noormalny 12.12.06, 10:48 Ja uważam tak: - nauczyciel - sprzedawca w sklepie spożywczym - lekarz - murarz - adwokat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nancyboy Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 10:50 Twoja wypowiedź zmieniła moją wizję wszechświata. Odpowiedz Link Zgłoś
noormalny Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 17:33 nancyboy napisał: > Twoja wypowiedź zmieniła moją wizję wszechświata. Sądzisz, że na przykład na Syriuszu też są gejowie? Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 18:14 Nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
noormalny Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 18:17 nancyboy napisał: > Nie sądzę. To po co mieszasz w to wszechświat? Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 18:19 Bo okazuje się, że mamy nową czarną dziurę. I to na naszym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
autenty On ma DWIE czarne dziury. 12.12.06, 18:38 nancyboy napisał: > Bo okazuje się, że mamy nową czarną dziurę. I to na naszym forum. On ma DWIE czarne dziury. Jedna w d..., a druga w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 21:51 noormalny napisał: > nancyboy napisał: > > > Nie sądzę. > > To po co mieszasz w to wszechświat? A noormalni na Syriuszu są? Odpowiedz Link Zgłoś
noormalny Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 22:05 kochanica-francuza napisała: > noormalny napisał: > > > nancyboy napisał: > > > > > Nie sądzę. > > > > To po co mieszasz w to wszechświat? > A noormalni na Syriuszu są? A oglądałaś w weekend film 'Tajemnica Syriusza'? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 22:30 > > A oglądałaś w weekend film 'Tajemnica Syriusza'? Nie, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
noormalny Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 22:52 kochanica-francuza napisała: > > > > > A oglądałaś w weekend film 'Tajemnica Syriusza'? > > Nie, a co? Nic. Trzeba było oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 13.12.06, 00:05 > > Nic. Trzeba było oglądać. Bo co? Dzieło wiekopomne? Co mi tak z wyższością walisz "TRZEBA było"??? A może miałam zajęcia, a może uprawiałam dziki seks, a może plułam i łapałam w ramach slow culture, żeby odetchnąć chwilę wśród miliona spraw i posłuchać własnych myśli? Nie pouczaj mnie odgórnie, dupku i palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
noormalny Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 14.12.06, 17:31 kochanica-francuza napisała: > > > > > Nic. Trzeba było oglądać. > > Bo co? Dzieło wiekopomne? Co mi tak z wyższością walisz "TRZEBA było"??? A może > miałam zajęcia, a może uprawiałam dziki seks, a może plułam i łapałam w ramach > slow culture, żeby odetchnąć chwilę wśród miliona spraw i posłuchać własnych > myśli? Nie pouczaj mnie odgórnie, dupku i palancie. Bo co? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 14.12.06, 18:48 > Bo co? > Bo ci to bokiem wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwila Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie IP: *.chello.pl 14.12.06, 18:55 Kochanico, nooooormalny chciał bys mu wytłumaczyła sens tego filmu, a Ty nawet go nie obejrzałaś. Chłopina zawiedziony jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myk Piotr Pacewicz IP: *.foebud.org 12.12.06, 11:17 Twoja wypowiedź jest dyskryminująca. Piotr Pacewicz z Gazety Wyborczej uważa, że nie należy ich dopuszczać tylko do czynności, gdzie przeszkodą mogłaby być duża liczba zakażeń HIV - np. do bycia dawcami krwi. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,966928.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie IP: 85.112.196.* 12.12.06, 11:24 jak Ty jesteś "normalny" to ja jestem perską księżniczką Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 12:19 Miło mi poznać ksieżniczkę i ślę pokłony. Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 12:22 Występujesz pod dwooma nickami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwila Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie IP: *.chello.pl 12.12.06, 12:52 Kolejna prowokacja, ale podejmuję rękawice... Moim zdaniem nie powinni, a raczej nie wolno im: - ukrywać tego faktu przed bliskimi, - żenić się z kobietą mimo swych odmiennych preferencji, ulegając presji otoczenia. Zastanawia mnie Twój tok myslenia, dlaczego dyskryminujesz homoseksualistę z funkcji np. sprzedawcy w sklepie spożywczym? Czyżbyś bał się jego bliskich relacji np. z serem? np. z Goudą? że o Tylżyckim nie wspomnę...:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
noormalny Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 17:33 Gość portalu: chwila napisał(a): > Kolejna prowokacja, ale podejmuję rękawice... > Moim zdaniem nie powinni, a raczej nie wolno im: > - ukrywać tego faktu przed bliskimi, > - żenić się z kobietą mimo swych odmiennych preferencji, ulegając presji > otoczenia. > Zastanawia mnie Twój tok myslenia, dlaczego dyskryminujesz homoseksualistę z > funkcji np. sprzedawcy w sklepie spożywczym? Czyżbyś bał się jego bliskich > relacji np. z serem? np. z Goudą? że o Tylżyckim nie wspomnę...:):):) > Pomyśl trochę! Taki sprzedawca dotyka chleba, serów też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwila Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie IP: *.chello.pl 12.12.06, 17:45 noormalny napisał: > Pomyśl trochę! > Taki sprzedawca dotyka chleba, serów też. W jakiś wyszukany sposób? Może je zbyt obmacuje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
noormalny Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 17:47 Gość portalu: chwila napisał(a): > noormalny napisał: > > > Pomyśl trochę! > > Taki sprzedawca dotyka chleba, serów też. > > W jakiś wyszukany sposób? Może je zbyt obmacuje? :) Udajesz głupiego czy naprawdę nie widzisz problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 17:54 noormalny napisał: > Udajesz głupiego czy naprawdę nie widzisz problemu? hahahhahahhahah:D tak czytam te twoje pieprzenie i mi ręcę opadają (szczególnie przy domu budowanym przez geja osłabłam) ale tutaj to rzeczywiście mamy problem z tym serem. tak masz rację, jak sie dwa razy pomyśli to faktycznie problem jest.hahahhahah:) no nieee...no normalnie kretyn... się uśmiałam jak norka :DDD dzięki koleś, więcej takich wywodów nam zapodaj, się Forum Humorum z tego zrobi zaraz. kiedy ty to wymyślasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
noormalny Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 18:03 Nie będę z tobą dyskutował, bo nie rozumiesz istoty problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 18:34 no to mi wytłumacz sensownie o co chodzi a nie tylko rzucasz jakies puste zdania. co za różnica kto dotyka sera ( skoro juz o nim mowa)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwila Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie IP: *.chello.pl 12.12.06, 18:22 noormalny napisał: > > W jakiś wyszukany sposób? Może je zbyt obmacuje? :) > > Udajesz głupiego czy naprawdę nie widzisz problemu? Jakoś nie widzę problemu, więc proszę mi to dokładnie wytłumaczyć. Czy różnią się ręce, zakładam że umyte, geja od nie-geja? Odpowiedz Link Zgłoś
noormalny Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 18:33 Gość portalu: chwila napisał(a): > noormalny napisał: > > > > W jakiś wyszukany sposób? Może je zbyt obmacuje? :) > > > > Udajesz głupiego czy naprawdę nie widzisz problemu? > > Jakoś nie widzę problemu, więc proszę mi to dokładnie wytłumaczyć. Czy różnią > się ręce, zakładam że umyte, geja od nie-geja? Geja przenoszą AIDS. Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 18:36 Ano przenoszą. Pierwszy gej dotknie sera, poda drugiemu, ten trzeciemu i tak przenoszą. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 21:53 > Udajesz głupiego czy naprawdę nie widzisz problemu? Ja też nie widzę. Łapska przedtem myje. Odpowiedz Link Zgłoś
supaari Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 17:48 noormalny napisał: > Pomyśl trochę! > Taki sprzedawca dotyka chleba, serów też. Masz rację! Ja od teraz nie będę chyba mógł patrzeć jak mi heteroseksualna sprzedawczyni poda kawałek sera... Fuj!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
noormalny Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 18:03 supaari napisał: > noormalny napisał: > > Pomyśl trochę! > > Taki sprzedawca dotyka chleba, serów też. > > Masz rację! Ja od teraz nie będę chyba mógł patrzeć jak mi heteroseksualna > sprzedawczyni poda kawałek sera... Fuj!!! ;-) > Twoje prawo, z tym że jesteś w mniejszości i musisz się dostosować. Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 18:16 Z tego co widzę po odpowiedziach na Twój post, to raczej Ty jesteś w mniejszości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie IP: *.icm.edu.pl 12.12.06, 17:20 Dlaczego akurat murarze? Odpowiedz Link Zgłoś
noormalny Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 17:32 Gość portalu: re napisał(a): > Dlaczego akurat murarze? A chiałbyś mieszkać w domu wymurowanym przez geja? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 13.12.06, 08:22 > A chiałbyś mieszkać w domu wymurowanym przez geja? Mógłbyś rozwinąć? Odpowiedz Link Zgłoś
noormalny Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 14.12.06, 17:28 xtrin napisała: > > A chiałbyś mieszkać w domu wymurowanym przez geja? > > Mógłbyś rozwinąć? > Co rozwinąc? Chciałabys czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 17:35 Gej jako murarz-tynkarz-akrobata jest trochę nie baudzo. I niespecjalnie go też widzę w roli babiny ze wsi, trudniącej się handlem obwoźnym jajami... Odpowiedz Link Zgłoś
nancy08 Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 18:19 No to może zapoda pan normalny jakieś zawody, do wykonywania których dopuścił by gejów? Odpowiedz Link Zgłoś
noormalny Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 18:33 nancy08 napisała: > No to może zapoda pan normalny jakieś zawody, do wykonywania których dopuścił > by gejów? Sprzątaczka Stróż nocny Odpowiedz Link Zgłoś
nancyboy Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 18:34 A chiałbyś mieszkać w domu strzeżonym przez geja? Odpowiedz Link Zgłoś
nancy08 Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 18:36 Albo sprzątanym przez lesbijkę? Przecież ona przy tym DOTYKA przedmiotów! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 12.12.06, 18:37 nancyboy napisał: > A chiałbyś mieszkać w domu strzeżonym przez geja? Orientacja seksualna stróża tak samo jak kolor jego włosów czy długość członka jakoś mnie nie interesuje. Interesuje mnie jego obowiązkowaość, sprawność fizyczna, czujność. S. Odpowiedz Link Zgłoś
autenty Jakich zawodów nie powinni wykonywać homofoby 12.12.06, 18:44 Ja uważam tak: - nauczyciel - lekarz - urzednik - biznesmen - prawnik - wlasciwie zaden inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać homofoby IP: 85.112.196.* 12.12.06, 20:33 To ja jeszcze dorzucę od siebie, że homofoby nie powinny dotykać klawiatury komputera bo może wcześniej jakiś gej dotykał... Odpowiedz Link Zgłoś
autenty Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać homofoby 12.12.06, 20:36 Gość portalu: Matylda napisał(a): > To ja jeszcze dorzucę od siebie, że homofoby nie powinny dotykać klawiatury > komputera bo może wcześniej jakiś gej dotykał... Oczywiscie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swobodny_kwark Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać homofoby 12.12.06, 21:44 Homofoby powinny w koncu pogodzic sie z tym kim sa, wylaczyc compa, zawolac taxi i pojechac do klubu dla gejow i w koncu poderwac kogos albo dac sie poderwac i w ten sposob zrealizowac drazace ich od lat niezaspokojone rzadze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swobodny_kwark Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać homofoby 12.12.06, 21:45 rzadze = zadze :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na chwile Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie IP: *.acn.waw.pl 12.12.06, 23:29 gej nie powinien być gajowym bo 1 i 3 litera sie powtarza gej nie powinien być w ruskiej drogówce, bo to "GAI" - gasudarstviennaia avtodarożna inspekcjia zawody mile widziane : xiontz, łowca androidów, efendi lub jataman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyfob Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 13.12.06, 07:31 Nie moga byc tam gdzie sie domagaja: 1. W wojsku 2. W slowikach 3. Przewodzic harcerzom Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 13.12.06, 08:23 To ma być prowokacja czy ironia? Bo chyba nie łapię... Odpowiedz Link Zgłoś
renebenay Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 13.12.06, 08:40 Np.ksiadz,biskup czy< papiez-co to by byl za placz. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d robotnicy 13.12.06, 09:17 ni epowinni miec stycznisci z robotnikami i ludzimi o niskim stopniu IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: welur Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie IP: *.tpnet.pl 13.12.06, 12:42 Masażysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 15:21 Naszemu narodowi daleko do tolerancji... Bardziej obawiałabym się zarazić od narkomana... Oni też mogą podawać sery, budować domy itd. Zresztą - od kiedy AIDS jest przenoszone przez dotyk? Odpowiedz Link Zgłoś
noormalny Re: Jakich zawodów nie powinni wykonywać gejowie 14.12.06, 17:22 Gość portalu: Kinga napisał(a): > Naszemu narodowi daleko do tolerancji... Bardziej obawiałabym się zarazić od > narkomana... Oni też mogą podawać sery, budować domy itd. Zresztą - od kiedy > AIDS jest przenoszone przez dotyk? Od zawsze, tylko środowisko gejowskie szerzy inną propagandę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pohylony Re: Jak zostać Gejem poradźcie IP: *.devs.futuro.pl 14.12.06, 18:42 Chciałbym zostać Gay'em , ale nie wiem jak? Poradźcie jak to zrobić? Czy ja mam być aktywny, czy bierny itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwila Re: Jak zostać Gejem poradźcie IP: *.chello.pl 14.12.06, 18:58 Proponuje założyć osobny wątek na ten fascynujący niewątpliwie temat... Odpowiedz Link Zgłoś