annah11 13.12.06, 09:18 serwisy.gazeta.pl/metro/1779447,66325,2746713.html?gem=1 Najlepsze zyczenia beda publikowane. Wiecej szczegolow pod adresem podanym w tym liscie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
night_breeze Re: DRZEWKO DOBRYCH ZYCZEN 22.12.06, 00:07 Wiedzą jak ściągać kasę z ludzi :)))) Tam gdzie mogę,składam zawsze życzenia osobiście lub korzystam z tradycyjnej poczty,a czasami pozostaje faktycznie internet... Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: DRZEWKO DOBRYCH ZYCZEN 22.12.06, 10:19 Podalam ten adres, ale rzeczywiscie Bryzko masz racje, ze to chyba o forse glownie chodzi. Pozdrawiam swiatecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: DRZEWKO DOBRYCH ZYCZEN 26.12.06, 17:49 Ale skoro już to drzewko dobrych życzeń znalazlo się tu,więc wieszam na nim moje życzenia już Noworoczne :) Wpadłam do domu przepakować się i jutro ruszam dalej,wypad na kilka dni w lasy. Życzę wam Wszystkim,aby ten NOWY ROK przyniósł zmiany na lepsze,o ile są Wam potrzebne oczywiście :)Życzę Wszystkim POKOJU I MIŁOŚCI,WIARY W SIEBIE I W CZŁOWIEKA,OPTYMIZMU I HUMORU !!!!! Bużka,papa ! Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: DRZEWKO DOBRYCH ZYCZEN 01.02.07, 11:53 To jest taki ładny wątek,szkoda żeby gdzieś przepadł,zasypany tysiącami naszych postów :D Proponuję wpisywać tu swoje życzenia- dla siebie,lub kogoś.Będzie miło! :) Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: DRZEWKO DOBRYCH ZYCZEN 01.02.07, 11:54 A więc moi drodzy,życzę wam częstego zaglądania na "trawnik".:D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: DRZEWKO DOBRYCH ZYCZEN 01.02.07, 13:04 a ja życzę Wszystkim uśmiechniętego dnia:)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: DRZEWKO DOBRYCH ZYCZEN 03.02.07, 04:45 Ja Wam zycze jak najbardziej udanego weekendu :) Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: DRZEWKO DOBRYCH ZYCZEN 05.02.07, 00:40 Szumi woda szumi, po kamieniach brzęczy... a ja wam dziś życzę dwa worki pieniędzy! Hej ho!ło di ri di dina łodirididina juhuuuuu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
country_grill Re: DRZEWKO DOBRYCH ZYCZEN 07.02.07, 23:50 MOze dziwnie to zabrzmi, ale poniewaz w Anglii zaczyna sie zima dopiero teraz czuje sie klimat :) Wiec wesolych swiat i w ogole wszystkiego dobrego :) A co, podwojne Boze Narodzenie jest lepsze od pojedynczego :) Odpowiedz Link Zgłoś
night_breeze Re: DRZEWKO DOBRYCH ZYCZEN 08.02.07, 00:25 Mieszkasz w Anglii? O! moja siostrzenica też.W Oxfordzie.Zapracowana biedulka,nie ma czasu na internet....a poza ty,no co tu dużo mówić...chłopak! Życzę Wam dziewczyny dobrej,prawdziwej angielskiej herbatki w miłej atmosferze! Odpowiedz Link Zgłoś