Dodaj do ulubionych

Ks. Lombardi zastapi Navarro-Vallsa

11.07.06, 13:20
Z jednej strony szkoda bo Navarro był wzorem klasy i szyku. Natomiast dobrze
że nowym zostanie Jezuita. Dla wtajemniczonych wiadomo o co chodzi. Powinien
byc konkretniejszy i umiejestnie odpierac jakiies głupie ataki
Obserwuj wątek
    • Gość: Opus dei Re: Ks. Lombardi zastapi Navarro-Vallsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:38
      Nie jestem wtajemniczona, więc nie wiem o co chodzi
      • kynos2 Re: Ks. Lombardi zastapi Navarro-Vallsa 11.07.06, 13:50
        Kogo obchodza roszady personalne wewnatrz sekty i mafii zarazem.

-------------------------------------------------------------------------
        Cogito ergo Cogito
        • Gość: Schweiger Re: Ks. Lombardi zastapi Navarro-Vallsa IP: *.pools.arcor-ip.net 11.07.06, 14:07
          Masz racje czesciowo.W kaczolandzie obchodzi ich bardzo , jak nasz Ratzi powoli
          robi porzadki i uwalnia sie od poprzedniej kliki.Niektorzy dostaja kopa w gore
          ale na totalna kacza prowincje ,na a innych sie po prostu zwalnia.Dobrze ,ze ja
          OD POCZATKU MOJEJ BYTNOSCI W MOIM Vaterlandzie tj. od 28 lat nie place zadnego
          podatku koscielnego , wypisalem sie oficjalnie z tej sekty .A kosztowalo by
          mnie to 74,-€ MIESIECZNIE x 12 miesiecy x 27 lat czyli cos ponad 25.000,-
          € .Kolega z pracy, katol tyle im wybulil.Hehehe.
          • eutrapelia Ks. Lombardi za Navarro-Vallsa 11.07.06, 14:34
            Gość portalu: Schweiger napisał(a):

[...]
            >
            > OD POCZATKU MOJEJ BYTNOSCI W MOIM Vaterlandzie tj. od 28 lat nie place zadnego
            > podatku koscielnego , wypisalem sie oficjalnie z tej sekty .A kosztowalo by
            > mnie to 74,-€ MIESIECZNIE x 12 miesiecy x 27 lat czyli cos ponad 25.000,-
            > € .Kolega z pracy, katol tyle im wybulil.Hehehe.

Zapakuj te zaoszczędzone 25 tys. EUR w lniany woreczek i po śmierci każ sobie do
            trumny włożyć. Należy ci się za pomysłowość. Jak wiadomo Kościół niemiecki
            prowadzi szeroką działalność charytatywną w krajach biednych. Pewnie ci to
            przeszkadzało. Marny jesteś.
            • Gość: Schweiger Re: Ks. Lombardi za Navarro-Vallsa IP: *.pools.arcor-ip.net 11.07.06, 15:17
              Mialbym pewnosc ,ze te 25 dostana glodni ,moze bym nie zalowal.Ja natomiast mam
              pewnosc ,ze to idzie na:
              1. Utrzymanie czarnych,
              2. Watykan ,
              3. Utrzymywanie ludzi w przesadach i ciemnocie religijnej.(religia - opium dla
              mas) ;
              STAD WOLALEM TE PIENIADZE REGULARNIE WYDAC NA DZIWKI I INNE UCIECHY CIELESNE,
              poki mi to jeszcze sprawialo duza ucieche.Po smierci nastapi kremacja na koszt
              mojej gminy i na laczke z tym prochem.Najgorzej z tymi wierzacymi, naprawde
              dali sobie przez rodzicow , wychowawcow oraz otoczenie nawciskac te bzdury w
              glowke.
              • kattolik Re: Ks. Lombardi za Navarro-Vallsa 11.07.06, 17:30

> STAD WOLALEM TE PIENIADZE REGULARNIE WYDAC NA DZIWKI I INNE UCIECHY CIELESNE,
                > poki mi to jeszcze sprawialo duza ucieche.Po smierci nastapi kremacja na koszt
                > mojej gminy i na laczke z tym prochem.Najgorzej z tymi wierzacymi, naprawde
                > dali sobie przez rodzicow , wychowawcow oraz otoczenie nawciskac te bzdury w
                > glowke.

Chcesz iść do piekła, nikt ci nie broni ale dlaczego chcesz by dzieci, ktorym
                bronisz poznac Boga też do piekła szły?
              • supaari Re: Ks. Lombardi za Navarro-Vallsa 11.07.06, 17:35
                > STAD WOLALEM TE PIENIADZE REGULARNIE WYDAC NA DZIWKI I INNE UCIECHY CIELESNE,

A próbowałeś kiedyś tak bez pieniędzy (mam na myśli owe "nie inne" uciechy)?
                Żeby obie strony miały uciechę? A może nie umiesz? Może to niska samoocena?
                Z drugiej strony obawiam się, że właśnie w poważny sposób sfinansowałeś
                rozmaite mafie zwabiające kobiety ze wschodu do Twojego Vaterlandu... Cóż -
                każdy finansuje "mafię", na jaką zasługuje!
                • Gość: Schweiger Re: Ks. Lombardi za Navarro-Vallsa IP: *.pools.arcor-ip.net 11.07.06, 21:03
                  Bez pieniedzy tez probowalem ,ale baba chciala od razu przed oltarz, pfuj.
    • obraza.uczuc.religijnych Valls poleciał za idiotyczną wypowiedź o Zapatero? 11.07.06, 13:55
      Może i w Watykanie jest ktoś rozsądny...
      • Gość: to.się.zgadza Z tym ze Zapatero akurat jest idiotą IP: *.klik.net.pl / 83.18.7.* 11.07.06, 14:16
        jw
        • obraza.uczuc.religijnych Niestety jesteś w błędzie. 11.07.06, 14:27

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka