ja_kajka 27.05.07, 20:49 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1329&wid=8881733&rfbawp=1180291576.584 prosze, powiedzcie, ze to tylko głupi zart, ze oni tak na powaznie nie myślą1!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_kajka Re: Teletubisie- to nie moze być prawda!!! 27.05.07, 20:55 oj, widze ze ktos juz poruszyl ten temat, ale nawet nie przegladalam forum- tak sie wkurzylam, ze bez opamietania tez zaczelam.. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Teletubisie- to nie moze być prawda!!! 27.05.07, 21:01 Czy to prawda czy nie zdecydują psychologowie pani RPD czy jak ma ta pani od słynnego już listu do papieża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Teletubisie- to nie moze być prawda!!! IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.07, 21:55 jak to zobaczylem live,nic mnie juz nie zdziwi,nawet smok wawelski live www.youtube.com/watch?v=fCBt21orGnE Odpowiedz Link Zgłoś
dellfinka Re: Teletubisie- to nie moze być prawda!!! 27.05.07, 22:35 Juz pare lat temu zastanawiałam sie czemu Tinky Winky chodzi z torebka,ulubiona rzecza. Dipsy,czy jak tam zwał,ma troche ciemniejszy pyszczek. To co teraz jest tematem,odkryłam dawno. W UK,bo tam to wymysli,pewnie chodziło o szeroko pojeta toletancje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Teletubisie- to nie moze być prawda!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.05.07, 22:54 No i dobrze, dziecko od najwcześniejszych lat widzi, że jedne postacie są takie, drugie - inne, nie wyrośnie więc na drugą Sowińską, którą gorszy torebka u chłopca i z niezdrowym zainteresowaniem śledzi najmniejsze przejawy odstępstwa od propagowanej przez LPR normy. Tę kobietę należałoby leczyć. A już w żadnym wypadku nie dopuszczać do rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Teletubisie- to nie moze być prawda!!! 27.05.07, 23:04 chora kobieta, a w chorym umysle legna sie chore pomysly. oczywiscie ze ten charakter to gej. dzieci trzeba uczyc tolerancji. czy dlatego ze ktos jest inny to trzeba mu z miejsca obic morde? Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacuś Re: Teletubisie- to nie moze być prawda!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 23:08 czy jeżeli ktoś jest inny, to od razu musi mieć mordę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Teletubisie- to nie moze być prawda!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.05.07, 23:12 oczywiscie ze ten charakter to gej. dzieci trzeba uczyc tolerancji. czy dlatego > ze ktos jest inny to trzeba mu z miejsca obic morde? > > Venus Pani zapewne uważa, że skasowanie bajki z ramówki załatwi "problem". Taka to już ich metoda - zamiatanie pod dywan. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Teletubisie- to nie moze być prawda!!! 28.05.07, 11:56 Gość portalu: jaija napisał(a): > nie wyrośnie więc na drugą Sowińską, którą gorszy torebka > > u chłopca >Tę kobietę należałoby leczyć. :)) Zacznij leczenie od siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.kot997 Re: Teletubisie- to nie moze być prawda!!! 27.05.07, 23:18 ja za kazda taka wiadomoscia mysle, ze glupoty tym razem juz na pewno siegnela dna, ale nastepnego dnia okazuje sie, ze dno sie oberwalo i spadlo nizej... ci ludzie sa chorzy i potrzebuja pomocy-najlepiej psychiatry, chociaz nie wiem czy na to to juz nie za pozno... pozdrawiam wszystkich teletabisiowcow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jszhc Re: Teletubisie- to nie moze być prawda!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 10:43 Teletubiskie to jest najdurniejszy wymysl tych czasow. Nie dziwne, ze dzieci wyrastja debile, a rodzic, ktory choc widzial jeden odcinek tej bajki i pozwala dziecku to ogladac jest jak dla mnie niespelna rozumu. Ta bajka absolutnie nie dziala na wyobraznie czy inteligencje, co jest dziecku potrzebne.....wrecz przeciwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kix Katolackie oszołomstwo musi być wciąż na topie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 11:35 Wymyślają coraz to inne głupoty, byleby o nich tylko pisali. Teraz dostrzegają w bajce dla dzieci homoseksualizm. To biedni ludzie z idiosynkrazjami seksualnymi. Ale moi drodzy..... jeszcze tylko 2 lata i 3 miesiące. Wytrzymamy ten wysyp oszołomstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
salimis Re: Katolackie oszołomstwo musi być wciąż na topi 28.05.07, 14:33 Nie wiem czy pamiętacie ale nie tak dawno podobny problem dotyczył bajki Bolek i Lolek,tak więc ludzie z nudów wymyślają bzdury.Grunt że o nich się mówi i są na pierwszych stronach gazet. Odpowiedz Link Zgłoś
salimis Re: Katolackie oszołomstwo musi być wciąż na topi 28.05.07, 14:37 No a za jakiś czas dojdą do wniosku że Reksio był zoofilem bo sprowadzał sobie do budy co poniektóre zwierzątka niby to w celu zapewnienia schronienia ; P Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Katolackie oszołomstwo musi być wciąż na topi 28.05.07, 14:41 salimis napisała: > No a za jakiś czas dojdą do wniosku że Reksio był zoofilem Reksio jak Reksio ale Romek,A'Tomek i Papcio Chmiel! A w jakim celu trzymali tego Szympansa Tytusa w swoich wrednych,zboczonych łapskach? Odpowiedz Link Zgłoś
xnl Skąd w tobie tyle nienawiści do KK?? ((((((((((((( 29.05.07, 18:26 Czyżby jakiś ksiądz cię kiedyś skrzywdził??? Biedaku... Zły dotyk boli przez całe życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kix Czuję niechęć do katolaków, nie do katolików. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 23:50 A tutaj na forum mamy najbardziej aktywne grupy stricte katol(A)ckie, które z naukami Chrystusa mają tyle wspólnego co guru forumowych katol(A)ków Echo z baletem z Teatru Bolszoj. >Zły dotyk boli przez >całe życie... Nie opowiadaj mi swoich dziecięcych przeżyć, naprawdę pozostają one poza sferą moich zainteresowań, panie tchórzliwy )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl hmm ciekawe kiedy wezma sie za Bolka i Lolka 28.05.07, 14:52 albo Zwirka i Muchomorka czy Singla Gucia i singielke Maja? O sasiadach nie wspominajac :-DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Pani Sowniska jak to jest, ze nie przeszkadzaja 28.05.07, 14:53 Pani bajki pelne przemocy, krwi i turlajacych sie mozgow.....?A poza tym wspolczuje, skoro Pani wszedzie widzi gejow-w lodowce pewnie tez, co i nie stawia Pani jogurtu obok keczupu :-DDDDDDDDD Lecz sie kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Re: Teletubisie- to nie moze być prawda!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 19:16 No i dobrali się teraz do bajek.Niedługo dobiorą się do kobiet które noszą spodnie i marynarkę potem za mężczyzn co włosy spinają w warkocz a na koniec za księży bo chodzą w sukienkach. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Apel 30.05.07, 00:37 Zapomnieli, że Miś Uszatek "zna się z dziećmi nie od dziś". No i o kundlu burym, co "penetruje wszystkie dziury". Odpowiedz Link Zgłoś
atari800xl zawsze wiedzialem, ze to zboki! 30.05.07, 09:58 HA! wydalo sie!!! a tak na serio, to skad wiadomo ze ten jeden to chlopiec? Odpowiedz Link Zgłoś