomatopeiczna! ;)
              • supaari Re: dla ludzi inteligentnych... 23.06.06, 21:48
                marysia_b napisała:

> Sklepowa jest niepowtarzalna - stylizacja na sklepowa moze byc jedynie
                nieudana
                > proba cwiczen werbalnych i zmylka dla dyletantow.
                > Sklepowa nie mowi, sklepowa jest onomatopeiczna! ;)

A może "Sklepowa, jest tylko jedna!" (na prośbę, żeby sobie klient wziął dwie
                butelki piwa z lodówki)? I stąd prosta droga do "Sklepowa jest niepowtarzalna"
                (via "Sklepowa jest tylko jedna")!
                • marysia_b Re: dla ludzi inteligentnych... 23.06.06, 21:52
                  supaari napisał:

> A może "Sklepowa, jest tylko jedna!" (na prośbę, żeby sobie klient wziął dwie
                  > butelki piwa z lodówki)? I stąd prosta droga do "Sklepowa jest niepowtarzalna"
                  > (via "Sklepowa jest tylko jedna")!

Sklepowa jest TYLKO jedna ale ma swoje warianty! Warianty potwierdzajace teze,
                  ze to Jedna(k)sklepowa.
                  • supaari Re: dla ludzi inteligentnych... 23.06.06, 21:55
                    marysia_b napisała:

> supaari napisał:
                    >
                    >
                    > > A może "Sklepowa, jest tylko jedna!" (na prośbę, żeby sobie klient wziął
                    > dwie
                    > > butelki piwa z lodówki)? I stąd prosta droga do "Sklepowa jest niepowtarz
                    > alna"
                    > > (via "Sklepowa jest tylko jedna")!
                    >
                    > Sklepowa jest TYLKO jedna ale ma swoje warianty! Warianty potwierdzajace teze,
                    > ze to Jedna(k)sklepowa.

Może tak - Sklepowych jest wiele, ale sklep tylko jeden?
                    • marysia_b Re: dla ludzi inteligentnych... 23.06.06, 22:01
                      supaari napisał:

> Może tak - Sklepowych jest wiele, ale sklep tylko jeden?

Nie, sklepowa dwoi sie i troi w roznych sklepach o tym samym asortymencie.
                      • supaari Re: dla ludzi inteligentnych... 23.06.06, 22:04
                        marysia_b napisała:

> Nie, sklepowa dwoi sie i troi w roznych sklepach o tym samym asortymencie.

Bieda w tej Helvetii... Na kilka etatów trzeba robić :-)
                        • marysia_b Re: dla ludzi inteligentnych... 23.06.06, 22:11
                          supaari napisał:

> Bieda w tej Helvetii... Na kilka etatów trzeba robić :-)

Hugenoci! Za darmo nie placa!
                          Biedna sklepowa nawet do Gwardii Szwajcarskiej zaciagnac sie nie moze, stad
                          chyba te frustracje: tak blisko i tak daleko! :)

• supaari Re: dla ludzi inteligentnych... 23.06.06, 22:25
                            marysia_b napisała:

> Hugenoci! Za darmo nie placa!
                            > Biedna sklepowa nawet do Gwardii Szwajcarskiej zaciagnac sie nie moze, stad
                            > chyba te frustracje: tak blisko i tak daleko! :)
                            >

Myślisz, że w trzeciej dekadzie sierpnia patrząc na swych pracodawców ma krwawe
                            błyski w oczach?
                            • marysia_b Re: dla ludzi inteligentnych... 23.06.06, 22:29
                              supaari napisał:

> Myślisz, że w trzeciej dekadzie sierpnia patrząc na swych pracodawców ma krwawe
                              >
                              > błyski w oczach?

Paryz wart jest mszy;) A Zurych? Nie wiem... :)

• supaari Re: dla ludzi inteligentnych... 23.06.06, 22:36
                                marysia_b napisała:
                                > Paryz wart jest mszy;) A Zurych? Nie wiem... :)
                                >

Też nie wiem. Z pewnością Sklepowa warta jest mszy... ale nie dyskusji o tej
                                porze. Dobranoc, Marie!
    • truten.zenobi Re: b_j-sklepowa, heh? 23.06.06, 22:43
      myślę że jeśli ktoś w jednym wątku używa kilku nicków to świadczy o jego
      niedojrzałości lub silnym poczuciu niższości (braku zaufania do siły własnej
      argumentacji/inteligencji).
      Często gęsto z tą inteligencją jest naprawdę krucho gdyż co prawda "autor" się
      zmienia ale styl wypowiedzi pozostaje ten sam, tak więc łatwo taką osobę nakryć
      na tym ośmieszyć a przy okazji ośmieszyć też grupę z która sie identyfikuje.

ale też się spotkałem z takimi "działąniami pozorowanymi" które, jak myślę,
      miały być tylko przynetą

czasem wydaje mi się że forum to niezłe pole bitwy, wojna w której część ludzi
      (każda ze stron) nie zawacha się użyć nawet najniższego chwytu
      socjotechnicznego.
      i nie ma tu swiętych! Tobie się udało przyłapac paru antyklerykałów, mi mi
      paru "prawicowców" (uwaga na duuuuzy cudzysłów ;) ) czy klerykałów (fanatyków
      religijnych)

ale jeśli ktoś używa różnych niców na różnych forach (oczywiście bez
      przesadyzmu)czy wręcz do różnych celów to raczej myślę że to jest normalne
      • supaari Re: b_j-sklepowa, heh? 23.06.06, 22:53
        truten.zenobi napisał:

> myślę że jeśli ktoś w jednym wątku używa kilku nicków to świadczy o jego
        > niedojrzałości lub silnym poczuciu niższości (braku zaufania do siły własnej
        > argumentacji/inteligencji).
        > Często gęsto z tą inteligencją jest naprawdę krucho gdyż co prawda "autor"
        się
        > zmienia ale styl wypowiedzi pozostaje ten sam, tak więc łatwo taką osobę
        nakryć
        >
        > na tym ośmieszyć a przy okazji ośmieszyć też grupę z która sie identyfikuje.
        >
        > ale też się spotkałem z takimi "działąniami pozorowanymi" które, jak myślę,
        > miały być tylko przynetą
        >
        > czasem wydaje mi się że forum to niezłe pole bitwy, wojna w której część ludzi
        > (każda ze stron) nie zawacha się użyć nawet najniższego chwytu
        > socjotechnicznego.
        > i nie ma tu swiętych! Tobie się udało przyłapac paru antyklerykałów, mi mi
        > paru "prawicowców" (uwaga na duuuuzy cudzysłów ;) ) czy klerykałów (fanatyków
        > religijnych)
        >
        >
        > ale jeśli ktoś używa różnych niców na różnych forach (oczywiście bez
        > przesadyzmu)czy wręcz do różnych celów to raczej myślę że to jest normalne

Mi bardziej chodziło o to kopiowanie (cholernie szybkie!), niż o demaskowanie
        różnych nicków jednego gracza, a tu się okazało, że ponoć Heh i b_j to jedno!
        Ten łącznik między Sklepową i b_j to lekka prowokacja. Dobranoc raz jeszcze -
        może się oderwę w końcu!
        • crax Re: b_j-sklepowa, heh? 24.06.06, 10:07
          "Ten łącznik między Sklepową i b_j to lekka prowokacja."

No to w takim razie nie dziw się, że sklepowa uważa, że posądzasz ją o używanie więcej niż jednego nicka.
          • supaari Re: b_j-sklepowa, heh? 24.06.06, 10:19
            crax napisał:

> "Ten łącznik między Sklepową i b_j to lekka prowokacja."
            >
            > No to w takim razie nie dziw się, że sklepowa uważa, że posądzasz ją o
            używanie
            > więcej niż jednego nicka.
            >

A uważa, że ją posądzam? Jakoś nie dała temu wyrazu. Dała jedynie popis
            kołchozowej kultury - pisała coś o Wiosze (Zapuszczonej nawet)- oburzenia i
            braku precyzji w wyrażaniu myśli, ale o co jej chodziło - wybacz - nie wiem! Z
            mojego inicjującego wpisu wynika, że b_j ją zacytował. Wstydzi się tego czy co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka