tomas_torquemada 03.10.06, 17:49 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34884,3659601.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Hajlej to Heaven :D 03.10.06, 17:56 Och, na Powązkach też ścieżka do grobu Kaczyńskich nagle sama wyłożyła się kostką. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_b Re: Hajlej to Heaven :D 03.10.06, 18:22 yoma napisała: > Och, na Powązkach też ścieżka do grobu Kaczyńskich nagle sama wyłożyła się kost > ką. To juz sobie nawet grob wykopali? :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Hajlej to Heaven :D 04.10.06, 18:20 Rodzinny, po przodkach, ale może się przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomas_torquemada Re: Hajlej to Heaven :D 03.10.06, 18:23 Nie kumam po cholere mu chodnik kolo przystanku.. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryna65 Re: Hajlej to Heaven :D 03.10.06, 18:30 ręce opadają. Tematy, a raczej temaciki , w których lubuje się WYborcza: kim jest kurdupel, chodnik przed domem Kaczyńskiego, grafolog lustruje Kaczyńskiego, dlaczego Kubica zmienił za wcześnie opony... ? z nich wszystkich ten ostatni może być ciekawy np. dla ludzi interesujących się sportem... ale reszta??? a ! dobrze, że zamieścili zdjęcie, bo na podstawie samego opisu można by pomyśleć , że nie wiadomo co się stało tragicznego.... a chodniczek jest bardzo ładny i gustowny, nie za szeroki , NORMALNY :P Odpowiedz Link Zgłoś
tomas_torquemada Re: Hajlej to Heaven :D 03.10.06, 20:31 Ja sie dziwie ze redaktora wybiorczej nie oswiecilo po co ten chodnik.. UFO przy tej sprawie blednie.. Odpowiedz Link Zgłoś
coldfusion GW stała się brukowcem. Smutne... 04.10.06, 18:12 Czytając ten artykuł musiałem kilka razy spojrzeć w pasek adresu, bo miałem nieodparte wrażenie, że czytam Fakt czy Super Express. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryna65 Psia kupa zakazana, a policyjnego konia nie? 04.10.06, 18:18 coldfusion napisał: > Czytając ten artykuł musiałem kilka razy spojrzeć w pasek adresu, bo miałem > nieodparte wrażenie, że czytam Fakt czy Super Express. a dzisiaj prawdziwy rarytas dla czytelników GW-na: miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3661594.html czyli rozważania na temat różnić między kupą psa i konia. Przez pewien czas wisiało to w okienku z wiadomościami dnia! Przysięgam! Dziennikarz Piotr Machajski na tropie końskich odchodów! Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Hajlej to Heaven :D 04.10.06, 18:37 To w Wawce mają metrowe płyty chodnikowe? Na zdjęciu widać 3 rzędy płyt, a dziennikarz pisze: Nagle i pospiesznie usunięto i splantowano dużą połać trawnika wzdłuż jezdni - 30 m na blisko 3 m szerokości. No tak, u nas na prowincji taie płyty mają 40 max. 60 cm szerokości. Wiadoma rzecz. Stolyca Odpowiedz Link Zgłoś
coldfusion U nas wszystko większe :D:D:D 04.10.06, 21:39 Latarnie mamy na 15 metrów wysokie, a pasy dla pieszych mają po 30 metrów długości. :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś