Dodaj do ulubionych

Powrot do kraju

30.12.06, 05:12
Pracuje w Anglii gdzie mam etat, w soboty zas przyjezdzam do kraju i prowadze
wlasny biznes (niestety lokalne koterie powoduja, ze na etat nie mam szans).
Jak sie zmniejsza w Polsce koszty pracy to wracam do Polski i ja im jeszcze
pokaze na co mnie stac.
Obserwuj wątek
    • Gość: B.ozia Re: Powrot do kraju IP: *.chello.pl 18.01.07, 22:56
      Po co?Powoli już w to nie wierzę.Ja zrobiłam ten błąd.Pozdrawiam!!!!!!!
    • renebenay Re: Powrot do kraju 19.01.07, 09:21
      Po co chcesz wracac do Kraju,po to aby ludzie Ci zazdroscili ze,masz grosz i po
      to aby z ich moralnoscia modlili sie w kosciele o jakies nieszczescie dla
      Ciebie.Prowadz lepiej zycie tak jak teraz i pracoj dla zycia a nie zyj dla
      pracy,wyjechalem z Polski juz 33 lata temu i nigdy tam juz nie wroce bo ten kraj
      nie jest normalny.
      • raveness1 Re: Powrot do kraju 19.01.07, 13:38
        Wlasnie. Dziwia mnie ludzie, ktorzy lubia jak sie im zazdrosci.
    • Gość: ant toż to bedzie powrót do RAJU, nie do kraju !!n/t IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.07, 17:38
    • jah.rastafari.jest.mym.panem szalony jesteś 20.01.07, 08:53
      jakaś skifa z tym etatem w soboty, jak samolotem dolatujesz to się tak średnio
      to opłaca.
      • pocoo Re: szalony jesteś 20.01.07, 14:44
        Miałam możliwość aby być w wielu miejscach na świecie.Jedno wiem
        napewno"wszędzie dobrze gdzie nas nie ma".
    • marzeka1 Re: Powrot do kraju 20.01.07, 15:39
      Pracujesz w tygodniu w Anglii, a w weekendy w Polsce???? I co? Jeszcze nie padłeś na zawał, udar czy inną chorobę pracoholików?
    • Gość: x nie pie..głupot trollu! IP: *.olsztyn.mm.pl 20.01.07, 15:43
      to się kupy nie trzyma, co ty opowiadasz.
    • Gość: rea Re: Powrot do kraju IP: *.spray.net.pl 20.01.07, 17:50
      Uważaj, bo jak ludzie zobaczą kasę, to Ci będą próbwali oczy wydrapać, poczytaj
      uważnie to forum, ktoś napisał, że jada w Warszawie na mieście, od razu spotkał
      się z wrogością, bo pozostali, których nie stać na jedzenie poza domem, doszli
      do wniosku, że trzeba mu dokopać za tą możliwość bycia "rozrzutnym". Pewnie
      przykładów chociażby z forum mogłabym podać jeszcze masę. A z podwórka,
      sąsiadki zięć ma włąsną firmę i świetnie mu się powodzi, właśnie kupił
      bajerancki samochód i co... cała klatka żyje tym, że kiedyś ów zięć z córką
      sąsiadki byli prawie akloholikami. Oczywiście nikt pijanych ich nie widział,
      ale przecież jakoś trzeba osbie zrobić dobrze. MAją mnie za dziwaka, bo się
      wyśmiewam z ich plotek!
      • dwa-filary Re: Powrot do kraju 21.01.07, 17:04
        Gość portalu: rea napisał(a):

> Uważaj, bo jak ludzie zobaczą kasę, to Ci będą próbwali oczy wydrapać, poczytaj
        >
        > uważnie to forum, ktoś napisał, że jada w Warszawie na mieście, od razu spotkał
        >
        > się z wrogością, bo pozostali, których nie stać na jedzenie poza domem, doszli
        > do wniosku, że trzeba mu dokopać za tą możliwość bycia "rozrzutnym". Pewnie
        > przykładów chociażby z forum mogłabym podać jeszcze masę. A z podwórka,
        > sąsiadki zięć ma włąsną firmę i świetnie mu się powodzi, właśnie kupił
        > bajerancki samochód i co... cała klatka żyje tym, że kiedyś ów zięć z córką
        > sąsiadki byli prawie akloholikami. Oczywiście nikt pijanych ich nie widział,
        > ale przecież jakoś trzeba osbie zrobić dobrze. MAją mnie za dziwaka, bo się
        > wyśmiewam z ich plotek!

Ale wydaje mi się ,że też lubisz plotkować i dużo w tobie zawiśći.Co mnie może
        obchodzić zięć sąsiadki???????????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka