emenefix 11.07.06, 13:20 Z jednej strony szkoda bo Navarro był wzorem klasy i szyku. Natomiast dobrze że nowym zostanie Jezuita. Dla wtajemniczonych wiadomo o co chodzi. Powinien byc konkretniejszy i umiejestnie odpierac jakiies głupie ataki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Opus dei Re: Ks. Lombardi zastapi Navarro-Vallsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:38 Nie jestem wtajemniczona, więc nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kynos2 Re: Ks. Lombardi zastapi Navarro-Vallsa 11.07.06, 13:50 Kogo obchodza roszady personalne wewnatrz sekty i mafii zarazem. ------------------------------------------------------------------------- Cogito ergo Cogito Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: Ks. Lombardi zastapi Navarro-Vallsa IP: *.pools.arcor-ip.net 11.07.06, 14:07 Masz racje czesciowo.W kaczolandzie obchodzi ich bardzo , jak nasz Ratzi powoli robi porzadki i uwalnia sie od poprzedniej kliki.Niektorzy dostaja kopa w gore ale na totalna kacza prowincje ,na a innych sie po prostu zwalnia.Dobrze ,ze ja OD POCZATKU MOJEJ BYTNOSCI W MOIM Vaterlandzie tj. od 28 lat nie place zadnego podatku koscielnego , wypisalem sie oficjalnie z tej sekty .A kosztowalo by mnie to 74,-€ MIESIECZNIE x 12 miesiecy x 27 lat czyli cos ponad 25.000,- € .Kolega z pracy, katol tyle im wybulil.Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia Ks. Lombardi za Navarro-Vallsa 11.07.06, 14:34 Gość portalu: Schweiger napisał(a): [...] > > OD POCZATKU MOJEJ BYTNOSCI W MOIM Vaterlandzie tj. od 28 lat nie place zadnego > podatku koscielnego , wypisalem sie oficjalnie z tej sekty .A kosztowalo by > mnie to 74,-€ MIESIECZNIE x 12 miesiecy x 27 lat czyli cos ponad 25.000,- > € .Kolega z pracy, katol tyle im wybulil.Hehehe. Zapakuj te zaoszczędzone 25 tys. EUR w lniany woreczek i po śmierci każ sobie do trumny włożyć. Należy ci się za pomysłowość. Jak wiadomo Kościół niemiecki prowadzi szeroką działalność charytatywną w krajach biednych. Pewnie ci to przeszkadzało. Marny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: Ks. Lombardi za Navarro-Vallsa IP: *.pools.arcor-ip.net 11.07.06, 15:17 Mialbym pewnosc ,ze te 25 dostana glodni ,moze bym nie zalowal.Ja natomiast mam pewnosc ,ze to idzie na: 1. Utrzymanie czarnych, 2. Watykan , 3. Utrzymywanie ludzi w przesadach i ciemnocie religijnej.(religia - opium dla mas) ; STAD WOLALEM TE PIENIADZE REGULARNIE WYDAC NA DZIWKI I INNE UCIECHY CIELESNE, poki mi to jeszcze sprawialo duza ucieche.Po smierci nastapi kremacja na koszt mojej gminy i na laczke z tym prochem.Najgorzej z tymi wierzacymi, naprawde dali sobie przez rodzicow , wychowawcow oraz otoczenie nawciskac te bzdury w glowke. Odpowiedz Link Zgłoś
kattolik Re: Ks. Lombardi za Navarro-Vallsa 11.07.06, 17:30 Gość portalu: Schweiger napisał(a): > STAD WOLALEM TE PIENIADZE REGULARNIE WYDAC NA DZIWKI I INNE UCIECHY CIELESNE, > poki mi to jeszcze sprawialo duza ucieche.Po smierci nastapi kremacja na koszt > mojej gminy i na laczke z tym prochem.Najgorzej z tymi wierzacymi, naprawde > dali sobie przez rodzicow , wychowawcow oraz otoczenie nawciskac te bzdury w > glowke. Chcesz iść do piekła, nikt ci nie broni ale dlaczego chcesz by dzieci, ktorym bronisz poznac Boga też do piekła szły? Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Ks. Lombardi za Navarro-Vallsa 11.07.06, 17:35 Gość portalu: Schweiger napisał(a): > STAD WOLALEM TE PIENIADZE REGULARNIE WYDAC NA DZIWKI I INNE UCIECHY CIELESNE, A próbowałeś kiedyś tak bez pieniędzy (mam na myśli owe "nie inne" uciechy)? Żeby obie strony miały uciechę? A może nie umiesz? Może to niska samoocena? Z drugiej strony obawiam się, że właśnie w poważny sposób sfinansowałeś rozmaite mafie zwabiające kobiety ze wschodu do Twojego Vaterlandu... Cóż - każdy finansuje "mafię", na jaką zasługuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: Ks. Lombardi za Navarro-Vallsa IP: *.pools.arcor-ip.net 11.07.06, 21:03 Bez pieniedzy tez probowalem ,ale baba chciala od razu przed oltarz, pfuj. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Valls poleciał za idiotyczną wypowiedź o Zapatero? 11.07.06, 13:55 Może i w Watykanie jest ktoś rozsądny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to.się.zgadza Z tym ze Zapatero akurat jest idiotą IP: *.klik.net.pl / 83.18.7.* 11.07.06, 14:16 jw Odpowiedz Link Zgłoś