kroff 11.07.06, 14:16 hmm.. takie pytanie mam.. czy ktoś może kojarzy jakieś teksty na temat "men's studies" właśnie,, tyle że w polskiej nauce ??? może akurat)) sama probuje cos znaleśc w necie, ale nie bardzo.. a to na obronę ;)) dyg krofka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tyłek Re: men's studies IP: *.toya.net.pl 11.07.06, 14:26 a co to znaczy to men's studies??? Odpowiedz Link Zgłoś
kroff Re: men's studies 11.07.06, 14:35 mężczyżniana odmiana gender, jak sie domyślam .. /byle podnieśc wątek w góre;)/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyłek Re: men's studies IP: *.toya.net.pl 11.07.06, 14:42 a co to jest gender? i co złego w podnoszeniu wątków w góre, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
kroff Re: men's studies 11.07.06, 14:56 w podnoszeniu nie, choć widzę, że chcesz mi potowarzyszyć ;) jak nie wiesz co to gender to poszukaj i może akurat znajdziesz cuś na temat men's studies ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyłek Re: men's studies IP: *.toya.net.pl 11.07.06, 15:00 bardzo smieszne, bo mi sie nie chce szukać, jestem too fucking lazy i nic na to nie poradzę, a co do men's studies to chyba wybralas złe forum, ale nie wiem, moze się nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
kroff Re: men's studies 11.07.06, 15:07 no myślałam,ze mi tu ironią lecisz;) gender to debatowanie nad tym jakie znaczenie ma płeć w kulturze.. tak mniemam a forum nie wiem czy złe.. gender to poddziedzina socjolgii, a socjologowie to chyba społeczeństwem sie zajmują? :))) nawet w tak upalne dni ;)) pozdr)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjolog Re: men's studies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 15:42 gender to płeć kulturowa i wiedza o niej. tak o tym jak to wygląda w stosunku do kobiet jak i męzczyzn. gender~=nauka o babach (choć prawie) dlatego men cośtamcośtam powinnaś/eneś znaleźć w pozycjach o gender właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyłek Re: men's studies IP: *.toya.net.pl 11.07.06, 15:06 a podoba ci sie moja dupcia??? Odpowiedz Link Zgłoś