Dodaj do ulubionych

Śp. Bruno

27.06.06, 13:04
Eh! Zol misia Bruno. Zol i telo! Jo rozumiem, ze siumny i
ślebodny niedźwiedź nie doł sie złapać w pułapke i trza było do niego
strzelić. Ale - krucafuks! - cy momy rozumieć, ze w całyk Niemcek nie znalozł
sie ani jeden pocisk usypiający, coby móc go uzyć zamiast ostrej amunicji?
Hau?
Obserwuj wątek
    • mysha_b Re: Śp. Bruno 27.06.06, 13:33
      Jesli to prawda, to jest to SKANDAL :(((((((((((
      • owcarek_podhalanski Re: Śp. Bruno 27.06.06, 14:19
        Jeśli teroz mógłbyk cosik Brunowi doradzić, to coby po nocak zacął strasyć tyk,
        co go zabili. Hau!
        • mysha_b Re: Śp. Bruno 27.06.06, 15:57
          No niestety, Owcarku, z artykulu wynika, ze straszyl w nocy za zycia. Ale zeby
          zaraz zabijac?! Juz sama nie wiem, czy ludzie sa tacy glupi, czy tacy okrutni,
          czy po prostu wygodni - srodka usypiajacego szukac im sie nie chcialo. Szkoda
          misia :(((((((
          • wasserman.w.wannie lobby mysliwych było silniejsze niż lobby ekologów 27.06.06, 16:28
            ;-(
            • owcarek_podhalanski Re: lobby mysliwych było silniejsze niż lobby eko 27.06.06, 17:08
              No to skoda, ze nie było hań lobby mojej gaździny wroz z jej wałkiem. Zaroz by
              myśliwym rzycie potłukła! Hau!
            • rak-pustelnik Re: lobby mysliwych było silniejsze niż lobby eko 27.06.06, 19:52
              W Polsce lobby myśliwych jest tak silne, że zastrzelono weterynarza, który
              chciał uśpić zbiegłego z cyrku tygrysa. Po tym doświadczeniu nikt już nie chce
              usypiać drapieżników. Może gaździna z wałkiem podejmie się tego?
              Tubylec
              • mysha_b Re: lobby mysliwych było silniejsze niż lobby eko 27.06.06, 23:29
                Pamietam te historie. No ale to byl nieszczesliwy wypadek. Juz nie pamietam,
                czy tygrys przezyl, czy tez polegl w tym calym zamieszaniu :(
                • rak-pustelnik Re: lobby mysliwych było silniejsze niż lobby eko 28.06.06, 06:49
                  Tygrys miał śmierć taką, że sam bym chciał: umarł ze śmiechu!
                  Tubylec
                  • owcarek_podhalanski Re: lobby mysliwych było silniejsze niż lobby eko 28.06.06, 09:27
                    Ale cy to nie był śmiech przez łzy?
                    A co do wałka mojej gaździny: w zalezności od siły uderzenia moze to być broń
                    zarówno zabijąca, jak i usypiająca. Hau!
                    • mysha_b Re: lobby mysliwych było silniejsze niż lobby eko 28.06.06, 14:19
                      A ja mysle, ze walek moze takze postawic na nogi :)))
                      Tubylcu, usmiechniety nieboszczyk, to jeszcze wiekszy horror :)))))))
                      • owcarek_podhalanski Re: lobby mysliwych było silniejsze niż lobby eko 29.06.06, 13:04
                        > A ja mysle, ze walek moze takze postawic na nogi :)))

Oj, wałek moje gaździny wiele moze. Kieby gaździna ganiała z wałkiem za nasymi
                        piłkorzami, nie wracaliby do domu juz po pierwsej rundzie. Hau!
                        • mysha_b Re: lobby mysliwych było silniejsze niż lobby eko 29.06.06, 13:09
                          No to moze gazdzina na selekcjonera :))))))))
                          • owcarek_podhalanski Re: lobby mysliwych było silniejsze niż lobby eko 29.06.06, 16:30
                            FIFA jest przeciwne, bo wte polsko druzyna zawse zdobywałaby mistrzostwo
                            świata, a dyć urok piłki noznej polego na niespodziankak! Hau!
                            • wasserman.w.wannie gazdzina na prezesa FIFA! Pogoniłaby tych sędziów 30.06.06, 16:31
                              co wiecej widza niż jest albo nie dostrzegają rzeczywistości
                              • owcarek_podhalanski I na przewodnicącego Międzynarodowego Komitetu 03.07.06, 09:22
                                Olimpijskiego tyz! Hau!
                                • mysha_b Re: I na przewodnicącego Międzynarodowego Komitet 03.07.06, 13:14
                                  Zamiast wywijac walkiem lepiej zeby gazdzina lzy Brazylijczykom ocierala :(((
                                  • owcarek_podhalanski Re: I na przewodnicącego Międzynarodowego Komitet 03.07.06, 14:19
                                    Abo posłać ku nim mojego bace ze Smadnym Mnichem, co to gardło zwilzy, a łzy
                                    wysusy. Hau!
                                    • mysha_b Re: I na przewodnicącego Międzynarodowego Komitet 03.07.06, 15:24
                                      Niektorzy po alkoholu placza jeszcze bardziej :)))
                                      • owcarek_podhalanski Re: I na przewodnicącego Międzynarodowego Komitet 04.07.06, 14:58
                                        Ale to juz som inkse łzy. Takie wznioślejse. Hau!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka